Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Szexkalandok I. (3. rész)

Pedig de jó lett volna, ha marad bennem, és amíg tart az orgazmus, bennem mozog, belém élvez, kitölt! Persze nem akartunk kockáztatni, illetve én nem. Ami viszont még bódultságomon is áthatott, az az volt, hogy ezt ők tiszteletben tartották. Jézusom, visszagondolva hányszor kellett elszalajtani a pasijaimat sürgősségi fogamzásgátlóért, és aztán jöttek az aggodalmas napok. Ellentétben velük Adam és Herceg kiválóan irányították magukat, uralták ösztöneiket, és visszafogták... a "dolgot".

Na de kanyarodjunk vissza a történtekhez. Hallottam magam mögött Adam fojtott zihálását, én pedig nyöszörögve támaszkodtam Herceg combjain. Nem tudom, mennyi ideig tartott, mire helyrerázódtam úgy-ahogy. Mikorra képes voltam érzékelni a testemet kitöltő boldogságon kívül a világot, feltűnt, hogy Herceg csendesen mosolyogva cirógatja az arcom, azzal szórakozva, hogy egy állandóan az arcom elé libbenő hajtincset igyekezett kivonni a látózónájából, ami takarta arcom egy részét, én pedig még mindig gyengéden húzogatom a farkán a bőrt. Elnézést kérőn elmosolyodtam, és hátranéztem a másik srácra, aki kipirult arccal engem nézett.
- Jó volt?
Csak bólintott egyet, mi mást mondhatott volna? Helyette Herceg szólalt meg.
- Régi álmunk egy popószépségverseny győztesét megdugni hátulról.

Közönségességétől meghökkenve és csodálkozva fordultam vissza felé, még a kézimunkát is abbahagytam, igaz, csak pár pillanatra, hogy aztán lassan újrakezdjem. Kaján pillantás fogadta tekintetemet, sanda félmosollyal fűszerezve, s ennek hatására lassan én is elmosolyodtam.
- Ne aggódj, Herceg. Te is megdughatsz majd hátulról, sőt! Kötelező lesz.
- Már alig várom.
- De még nem most.

Mintha csalódottság futott volna át az arcán. Mivel őt néztem, feltűnt, hogy elnéz a fejem felett Adam irányába, és éreztem, hogy egy kicsit meglepődtek, hogy átvettem az irányítást. De nem ellenkeztek. Ritka az ilyen, hogy nem arra hajt egy pasi, hogy belédhatoljon, elélvezzen, aztán kész, a csaj magasról le van sz.rva. Nem, nekik az volt a fontos - illetve, az is - hogy én is élvezzem az együttlétet. Valljuk meg, eddig remekül alakult. Most pedig folytatása következett. Felálltam a földről, miközben Hercegre támaszkodtam, és előrehajolva lassan kidugva nyelvem ajkaim közül végignyaltam a heréjét, majd az egész falloszt alulról felfelé. A makkhoz érve adtam rá egy gyengéd kis puszit, majd két térdemet Herceg két combja mellé téve az ágyra másztam, és persze a barna srácra is.

Lassan puszilgattam a hasát, felfelé haladva az izmos mellkasra, miközben csípőmmel is felfelé araszoltam. Kezei nem tétováztak, hamar rátaláltak a csípőimre, combjaimra, azokat cirógatták, miközben én elértem csókjaimmal a nyakát, puncim pedig a farkára simult. Felnyögött, és vágyakozva megszorította a combjaimat. Én nem kevésbé kívántam a dolgot, úgyhogy nem haboztam. Felemeltem a csípőmet, bal kezemmel a lábaim közé nyúltam, megfogtam Herceg merev farkát, és irányba állítva lassan ráengedtem magam, halkan nyöszörögve. A kéjtől alsóajkam beharapva lassan csúsztam lefelé, élvezve, ahogy a srác farka lassan teljesen kitölt, aztán éreztem, hogy ennyi. Rajta vagyok teljesen. Fenekem

Herceg csípőjéhez, combjaihoz simult, én szinte teljesen a srácon feküdve hátrafordulva lassan megemeltem a fenekem, addig engedve ki magamból a faszt, amíg lehet, majd lassan ismét rácsúsztam. Herceg felnyögött, ujjai a csípőmbe markoltak, ahogy puncim szerszámának teljes hosszán végigcsúszott, és ahogy hátrafelé nézelődtem, akaratlanul is elmosolyodtam. Adam az asztalnál állt, tátott szájjal, áhítatosan bámulva, ahogy egy 17 éves csitri meglovagolja a haverját.
- Mit bámulsz? - Szóltam, vagy inkább nyögtem rá, mire észbekapott, és megrázta a fejét.
- Hihetetlen segged van.
Ha tudtam volna, nevetek, de a lassú, kéjes emelkedés-süllyedés minden figyelmemet lekötötte. Előrefordultam, és kicsit feltolva magam kihúztam magam, egyenes derékkal, megtámaszkodva Herceg izmos mellkasán, és ránéztem. Mit mondjak, elég eltorzult arca volt, mélyen vette a levegőt. Hamarosan elélvez. Kicsit csalódott voltam, igazából még el sem kezdtük. Azért rámosolyogtam, a női álszentség mintapéldájával.
- Na milyen?
- Basszus... mindjárt... Laila! Elég!

Elszontyolodtam. Éppen kezdtem beindulni. Altestemet éppen lefelé engedtem, és amikor leértem, felfelé indulva hagytam, hogy Herceg kicsusszanjon belőlem. Le akartam szállni az ágyról, hogy a csúcsra csókoljam, de Adam érkezett mellénk, Herceg mellé huppanva, és megfogva a derekamat úgy irányított, hogy neki háttal üljek az ölébe. Engedelmeskedtem, elé álltam, majd lábaimat rogyasztva lassan "leültem", ismét hátranyúlva a lábaim között, és miközben Herceg mellettünk zihált, én ismét magamba fogadtam Adamet. Felnyögtem, mikor ráültem, de aztán oldalra néztem Hercegre, és megfogtam a kezét. Mozogni akartam, fel-le, fel-le, de két férfival jöttem szeretkezni, nem egyel.
- Gyere. Neked is jobb lesz, ha leszoplak.

Meghökkent, de aztán felállt a kanapéról, és úgy helyezkedett el, hogy lüktető farka az arcom elé kúszott. Megfogtam a tövénél, előrehajoltam, és ajkaimat a makkra csúsztattam. Nyelvem máris lecsapott, miközben a türelmetlen Adam megfogva a csípőmet felfelé tolta, jelezve, hogy vele is foglalkozzam. Mintha az olyan egyszerű lenne. Amíg te nem csinálsz semmit, csak hátulról dugnak és közben szopsz, oké. De amikor neked kell mozogni fel-le, ráadásul a fejeddel előre-hátra, az már más. Mind a két partnerre odafigyelni kicsit erős. Nem is bólogattam hát, csak a néha nyeltem mélyebbre Herceg farkát, miközben a fenekemet emelgetve fel-le mozogtam Adamnek háttal. Szerencsére Hercegnek nem is kellett sok, éreztem, hogy a fasz megremeg ujjaim között, mint valami kisveréb, aztán jött, aminek jönnie kellett. Lévén közben Adamen lovagoltam, és élveztem a dolgot, de a szám éppen teli volt, így fojtott nyögések hangzottak el a szobában, miközben engedelmesen nyeltem, amit kelett. Herceg habozás nélkül a számba élvezett, és én nem is tiltakoztam ellene, gyönyörködve hallgattam orgazmusának nyögéseit, fújtatásait.

Aztán elhúzódott, én pedig hagytam. Lenyeltem a forró spermát, ami kitöltötte a számat, és térdeimen megtámaszkodva lassan lovagoltam tovább, halkan sikkantgatva, valahányszor lefelé csúsztam a kemény faszon. Adam előrenyúlva a melleimet becézgette ujjaival, és egész jól bírta a dolgot. Közeledtem az orgazmushoz, amikor Adam eltolt magától, és zihálva közölte, hogy elég. Bosszúsan csúsztam ki belőle, majd néztem a fotel környékén tébláboló Herceg felé, aztán elmosolyodtam. Elégedetten állapítottam meg, hogy ismét áll a farka, mint a cövek.
Odasétáltam hozzá, és a lovaglástól kipirultan, letérdeltem elé. Nem tiltakozott, amikor megnyálaztam a farkát, majd megfordultam előtte, Adam felé fordulva, fenekemmel Herceg felé pucsítva, és hátranéztem.
- Na gyere. Dugj meg hátulról.

Nem kellett biztatni. Máris mögém térdelt, és éreztem, ahogy a makkja nagyajkaimhoz nyomódik, hogy aztán szinte félig síkos puncimba csússzon. Kicsit meglepődtem és felsikkantottam a váratlan élménytől. Herceg hátrahúzta a csípőjét, aztán előrehatolt, tövig csúszva belém. Felkiáltottam. Herceg lassan kihúzta a farkát makkig, majd gyorsan ismét tövig belémcsúszott. Amolyan pornószínésznős nyögéseket hallatva meglepődve tűrtem ezt a módszert. Lassan ki, gyorsan be. Nem tudom, meddig csinálta, de a kifelé mozgás is egyre gyorsabb lett, mígnem ütemes, katonás mozdulatokkal dugott hátulról, és nyoma sem volt benne annak a lihegésnek, ami korábban jellemezte. Erős, gyors tempóban dugott, én pedig folyamatosan nyögtem. Pár perc múlva Adam érkezett, elémtérdelt, és egyértelműen közölte, mit szeretne.
- Szopj is közben.

Na most nekem nem kellett kétszer mondani. Mindkét kezemmel a földön támaszkodva Adam a számba irányította a farkát. Nem volt lehetőség a kifinomult technikákra, Herceg túl erősen dugott hátulról. Lökéseinek ütemére engedtem ki ajkaim közül és vissza a faszt, de nem tartott sokáig ez a pozitúra. Éreztem, hogy jön a boldogság, amit Adam indított, és Herceg fejezett be. Kiengedtem a faszt az ajkaim közül, és sikoltva adtam át magam a belsőmet kitöltő orgazmusnak.

Herceg még mozgott bennem egy kicsit, beteljesítve korábbi vágyaimat. Egyre halkuló nyögésekkel élvezve az utórezgéseket végül azonban kicsusszant belőlem, és otthagytak a padlószőnyegen négykézláb. Most gyorsabban összeszedtem magam, és lassan felálltam. A két srác mosolyogva figyelt, aztán Adam a kezem után nyúlt.
- Ezt élvezni fogod.
- Eddig is élveztem - ziháltam, de engedelmesen követtem egy másik szobába. Itt egy masszív asztal és egy hatalmas franciaágy az, ami említésre méltó dolog lesz a továbbiakban.
- Hajolj az asztalra.
- Most kegyetlenül megdugunk, Laila.
- Az jó...
- A pinádat, a fenekedet, a szádat... egyszerre, külön-külön...
Furcsa volt ezt hallgatni, de vad vággyal töltött el az, amit mondtak. Nem vártam tovább, minek? Dugni gyűltünk össze, nem beszélgetni. Lehet, hogy ez ribancosan hangzik, lehet, hogy az is vagyok. A pasik szerint biztosan, de ahogy mondtam: akkor ők meg hímringyók, ha minden nővel ágyba bújnak. Szerintem teljesen jogos...
Előrehajoltam az asztalra, széttártam a lábbam, és kezeimmel megtámaszkodtam az asztal szélén.
- Kurva jó segge van, basszus! - hallottam Herceg nyögését, és erre elmosolyodtam.
- Mire vártok akkor?

Hátranézve láttam, hogy Adam lép mögém. Nem játszadozott, ez már nem arról szólt. Baljával a csípőmre fogott, jobbjával a farkára, és lassan belémhatolt. Amint elkezdte, jöttek a jól ismert nyögések. Mikor tövig benn volt, mindkét kezével ráfogott a fenekemre, és nekiállt. Huhh... hát mit mondjak, elég gyors tempóban jött az áldás. A szőkés srác csípője a póznak köszönhetően villámgyorsan mozgott, farka is legalább négyszer kicsúszott belőlem, de mindannyiszor visszatért. Pár perc után aztán kicsusszant belőlem, de szinte rögtön Herceg hatolt belém. Nem tétovázott. Keményen, de óvatosan jött, egyetlen lökéssel tövig. Nem volt nehéz dolga, elég rendesen síkos voltam már. Hasonló tempóban folytatta, és már értettem, mire mondták, hogy ezt élvezni fogod...

Egymást váltogatták ebben a pózban. A végén az asztalra hasaltam, és csak nyögve tűrtem, ahogy egyik a másik után folyamatosan megdug hátulról. Nem tudom, mikor jött az első orgazmusom, de már őket sem érdekelte, ha el is élvezek, ugyanabban a tempóban folytatták. Hihetetlen élmény volt! Majdnem folyamatosan orgazmusom volt, míg ők egyszer sem mentek el, hiszen mikor jött volna a ejakuláció, váltották egymást. Egy idő után éreztem, hogy egyikőjük ujja a fenekemhez siklik, és lassan az ánuszomba csúszik. Erősebben nyögtem, ők pedig folytatták. Fél óra, óra...? Lehet, hogy csak tíz perc volt. Nem tudom, mennyi idő telt el, de azt tudom, hogy kegyetlenül megdugtak. Aztán jött egy kis pihenő...
A fenekemet is eléggé kitágították már. Éreztem, hogy egy kéz fonódik a csípőmre, és emel meg, majd megfordít. Herceg volt. Elmosolyodott.
- Bírod még?
- Még... még!

- Szerintem ez azt akarja jelenteni, hogy folytassuk még - vigyorgott a háttérben Adam. Lassan kitisztult a fejem, és érzékeltem, hogy Herceg mosolyogva felültet az asztalra, majd széttárja a lábaim. Nem volt erő a karomban, úgyhogy hagytam, hogy hanyatfektessen, és végignéztem, ahogy élvezkedő fejjel szétkúrt pinámba hatol. De csak párat lökött, aztán ki is csusszant, megfogta baljával a térdemet, és kissé felemelte. Bennem akadt a levegő, de azért lassan felemeltem a másikat is. Aztán éreztem, hogy Herceg puncinedveimtől síkos farka - a természetes síkosító - kitágított ánuszomhoz ér, kicsit hozzádörgöli, majd megkezdi a behatolást. Felsikkantottam. Eddig nem sűrűn voltam így, és igazából nem is volt jó a dolog. De most, hogy a menetek közben úgymond felkészítették a fenekem arra, mi vár rá, elég könnyedén, alig érezve fájdalmat tudtam a fenekembe fogadni Herceget. Nagyon lassan, óvatosan csusszant befelé, néha hátrafelé is ment, majd előre, míg végül tövig a fenekembe hatolt. Itt aztán megállt pihenni. Felnéztem, és láttam rajta, hogy neki sem volt könnyű dolga, kegyetlenül szoríthattam. Pillantásunk találkozott, és mikor elnézést kérőn elmosolyodott, akkor jöttem rá, hogy mennyire eltorzult arcom lehet a dologhoz.
- Szólj, ha...
- Ne! Inkább mozogj, de lassan.
- Szűk?- hallottam Adamet.
- Nagyon.

Nem vesztegettek több szót a témára. Herceg kicsit kijjebb csúszott, majd vissza, óvatos, hihetetlenül lassú mozdulatokkal. Vagyis gyengéden lettem seggbekúrva. Igazából nem is éreztem fájdalmat, de azt igen, hogy mennyire szorítom. Oldalra fordítottam a fejem, és láttam, hogy Adam áll ott, minket bámulva. Hát persze... amíg egyikőjük dolgozik rajtam, a másik addig a nyálát csorgatja...
Herceg nem bírta sokáig a körgyűrűt. Nyögve, lassan kicsúszott, és Adam már ott is volt. Előbb ő is a pinámba hatolt bele, de csak amíg elég síkos lett a farka, majd ő is felemelte a lábam. Biztatóan egymásra mosolyogtunk, mint akik most csinálják először, ahogy megkezdte a fenekembe való behatolást, és lényegesen gyorsabban megtette a bevezető utat, mint Herceg. Gyorsabb mozgásra is ragadtatta magát, és egyre hosszabb mozdulattok dugta a seggem. Én pedig előrenyúltam, szétfeszített lábaim között a puncimhoz, és elmosolyodva figyeltem Adam pillantását, ahogy sajtá farkát leste, amint ki-be jár a fenekemben, valamint azt, hogy magamat simogatom...

Túl sokáig ő sem bírta. Közben ajtócsapódást, vízcsobogást hallottam, aztán Adam kicsusszant belőlem. Lekászálódtam az asztalról, és négykézlábra álltam anélkül, hogy felszólítottak volna. Adam elhagyta a szobát, Herceg viszont egyetlen szó nélkül terpeszben fölém állt, aztán megrogyasztva térdeit lassan lefelé kezdett ereszkedni, kezével lefelé feszítve merev és tisztára mosott farkát. Akkor tehát ez volt a vízcsobogás. Hihetetlen, még igényesek is voltak ilyen szempontból...

//Folyt.köv.//
Hozzászólások
További hozzászólások »
vanessa84 ·
Király a sex

kurtzyx ·
:P ügyi:P

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: