Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Szex mindhalálig

Kukucska Gábor, az echte parvenü gazdag vállalkozó, kacsalábon forgó palotája vízmedencéjének partján üldögélve, kedvenc jégbe hűtött sörét szopogatva kéjes pillantásokkal méregette a kocsiját, mosó fiatalembert. Ezen a napon sofőrjének frissen érettségizett, egyetemre készülő fia, segített apja helyett lemosni a villa kertjében álló kocsit. Szemei megakadtak a sortban, meztelen felsőtesttel ügyködő fiútesten.

Az adoniszi szépségű fiú látványa fellobbantotta gerjedelmét, és a hamu alatti parázs izzani kezdett. Magához intve, megállítva, mustrálgatni kezdte, majd tenyereivel végigsimította a gyönyörű fiútestet. Beleremegett az érzésbe, mely újra hatalmába kerítette. Hirtelen szájon csókolta, a meglepett fiút, aki szótlanul tűrte a gazdag főnök tettét. Aztán a fiú kezébe nyomott egy ötezrest, hallgatása fejében és így szólt hozzá.
– Készen van a kocsi?
– Ragyog, mint a tücsök valaga főnök.
– Akkor ugorjunk ki a tóparti nyaralóba, le kell vágni a füvet!– mondta, nem kis hátsószándékkal és beülve a kocsiba elindultak a kéjlakba. Merthogy a nyaraló eddig is afféle szerelmi fészeknek számított és a főnökön kívül senki meg nem közelíthette.

A kéjlakba érve Gábor kivett a hűtőszekrényből egy üveg pezsgőt. Felbontotta, és két pohárba kitöltötte. Balázs szabadkozott a kínálás ellen, de a főnök megnyugtatta.
– Igyál nyugodtan. Ha okosan viselkedsz, akkor a nyári szünetben kertészként alkalmazlak a nyaralóban. Ez csak álca lesz a külvilág felé. Személyi szolgálattevőként foglak alkalmazni.
– Jól van főnök, de nem lesz ebből bajom?
– Ugyan már, ebbe még senki sem halt bele! – biztatta Balázst, s lehántotta róla sortnadrágját és pólóját. Ő is meztelenre vetkőzött és fejét satuként két tenyerébe fogva a fiú száját csókolta, majd amikor annak duzzadt ajkai szétnyíltak akkor nyelvével, nyelvét kereste. Úgy járt recés nyelve a fú szájában, mint a köpülő.

A csókolózást megszakítva a fiú fültövét puszilgatta, amivel hihetetlen kéjérzetet váltott ki benne. Aztán újból forró csókban forrtak össze. Miközben a fiú ajkaira tapadva annak szemeibe függesztette kéjsóvár tekintetét hatalmas hímtagja harci riadót fújt. Heréi megdagadtak a vágytól. Balázs megszeppent nyusziként tűrte az inzultust, hiszen pénzről volt szó. A csókváltás után Gábor a vízágyhoz kormányozta és megkérte, hogy térdeljen fel. Ő az ágy végéhez térdelve elkezdte a gyönyörű, hófehér, gömbölyű farpofákat apró csókocskákkal illetni, majd széjjelhúzva őket nyelvével a fiú ánusát kereste. Nyelvének ízlelő bimbajai kéjesen siklottak végig a zárógyűrű kékeslila erecskéjén. Úgy szívta ki a végbélnyílás zamatos nedvét, mint mohó méhecske a virágok kelyhének nektárját.

A kéjes művelet közben megtapintotta Balázs herezacskóját és örömmel konstatálta, hogy elkezdtek duzzadni. Pillanatra abbahagyta a műveletet és az éjjeliszekrényre helyezett síkosítóért nyúlt. Betöltötte Balázs ánusába, majd jobb kezének középső ujjával körkörös mozdulatokkal elkezdte tágítani a végbélnyílást. Tudta, hogy ettől ellazul a zárógyűrű. Miután határozott mozdulattal behatolt, a prosztatákat kezdte ingerelni. Balázs az enyhe fájdalommal vegyes kéjtől felnyögött. Gábor, felajzottan dürrögte.
– Feküdj hanyatt, kis szerelmem!

Balázs hanyatt fordult. Gábor kiélvezve a gyönyörű fiútest látványát az asztalhoz lépve, újabb pohár pezsgőt töltve kéjesen kortyolgatni kezdett, miközben sóvár tekintetét le nem vette Balázsról. Annak arca kipirosodva, szerelmi lázban égett. Ő is kívánta a folytatást, hiszen még életében nem volt sem lánnyal, sem fiúval. Tulajdonképpen gerjedelmét sűrű önkielégítéssel vezette le. Arra viszont rémálmában sem gondolt, hogy a szüzességét egy nagydarab, keményfaszú férfi fogja elvenni. Miután megtörtént a dolog, úgy gondolta, hogy ez az élet rendje. Valahogy át kell esni a tűzkeresztségen. Pláne, ha még fizetnek is érte.

Miután Gábor az utolsó cseppeket is kiitta, Balázs szétterpesztett combjai közé térdelt. A fiú lábait vállaira helyezte és durungként meredező, harci riadót fújó bíborfurulyájára tűzte a legénykét. Olyan gyorsan történt a behatolás, hogy Balázsnak csak egy fájdalommal vegyes sikkantásra maradt ideje. Gábor szép lassan, komótosan mozgott a tűzforró végbélben. A lassú passzokkal mozgó fallosz kőkemény, lila feje óriási kéjmámort okozva izgatta a fiú prosztatáit. Balázs kezdett elalélni és közel állt az elélvezéshez. Gábor szakszerű mozdulattal megszorította a fiú hímtagjának tövét, hátráltatva annak elélvezését.

Aztán pár kéjes lökéssel eljutott a csúcsra. A fiúra hasalva, ajakait rátapasztotta annak, önkénytelenül szétnyíló íves, duzzadt ajkaira, s nyelvével a fiú nyelvét kereste. Tekinteteiket egymásra függesztve eggyé váltak. Ekkor minden erejét beleadva katartikus gerjedelemmel kilövellte ejakulátumát a tűzforró végbélbe. Balázs szinte beleájult az aktusba. Gábor kielégülve kijött a drága testből és végigcsókolta a lábujjaitól a homlokáig. Aztán intett Balázsnak, hogy felkelhet. Egy papírtörlővel kitörölte a végbélből kifolyni készülő bélsártól megsárgult ejakulátumot

Az asztalhoz kormányozta Balázst és töltött. Ittak. Balázs naivul megkérdezte.
– Főnök, tényleg nem ettől semmi bajom?
– Ugyan már, mi lenne. Amire nem derül fény, az nincs is. Tudod-e, hogy hány művész és művésznő volt gazdag milliomosok szeretője fiatal korában? Bizony, mindennapos dolog ez úri körökben…
– Na, de fiúval kúrni, főnök?
– Még mindig elegánsabb mintha egy korosodó,lóttyadt mellű gazdag hölggyel űzekednél.
– Akkor én most köcsög vagyok?
– Eltaláltad. Az én mézes köcsögöm vagy mától fogva.

– Ebben a két hónapban minden nap, amikor megkívánlak a rendelkezésemre, állsz. Itt fogsz lakni, mint a nyaraló gondnoka. A fűnyíráson kívül nincs más dolgod. Ezért fizetek neked havi hatvan ezret, amit bevallasz apádéknak. A többit aktusonként prémiumként kapod. Na, áll az alku?
– Áll– suttogta Balázs tétova tekintettel körbenézve, nehogy meghallja valaki, hiszen sose lehet tudni: a falnak is füle van.
Miután kiürült a pezsgősüveg következett a második felvonás.

Gábor a vízágy szélére ültette Balázst. Elé térdelt és szájába véve rózsaszín makkú bíborfurulyáját, szakértő módon elkezdte szopni. A fiú, a kéjtől aléltan, belemarkolva Gábor üstökébe, nyomta, húzta annak a fejét, még jobban fokozandó kéjérzetét. Aztán amikor elért a csúcsra hirtelen telelövellte Gábor szájüregét az édeskés, mandula ízű és illatú ejakulátummal. Gábor kiguvadt szemeket meresztve nyeldekelte a fiúból előtörő életnedvet. Ettől az értékes nedűtől Gábornak olyannyira megnőtt a libidója, hogy dárdaként merevedő bíborlándzsája újfent riadót fújt.

Nem volt kec-mec, Balázsnak a vízágyra kellett térdepelni és most hátulról vezette be Gábor a sebtiben síkosítóba mártott, kielégülést, követelő szerszámot. Balázs a prosztaták csikizésétől felajzva várta az újabb attakot. Gábor szépen, lassan, komótosan élveztette a gyönyörűséges fiúsegget, aztán egy hirtelen mozdulattal, annak tűzforró vulkánjába, tövig mártva hatalmasat élvezett belé. Úgy szorította magához Balázst, mintha, sosem akarná elengedni.

Miután kielégült, kijött belőle. Megpuszilgatta két gyönyörűséges, hófehér fenekét, és megpaskolván jelezte, hogy vége az aktusnak. Mindketten lezuhanyoztak, és felöltözve várták a közben iderendelt sofőrt. Mikor Balázs apja megérkezett így szólt hozzá Gábor.
– Mit szólna hozzá Tóth úr, ha a nyári szünetre egy kis keresethez juttatnám Balázst.
– Főnök én semmi jónak nem vagyok elrontója. Természetesen, ha Balázs is akarja. Akarod kisfiam?
– Igen, apa. Legalább pár dögös cuccot is vehetek magamnak.
– Akkor hát megegyeztünk! – csaptak egymás tenyerébe.

Így telt el a nyári szünet. Mivel nem sikerült bejutnia az egyetemre, egy évig valamivel, minél több pénzt akart összegyűjteni, ha a következő évben felvételt nyer a Műegyetemre. Hétvégeken vette csak igénybe a főnök a fiút. Elvitte őt egy hétre a gemenci erdőbe, úgymond barcogtatni. Ez a barcogtatás abból állt, hogy az őzbakok üzekedését figyelték, és nagyokat szeretkeztek utána az erdei panzióban. Így folyt volna ez a liezon az idők végéig, ha a sors meg nem keverte volna a kártyákat.

Történt egyszer, hogy Ágika, a nagyobbik lány, szemet vetett Balázsra. Elkezdtek együtt járni. Balázs szeretett volna már kiszakadni a főnökkel való kapcsolatból, mert mégiscsak inkább a női nemhez vonzódott ugyebár. Még egy ideig párhuzamosan folyt a kapcsolata a főnöke és barátnője, Ágika között, amikor beütött a menykő.

Balázs egy szép napon Ágika elé állva, bevallotta neki, az apukájával folytatott viszonyát. Ágika sírt, zokogott és elátkozta imádott apját, amiért a szerelmével ezt a csúf játékot űzte. Megígérte Balázsnak, hogy hallgat a titokról, mint a sír. A baj akkor kezdődött, amikor Balázs bejelentette a főnöknek, hogy vége a kapcsolatuknak, mert Ágikát szereti. Gábor, mint akibe villám vágott, összeomlott a bejelentés kapcsán.

Semmiképpen sem akart lemondani fiúszeretőjéről és egy utolsó együttlétre kérte. Megígérte, hogy békén fogja hagyni a lánya érdekében. E szavakkal fordult a fiúhoz.
– Balázskám, kis bülbülmadaram, hát nem volt ez jó mindkettőnknek? Imádtalak, szerettelek, elhalmoztalak minden jóval. És eldobsz, mint egy rossz cipőt! Hát ezt érdemlem tőled. Semmit sem jelent ez a két év, amiben, tejben-vajban fürösztöttelek? – Balázs így válaszolt neki.

– Te is tudod, hogy csak a pénzedért ámítottalak, azzal hogy nekem is jólesik, hogy szeretlek. Mindig a lányokon járt az eszem mikor szeretkeztem veled. – Gábor szemei könnybe lábadtak és lehajtott fejjel suttogta.
– Szóval csak színleltél boldog szeretőt?
– Igen.
– És ezt ilyen fapofával mondod, nincs benned semmi szánalom irántam.
– Nincs. Megrontottál. Úgy üzekedtél vélem, mint egy kani kutya. Miért tiszteljelek. Még fogsz venni nekem kárpótlásul egy Limuzint és kvittek, vagyunk, vagy jelentselek fel a Gyámügyön. A pszichológus kiszedi úgyis belőlem és belőled is…

– Megtennéd, te tényleg megtennéd?– nézett Balázsra kiguvadt szemekkel.
– Már miért ne tenném meg. Megérdemelnéd. De a lányodra való tekintettel nem szégyenítlek meg. Nem juttatlak börtönbe.
– Nincs bizonyítékod, te kis zsaroló. A pszichológus véleménye bizonyíték nélkül semmit sem ér. Nincs egy videofelvétel, két tanú, hogy rajtakaptak bennünket…
– Majd kerítünk, a pénzeden hamis tanúka,t és csináltatok montírozott videofelvételt az üzekedésünkről, valódi buzikkal. Csak a fejedet montírozzák rá.

– Te, elvetemült, képes lennél rá!– hörögte vérben forgó szemekkel Gábor.
– Én mindenre képes vagyok.
– Semmit sem tudsz bizonyítani, te kis patkány! – sziszegte.– Na, kell az a Limuzin, vagy nem. Szeretkezzünk még egyszer utoljára! – kérlelte.
– Rendben van. Mihelyt itt áll a Limuzin. A papírjai a nevemre ki lesznek állítva és megkapom a kulcsokat, akkor kiviszlek utoljára a kis szerelmi fészkünkbe, és ezzel vége! – zárta le az ügyet Balázs és elhagyta a helységet.


És eljött a nagy nap. Ott állt a Limuzin a kéjlak udvarán. Gábor, Balázs kezébe nyomta a slusszkulcsot és a dokumentumokat.
– Fogd, a tiéd! – rebegte, és bekormányozta a házba a fiút. Camparival kezdték, majd méregerős whiskyvel folytatták a bemelegítést. Lassan vetkőztette a fiút, hogy minden percet kiélvezve minél tovább nyújtsa a gyönyör perceit. Aztán elkezdődött a véget érni nem akaró aktus. Gábor három Viagrát is bevett, hogy minél jobb legyen a kiállása. És a coitus csúcsán megtörtént a baj: Gábor lila arccal fordult le Balázsról. Megütötte a guta.

Balázs felöltöztette a még meleg testet, és beültette a fotelba. Elé tette a félig kiürült Camparis üveget, és a tenyerébe szorította a talpas poharat. A lassan kihűlő test megmerevedő ujjai szorosan ráfonódtak a pohárra. Balázs még egyszer visszanézett az ajtóból, majd halkan betette maga mögött, hogy ne zavarja Gábor örök álmát. Aztán beindította a kocsi motorját, és elhajtott a helyszínről.
Hozzászólások
További hozzászólások »
succubus ·
kéjes pillantásokkal méregette a kocsiját, mosó fiatalembert - legalább írhattad volna nagybetűvel...

Aztán a fiú kezébe nyomott egy ötezrest - ha pasi lennék és valami öreg kéjenc végbelembe kívánná üríteni ejakulátumbombáját bíborládzsájából, kicsit több máni kéne a hallgatásomért, mint egy ötezres..

a nyaraló eddig is afféle szerelmi fészeknek számított és a főnökön kívül senki meg nem közelíthette. - so, főhősünknek volt egy kizárólag masztizáshoz épített nyaralója? kúl!

Gábor kivett a hűtőszekrényből egy üveg pezsgőt. Felbontotta, és két pohárba kitöltötte. - nagyon fasza, mekkorák ezek a poharak???

Úgy járt recés nyelve a fú szájában, mint a köpülő. - neeeee :smile: :smile: :smile:

Balázs megszeppent nyusziként tűrte az inzultust, hiszen pénzről volt szó. - kemény ötezer pénzről, jahm.. :wink:

Úgy szívta ki a végbélnyílás zamatos nedvét, mint mohó méhecske a virágok kelyhének nektárját. - na, ez egy isteni hasonlat.. megyek hányni.. :flushed:

azért elgondolkodtam, milyen lehet a lelki világod.. én pl ha látok egy méhecskét, nektárt gyűjtögetve, ziher, hogy nem erre gondolok. legalábbis.. eddig nem erre gondoltam. :angry:

---

Ne félj, kedves bogumil, olvasom tovább a sztorit, olvasom... még ha kockáztatom is vele az épelméjűségem!

Írj még sokat! :smile: :heart_eyes:
bogumil ·
Igazad van . Ezek az általad kiragadott dolgok szarkasztikusan,gusztustalanok,és megbotránkoztatóak. Nem tehetek róla,de ilyen a stílusom. Szeretek pikírten, mellbevágóan fogalmazni,hogy felkapja a fejét az olvasó. Megrökönyödjön a mondataimon. Így kényszerítem rá,hogy többször is elolvassa,mire felfogja a tartalmát. De,aki erre az írásra maszturbál,vagy onanizál,az kifejezetten vevő ezekre a kifejezésekre... :smile:

KOTYOS ·
Kedves Bogumil te vagy Kukulkán is, mert a történet betűre egyezik a 2008.08.31-én megjelent írással?!
bogumil ·
Az írói nevem: Bogumil D\' Kukulkán. Így hol az egyiket,hol a másikat,avagy mindkettőt használom. Annak idején az útleírásokat tettem fel bogumil néven és a szex és egyéb novikat kukulkán néven. Vegyük úgy,hogy,akkor ez most retro.Az új olvasóknak,újdonságként hat. :angry:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: