Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Szexpiac 2.

A műszaki osztályon négy kigyúrt eladó baszott felváltva egy középkorú nőt. Minden LCD-tv ezt közvetítette. Tamara és Anita próbáltak sietni, de az édességek pultja előtt nehezen bírtak átvergődni, mert két bombázó alkatú eladónő akciós csokival kenegette meztelen testét, és a felajzott érdeklődők ingyen lenyalhatták róluk a megolvadt felesleget. Aztán megakadtak a háztartási cikkeknél is, mert három testápoló vásárlása esetén egy hatalmas bicepszű férfi megmasszírozta a vásárlókat.

- Én pont kifogytam testápolóból – jutott eszébe Anitának.

- Én megyek inkább az élelmiszerekhez, majd csörrents rám, ha végeztél – bólintott megértően a szőke szépség, és a barátnők elváltak.

Tamara felszabadultan siklott a péksüteményekért szopók és nyalako-dók között, majd megállt a húspultnál.

- Hogy a karaj? – kérdezte a hentest.

- Olyan olcsó, hogy már szinte ingyen van, csak még a melleivel hozzám kell dörgölőznie párszor – húzta fel hatalmas pocakjáról a kötényt a korosodó férfi.

Tamara undorodva elfordult, közben meglátta a felvágottaknál álló, ismerős nyanyát, ahogy az köldökéig lógó melleit lengeti egy siheder eladó előtt.

A sajtpult mögül éppen kitámogattak egy kimerült férfit, aki az ágyékát fogta fájdalmas arccal. Ringó csípőjű eladónő tolta utána a kocsiját, amely színültig volt rakva ementálival.

A szalámiknál egy magas és egy molett nő verekedett letolt szoknyában.

- Én álltam ide hamarabb! Húzz a picsába, te repedtsarkú! – tépte meg a nyúlánk a teltebbet, míg az álló farkú eladó próbálta szétválasztani őket.

- Nem fogyott el a téliszalámi, hölgyeim! Hamarosan hoznak új árut… kérem!

- Kóstolja meg a kiflimet, szivi! Egy kis szopogatás, és három zsemlét kap egy áráért – szólította meg Tamarát egy férfias hang.

Magas eladó állt előtte, egy szál kötényben. A szőke lány meredten nézte a kötényen vágott lyukon kikandikáló szerszámát. Félkemény állapotban lengedezett, az anyag fehérsége gerjesztően kiemelte környezetéből.

Csak egy fasz… egy izgalmas és szép fasz. Fel sem kell néznem a gazdájára. Mindenféle kötöttség nélkül élvezkedhetek rajta egy kicsit – villant belé a gondolat, és mire észrevette magát, keze rákulcsolódott a selymes bőrű keménységre.

Különös forróság ömlött szét testében, ahogy a puha bőr alatti lüktetést megérezte. Kissé megszédült, mikor körbepillantva ráeszmélt a bevásárlókocsijaikat tologató emberek jelenlétére.

Egy majdnem meztelen férfi egyre magasabbra ágaskodó farkát markolja, egy zsúfolt bevásárlóközpont kellős közepén! – csapott le rá a meghökkentő valóság.

- Nyalja meg! – hallotta a mágikus erejű utasítást, és ajkai mágnesként vonzódtak a farokhoz, különös bizsergés vett erőt rajta. Arca vörösen égett, miközben úgy érezte, színpadon áll, ahol sokaknak megmutathatja, mit tud.

Letérdelve megadta magát a csábító hatalomnak. Erősen megmarkolta a férfi szerszámát a tövénél, és végignyalta, kéjesen csillogó tekintettel, mint egy nyalókát. Néhányan lassítottak a kocsijukkal, és várták a folytatást. Tamara szinte hallotta a tapsot, a bíztatást, ezért érzékien megszívta a makkot. Az arca kétoldalt behorpadt, a kötényes pedig felnyögött.

- Ez az! Jól csinálja! – hallatszott valahonnan a háta mögül, de a kíváncsi tekintetek és az elismerő füttyentések csak feltüzelték a lányt. Hangosat cuppantva engedte ki szájából a faszt, jobban benyálazta, majd mohón rátapadt ismét. Mélyebbre tolta a szájába, nyelve körtáncot járt, ezalatt keze pumpálni kezdett, és úgy szívott, mintha az élete függne tőle.

A kötényes férfi lábai elgyengültek, hatalmasat sóhajtott, egy darabig tűrte az élveztetést, majd kiszabadította a farkát Tamara szájából.

- Isteni volt, kedvesem, de ma még sok zsemlét kell eladnom – mondta rekedten, és átnyújtott a lánynak egy három darabos csomagot az árujából. – Ez ingyen van – jelentette ki szenvtelenül, és arrébb oldalgott.

A taps valóban felcsapott. Az emberek kurjongattak, Tamara úgy érezte magát, mint egy győztes viadal hőse. Szendén mosolygott, megigazította felhúzódott miniszoknyáját, kezével megtörölte a szája szélén csillanó nyálat, és zavartan bevette magát két konzervekkel teli sor közé.

De már nem volt olyan boldog, mint az első pillanatban. Szégyen és harag kavargott benne. Hogy palizhatták be ennyire könnyen? Ő nem ilyen! Szinte égette a kezét a három zsemlét rejtő papírzacskó – a szopás jutalma -, és dühösen a konzervek közé rejtette a csomagot.

Ki akart jutni erről a szégyenteljes, és mégis vadul izgató helyről. Végigtámolygott a borok mellett, miközben újra megpillantotta az ismerős öregasszonyt.

- Nekem már nincs fogam, kedveském… és a protkóm sincs bent! Hidd el, földöntúli élvezeteket tudnék neked adni – mondta a nyanya a fiatal eladónak.

Tamara a következő kanyarban beleütközött Anitába, és testápolókkal teli bevásárlókocsijába.

- Már mindenütt kerestelek! – szólt rá barátnője. – Látom, csak néze-lődtél – mutatott Tamara üres kezeire.

- I… igen. És te? Megkaptad a masszírozást? – próbálta magát össze-szedni.

- Ajaj, de még mennyire! – sóhajtott a fekete hajú lány.

- Csak nem megtapiztak ott is? – hitetlenkedett a szőke, mire Anita megnyalta a szája szélét.

- Olyat élveztem, mint állat! El sem hiszem… a nagybicepszű megujja-zott mindenki előtt, közben dörzsölte a csiklómat, és én kielégültem, kb. húsz nő előtt.

Tamara szíve irigykedve megugrott, és majdnem elmesélte az ő kalandját is. Aztán mégsem tette meg, inkább a testápolókat vizslatta, mintha azoktól várna bíztatást a vallomáshoz, mikor észrevett két kartondobozt a bevásárlókocsi sarkában.

- Gyufát is vettél? – vonta fel a szemöldökét.

- Hát, megérte – jelentette ki Anita elpirulva, és mindkettőjükből ki-buggyant a nevetés.

- Menjünk – mondta Tamara fáradt arccal, és barátnője „én már jól vagyok” pillantással megvonta a vállát.

- Ahogy akarod.

És már haladtak is kifelé a kiskereskedők pultjai között.

- Energiatakarékos izzók féláron, csak egy kis cicidögönyözést kérek érte! – kiabált állva egy félmeztelen nő. Hatalmas mellei lustán lengedeztek.

- Erotikus segédeszközök! Minden kipróbálható! – nyögött a következő pultnál egy vörös nő, és egy óriási műfaszt gyömöszölt magasra emelt lábai közé.

A barátnők megigézve figyelték a brutális műveletet, amikor a másik oldalról kiáltás harsant:

- Hé, lányok! Úgy látom, ti még nem sok mindent vettetek!

Tamara és Anita bizalmatlanul fürkészték a harsány férfit, aki a bajsza alatt mosolygott rájuk. Körülötte üveg és dobozhegyek sorakoztak. Sörök, borok és mindenféle tömény ital.

- Gyertek már közelebb! Van egy ajánlatom! Elvihettek pár karton piát, bármelyik fajtából, ha segítetek kicsit az eladásban.

Anita szeme felcsillant, de még Tamara fantáziája is meglódult. Köze-lebb tipegtek a bajuszoshoz magassarkú cipőikben.

- A társam - egy igazi bomba nő - megbetegedett. Ő segített volna nekem – sóhajtott szomorúan a férfi. - A bérleti díj ki van fizetve, és itt marad rajtam a sok áru. De tudjátok, milyen észvesztően néztek ki, csajok?

Hogyne tudták volna. A magasabb termetű Anita pólóját majd átdöfte hegyesen előremeredő cicije, vékony dereka alatt pedig lélegzetelállítóan szélesedő csípő kerekedett, feszes feneke és markolnivalóan izgalmas combjai buján hívogattak. Tamara, a kis töltött galamb minden férfinak torkára akasztotta egy pillanatra a lélegzetét. Nem volt kövér, de mindenhol egyenletesen oszlott el rajta az a kis felesleg, ami iszonyúan jól állt neki, de ami a férfiszemeket először csapdába ejtette, az mellei hihetetlen teltsége volt.

- Csak kicsit többet kellene mutatnotok magatokból, nyáladzva állnának sorba előttünk a pasik – győzködte őket a bajuszos. - De van egy rakás óvszer a pult alatt, akár jobban is bedobhatjátok magatokat. A döntés a tietek.

Tamara szíve nagyot dobbant. Már tudta, mi zavarja: nem akarta pa-rancsra odaadni a testét, ő szeretett volna az irányító lenni. Az, aki meg-mondja, mit kíván… és ez a fickó pont ezt ajánlja. Anita fejében is hasonló gondolatok járhattak, mert izgatottan harapta be alsó ajkát.

- Legyen! – bólintottak egymásra a barátnők. – Segítünk neked!

- Ez a beszéd! Tökös csajok vagytok! – csapott a kezükbe a bajuszos. – Én Rudi vagyok, tiétek a pálya! – tette hozzá, és a pult melletti kényelmes kanapéra mutatott.

- Akkor dobjuk fel kicsit a hangulatot! – rakott Anita szőke barátnője kezébe egy testápolót. Lehúzta a pólóját és rövid szoknyáját, Tamara pedig követte a példáját. Neki még falatnyi tangájától is meg kellett szabadulnia, de pár pillanat múlva mindketten anyaszült meztelenül álltak az italokat áruló pult előtt, egyedül magassarkú cipőjüket hagyták magukon.

Rudi elismerően füttyentett, bő rövidnadrágján dudor türemkedett elő. A gyors vetkőzés meghozta a várt eredményt a vásárlók körében is, de a szemüket meregető férfiak csak akkor kezdtek komolyan tolongani körülöttük, amikor a lányok testápolóval kenték magukat.

Anita ujjai sokáig időztek hegyes cickóin, játékosan ugráltatta azokat felfokozott mozdulataival. Tamara sokkal nagyobb volt a melle, ő lassú gyúrogatással itatta bőrét, miközben izgalmas alakokat felvevő keblei hol itt, hol ott buggyantak elő tenyere rejtekéből. A nézelődők alsója már ekkor megfeszült, de a nadrággombok akkor kezdtek igazán pattogni, amikor a testápoló a popsikra került.

Anita brazil táncost idéző teste megvonaglott, majd barátnőjével összekacsintottak. Cinkosan ránevettek a tátott szájú Rudira, miközben a közönség felé pucsítva megrázták seggüket, mintha a riói karneválon lennének. A hirtelen összesereglett férfiak megigézve meredtek a feszes, mégis tömören húsos fenekek táncára, ami nem akart abbamaradni.

Mindkét lány megtámaszkodott a kanapé ülőfelületén, és kidüllesztett fenékkel, megrogyasztott térddel mozogtak aprókat, gyorsan. Fenekük félholdjai remegős táncot jártak, elővillantva a közöttük nyíló rózsaszín vágatot.

A vásárlók nagy izgalommal kezdtek  kérdezősködni az italárak felől.

A két alkalmi táncos hamarosan abbahagyta a vonaglást, és kivételes lelki nyugalommal letelepedtek a kényelmes kanapéra, felhúzták térdüket az állukig, így kitárt puncival fordulva a vásárlók tolongó tömegei felé.

- Egy karton Heinekkent! – kiáltott egy hosszú hajú fickó türelmetlenül.

- Máris! – ugrott a vásárlók éhes falkáitól elsápadt Rudi, de Anita felkiáltott:

- Hohó, nem adjuk ám csak úgy! Uram! Jöjjön, előbb gyúrogassa meg a barátnőm dudáit!

A hosszú hajúnak nem kellett kétszer mondani, kéjes ábrázattal térdelt Tamara elé, miközben a sorban állók között már majdnem dulakodássá fajult a vásárlási láz.

- Én voltam itt hamarabb! – hördült fel egy nagydarab pocakos fickó, amikor egy vézna fiatal elé állt, és a háttérben egy pofon is elcsattant, mikor Rudi megelégelte a kialakult helyzetet.

- A lányok mondják meg, ki következik! – kiáltott a lökdösődőkre, akik morogva bele is egyeztek ebbe.

Tamarát lefoglalta hosszú hajú fickó, lehunyt szemekkel tűrte a simogatását, de Anita mohó tekintete izgatottan vizslatott az előtte sorakozók között.

- Menjen hátrább! – intett ellentmondást nem tűrve egy kopasz vénembernek, majd ujjaival hívogatva szólított magához egy deresedő halántékú pasast. – Nyalj ki! – mondta egyszerűen, amikor férfi elé állt.

A tömeg felzúgott, és a lányok körül kialakult kör szorosabbra zárult.

- Whiskyt kérek! Fehérbort! Búzasört! – röpködtek a türelmetlen kérések, miközben Rudi próbálta nyugtatni a felajzott kedélyeket:

- Mindenkire sor kerül! Ezek a lányok bármeddig bírják. Ki vannak éhezve, több hónapja nem voltak férfival… és gondoljanak arra, hogy a később következőknek nagyobb falat is juthat.

A kéjes nyögéseket hallató lányok is érezték, hogy Rudiból a próféta beszél. Tamara isteni combjai között már egy másik férfi térdelt, Anita szemei pedig befátyolosodtak a deres fickó nyelvcsapásaitól. A barátnők lassan rádöbbentek, hogy az izgalmas nyelvjáték után az óvszerek is szerepet kapnak majd, mert érzékeiknek nem tudnak parancsolni.

Hogy a vásárlást gyorsítsa, a ravasz Rudi már egyszerre több vevőt is a lányok mellé engedett, és irányító szerepéből csak akkor esett ki, amikor letolta a nadrágját, hogy egy női vásárlót kiszolgáljon.

Tamara elgyengülve feküdt a kanapé ölelésében, miközben két férfi si-mogatta, egy pedig nyalta. Közben arra gondolt, hogy ez élete legemlékezetesebb bevásárlása, ám agyát hamarosan elhomályosította egy viharosan erősödő bizsergés, majd mintha villám vágott volna belé, úgy érkezett a gyönyör. Remegő lábakkal, hevesen szorított öléhez egy vásárlót, aztán ellökte magától, összezárta combjait, és melleihez húzott másik kettőt.

Még a levegő is felforrósodott, nemcsak a lányok öle. Anita kezei között már két fütykös is feszült, de ura volt a helyzetnek. Parancsai éles hangon záporoztak:

- Lassan, körkörösen izgassa a bimbóimat… jó, így jó… és most kapja be az egészet! Ah… maga is, szívják egyszerre!

A velük szemben álló, erotikus segédeszközöket áruló vörös nő bosszankodva mutogatott egy zümmögő dildót, mert az ő forgalma közben megcsappant. Senki sem állt a pultja előtt, kivéve egy nőt, aki éppen kipróbált egy felcsatolható műfaszt, persze rajta.

Rudi kéjesen dörzsölte makkját az előtte térdeplő nő ajkaihoz, aztán meg a kezeit dörzsölte.

- Beindult az üzlet!

Tamara egy darabig lélegzetvisszafojtva tűrte egy tapasztalt kéz simogató játékát, amely játékosan haladt combjain, mindig elkerülve szemérmét, hogy aztán annál váratlanabbul döfjön nedveitől nyirkos lyukába egy nyelv. Utána azonban megfordulva feltérdelt a kanapéra, és amikor egy vásárló egész karton martinit kért, elcsukló hangon hátra szólt:

- Dugjon meg!

Ezután sokan vettek martinit.

A felszólított vásárló - egy izmos férfi - azonnal mögötte is termett. Hangosan pattant az óvszeres doboz, és Tamara már érezte is pinájának egyre lucskosabb bejáratán egy duzzadó makk simogatását.

- Ne piszmogjon! Döfje már belém! – hörögte a vágytól tüzesen, és ő tolta fel a fenekét a faszra.

Anita érezte, mennyire erős a vágya. Zihálva, szinte kábulatban oszto-gatta parancsait.

- Csókolja már erősebben! Maga meg nyalja a csiklómat, amíg én lova-golok! – szólította fel a fizetésképpen rajta dolgozó vásárlókat.

Lihegve ugrált egy borostás fickó ölében, méretes fasz csúszkált pinájában, ketten is nyalogatták hegyes melleit, míg szabad kezeivel vadul húzogatott két merev hímtagot.

Tamara már nyöszörgött, amikor a következő fasz belényomult. Ez vastagabb volt az előzőnél, de behatolásának minden pillanatát kiélvezte, miközben hullámokban érték a mélyről induló csodálatos érzések. Csatakosra baszták bájos punciját, de neki nem volt még elég. Fejét a kanapéra hajtotta, még széjjelebb rakta lábait, majd kézmozdulataival parancsokat osztogatott a mögötte meredező farkaknak.

A vastag hímtag után egy felfelé görbülő nyomult belé, majd egy hosszú, különösen széles makkal. A görbe döfködésére a feneke kígyózva megvonaglott, a hosszúnál sikoltva kapaszkodott a kanapéba, aztán az izgalomtól fuldokolva szólt oda egy borvásárlóhoz.

- Jöjjön alám, és nyaljon, amíg dugnak!

A szőke lány sokáig visítozott a kéjtől, míg alatta egyre sokasodtak az ondóval teli eldobott gumik.

- Egy karton Chivas Regalt! – kiáltott egy hang váratlanul, mire kísérteties csend lett.

Rudi kétségbeesetten nézett Anitára, a tekintete azt sugallta, hogy ennek valami nagy extra kell, de a feketehajú lány nem jött zavarba. Kihúzott tocsogó hüvelyéből egy vastag faszt, maga alá gyűrt egy másik vásárlót, beleült a farkába, de most háttal a nézőközönségnek, egyik mellét benyomta a férfi szájába, kidüllesztette formás hátsóját, és a drága italt kérő felé fordult.

- Te meg fogod dugni a seggem!

A Chivas Regal azonnal népszerű lett az izgatott vásárlók körében.

Közben az erotikus segédeszközöket áruló vörös nő elkeseredetten erőltetett magába egyszerre két műfaszt, mégsem érdekelt senkit a mutatványa, mert mindenki a hús-vér csajokat figyelte. Az összes férfi meg akarta baszni a feltüzelt pinákat, akik csodálatos testükkel olyan hévvel élvezték a legkisebb érintést is, mintha évekig nem lett volna részük benne.

Tamara sem értette, mi történik vele. Vére robogott, szeméremajkai lüktettek, mellbimbóiban állandó bizsergés járt, gerincében egyre feljebb kúszott valami különös tűz. Mohón és telhetetlenül várta a huszonvalahanyadik faszt, ami felnyársalja teljesen kitágult pináját, mi-közben ki tudja, hogy még hányan akarják meghágni.

Közönség előtt baszik! Rettentően élvezte a rá tapadó éhes tekinteteket, és nem tudott betelni azzal az érzéssel, hogy a körülötte állók mindegyike rá vágyik. A bevásárlóközpont egyik sarkában sem látott ilyen őrületet, pedig sehol sem kispályáztak a szex terén.

Anitára nézett. Feketehajú barátnője felakadt szemekkel tűrte, hogy ketten is beléhatoljanak. Vértől vörös ajkain nyál csorgott, és ahogy a sziklakeményen meredező fütykös is lassan elmerült a fenekében, úgy esett a gyönyör meghatározhatatlan mélységeibe.

Tamarának még nem volt ilyen élménye soha. Ugyan a seggébe már engedett faszt, de kettővel egyszerre… igaz, fantáziált már erről, de most elemi erővel tört rá a vágy, hogy ő is részese legyen egy dupla behatolásnak.

Anita eufórikus hangulatban vonaglott a két férfi között. Mintha egy másik dimenzióba került volna, olyan erővel szorította a rá tapadó kezeket. Tamara is érezni akarta, amit a barátnője, szinte nem is hallotta már a külvilág zajait, egyedül különleges vágya hajtotta előre: két farok mozgását szerette volna érezni a testében.

Kikászálódott egy szőrös férfi alól, egy szemüvegest leültetett, határozott mozdulattal a pinájába engedett egy felmeredő falloszt, és hátraszólt egy korosodó vénembernek:

- Te! Dugd az ujjadat a szabad lyukba!

A megszólított félénken közelített, miközben legalább tíz jelentkező is akadt a feladatra. Ám aztán az öregúr megemberelte magát, benyálazta a mutatóujját, és óvatosan tolni kezdte Tamara kerek kis lyukába. A szőke lány puncija fröcsögött a nedvektől, ahogy érzékelte hüvelye hátsó falán a nyomakodó érintést. Amennyire csak tudta, ágyékát az alatta mozgó férfihez nyomta, és a teljesség mindent betöltő érzése eluralkodott rajta. De ez sem volt elég. Azt akarta, hogy minél vastagabb és hosszabb dolog nyomuljon bele, és ettől a vágytól majd szétrobbant, ám oldalt nézve megpillantotta a vénember kókadt farkát, és felkiáltott:

- Következő!

Az öreg ódzkodva húzta ki ujját a szűk lyukból, de Tamara türelmetlenül elhessegette.

- Jöjjön már valaki, és dugjon belém még egy kőkemény faszt! – sivított földöntúli hangon, majd mikor megérezte egy izmos test nyomakodását a feneke körül, olyan mélyet sóhajtott, mintha az életét mentették volna meg.

Mokány fickó állt mögé, és habozás nélkül a vágyakozó lyukhoz illesztette szerszámát. Tamara veszett erővel szorította az alatta levő férfit, tövig nyomta puncijába annak farkát, és várt. Várt, hogy végre megtörténjen a pillanat, amikor teljesen birtokba veszik a testét. A kiszolgáltatottság érzése mindennél jobban felajzotta, mégsem mert szólni, különös eufóriában várta a mindent kitöltő behatolást, és az nem is váratott magára sokáig.

Sziklaszilárd keménység feszítette szét szűk kis bejáratát. Tamara hát-ranyúlt kezeivel, és széthúzta buja félgömbjeit, amikor aléltan érzékelte, hogy túljutottak záróizmán. Felsikoltott a fájdalomtól, mire a fickó hátrább tolatott. Tamara hátranyúlva megragadta a mokány fickó ingjét.

- Ne kímélj, gyere! – suttogta fátyolos hangon, és azonnal megérezte egy makk tolakodását. Torkából akaratlan, fájdalmas nyögések törtek fel, de mosolygott, és a fájdalom hamarosan édesen kínzó bizsergéssé változott, ahogy a hímtag komótosan előrehaladt, egészen addig, amíg tövig bele nem merült szétfeszített popsijába.

Leírhatatlan érzések tolultak fel benne, amelyek csak fokozódtak, amikor a két fasz egyszerre kezdett mozogni. Szűk rése körbeölelte, tág puncija szinte szívta édes mámorának okozóit. A mokány fickó makkig kihúzta a fenekéből a farkát, majd határozottan visszatolta teljes terjedelmében. Ezt játszotta egy darabig, majd a kéjes csúszkálás hamarosan kemény kefélésbe torkollott. Tamara a mámor felhőjében lebegve nem is érzékelte testét, nem látta Anitát sem, csak a mindent elöntő gyönyör maradt meg emlékezetében, ami szinte ízekre szedte, szétolvasztotta testét.

Izmainak önkéntelen remegése csak akkor csillapodott, amikor lyukaiból kihúzódtak a spermájuktól megszabadult hímtagok. Mintha távolról hallotta volna Rudi hangját:

- Elfogytak az italok.

Zsibbadt tagokkal tápászkodott fel az elnémult nézőközönség előtt, és a következő emléke az maradt, amikor Anitával kifelé támolyognak a Szexpiac punciajtaján, és a lábait képtelen összezárni, hiába próbálja. Lyukai szinte égtek, de a kínzó érzést feledtette az egész testét átjáró, szűnni nem akaró kellemes bizsergés.

- Rudi azt mondta, hogy a jövő szombaton is árulni fog. Meg azt is elejtette, hogy ha van kedvünk, jöhetünk… – hallotta Anita hangját, és már tudta, hogy a jövő szombaton is itt lesz, és egy fillért sem fog magával hozni, legfeljebb némi síkosítót.
Előző részek
Hozzászólások
Pavlov ·
Elég kemény sztori... De van egy olyan érzésem, hogy Tamara és Anita létező személyek. Stimmel?
Darlan ·
MIBŐL GONDOLOD EZT?

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: