Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Szexeltem a haverommal ll

Megkértük a szüleinket, hogy Geri nálunk aludhasson. Könnyen beleegyezett, Geri pedig felhozta az alvócuccait. Szép lassan besötétedett, és mindenki lefeküdt. Nah, Geri, mondtam, miénk az éjszaka. Bementünk az ágyamhoz, szép csöndben, mert itt aludt a tesóm is, és levetkőztettük egymást. Leültem az ágyamra, nekitámaszkodtam a falnak, Maru pedig bemászott az ölembe. A kislámpa halvány fénye mellett ez az egész nagyon romantikus volt. Csöndesen néztük egymást, majd lassan közelebb hajoltunk, és elkezdtünk csókolózni. A csókja édes volt, mint mindig. Ízlelgettük egymás száját, majd lejjebb haladva megfogta a farkam és hirtelen bekapta. Gyengéden szopta, közben nyelvével a makkomat nyalogatta. A  fejével fel-le mozgott a farkamon, én pedig nyögéseimmel biztattam Őt, hogy istenien csinálta. Mikor éreztem, hogy jön az orgazmus, kirántottam a péniszem a szájából és az arcára élveztem. Hatalmasat élveztem, rég nem volt ilyen jó orgazmusom. Lehajoltam az arcához, hogy lenyaljam róla a spermát. Hirtelen megragadott és megcsókolt. Lefektettem az ágyra, beleigazítottam a fenekem a péniszére, és meglovagoltam. Addig csináltam ezt, míg elélvezett. Kérte, hogy forduljak hasra. Mikor ez megtörtént, kinyalta a fenekemből a spermát. Mikor mindet kinyalta, letepertem és elkezdtem szopni neki. Nagyon kívántam Őt, minél tovább akartam szopni, ezért lassan csináltam, hogy később élvezzen el. Mindenféle szopási technikát kipróbáltam, nyalogattam a makkját, vertem neki vagy épp tövig bekaptam neki. Mikor már úgy éreztem, hogy elég, begyorsítottam. Teljes odaadással szoptam, addig míg elélvezett. Telelőtte a számat spermával, én pedig örömmel lenyeltem az egészet. Ezekután, viszonzásként, bekúszott a lábaim közé, és elkezdte nyalogatni a makkom. Miután kellően felizgultam, tövig bekapta, és addig szopta, míg el nem élveztem.
Kifújtuk magunkat, majd egymás karjaiban aludtunk el. E kaland után szinte mindennap szeretkeztünk a nyári szünet végéig, de még utána is gyakran összejártunk.
Előző részek
Hozzászólások
cmjcmjcmj1988 ·
nekem nagyon tetszett...a seggemhez egy pasi kell (még szűz)
ej83 ·
Remek felajánlás :)

LUCKYM ·
Jó történet

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: