Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Szigeten 2 rész-Katie és Tom

Miután a három ember elhagyta a szigetet, Katie és Tom egyedül maradtak egy kicsinek nem mondható szigeten. Napokig nem mozdultak a partról, a segítségre vártak.
Ahogy Tom emlékszik a történtekre:

Reggel fáradtan ébredtem több helyen zúzódásokkal melyek az ébredéskor eléggé fájtak. Körülnézve ismeretlen helyen voltam, körülöttem a dús növényzettel és a hatalmas óceánnal.
Próbáltuk nyugtatni magunkat hogy biztosan meg fognak majd találni minket és minden rendbe jön és hogy nem mozdulunk a partról mert akkor kisebb az esélye hogy megtalálnak minket. De több nap várakozás után, a modern világ nyújtotta kényelem hiányában fogytán voltunk a reménynek. Sem a családunk többi tagjáról sem pedig a három emberről nem jött hír akik elindultak segítségért, talán odavesztek az óceánban. A napok pedig csak teltek, és nagyon hiányzott minden otthonról, a szobám, az ágyam, az egész eddigi életem. Elhatároztuk, hogy felfedezzük a helyet ahol vagyunk mert a megtalálásunkba vetett hitünk szinte már teljesen elfogyott, így neki indultunk és a sziget belseje felé vettük az irányt. Már több órája úton voltunk mikor egy tisztáshoz hasonló részhez értünk ahol megpihentünk, és el is határoztuk hogy ott maradunk éjszakára. Miután ideiglenes szállást építettünk magunknak el fogyasztottuk a gyümölcsből álló vacsoránkat, és raktunk egy kis tüzet is mert az éjszakák nagyon hidegek voltak. Éppen emiatt össze is bújtunk és már fél álomban voltam mikor neszt halottam a körülöttünk lévő zöldből, majd a következő amire emlékszem hogy szempárok merednek rám, majd éles fájdalmat éreztem egy pillanatra és melegséget a fejemnél utána valószínűleg el ájultam.
Valamikor az éjszaka folyamán ébredtem hason fekve a homokban hátrakötözött kezekkel, felnéztem előttem a még parázsló tűz melytől kicsit arrébb a hihetetlen látvány melyet szerettem volna csak álomnak hinni, 2 bennszülöttnek látszó férfi dugja a még eszméletlennek tűnő anyámat. Ordítani akartam de nem hagyta el hang a torkomat, majd a második próbálkozás sikerrel járt de értelmes szó nem hagyta el számat. Anyám viszont kezdett magához térni, a következő másodpercekben mértem fel, hogy nem kellett volna ordítanom, eszméletlenül könnyebb lett volna neki, de hát mit tehettem vészreakció volt. Anyám sikoltozni kezdett és kapálódzni, megpróbálták lefogni őt sikertelenül, majd kapott egy hatalmas pofont aminek hatására elcsendesedett. Ezután elindult felém a nagy darab fickó egy husánggal és nálam ismét sötétség. Már világosodott mikor édesanyám ébresztgetett......

Katie emlékei:

Minden nap egy örökké valóságnak tűnt Mike és Nelly nélkül, ebben a reménytelen helyzetben még inkább hiányzott Mike és a sok itt töltött nap után vágytam az ölelésére és a szituáció ellenére a szex is nagyon hiányzott már. Mike és én amikor csak tehettük nagyon sokat szeretkeztünk, nem tudtuk megunni egymást, én egy 170 cm magas barna göndör hajú nő vagyok, nagy cicikkel amit a lányom Nelly is örökölt tőlem. Öltözködésem és stílusom a mindennapi életben visszafogott, de szexuális téren egy igazi vadmacska vagyok, nagyon szeretem a szexet. Már annyira hiányzott a szex hogy majd bele őrültem, még a fiamat Tomot is más szemmel kezdtem el nézni, most hogy itt rekedtünk vettem csak észre hogy kész férfi vált belőle.
Nem mondtuk ki egymásnak hogy segítséget már nem is remélve indultunk el a sziget belseje felé, ahol is egy végleges szállásnak alkalmas helyet kerestünk. Nem egészen egy napi járás után megpihentünk és aludni készültünk éppen mikor ránktámadtak. A lakatlannak hitt sziget lakott volt, legalábbis őslakosai voltak. 2 férfi állt lesben az elalvásunkat várva mikor rajtunk ütöttek és a következő amire emlékeszem hogy Tom a földön fekve ordít én pedig 2 nagy darab fickó keze között ébredek. Próbáltam szabadulni de nem tudtam az egyik férfi megütött és Tomot is leütötték. Nagyon féltem,azt hittem hogy itt fogunk meghalni mindketten.A következő amire gondoltam hogy ha csak meg akartak volna ölni már megtették volna, így meg kell tennem mindent amit akarnak, így talán meg menekülhetünk.
Miután vissza tért a férfi kiabálni kezdett velem,amit én persze nem értettem, majd a másik férfival is veszekedett egy ideig. Eközben tudatosult bennem hogy a férjemen kívül sok éve nem látott engem pucéran senki, két férfival pedig nem voltam sohasem. Végignéztem magamon, a szapora légzéstől gyorsan emelkedő melleimen, a széttárt combjaim között pedig a nedves puncim pedig azt sejtette hogy eszméletlen állapotom ellenére élveztem amit velem csinálnak. De nem sok időm volt gondolkodni a két férfi miután megbeszélték a dolgukat odaléptek hozzám és folytatták amit elkezdtek. Féltem hogy bántani fognak, de tévedtem. A kisebb oda hajolt a puncimhoz és nyalni kezdte a másik pedig a számba nyomta a hatalmas szőrös farkát, de nem dugta a számat,hanem intett hogy csináljam. Én pedig kezdtem megnyugodni és örültem is hogy nem bántanak. A számba vettem és el kezdtem szopni, eközben a puncim egyre nedvesebb lett és élveztem ahogy a másik nyal engem, egyre mohóbban szoptam, megmarkoltam a golyókat és a számba vettem őket a fickó hörgött élvezte nagyon ahogy én is.
Elszállt minden rossz gondolatom, nem figyeltem sem a helyre sem arra hogy megcsalom a férjemet, csak szoptam szoptam nyaltam a farkat ami már dugta szám ütemesen a golyók az államhoz csapódtak, a farok pedig egyre keményebb és keményebb lett, majd egészen mélyre nyomta megfogta a fejem és ráhúzta teljesen, az orrom a szőrtengerben és torkomon pedig folyt le a sok sperma. A másik fickó eközben egyre gyorsabban nyalt és dörzsölte simogatta a puncim, mélyen belenyalt és újra és újra amíg el nem élveztem. Ez után cseréltek és a másikat kellett szopnom. Próbáltam jó munkát végezni. A másik ismét el kezdett nyalni, de most a fenekemet, ami a sok nyáltól hamar kinyílott, és én újra el kezdtem nedvesedni, ismét nagyon mohón szívtam, nyaltam, szoptam,ahogy növekedett bennem a kéj. Majd ahogy el kezdte benyomni a seggembe a farkát még nagyobbnak éreztem,igyekeztem teljesen el lazítani és minél könnyebben befogadni, abba akartam hagyni a szopást addig, de a másik nem hagyta, vissza tolta a számba. Így a másik csak tolta és tolta befelé míg az egészet be nem rakta.
Két farok volt bennem alul és felül is meg voltam töltve, és én élveztem! Istenem mennyire élveztem! A kezdeti lassú elnyújtott mély lökések után a gyors és rövid lökések melyek végén mindig tövig nyomta belém, ágyéka a fenekemnek csapódott, csattogott a fenekem, a számban pedig cuppogott a fallosz. A pinám is vágyta hogy megtöltsék, lenyúltam hogy átrakjam a farkát, megmarkoltam és oda akartam irányítani de nem hagyta. Ehelyett kihúzta, és engem pedig talpra állított a másiknak intett hogy feküdjön le, engem pedig beleültetett a másik farkába, a hátamat megtolva rányomott a barátjára amíg a melleim a mellkasához nem értek, ekkor az a számra tapadt és bekapta a nyelvem,elkezdte szívni szopni a nyelvem majd elkapta mindkét mellem és keményen masszírozta őket,morzsolta a bimbókat, néha megcsapkodta őket, miközben gyorsan tempósan dugott. Ekkor ismét éreztem hogy az ánuszom megfeszül,de már könnyebben befogadja a másik ember farkát, aki simogatta a hátam,csapkodta markolászta a fenekem partjait,néha széthúzta egészen,néha össze szorította mindkét tenyerével és keményen dugott,miközben hörgött és élvezte testem én pedig az ő testüket. Isteni gépezetet alkottunk mi így hárman, mindkét lyukamban egy-egy isteni farok, miközben egyetlen testrészem sem maradt ingerlés nélkül, borzongtam, hideget és meleget is érezve. A fenekemet töltötte meg először rengeteg spermával ami végigfolyt a puncimon egészen a combomig. Majd a puncim kezdett el nagyon lüktetni és egyszerre élveztem el az alattam fekvővel, aki a már teljesen kitágult nedves puncimat dugta, és miután tele élvezett,ugyanolyan kemény farokkal dugott már lassú tempóban. Minden lökésnél kipréselve egy kis spermát, cuppogó hangok mellett.
A puncim és a fenekem is forró volt, égett, én pedig soha nem látott módon voltam kielégítve. Erőtlenül hanyatlottam a földre, de ők csak dugtak és dugtak tovább felváltva dugták a puncimat és az ánuszomat is. Már nem tudtam újra elélvezni,elvesztettem a kontrollt és csak reggeli szél ébresztett.
Partnereim már rég elmehettek Tom a földön hevert megkötözött kézzel. El oldottam kötelékét és próbáltam ébreszteni...
Előző részek
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: