Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Szex nyilvános helyen pénzért

(A legjobb barátnőm mesélte el nekem)

2008-ban az eset valóban megtörtént (sajnos) 2008 nyarán. Olaszországban jártunk férjemmel, Bálinttal és a tizenhét éves Gabi lányommal. Utunk utolsó állomása Róma volt. Sajnos, már az első nap bajba kerültünk. Városnézés közben ellopták a férjem tárcáját útlevelével, és az összes pénzünkkel. Az eset azért történt, mert tanácsom ellenére, pénzünk egy részét nem osztottuk el hármunk között. A szállásunk nem volt kifizetve, az autónkban alig volt benzin, és nem volt senki ismerősünk, akihez segítségért fordulhattunk volna. Természetesen azonnal a rendőrségre mentünk, ahol jegyzőkönyvet vettek fel. A panzióban egész este kétségbeesetten kutattuk a lehetőségeket, honnan tudnánk a hazautazáshoz szükséges kb. 300 eurót előteremteni. Nálam maradt ugyan néhány euró, ami egy-két napi élelemre volt elég. Másnap a követségen sem tudtak vagy akartak pénzt adni, legfeljebb útlevelet és vonatjegyet hazáig. Ebben az esetben autónkat Rómában kellett volna hagyni. A panzióban azzal fogadtak, hogy megkerült a férjem útlevele, menjen érte a rendőrségre.

Amíg őt vártuk, Gabival a hallban ültünk le. Egy 35-40 év körüli nő ült le mellénk, és angolul szólított meg minket. Idegenvezető a foglalkozásom, így én és a lányom is perfekt beszélünk angolul. Beszélgetni kezdtünk Bettivel, mert így nevezte magát. Azt mondta, hogy hallott a problémánkról, és esetleg tudna segíteni nekünk. Amikor megkérdeztem hogyan, elmondta, hogy ő és két társa egy angol internetes oldal számára készítenek rövid kis erotikus riportokat, és a közreműködésért fizetnek. Azt mondta, menjünk velük másnap reggel sétálni a környékre, és közben elmondják a részleteket. Arra kértem, hogy mondja el kicsit részletesebben, miről van szó, mit kellene tennünk, és mennyi pénzt kaphatunk.

Azt mondta, hogy a témájuk címe: „Szex nyilvános helyen pénzért”. A résztvevő nőket utcán vagy parkban, beszélgetés és séta közben arra kérik, hogy beszéljenek szexuális életükről, mutassák meg intim testrészeiket. Azt is mondta, hogy jelen lesz két férfi kollégája is. A pénz mennyisége függ attól, hogy mit vállalunk megmutatni a filmezés során, és mit engedünk meg a férfiaknak. Megkérdezte, mennyi pénzre lenne szükségünk. Gabi rögtön rávágta: 400 euróra. Betti, azt mondta, lehet róla szó, mert anya-lánya kettőssel még nem készítettek ilyen riportot. Arra a felvetésemre, hogy negyven éves vagyok és kicsit idős az ilyesmihez, megnyugtatott, hogy elég szexisek vagyunk. Nem vagyok túlzottan szégyellős, de semmi kedvem nem volt elfogadni az ajánlatot. De a lányomnak tetszett, amit hallottunk, ő csak a lehetőséget látta a pénzhezjutáshoz. Gabi szerint idegenben vagyunk, senki nem ismer minket, mi bajunk lehet abból, hogy két idegen pasi meglátja a mellünket vagy a puncinkat, legfeljebb egy kicsit megfogdosnak. Megkérdeztem Bettit, hogy mi lenne, ha csak a lányom venne részt a dologban. A válasz az volt, hogy akkor tárgytalan az ajánlata.

Miután magunkra maradtunk Gabival még sokáig tanakodtunk, hogy mit tegyünk. Lányom győzködött, végül könyörgött, hogy menjünk el és próbáljuk meg. Nagyon nem szívesen, de végül megadtam magam. A férjemnek, aki közben megjött az útlevelével, nem mondtuk el az igazat, csak azt, hogy talán tudunk pénzt szerezni a hazautazáshoz. Arra kértem, hogy maradjon a panzióban délelőtt, és várjon meg minket.

Reggel a panzió előtt Betty a két társával várt minket, egy ötven körüli néger férfival, akit Bob-nak hívott, és egy vörös hajú skót fiatalemberrel, Dav-el. Bemutatkozás után a közeli Borghese parkba mentünk. Amint beléptünk a kapun Betti bekapcsolta a kamerát és menet közben filmezve elkezdte a riportot. Megkérdezte, hogy mikor vesztettük el a szüzességünket, hány férfival szeretkeztünk életünkben, milyen gyakran szeretkezünk, hogy állunk az orális és anális-szexel, mi a véleményünk szado-mazoról stb. Azt mondtam, hogy nekem életemben a férjem volt az első, és eddig egyetlen férfi, akivel már mindent kipróbáltunk, ami a szexben örömet okoz. Hazudtam, mert a lányom előtt nem akartam elmondani, hogy külföldi utjaimon már többször is lefeküdtem egy-egy útitársammal, egyszer még a buszunk sofőrjével is. Ami Gabit illeti, azt sejtettem, hogy már nem ártatlan, mégis meglepett, amikor nyíltan elmondta, hogy két évvel ezelőtt vesztette el a szüzességét, és már három fiúval is lefeküdt, akikkel az orális és anális szexet is kipróbálta már.

Közben egyre beljebb mentünk be a parkba. Végül a park hátsó részén, egy a látogatók elől táblával elzárt bokros területhez értünk. A park magas kőfal kerítése mellett, nyírt sövénnyel körülvett kis tisztáson álltunk meg. Volt ott néhány láda és kerti székek. Betti ekkor pénzt vett elő és odanyújtotta nekem és Gabinak is. Elvettem és megnéztem. 25 euró volt. Gabinál is. Azt mondta, hogy a mienk, ha felhúzzuk a pólónkat, és megmutatjuk a csupasz mellünket. Meglepődve álltam és nem tudtam, mit tegyek. Gabi viszont habozás nélkül a nyakába húzta a pólóját. Nem volt melltartó rajta. Betti másodpercekig filmezte a melleit, aztán intett a fiatalembernek, aki Mónihoz lépett, és kezébe vette a melleit, és ujjával a mellbimbókat izgatta. Ezután Betti felém fordult, és azt mondta én következem.

Még mindig le voltam dermedve, de Gabi rám szólt, hogy csináljam. Felhúztam a pólómat, Ben, a néger férfi hozzám lépett és kiszabadította a melleimet a melltartóból. A kamera most rám irányult és hosszan rögzítette, ahogy a két fekete kéz markolássza a melleimet, két ujja között morzsolgatja a mellbimbóimat. Bénultan álltam és tűrtem. Körülnéztem, hogy a parkban sétálók közül nem lát-e meg minket valaki. De a sétálók távol voltak. A két férfi ezután cserélt, és most Ben fogta a lányom melleit, a David az enyémet. Néhány perc múlva befejeződött a jelenet, leengedhettük a pólóinkat. Ezután Betti újabb ajánlatot tett nekünk. Azt mondta újabb 25 eurót kapunk fejenként, ha felemeljük a szoknyánkat és megengedjük, hogy a férfiak belenyúljanak a bugyinkba. Gabi azonnal igent mondott, én viszont nemet. Vitatkozni kezdtünk, mindketten makacsul ragaszkodtunk az elhatározásunkhoz.

A vita hosszú ideig folyt. Betty és a két férfi türelmesen várt, figyelték a magyarul folyó vitát. Gabi a végén már csaknem sírva könyörgött nekem, hogy ne tegyem tönkre a hazajutás lehetőségét. Végül megadtam magam és eldöntöttem, hogy nem vitatkozom tovább. Betti ismét bekapcsolta a kamerát és mi, egymás mellé állva felhúztuk a derekunkhoz a szoknyánkat, a kamera felé mutatva bugyinkat, meztelen combjainkat.

Előbb Ben, a néger, lépett hozzám, lehúzta a bugyimat a térdemig, és a tenyerét rátette a puncimra. Meglepetésemben önkéntelenül lefogtam a kezét, aztán mégis ellazítottam combjaimat. Ben megsimogatta a fazonra nyírt szőrzetemet, majd a középső ujjával megkereste a csiklómat és izgatni kezdett. Forróság öntött el és benedvesedtem. Ben ekkor középső ujját feldugta a hüvelyembe. Nagyon mélyen felnyúlt, egészen a méhemig. Amikor ujjával megnyomta a méhszájamat, feljajdultam.

Ezután elkezdte az ujjával baszni a puncimat. Sikerült neki eltalálnia a legérzékenyebb pontomat, ami olyan váratlanul ért, hogy hangosan felnyögtem, és elélveztem. Az ujjazás, több percig tarthatott. A mellettem álló Móni maga tolta lejjebb a bugyiját, és készségesen hagyta magát megujjazni. Amikor már azt hittem befejezték, a két férfi helyet cserélt. Most Dávid nyúlt az én puncimba és Ben a Móniéba. Dávid a középső ujját a puncimba nyomta, a hüvelykujjával a csiklómat simogatta. A két pontos izgatástól ismét elélveztem. Közben Móni hangján is hallottam, hogy Ben kezétől ő is elszállt. Betti közelről filmezte az orgazmusunkat.

Megint percek teltek el, míg Betti leállította a férfiakat, és a kameráját. Megkaptuk a pénzünket és Betti újabb javaslattal állt elő. Azt mondta, hogy a 100-100 eurót kapunk, ha engedjük, hogy a két férfi előbb a szánkba majd a dugást imitálva a puncinkhoz tegye a péniszét. Ismét ellenkezni kezdtem, de a lányom belém fojtotta a szót.

„Anya, ne akadékoskodj folyton. Nem először kefélsz más férfival, hát most eggyel többször történik meg.”

Elnémultam. Vajon honnan tud Móni a kalandjaimról. Szótlanul elvettem Bettitől a száz eurót és utasítása szerint letérdeltem Móni mellé. A férfiak elénk álltak, kigombolták nadrágjukat, és a szánkhoz tartották a farkukat. A néger Ben-nek vastag farka alig fért a számba, csak a makkját tudtam bevenni és szopni. Nem ez volt az első fasz a számban, így nem okozott gondot, mit kezdjek vele. Móni viszont még tapasztalatlan volt és ügyetlen. Ezért David két kézzel megfogta a fejét, és baszni kezdte a száját. Móni ijedten próbált szabadulni, fuldokolt, kétségbeesetten nézett rám. Ez is eltartott néhány percig majd ismét helycsere következett. Móni kissé már nyugodtabban vette szájába Ben vastag lőcsét. Én hagytam David-et szoptasson úgy, ahogy gondolja.

Néhány perc múlva ezen is túl estünk anélkül, hogy a férfiak a szánkba élveztek volna. Ezután Betti új kazettát tett a gépbe, és azt mondta, hajoljunk rá a sövény mellett álló székek támlájára. A néger mögém állt, feltolta a szoknyámat a derekamra és lehúzta a bugyimat a térdemig. Aztán éreztem a farkát a puncimba nyomulni. Szólni akartam, hogy csak imitálásról volt szó de Be már erősen megmarkolta a derekamat és magához húzott. Egyszerűen ráhúzott a faszára, ahogy az ember kesztyűt húz a kezére. A behatolása nagyon fájt, mintha karóba húztak volna. Jajgattam és a szemem könnybe lábadt. Felnyomta a faszát egészen a méhemig, aztán baszni kezdett. Kétségbeesetten néztem körül segítségért, hiába.

Hirtelen a nyírt sövényem túl egy távoli bokor mögött emberi alakot láttam. Távol volt és nem felismerhető, de én mégis azt véltem, hogy a férjem utánunk jött és mindent lát. Be egyre nagyobb tempóban járatta bennem a hatalmas faszát, és a fájdalmamat elnyomta a kéj, és hirtelen elélveztem. Ben tudomást sem vett az orgazmusomról, és ugyanolyan lendülettel baszott tovább. Nagyon hosszú ideig folytatta és még két orgazmusom lett, mire kihúzta magát belőlem, és átadta a helyét David-nek.

David addig a szorosan mellettem levő székre támaszkodó lányomat dugta. Móni szapora lihegéssel és apró sikolyokkal élvezte a fiatalember lendületes gyors lökéseit. A csere után viszont már fájdalmasan jajgatott, Ben faszának vastagságától. Nem tagadom volt bennem egy kis káröröm, amiért olyan erőszakosan rábeszélt engem erre a dologra. David kellemes meglepetést okozott. Keményen és mégis élvezetesen baszott. Nem is igyekeztem visszafogni magam és élveztem az újabb orgazmust. Betti ismét cserét rendelt el. Most a férfiakat ültette le a székekre és nekünk szembefordulva velük bele kellett ülni a faszukba. Persze én ismét Ben-t kaptam de, most már nem feszítette puncimat olyan fájdalmasan. Ez is eltartott kb. 5-8 percig. A férfiak, szerencsénkre, most sem élveztek bele a puncinkba.

Aztán jött a befejezés. Mi leültünk a székekre, a férfiak elénk álltak és a nyitott szájunk előtt elkezdték verni a farkukat. Először David élvezett el és spriccelt Móni szájába és arcára. Betty filmre vette a szájában az ondót, és aztán azt mondta, hogy nyelje le. Két perc múlva Ben is elélvezett. Hosszú sugárban öntötte ondóját a nyelvemre, torkomra. Olyan mennyiségben, hogy kicsorgott a nyakamra is. Aztán kitátott szájjal vártam, míg Betti filmre vesz, és aztán nagyot nyelve eltüntettem a gyomromban. A szám széle és a nyelvem még csupa ondó volt, amikor Betti hozzám lépett és a számra tapadt az ajkaival, nyelvét a számba dugta és kitakarította belőle a maradék ondót. Utána mosolyogva megköszönte a közreműködésünket.

Bettiék elindultak a panzió felé, és miután rendbe hoztuk a ruházatunkat mi is elindultunk. Fájt minden tagom, mégis a szégyentől szenvedtem leginkább. A szobánkba érve a férjemnek csak annyit mondtam, hogy megvan a pénz, de jobb, ha nem kérdi, hogyan lett meg. Bálint csak annyit felelt, hogy mindent tud, meglesett minket a bokrok mögül, vagyis jól éreztem, hogy ő van ott. Azt mondtam neki, hogy szégyellem, amit tettünk, de bocsánatot nem kérek, mert ő hozott minket ebbe a helyzetbe. Csak annyit tegyen meg, hogy hazavisz bennünket. Otthon, ha akar, megverhet, vagy elválhat tőlem, nem fogok ellenkezni, bármelyiket válassza.

Másnap korán elindultunk, és két nap alatt hazaértünk. Szótlanul, csak a legszükségesebb dolgokat közölve egymással, tettük meg az utat. Hetekig alig beszéltünk egymással. Sem verés, sem válás nem lett, de több mint félév telt el, mire Bálint rászánta magát, hogy újra megdugjon. Két hónappal később egy kis csomagot kaptunk Londonból. Egy DVD lemez volt rajta a Borghese kertben készült film. Idő kellett, míg rászántuk magunkat, hogy megnézzük. Az egyetlen, ami némi elégedettséget okozott az volt, hogy az arcokat ügyes technikával elváltoztatták.
Annyira, hogy ha valaki az Interneten találkozik a mi történetünkkel, arcról nem ismerhet fel bennünket.

Úgy tervezzük, hogy jövőre ismét elmegyünk Rómába bepótolni az elmaradt városnézést. A lányunk nélkül megyünk, és talán még a Borghese parkot is felkeressük.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Marokfegyver ·
Nem lett a kedvencem ez az írás, de jól tudsz/tudnál írni - mást!

gyemantt ·
Én meg azt nem hiszem, hogy egy nagykövetség, nem ad benzinre pénzt inkább vonaljegyet ad. 3 főre olcsóbb inkább a benzint kifizetni mint vonatjegyet venni. És az állampolgárok otthon úgy is kifizetik.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: