Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Szexkalandunk 2

A nap nagy része unalmasan telt el. Valahogy semmihez sem volt kedvem, és mire eljött az este ez az érzés csak tovább fokozódott bennem.
Péntek este lévén szó, családi vacsorára kellett számítani. Mint minden pénteken. Ez egyfajta családi hagyomány nálunk évek óta. Az egész heti rohanás után, ez a kötelező családi program. Minden péntek este pontban nyolckor.

Mint ma. Anyu és Feri időben megjöttek. Kész csoda, mert mostanában teljesen el vannak havazva a munkájuk miatt. Ez látszik is rajtuk. A fáradtság kiült az arcukra, és meredten bámulnak maguk elé az asztal túlsó végén. Míg mi a húgommal, Alexával a másik végén kanalazzuk a levest, melyet Tina a házvezetőnő szolgált fel. Ő egyébként a második szomszédunk. Tavaly ment nyugdíjba, és az óta anyu alkalmazza a házi munka elvégzésére. Rendes idős hölgy. Nincs vele semmi gond. Szerencsére.
- Ideadod a kenyeret? –Feri kérdően nézett rám.
- Hát persze –unott képpel fordultam oda hozzá, és nyújtottam a kenyeret.
Feri egyébként a mostohafaterom. Öt éve házasodtak össze anyuval. A munkahelyen ismerkedtek meg. Szerelem volt első látásra… és az óta is boldogok….
- Mi van veled? –Alexa komisz mosollyal a szája szélén nézett rám az asztal túlsó feléből, majd mire válaszolhattam volna… ő már tovább is lépett rajta. A lábával elkezdte simogatni a lábam, majd szép lassan felfelé haladva elérte a hímvesszőm… Az unott kép egyből lemosódott az arcomról, és a tegnapi fürdőben eltöltött kellemes idő emlékei tárultak elém. Mikor is a szekrényen feküdt széttett lábakkal és én jól megkeféltem. A gondolattól és a lába simogatásától ismét kedvem támadt hozzá…
- Semmi –válaszoltam gyorsan… őszintén megvallva sosem gondoltam volna, hogy egyszer így fogok rá tekinteni. Mikor ideköltöztek Ferivel, ő még csak tizenkettő volt. Fejletlen, esetlen kislány. Akit megkedveltem, de sosem tekintettem rá másként, mint egyszerű mostohatesóként. Egészen a tegnapi kalandunkig. Persze most már tizenhét éves, és gyönyörű nővé érett.

Egymásra mosolyogtunk, majd ő elhúzta a lábát. Egy pillanatig sem tétováztam. Lerúgtam magamról a papucsot, majd meztelen lábfejemmel simogatni kezdtem a lábát. Szoknya volt rajta, ezért érezhettem a teste melegét, mely egyre forróbb lett, ahogy felfelé haladtam. Szerencsére anyuék a mi kis játékunkból semmit sem vettek észre. Belefeledkeztek az evésbe- ahogy felfelé haladtam, ő szétette a lábát, utat hagyva nekem a puncijához. Nem volt rajta bugyi. A szemeim felcsillantak, ahogy nedves punijához érintettem a lábam. Engem és őt is izgatott a dolog. Kényelmesen hozzáfértem, éppen ezért nem is tétováztam sokáig. Egymásra néztünk, a tekintete ragyogott, és mindent elárult. Nagyujjammal körkörös mozgásokba kezdtem, ami láthatóan nem hagyta hidegen.

Egyre nehezebben bírta leplezni az izgatottságát. A kanál remegett a kezében, már nehéz volt az evésre koncentrálnia. Nekem tetszett a dolog, és tovább folytattam. Félszemmel anyuékra pillantottam, de ők a fáradtságtól már nem láttak ki a fejükből. Tina a konyhában szorgoskodott, így minimális volt a lebukás veszélye… Gyengéd körkörös mozgással izgattam a csiklóját. A kéjes nedve végigfolyt a lábfejemen, majd nesztelenül a földre csöpögött. Tiltott, bűnös játékot játszottunk… de élveztük. Egyre nehezebben vette a levegőt, már enni se bírt, mikor én tovább léptem. Egy kicsit elfordítottam a lábam, majd a nagyujjam a lüktető puncijába dugtam.

Váratlanul érte a dolog. A kanál kiesett a kezéből, bele a tányérba. Szerencsére a leves tompított a dolgon és alig volt halható. Csak a terítő bánta, melyet átáztatott. Egymásra mosolyogtunk, majd folytattam. Nem tudtam mélyre dugni az ujjam, de nem is kellett. Már ez is eléggé izgatta. Az egész lábfejem nedves volt, és csak ekkor figyeltem fel a levegőben terjedő jellegzetes kéjes illatra, melyet az ő punija árasztott magából. Gyönyörű illat volt. Már én se bírtam tovább az evésre koncentrálni. Letettem a kanalat, és csak rá figyeltem. Apró, féltett sóhajaira. Lüktető, forró puncijára… és, hogy a csúcsra juttassam.

Nem tudtam leállni. Ezt ő is tudta. És ő szem szerette volna. Már készen állt rá. Készen arra, hogy óriásit élvezzen. Egyre nehezebben vette a levegőt, miközben elfojtott néma sikolyok hagyták el az ajkát. Mindketten tudtuk, ha most elélvez, akkor lebukunk… és magyarázkodhatunk. Egyikünk sem szerette volna. Nem volt semmi rossz abban, amit tettünk.
Kívántuk egymást. Mint nő a férfit, és férfi a nőt. És már nem tekintettünk tovább egymásra úgy, mint mostohatesókra. Csupán szexéhes, vágytól felfokozott emberre… Kik arra várnak, hogy egy jót kefélhessenek.

A punija egyre jobban lüktetett… és ő egyre mélyebbeket sóhajtott. Az egész teste forró volt. És már nem kellett hozzá sok, hogy a csúcsra jusson. A tekintetünk ismét találkozott. Ő kérlelően nézett rám… és én nem mondhattam nemet. Kihúztam az ujjam a puncijából, ő ekkor megkönnyebbülten felsóhajtott. Megköszönte a vacsorát, majd felállt az asztaltól, és a szobájába ment. Egy filmre hivatkozott, melyet szeretett volna megnézni. Feri és anyu nem szóltak semmit. Tudtam, ha ő mehet, akkor én is mehetek. Visszaléptem a papucsomba, majd utána mentem a szobába…

Kopogás nélkül nyitottam be. Ő már az ágyon feküdt, és a kezével izgatta magát. Egy pillanatra megálltam az ajtóban és csak néztem, majd betettem az ajtót elfordítottam a zárban a kulcsot és odasétáltam hozzá. Ott, akkor még jobban kívántam, mint előtte egy nappal a fürdőben.

Nem szóltunk semmit egymáshoz. Fölösleges volt. Mindketten ugyanazt akartuk. Én a számban érezni a puncijának az ízét, míg ő a nyelvem a lüktető lukjában… Felmásztam az ágyra, lehúztam róla a szoknyát, majd egyből nekiestem. Apró csókokat leheltem nedves szeméremdombjaira, majd teljesen rátapadtam, és csókolni kezdtem. Bedugtam a nyelvem, ameddig csak lehetett, és belecsókoltam az autógrammom. Ő erre felnyögött. Tekintetünk találkozott. Élvezte nézni, ahogy odalent kényeztetem.

Egy pillanatra sem vette le rólam a tekintetét. Felajzva figyelt, miközben kezével a paplanba kapaszkodott. Az ajkait összeszorította, csak a nyöszörgése, és sóhajai tudtak kipréselődni rajta, miközben én már a csiklóját izgattam. A nyelvem teljes felületét bevetettem. Szükség is volt rá, mert eléggé benedvesedett. Még sosem nyaltam előtte ilyen finom puncit, mint amilyen az övé volt. Fel-felnéztem rá… és láttam, hogy készen áll. A teste megfeszült, a punija már szinte égette a nyelvem, mikor végre levegő után kapkodva elélvezett.

Én persze nem álltam le. Tovább nyaltam, és izgattam, miközben egy pillanatra sem vettem le róla a tekintetem. Csak akkor álltam le, mikor már magához tért az élvezet okozta gyönyörtől. Ekkor felcsúsztam mellé, behunytam a szemem és megcsókoltam. Azt akartam, hogy ő is érezze a punija ízét, melyet még őrzött a szám. A csókja vad és szenvedélyes volt. Alig bírtam lépést tartani vele. Mentségemre legyen szólva, hogy azért odalent én már eléggé lefáradtam. Persze ez őt nem érdekelte. És engem sem. Mert én még kielégületlen maradtam. A kezemmel végigsimítottam a testét, lassan felcsúsztattam a pólója alatt, majd gyengéden megmarkoltam a melleit. Percekig csókolóztunk, mire végre szabadulni tudtam a nyelve a kulcsolásból.

Ekkor rám nézett. Elmosolyodott, majd vetkőztetni kezdett. Lassan haladt lefelé, miközben én hátradőltem és figyeltem. Apró csókokkal borította be a testem. Végtelennek tűnő időnek tűnt, mire elért a csípőmig. Ekkor lehúzta rólam a nadrágot, meztelenre vetkőztetett, majd kezelésbe vette a szerszámom. Gyengéden csókolta végig minden egyes négyzetmilliméterét. Teljesen felizgatott vele. Persze már előtte is izgatott voltam. És ezt látta rajtam. Tudta, hogy nem sok kell már. Ezért a golyóimmal nem is foglalkozott. Egyből a szerszámomra tapadt. És szopni kezdett. A feje egyre gyorsabban mozgott, miközben a nyelve sem maradt tétlen. Körkörös mozgásokkal fokozta az izgalmi állapotomat. Egészen addig, míg végül nem bírtam tovább és megadtam magam. Hatalmas adagot jutattam a szájába. Nem érte váratlanul a dolog. Felkészült rá… és mind lenyelte, majd mintha misem történ volna a szerszámom már ismét a szájában volt.

Kezdtem elernyedni. De ő ezzel egy csöppet sem foglalkozott. Tetszett neki és játszadozni akart vele. A farkam a szájában érte el kezdeti nyugalmi állapotát, és őt ez totál felizgatta. Úgy játszadozott vele, hogy az szinte hihetetlen volt. Hol a nyelvével ostorozta, hol pedig szívni kezdte… és a dolog engem sem hagyott sokáig hidegen. Ismét felizgultam és a szerszámom a szájában kelt újra életre. Felvette korábbi merev pozícióját, és Alexa csak erre várt. Abbahagyta a játékát, fölém mászott, majd a farkamra ült. Lassú, egyenletes csípőmozgással kezdett el lovagolni rajtam. Én megmarkoltam feszes, formás seggét, és segítettem neki.

Ő pedig egyre dinamikusabbá vált. Egyik pillanatról a másikra vaddá vált. Olyan gyorsan mozgott, hogy alig bírtam követni. A punija ismét forrón lüktetett, és kellőin benedvesedett. Kezeivel a kezembe kapaszkodott. A testünk egy ritmusra járt, és ő percek alatt ismét a csúcsra jutott. Hatalmasat élvezett. Én ekkor leálltam. Közelebb hajoltam hozzá, megcsókoltam a melleit, majd helyet cseréltünk. Farkam a puncijához igazítottam, majd belé hatoltam, és gyors tempót diktálva dugni kezdtem… egészen addig, míg el nem élveztem. Bele a puncijába…

Mindketten nagyon élveztük. A filmnek melyet meg akart nézni már rég vége lett… de egyikünk se bánta a dolgot.
Hozzászólások
További hozzászólások »
dave00 ·
Nekem mind az első, mind a másdik rész nagyon tetszett, nagyon jól megírt történetek.
Egyetleg gond az, hogy a vacsorás jelenet számomra nem hihető. Hogy nem veszik észre a szülők? Nagyon fáradtnak kellett lenniük...
Még további javaslatként annyit, hogy mutasd be jobban a szereplőket, hogy jobban el lehessen képzelni a leírtakat.
Amúgy csak így tovább, és jöhet a harmadik rész :)

Reizen ·
:heart_eyes: Ez nekem is tetszet....az első egy kicsit rövid volt de ez..... :heart_eyes: Már várom a 3-dik részt!!!!!
Kelly00 ·
Szia! Sokáig tartott, de újra itt vagyok. És már tervezem a 3. részt.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: