Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Szilveszteri buli

2005–ben történt az eset, mely mély nyomokat hagyott bennem. István egy friss vállalkozást indított be, és ehhez felvett néhány alkalmazottat. A szilveszteri bulit az ő családi házában rendezte, ahol egyedül lakott (soha nem maradt meg mellette egy nő sem) Én barátként kaptam meghívást a buliba. A kollégái közül egy „jó húsban levő”, de dekoratív lányt is meghívott: Vikit. Már amikor megláttam, kijelentettem Istvánnak:
- Ez a csaj tuti megvolt neked.
Túl közvetlen volt vele, és úgy mozgott a házában mintha otthon lenne, de ő hárított, hogy csak kollégák és barátok. Viki egyébként latin istennőnek öltözött: testhez simuló fekete ruha hatalmas dekoltázzsal, alatta csipkés fehérneművel, ami részben kilátszott. Mindehhez piros sál, fekete magas sarkú és piros bross volt kiegészítőként. Ő egyébként szép arcú, kontyba fogott feketehajú karcsú, kerek seggű, és nagy mellű volt. Olyannyira, hogy a buliban levő férfiak alig tudták levenni a dekoltázsról a szemüket.

A buli a szokásos menetrendben zajlott, kaja, tánc, tévé és sok alkohol.
Úgy kb. hajnali három felé már csak Viki és én maradtunk a nappaliban, mindenki más elment, István meg felment az emeletre aludni. Sok beszélgetés után eljutottunk a szex témáig is, amikor is azt vettem észre, hogy ahogy a kanapén ülünk, Viki a nadrágom sliccét nézi. Szóltam neki, hogy nem csak nézheti, hát több se kellett, lehúzta a sliccemet és kivette a farkamat. Olyan gyorsan történt mindez, hogy csak lassan jöttem rá, hogy itt most mi lehet. Ő megfordult és megkért rá, hogy húzzam le a ruha cipzárját.

Amikor a ruhája lecsúszott, láttam, hogy a csipkés fehérnemű fekete átlátszó hálós anyagból van, és így láttam a hatalmas mellbimbóit, a csupaszra borotvált punciját. Ő ránézett az ágaskodó farkamra és olyat mondott amitől egy pillanat alatt kőkemény lett: - most szeretném, ha a számba adnád a farkadat és hosszasan szopni akarlak. Úgy pörögtek előttem az események, mint egy kéjes lassított film. Viki leguggolt elém és heves mozdulatokkal szopni kezdett, ezalatt hátranyúltam és kikapcsoltam a melltartóját. A hatalmas dudák láttán (csak fentről láthattam, miközben szopott) nem bírtam tovább és a szájába élveztem. Teljes megelégedésemre egy csepp sem jött ki. Felállt és levette a vékonyka bugyiját, én nem bírtam magammal: a kanapéra fektettem és a nedves dús szeméremajkakat kezdtem el nyalni. Olyannyira fel volt izgulva, hogy mindenütt csöpögött a pinanedv. Azt mondta:
- Az öledben akarok baszni.

Ettől a vulgáris beszédtől én csak még izgatottabb lettem, leültem a kanapéra, és az ölembe ültettem Vikit. Vad lovaglásba kezdett, és az egyik pillanatban úgy éreztem, néznek minket, az emelet felől láttam, hogy István már ki tudja mióta néz. Viki közben a számba adta felváltva mind a két mellét és könyörgött: szopjad szívem. Itt valami megváltozott bennem, mert én is elkezdtem kiabálni:
- Basszál velem te bögyös picsa, dugd meg magad a faszommal! Úgy láttam, ez nagyon tetszik neki, megfordult, és a nagy kerek kívánatos seggét helyezte az ölembe. Ahogy rácuppant a farkamra, elkezdett nyögni, és kéjesen vonaglani, közben hajtogatta:
- Jó veled kúrni, milyen vastag faszod van. Ezt már nem bírtam tovább, kirántottam a farkam és telespricceltem a seggét, segglyukát, picsáját. Közbe észrevettem, hogy István veri a farkát. Ezt folytattuk még igen sokáig, minden lehetséges pózban.
Azóta már sem Istvánnal, sem Vikivel nem találkoztam.
Hozzászólások
További hozzászólások »
angel222 ·
Gyere és oszd meg a történeted másokkal is!:)

http://www.közöshang.hu/

nuccifülke ·
Látom újabb történettel gazdagítottad a repertoárt. Neked csak Viki ismerősöd van? Jó sok minden történik azzal a lánnyal :smile:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: