Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Szilveszteri játék

A szingli létnek, a kétségtelenül kényelmes életmódot nyújtó előnyei mellett azért sok hátrányát is megtapasztaltam. Az egyik ilyen, hogy magyarázkodni kell azért, miért veszek ki egy hotelben egyágyas szobát, például szilveszterkor – miért nem jövök valakivel vagy miért nem maradok otthon. Ahhoz fiatalnak éreztem magam, hogy egyedül magamban gubbasztva várjam az újévet, ahhoz viszont sajnos kissé már idős voltam, hogy a válásom után olyan könnyen találjak társaságot, akik velem együtt jönnének egy szállodába szilveszterezni. A barátnőim vagy párkapcsolatban, sőt sokan már családban éltek, érthető, ha nem velem akarták tölteni ezt a fontos ünnepet. Sokáig úgy tűnt, egy hozzám hasonlóan éppen egyedülálló harmincas nővel osztom meg majd az év utolsó napjait – de az utolsó pillanatban ő is családi események miatt lemondta. Nem baj, akkor sem maradok buli nélkül! Feltalálom magam, ha lesznek, akikkel barátkozni tudok, majd egy társasághoz csapódok – ha pedig nem, akkor is jól érzem magam: sétálok, úszok, sokat alszom, szilveszter éjjelén pedig jókat eszem. Ahogy lesz, úgy lesz!


 


Úgy éreztem, megérdemlem a kényeztetést, így egy igen elegáns szállodában foglaltam le egy három napos programot. Kényelmes szoba, kellemes programok – aktív pihenésnek néztem elébe. Azt meg kellett állapítanom, hogy igen, a nagy többség párban érkezett, sok volt a kisgyermekes család. Ahogy azonban ezt elhatároztam, mindez nem jelentheti akadályát annak, hogy jól érezzem magam.


Miután elfoglaltam a szobát, felderítettem a környéket, hatalmasakat sétáltam, megjutalmaztam magam egy cukrászda különleges termékeivel – este pedig leültem a szálloda bárjába, bort rendeltem és elnyújtózva egy hosszú regény olvasásába kezdtem. Nemsokára észrevettem egy jókedvű társaságot, akik egy asztalt körülvéve éppen a kedvenc kártyajátékomat játszották. Három huszonéves lány és két hasonló korú fiú – kedvesek és vidámak voltak, így önkéntelenül is figyelni kezdtem őket. Hamarosan észrevettek és hívtak, csatlakozzam hozzájuk. Szerencsére ezt a kártyajátékot öten is lehetett játszani. Közben beszélgetni kezdtünk: kiderült, hogy a két lány – Kinga és Rita – barátnők, akik ketten együtt jöttek, a harmadik lány – Edina – a szüleivel érkezett, míg a két fiú – Roland és Tamás – egy nagyobb, velük egykorú fiatalokból álló társasággal voltak. Ők öten aznap, egy idegenvezetős kirándulás során ismerkedtek össze és mivel szimpatikusak voltak kölcsönösen egymásnak, úgy alakult, hogy az este folyamán leültek a bárban beszélgetni, kártyázni. Tetszett, hogy bár vidámak voltak, de csak szolidan iszogattak. Különösen Tamás volt rokonszenves a számomra: határozottnak, de egyben intelligensnek tűnt és kinézetre kifejezetten az esetem volt: izmos, de nem túl kigyúrt felsőtest, kellemes tekintet, nevető szemek – azon vettem észre magam, hogy egyre többet téved rá a tekintetem. Éjszakába nyúlóan maradtunk fenn, aztán megbeszéltük, hogy lassan ideje aludni menni, hiszen másnap lesz a szilveszteri buli. Abban maradtunk, hogy délelőtt találkozzunk a szálloda wellness részében, úszkáljunk egy kicsit, mielőtt elkezdődne az év utolsó éjszakája.


 


Másnap a megbeszélt időpontban találkoztunk a medencénél. Szerencsémre, az egyik legjobb fürdőruhámat hoztam magammal, legalábbis, ami szerintem jól állt. Mi tagadás, fürdőruhában Tamás felülmúlta minden képzeletemet. Izmos felsőteste, feszes mellkasa, formás lábai nagyon kívánatosak voltak. Ugyanakkor a fiúk láthatóan rólunk sem tudták levenni a tekintetüket. Mindegyik lány kifejezetten nőies alkatú volt: bár mindig is kitűntem az átlagosnál nagyobb, 75E mellméretemmel, Rita mellei olyan egy számmal még nagyobbak voltak, de Edinának és Kingának sem lehetett okuk panaszkodni az enyéimnél alig kisebb kebleikkel. Mindannyian dögös fürdőruhában voltak – szóval a pihenésnek tervezett úszás inkább egymás bámulásából állt. Időnként mintegy véletlenül hozzáértem Tamáshoz – a hatás láthatóan nem maradt el nála.


Hamarosan azonban készülnünk kellett az esti eseményre. Lezuhanyoztam és átöltöztem. Fekete, az alakomat hangsúlyozó kétrészes estélyit hoztam magammal – a tükörben nézve magam, úgy tűnt, jól választottam. Nem sokkal a vacsora kezdete előtt találkoztunk. Bár nem pontosan egymás mellé ültettek minket, ahogy elkezdődött a tánc, máris ismét egymásra találtunk: a négy lány és a két fiú szinte az egész éjszakát egy kört alkotva táncoltuk végig. Éjfélkor is az elsők között koccintottunk, majd folytattuk a bulit.


Egy óra körül lehetett, amikor az együttes egy olyan zenei blokkba kezdett, ami érezhetően egyikünknek sem tetszett. Elhagytuk a táncparkettet és inkább az előtérben beszélgettünk tovább. Vártuk, hogy hátha vált a zene stílusa, de úgy látszik, a többségnek ez tetszett, mert csak nem akartak visszatérni az általunk szeretett számok.


Eszembe jutott, hogy elvonulhatnánk így öten külön valamit csinálni – mondjuk az alagsorban lévő sportterembe. A többieknek felvetettem az éjszakai pingpongozást – furcsa ötletnek tűnt ilyenkor, szerencsére a többiek vevők voltak rá. Az előző nap nagyon sokan voltak ott, most persze kihalt volt az egész. Az ütőket és a labdákat a portán el lehetett kérni, szerencsére volt annyi, hogy mindegyikünknek jutott. Bár a recepciós kissé megütközve nézett ránk, de hallhatott már ennél különlegesebb kéréseket is, főleg szilveszter éjszaka. Átvettük a kulcsot és vidáman birtokba vettük a most üresen álló területet.


Kiütőst játszottunk, legalábbis így neveztük – tehát először mind a hatan körbeálltuk az asztalt és ahogy a kör haladt, úgy kellett a következőnek ütni, és aki nem tudta visszaütni, az kiesett, és amikor már csak ketten maradtak, ők egy öt pontos játékkal döntötték el, hogy ki lesz a győztes. Egy ideig élveztük, de aztán valahogy kezdett unalmassá válni. Érdekes volt persze, hogy éjszaka, sok pezsgővel a fejünkben kergetjük a labdát, de most mégis különleges volt ahhoz a helyzet, hogy valami vadabbat, valami nagyon szokatlant tegyünk. Észrevettem, hogy egy merész játék lehetősége benne lenne a levegőben, ezért minden bátorságomat összeszedve egy javaslattal álltam elő:


- Sokkal érdekesebb lenne, ha vetkőzős pingpongot játszanánk! Aki nem tudja visszaütni, az nem kiesik a játékból, hanem levesz egy ruhadarabot magáról! És az nyer, akin a végén ruha marad!


- Ezt most nem értem! – mondta Kinga. – Ha valaki egy labdát veszít, az akkor játszik tovább? Addig játszik, amíg nem marad rajta ruha és akkor kiáll?


- Nem egészen! Végig játszik mindenki, csak aki először lesz meztelen, az a hatodik, aki utána, az az ötödik és így tovább, amíg csak egy valaki marad ruhában – és ő lesz a győztes!


- Szóval a legvégén öt pucér ember és egy felöltözött játszik?


- Felöltözött? Lehet, hogy rajta is csak egy bugyi marad akkorára! De a lényeg, hogy a győztes, aki még nem vett le mindent!


- És akin már semmi ruha nem maradt? Azt mi motiválja a játékban?


- Mondjuk legyen egy olyan szabály, hogy ha valaki már meztelen és akinek ütött, az nem tudja visszaütni, akkor ő veszi le arról a következő ruhát!


- Értem, szóval az elején mindenki maga öltözik le, de ha már egy pucér játékostól vesztenél, akkor az veszi le rólad a ruhádat! Ezt mikor találtad ki? Kissé bonyolult és bizarr így elsőre!


- Pedig most az előbb találtam ki! – füllentettem, holott már régóta tervezgettem így.


 


A többiek elfogadták a szabályokat. Valahogy a szilveszteri buli után érdekes dolgokra vágyott mindenki. Kissé megdöbbenve, de a móka kedvéért belementek. Gyorsan összeszámoltuk, hogy kin mennyi ruhadarab van, megállapítottuk, hogy a szabályaink szerint egyenlő és kezdhetjük a nagy meccset. Valószínűleg nem vágtunk volna bele ilyen őrültségbe, ha nem lett volna bennünk az elfogyasztott ital mennyiség.  


Megkezdtük ezt a nagyon furcsa játékot, amivel csak az volt a baj, hogy ilyen feltételekkel mindenki mindig ugyanazzal kerül szembe. A körben sorrendben Roland, Rita, én, Edina, Tamás és Kinga következtünk.  Amikor elkezdtük, direkt úgy álltam oda, hogy Tamás következzen a játékban utánam. Mert ilyen felállás mellett mindig Kingától kaptam a labdát és Tamásnak ütöttem vissza. És tudtam, jó vagyok a játékban és most ezt valahogy kihasználom!


Miközben játszottam, folyamatosan és nagyon nyíltam Tamás szemébe néztem. Először még nem ütöttem akkorákat, vissza tudta adni. Én viszont, bár nem feltűnően, de igyekeztem szándékosan veszíteni: így egymás után vettem le a ruháimat: a felsőt, a szoknyát, a cipőt, a harisnyát. Amikor már csak a fehérnemű volt rajtam, a fiúk észrevehetően nagyon bámultak. A többiek is elvesztették egy-két ruhadarabjukat, de messze én lettem a leginkább alulöltözött. Aztán amikor a következő ütést is elrontottam, alig észrevehetően az asztal mellé húzódtam, erősen Tamás szemébe néztem, rámosolyogtam. Kikapcsoltam hátulról a melltartómat, majd a kezeim magam elé téve lassan-lassan húztam le magamról. Amikor leesett, gyorsan a melleim elé tettem a kezeim, majd utána a kezeimet ugyancsak nagyon lassan engedtem le. Közben egy pillanatra sem engedtem el Tamás tekintetét. Láttam, hogy nyel egy nagyot.


Aztán néhány perc múlva szerencsére ismét vesztettem. Ha lehet, még közelebb léptem Tamáshoz és most már nagyon-nagyon egyértelműen csak őt bámultam. Megfogtam a bugyim szélét és elkezdtem lefelé húzni magamról. Aztán hátrafordultam, lehajoltam és úgy toltam nagyon lassan a bokámig. Felegyenesedtem. Kiléptem belőle. Megfordultam, a kezem maga elé engedtem, majd fokozatosan tártam fel a tükörsimára borotvált puncim látványát. Úgy éreztem, mintha csak Tamás bámulná, pedig Rolandnak is tátva maradt a szája.


De csak most jön még a java! – gondoltam. Ezt követően minden erőmet beleadtam és nem hagytam esélyt Tamásnak arra, hogy eredményesen visszaüthessen. Azelőtt ugyan már ő is vesztett, de csak a cipők és a zoknik kerültek le róla. Az első győzelmem után, ugye a megbeszélt szabályok szerint már én vetkőztethettem, odamentem hozzá, mélyen a szemébe néztem. Amennyire lehetett, igyekeztem, hogy a testünk szinte összeérintkezzen, majd elkezdtem rendkívül elnyújtott lassúsággal kigombolni az ingjét – az egyik gombot a másik után. Utána kibújtattam az ingjéből, miközben szinte észrevétlenül a számmal egy pillanatra az arcához értem. Mielőtt a ruhadarabot a földre dobtam, még egyszer nagyon hosszan a szemébe bámultam.


A következő győzelmemnél a nadrágja következett: elé léptem, de olyan közel, hogy szinte összepréselődtünk. A szám közvetlenül a szája elé került, miközben a tekinteteink összeforrtak. Kigomboltam a nadrágját, majd lehúztam róla a cipzárt. Aztán leguggoltam, és megfogtam a szárát, de úgy, hogy miközben elkezdtem a nadrágot lehúzni, alaposan megsimítottam a fenekét. Ugyancsak csigalassússággal vettem le róla ezt a ruhadarabot is. Amikor készen voltam, felálltam és egy gyors puszit adtam az arcára. Eközben egyértelműen érezhető volt duzzadó férfiassága.


A többiek csak ámultak attól, amit láttak. Ők azonban még lényegesen több ruhában voltak. De észrevettem, hogy most valahogy mindenki egyre fontosabbnak tartja, hogy megszabaduljon azoktól is, mert hirtelen mindenki veszíteni kezdett – csak úgy potyogtak le a ruhák. Roland egy alsógatyában és zokniban, Edina egy melltartóban és bugyiban, Rita a fehérneműkön kívül még harisnyában, Kinga pedig már csak egy szál bugyiban maradt.  Ekkor kerültem sorra én és olyan hatalmas ütést adtam, hogy Tamásnak esélye sem volt visszaadni azt! Ujjongva ugráltam! Most jön, amire annyira vágytam!


Nagyon-nagyon-nagyon mélyen a szemébe néztem és nagyon erősen mosolyogtam rá újra. Elindultam felé, miközben kissé a melleimet kezdtem simogatni. Utána közvetlenül elé álltam, szinte az arcába nyomtam az arcomat és minden testrészemmel igyekeztem hozzá simulni. Először az alsónadrágját kívülről végigsimítottam, és elidőztem a nagyon erősre duzzadt férfiasságánál. Majd elkezdtem a széleinél kezdve lehúzni róla. Letérdeltem elé és így folytattam egyetlen ruhájának az eltávolítását. Egyszerre csak kiszabadítottam ágaskodó hímtagját. Végigsimítottam rajta a kezem, nem is rövid ideig. Majd a bokájáig húztam le az alsónadrágot, amiből már ő lépett ki. Felegyenesedtem. Az orromat az orrához nyomtam és alig észrevehetően pihegni kezdtem. Vártam, hogy mi fog történni.


Ekkor végre Tamás már nem bírta tovább. Látszott ugyan, hogy ennyi ember előtt uralkodik magán, de már nem tudott mit tenni. Átölelt, a száját a számra tapasztotta és mohón csókolni kezdett. Közben a hátamat, majd a fenekemet simogatta – ezt tettem én is. A nyelveimmel megkerestem a nyelvét és miközben elkezdtünk hátrálni az asztaltól, egy pillanatra sem hagytuk abba a nyalakodást, a másik simogatását. Aztán lehuppantunk a szőnyegre. Tamás ujjai a puncim bejáratához értek és először a szeméremajkaim kezdte simogatni, utána először egy, majd két ujjával nyúlt be a nyílásomba. Egyre vadabbul kezdett ujjazni. Suttogtam: már nagyon kívánlak! Kihúzta az ujjait a nedves puncimból, a farkát az ágyékomhoz tolta, először egy kicsit kivárt, majd teljes erővel belém hatolt. Nem volt nehéz dolga, mert csak úgy dőlt belőlem a nedv. Egyre erőteljesebben és erőteljesebben döfködött, a végén már olyan hevesen, hogy csontjaink szinte átszúrták egymást. Közben én teljes erővel átkaroltam, a lábaimat pedig összefontam a feneke fölött. Szinte húztam magamba. Eközben a légszomj határáig csókolóztunk. 


És vajon mit csináltak a többiek? Körbeálltak és néztek? Egyáltalán nem! Roland egy hirtelen elhatározással Kingához lépett és teljes erővel megcsókolta. Kinga nem ellenkezett, eléggé fel volt már ajzva. Sőt, a lány vette át a kezdeményezést. Visszacsókolta, és miközben megszabadították egymást még megmaradt ruháiktól, lenyomta a fiút egy másik szőnyegre. Össze-vissza elkezdte a mellkasát puszilgatni, majd a meredező férfiasságát vette célba. Először csak apró puszikat adott a hegyére, majd a makkot nyalogatta körbe, utána amilyen mélyen csak lehetett, a szájába vette. Ütemesen szívta egy ideig. Majd felé mászott, valahonnan előkerült egy óvszer, amit ráhúzott Roland égnek meredező farkára, a puncijához irányította és beleült. Hatalmas keblei jobbra és balra lengedeztek, olyan erővel lovagolt Rolandon, hogy az szegény alig kapott levegőt. Kinga pedig egyre hangosabb és hangosabb sikolyokat adott ki magából.


- Úgy látszik, csak mi maradtunk hoppon! – szólt Edina Ritának. - Nekünk már nem jutott senki!


- Méghogy nem jutott? Dehogyisnem! – nézett Rita Edina szemébe, majd szájával rátapadt a szájára.


- Mit gondolsz? Én nem vagyok leszbikus! – ellenkezett Edina.


- Én pedig nem tudom kibírni! Egy kaland, de nagyon jó lesz! Érzem! – győzködte Rita nemcsak szavakkal, de tettekkel is: a mellét kezdte simogatni a melltartón keresztül. 


Edina végül megadta magát. Visszacsókolta. Rita ekkor kikapcsolta a melltartóját, és lesodorta róla. A szájába vette az egyik, majd a másik mellbimbóját és szívogatni kezdte. Olyan ütemben és olyan gyorsasággal tette ezt, hogy Edina nem bírt magával. Egyszer csak átölelte Ritát és nagy erővel ő döntötte le a szőnyegre. Kapkodó mozdulatokkal megszabadította Ritát először a melltartójától, majd a harisnyájától. Ezután visszatértek a csókolózáshoz. Mindkét lányon csak a bugyik maradtak. Egymás testéhez préselődve a szájukkal kényeztették egymást, miközben fedetlen kebleik összedörgölőztek és a bugyin keresztül a puncijaikat is minél jobban egymáshoz igyekeztek nyomni.


Eközben Tamás érezte, hogy a misszionárius pozícióban aligha bírja tovább. Óvatosan kihúzta a farkát belőlem, az oldalamra fordított és most hátulról hatolt belém. Közben átkarolt, és kezeivel a melleimet simogatta, valamint a nyakamat puszilgatta. Ebben a helyzetben nem sokat tudtam tenni, de a melleimen nyugvó kezeit cirógattam, hogy én sem legyek passzív. Közben egyre inkább éreztem, hogy hamarosan rám tör a kéj.


Roland és Kinga is pozíciót váltottak, de továbbra is Kinga irányított. Felálltak, a lány megfogta Roland kezét és a terem sarkához irányította. Ott egy fotel volt elhelyezve, amelyre ráállt úgy, hogy puncija éppen a fiú szája elé kerüljön. Ő azonnal megértette, mit szeretne a másik. Miközben így mindketten álló helyzetben voltak, Roland nyelve megkezdte Kinga legbecsesebb szervének kényeztetését. Először csak a combja belsejét nyalogatta, majd nyelve a szeméremajkak közé került, és azzal egyre mélyebben hatolt be. Nyelve hegyével rátalált a csiklójára, amelyet erősen szívni kezdett. Annyira jól eltalálta, hogy Kinga görcsösen rángatózni kezdett. Végül nem bírta tovább, lenyomta Rolandot a fotelre és ágaskodó férfiasságára ráült. Jóval kényelmetlenebb pozíciónak tűnt, de Kinga nagyon élvezte, mert újra csak sikongatni kezdett. Roland jobban magához húzta, úgy hogy be tudja kapni először az egyik, majd a másik mellbimbóját, aztán pedig mindenhol puszilta a melleit, ahol érte. A lány már szinte teljesen eszét vesztve ugrált.  


Edina és Rita sem maradtak tétlenek. Megszabadították egymást a bugyiktól és gyorsan 69-es pozícióba váltottak. Testük egymásba olvadt: Rita volt alul, Edina felül. Hamar megtalálták azt a pozíciót, ahogyan a legjobban kényeztetik egymást. A szájuk elé kerülő puncit egyszerre csókolták meg, majd a nyalakodás után nyelveikkel minél mélyebbre igyekeztek behatolni. Felvettek egy ritmust, amely mellett tudták élvezni a saját puncijuk kényeztetését is, miközben nem hagyták abba barátnőjük kelyhének a ritmusos nyalását sem. Időnként egy-egy ujjukat is bedugták a másik nyílásába. Látszott, hogy annyira közel vannak az orgazmushoz, hogy a másikkal foglalkozásra már alig tudnak koncentrálni, de mégis megtették. Ziháló hangjaik egyre jobban betöltötték a teret.


Még mielőtt elélvezhettem volna, Tamás ismét megfordított és újra ő került felülre. Odasúgtam neki, hogy időben hagyja abba, mert én nem védekezem. Magamban átfutott, hogy milyen felelőtlenül mentem bele a szexbe, nem úgy, mint Kinga, aki ezek szerint előre készült, de aztán elhessegettem a gondolatot. Tamás teljes erejével rám feküdt, újra csókolózni kezdtünk, ő ismét belém hatolt és nagyon-nagyon gyorsan elkezdett mozogni bennem. Kezeivel közben a melleimet igyekezett masszírozni. „Nagyon jó vagy!” – suttogta alig hallhatóan. Én is valamit mondtam volna, de ekkor összerándultam, mert abban a pillanatban egy óriási orgazmust éltem át. Olyan szinten jó volt, hogy percekig nem tértem magamhoz. Tamás vissza tudta tartani magát, mert kijött belőlem, a farkát az arcomhoz irányította, és rám élvezett. Amit tudtam, lenyeltem, majd a számba vettem a férfiasságát, és igyekeztem mindent lenyalni róla. Közben hálásan simogattam a hátát. 


Ezalatt Kinga és Roland olyan hévvel szeretkeztek, hogy a fotel jobbra és balra ingott alattuk, gyakorlatilag a szoba sarkából a szoba közepébe tolták el. Egyszer csak annyira erősen rángatóztak, hogy a fotel elborult, de ez már őket nem érdekelte. Kimásztak valahogy belőle, és a szőnyegen folytatták. Ugyanúgy, hogy Kinga volt felül, aki ekkorra már szinte visított a gyönyörtől. Egyszerre csak megrándult, elernyedt, és ráborult Rolandra. Hamarosan a fiú is elélvezett, mert egyszerre az ő ritmusos mozgása is abbamaradt. Egymásra mosolyogva puszilgatták egymást.


Rita és Edina már egy másik pozíciót vettek fel. Egymással szembe ültek, széttárták a lábaikat, és puncijaikat a lehető legnagyobb felületen egymáshoz préselték. Látszott rajtuk, hogy mindegyik közül ez a legizgatóbb póz a számukra. Újra és újra szét kellett egy kicsit válniuk, mert nem bírták volna visszatartani a rájuk törő gyönyört. Végül egymáson tudtak maradni, és hatalmas odaadással dörzsölték egymáshoz torkolataikat. Egy ritmust vettek fel ők is: közben a másik lábát simogatták, a lábbujjaikat puszilgatták. Nedves puncijaik majdnem széthasították egymást. Extázisba kerültek, hamarosan mindkét lány teste megrándult, és hullámokban tört rájuk a kéj. Még sokáig maradtak a lábaikkal összefonódva, aztán hálásan csókolózni kezdtek. 


A hajnali napfény azt láthatta, hogy a teremben egy-egy szőnyegen, három fáradt, de boldog pár csókolózik: Tamás és én, Kinga és Roland, valamint Edina és Rita még egy ideig gyönyörködtünk egymásban, de aztán nagy nehezen kibontakoztunk egymás öleléséből. Megkerestük a ruháinkat, és elbúcsúztunk egymástól. Tudtuk, hogy még találkozni fogunk valamikor, és ki tudja, milyen élményeket élünk majd át.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Gömec ·
A 75-ös méretben még a C is nagy mell, az E viszont hatalmas és lógó csöcs.

Zalán92 ·
Kiváló történet, nagyon izgalmas. Bolond, aki elhagyott Téged. :)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: