Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Szexkalandunk

- Mikor végzel már? –rajtunk kívül senki sem volt otthon. A fürdőszoba használatáért mégis nagy versenyt rendeztünk, ám ő nyert. De nem sokkal. Most viszont húzza az időt. A haját szárítja a tükör előtt, és csupán egy törölköző van rajta, mely alig takarja el a fenekét. Persze rajtam is már csak egy bokszer volt. Végignéztem hosszú, selymes lábain, melyek látványa kellően elindította a fantáziám. Csupán három évvel fiatalabb nálam. Tizenhét éves. Teljesen magával ragadott a gondolat, hogy ő és én… de mire elindult volna a fantáziám, megállj-t parancsoltam magamnak. Hisz ő a húgom. Én pedig a bátyja vagyok. Ezért csak néztem - tudod, hogy sietnem kell.
- Még húsz perc –mosolygott vissza rám gúnyosan a tükörből- ne idegeskedj.
- Nekem nincs annyi időm.
- Akkor állj neki. Engem nem zavar –szólt vissza felvágósan, ám ezzel csak azt érte el, hogy ismét elindította a fantáziám.
- Legyen, ahogy akarod –előkészítettem a borotvát, amit nemrég vettem az egyik üzletben. Az eladó azt mondta, hogy nagyon jó, és én bízom benne. Eddig sima nemi borotvát használtam, ami nem mindig volt jó a célra. Ez viszont védőfejes és elektromos. Szóval összeszereltem, majd vártam - nos akkor nekiállok.
- Oké –azt hitte, hogy nem merem. Hogy előtte nem merek meztelenül mutatkozni… ám tévedett. Persze titkon vágyott is rá, hogy láthasson. Kíváncsi volt. Én pedig nem tehettem mást. Letoltam a gatyámat, ő pedig tágra nyílt szemekkel figyelt a tükörből. Egyből a szerszámomat bámulta, és alaposan szemügyre vette.

- Remélem nem zavar –észrevettem, ahogy bámulta és teljesen felizgatott, ami odalent meg is mutatkozott. Egyre ádázabb harcot kellett azért vívnom, hogy fel ne álljon… ám vesztésre álltam. Borotváltam már pár perce, miközben ő oda-odakacsingatott és én nem bírtam ki, hogy ne szóljak be neki –mit nézel?
- Még sose láttam – látszott, hogy zavarban volt - szóval csak szép nagy.
- Köszönöm –elég váratlanul ért ez a mondat. Másra számítottam.
- Még sose láttam, hogy a fiúk hogyan borotválják.
- Ezzel elég egyszerű. Csak végighúzod, és kész.
- Az jó. Hamarosan nekem is le kellene borotválnom, mert már eléggé kinőtt.
- Mennyire? – kérdeztem vissza gondolkodás nélkül.
- Megmutassam? – kérdezett ő is vissza, mire nekem szó szerint tátva maradt a szám. Már régóta vágytam rá, hogy láthassam. És most akár láthatom is.
- Ha akarod, megmutathatod –válaszoltam idegesen. Biztos látta rajtam, hogy mennyire zavarban vagyok. Bár megpróbáltam leplezni. Ő viszont, mintha természetes dolog lenne. Letette a hajszárítót, majd megfordult, és ledobta magáról a törölközött, én pedig szembe találtam magam meztelen testével. Ám ez még nem volt minden. Felült a mosdó melletti szekrényre és szétette a lábait. Gyönyörű punija volt. A látványtól egyből megmerevedett a szerszámom.

- Na látod?
- Aha –szinte csorgott a nyálam, és el se hittem, hogy ez velem történik- látom.
- Le kéne már borotválni –majd lassan végighúzta rajt a kezét –eléggé bök. Add ide a kezed. Megmutatom –megfogta a kezem, és a puncijára tette- simítsd végig.
- Nos igen –mondtam remegő hangon.
- Nem borotválnád le?
- Hogy borotváljam le?
- Aha. Léci – a tekintetünk találkozott és én nem tudtam nemet mondani.
- Oké –ő erre jobban felült a kis szekrényre, hátradőlt és szétette a lábát. Én pedig borotválni kezdtem. A borotva enyhe vibrálása őt sem hagyta hidegen, és észrevettem, hogy kezd benedvesedni a nunija. Kellemes hívogató illata az orromat is megcsapta és egyszerűen nem bírtam ellenállni. Először csak oda-odanyúltam. Mintha véletlen lenne, és mintha a szőrtelenítés miatt tenném. Aztán lassan a bal kezem, mely szabadon volt megállt a szeméremdombján, és finoman széthúztam. Ott térdeltem előtte. A kéjtől nedves punija előtt. És muszáj volt megtennem. Lassan izgatni kezdtem. Féltem, hogy erre felkapja a fejét, de nem tette. Felnéztem rá, és a szemei már be voltak hunyva. Az arcán láttam, hogy élvezi a dolgot. Ekkora már végeztem a borotválással, ezért lekapcsoltam azt. Bal kezemmel tovább izgattam még egy kicsit, majd nem bírtam tovább. Szinte hívott magához. Odahajoltam és finoman megcsókoltam. Erre már felfigyelt. És a tekintetünk találkozott. Én persze nem álltam le. Tovább csókoltam a punciját.
- Mit csinálsz? –nézett rám kérdően. Ám a hangja lágy volt és teljesen mást sugallt.
- Nem bírtam ellenállni neki. Engedd, hogy folytassam… -ő csak nézett. Nem szólt semmit. Majd elmosolyodott, és behunyta a szemeit.
- Folytasd.

Én ettől teljesen felbátorodtam és tovább nyaltam. A punija már szinte tocsogott a nedvtől és ő egyre hangosabban nyögött fel. Éreztem, hogy nem sok kell neki. Hogy teljesen fel van izgulva. A punija már forró volt. Én ekkor az egyik kezemmel felnyúltam. Végigsimítottam a melleit, melyek közepes nagyságúak, kerekek és igen formásak voltak. És ettől csak még jobban vágytam rá. Felálltam, és megcsókoltam a melleit, majd lüktető puncijához igazítottam a szerszámom, és gyengéden belé hatoltam. Ő erre nem számított. Ijedten tárta ki a szemeit, és egyenesen rám nézett. Teljesen fel volt izgulva. Szinte önkívületi állapotban volt. Nem szólt semmit. Levegő után kapkodott, miközben én folytattam. És lassan ritmusosan dugni kezdtem. Ő pedig megmarkolta mindkét kezével a fenekem és magához szorított. Teljesen a vágy és élvezet hatása alatt volt.

Az egész teste izzadt, miközben én egyre gyorsabban keféltem… és ekkor egy váratlan pillanatban felsikoltott. A teste görcsbe rándult, a punija összeszorította a hímveszőm, és ő csúcsra jutott. Egy hatalmas orgazmus közepette. Legalább egy percbe telt mire utána magához tért. Csak bámultunk egymásra. És mindkettőnk fejében ugyanaz járt. Hogy milyen iszonyatos jó volt, és, hogy mit tettünk… Ám én még nem élveztem el. A merev farkam még mindig a puncijában volt, és ekkor kihúztam, majd rá néztem. Tudta, hogy mit akarok, és szemrebbenés nélkül cselekedett. Letérdelt a lábaim elé, a szájába vette. Olyan dinamikusan szopott, hogy csupán pár perc kellett hozzá, hogy én is elélvezzek. Hatalmas adagot jutattam a szájába, melyet ő mind lenyelt.
Ezután percekig álltunk ott egymással szemben, és némán figyeltük egymást.

- Még sose keféltem ilyen jót –jegyeztem meg hangosan.
- Még én se –most ő volt zavarban.
- Megbántad?
- Nem, dehogy…
Beszélgettünk még pár percig, aztán lezuhanyoztunk. Teljesen másként tekintettünk egymásra. És tudtuk, hogy nem ez volt az utolsó alkalom.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Angel5 ·
Valóban nem tartozik a legjobb írások közé. De azért nem olyan szörnyű. Ha kijavítod az apró nyelvi hibákat, és kiszinezed a történetet akkor egész jó lesz.

Szentkirályi Katinka ·
szia, szóval én először eolvasom a sztorit, majd utána figyelem meg a hibákat, amit a kritikusok mondásai alapján nézek meg.
de, és most ez a legfontosabb, ennek az a folytatása, hogy nem igazi testvérek, csak a két szülő házasodott össze, vagy csak él együtt, így lettek a szereplők, bár teljesen két idegen "gyermek", tesók. valahogy ezt gondoltam már az elején is. egyébként tényleg vannak benne hibák, de azok arra valók, hogy legközelebb kijavítsuk őket. Nemdebár?
Kelly00 ·
Szia. Te olvasol a gondolataimban :heart_eyes: Na, de sebaj. Örömmel olvastam a hozzászólásod. Teljesen igazad van. :heart_eyes:

MaTa ·
Nem értem, mi a bajotok... Ha nem látnám a nővéremet kb minden este meztelenül (én zuhanyzom, ő fogat mos, aztán cserélünk), lehet, hogy izgató volna látni. A helyesírási és egyéb hibákról meg annyit, hogy a történetek és hozzászólások kb 90 százaléka tele van vesszőhibákkal ezen az oldalon, de olyannyira, hogy néha olvasás közben szinte érzem, ahogy leépülök... :sleeping:
Kelly00 ·
Szia. Nagyon jó a megfigyelésed. Valóban minden történettele van apróbb helyesírási hibákkal. Ám ez szerintem teljesen normális. Hiszen ez az oldal az amatör írók oldala. Ide nem vérprofik irogatnak. És ez így természetes. Senki sem lehet tökéletes. :heart_eyes:

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: