Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Szex-kalandok a kémia tanárnő körül- A tesóm barátjával

Kémia órára jött be először.
Rövid barna haj, fitos arc, avantgárd öltözet. Pusmogás futott végig a termen, nem is tudtunk róla, hogy az idős Ibolya néni le lesz váltva. Huszonhat-huszonhét év körüli volt az új okítónk maximum.
Megfogott azonnal Gabi, az új kémiatanárnő. Nagy macskaszemeivel többször felém nézett, először nem is tudtam milyen arcot vágjak, de a harmadik héten már bátran mosolyogtam rá. Tizedikesek voltunk, már tudtam magamról, hogy fiúk, lányok egyaránt felizgatnak. Lelkileg is nagyon tudok kötődni bármelyik nemhez. Komoly kapcsolatom nem volt még fiúval, de a bátyám barátai közül már két sráccal is jártam.
Gabi miatt még csinosabban öltöztem, igyekeztem visszafogottan, de nőiesen megjelenni.
- Hát veled meg mi történt? – kérdezte Yvett, a padtársam. – Szürke zakó, térdszoknya, és harisnya? Szerelmes lettél egy vén pasiba?
- Megőrültél! Dehogyis. Csak most ez a divat, különben is még növök szerintem pár centit. És nem is olcsó darabok, kihasználom, és hordom, minthogy megegye a moly. Még Karácsonyra kaptam.
Yvett felkacagott.
- Hahaha, na, ne hazudozz. Engem nem versz át. De jól áll különben, csak mondd már kinek nyaltad ki magad?
- Az titok - mosolyodtam el.
- Nem lehetsz ilyen görény!
- Még semmi sem történt, de igaz, tetszik valaki őrülten. Ha sikerül a csábítás, ígérem, te leszel az egyetlen, akinek elmesélem.
- Tuti?
- Becsszó.
A hosszú, barna hajamat befonva hordtam ekkor, kíváncsi voltam, hogy tolerálja-e Gabi. De sajnos nagyon úgy tűnt, feleslegesen túráztatom magam, mintha észre se venne. Semmi nem történt, viszont pusmogni kezdtek a hátam mögött a lányok. Szerintük, ezer százalék volt, hogy egy érett pasira hajtok. Hagytam, hadd ringassák magukat, nem akartam, hogy kitudódjon a titkom.
- Szóval korrepetálnom kellene? - már a hetedik óráról is kicsöngettek, az osztálytársaim rég felszívódtak, én pedig kerek negyven percet vártam a kémia tanárnőre.
- Olyasmi tanárnő - sütöttem le a szemem -, ha nem okoz túl nagy gondot. A kovalens kötéseknél is nehezen ment a kémia, most meg a képletek mintha kínaiul lennének. - Persze ez nem volt teljesen igaz, de muszáj volt meglépnem ezt a lehetőséget, hogy Gabi egy kicsit jobban figyeljen rám. Szürke pelerint viselt egyenes szárú nadrággal, aranyos, kerek arca, hosszú szempillái imádni valóak voltak. A fekete tus, és a szolid smink nagyon előnyösen emelte ki szép vonásait.
- Figyelj Adélkám, most nem tudok biztos időpontot mondani, de majd szólok, hogyha szakítani tudok időt. Továbbképzésre is járok, meg az öcsém költözik hozzám. De mindenképpen megejtjük a felzárkóztatást. És díjazom, hogy tanulni akarsz. Ez dicséretes.
Mosollyal arcomon mentem hazafelé, mit mentem, szárnyaltam!

Otthon azonnal leírtam a naplómba az aznapi eseményeket, és a végére egy gyönyörű virágot is rajzoltam.
- Mi van húgi? - dőlt az ajtófélfának Tomi, a testvérem. Olyan furi vagy. Csak nem egy jó pasi?
- Vagy lány a szerencsés? - toldotta meg kíváncsian Dávid, a tesóm legjobb barátja, aki már-már családtagnak számított nálunk. Hamburgert melegítettek maguknak a mikróban és az elmaradhatatlan kólát öntöttek mellé.
- Jaj, fiúk - vettem ki a hűtőből némi muníciót én is - ti annyira kíváncsiak vagytok. Nincs semmi különös, talán nekem nem lehet jó kedvem?
- Ilyen ruhában? Nincs semmi, hát ez érdekes. - nézett végig rajtam Dávid. Valahogy dühösnek tűnt, élesebben csengett a hangja, mint megszokott. De talán rossz napja volt.
A srácokat faképnél hagytam, éreztem Dávid tekintetét a hátamon, a srácnak tudtam jól, hogy bejövök, de a testvérem barátjával nem akartam sosem kapcsolatot. Ezt ő is így gondolta. Bár egy szülinapi bulin már elcsattant köztünk csók, petting is megtörtént, aztán másnap megbeszéltük, hogy ez elrontaná a dolgokat, inkább megmaradunk haverok. Ehhez tartottuk is magunkat, pedig Dávid elég helyes srác. Sötét haj, vékonyabb, de sportos alkat, helyes arc, hosszú szempillák. És van kisugárzása, tetszik is a csajoknak. Egyidősek a testvéremmel, tizenkilenc éves, nagyon udvarias, férfias a megjelenése, jó modorú. Rendes is, volt időm alaposan megismerni Tomi által.

Elmentem zuhanyozni, közben persze Gabiról ábrándoztam. Folyt rajtam a meleg víz, a puncim megduzzadt, nedves lett, mellbimbóim ágaskodtak, én pedig Gabira gondoltam, miközben egyre gyorsabban simogattam magam guggoló pózban.
- Gabi, Gabi - suttogtam, közben a csiklóm simogattam, vagy elmerült két ujjam a hüvelyemben. Így kitapinthattam a G-pontom, azt a kis dudort a hasam fölötti részen, amit ha nyomogatok kissé, pisilnem is kell az élvezet közben.
- Milyen jó lenne kinyalni a puncidat. Szopni a melledet. A combod hajlatát nyalogatni. A feneked vágatában járatni a nyelvemet, míg te sóhajtozol, és alattam ficánkolsz élvezésig. - ilyeneket mondogattam, egészen, míg fel nem jutottam a csúcsra. Megrázkódtam egész testemben, majd befejeztem a tusolást.
Éppen a törölközőért nyúltam, amikor észrevettem a résnyire nyitott ajtóban Dávid leskelődik!
Azt hittem megáll a szívem, és hogy elájulok, az ágyékára éppen ráláttam olyan dudor volt rajta, hogy onnan is jól látszott. Aztán vörös arccal feljebb emeltem a tekintetem, és belenéztem a barna szemébe. Ő is piros volt, akár a paprika.
- Szemét! - tört ki belőlem. Három lépéssel az ajtónál teremtem, majd neki estem a srácnak. Elfelejtetem azt is, hogy meztelen vagyok, támadásba ment át a szégyenem.
- Vadmacska, csak brunyálni akartam, nem tudtam, hogy bent vagy, hidd el.
Dávid közben betette az ajtót és a csempéhez sikerült nyomnia, kisebb hadakozás után.
Egymás szemébe bámultunk. És a fiú tekintetéből sütő vágy egészen gyengévé tett, mert a helyes srácnak, aki álló pénisszel nyomott a falhoz, és már csókolóztam is vele, nem lehetett ellenállni. Bár próbáltam, a mellkasára feszítettem a tenyeremet. Úgy tettem mintha még mindig őrülten dühös lennék.
- Te Adél. Én még pornófilmben sem láttam olyant, mint itt az előbb. Annyira felizgattál.
Lesütöttem a szemem, éreztem, hogy remegni kezdek.
- Figyelj csak – Dávid felemelte a fejem az államnál fogva. - Én összehozlak azzal a Gabival. Úgy fogod nyalni, ahogy csak akarod. - Majdnem bőgtem. – De kérlek, most legyél velem, meg akarlak kúrni.
Már csókolt is, majdnem összerogytam, belekapaszkodtam a karjaiba, és neki nyomtam a testem felhevült izmainak. Nagyot nyögtünk egymás szájába, a kemény pénisz tűz forrónak tűnt farmeren keresztül is. Elkezdtem levetkőztetni, majdnem letéptem róla a pólót, ő sebesen kioldotta a nadrágja gombjait.
- Jaj, de régóta kívánom ezt. Adél, imádlak. Minden porcikádat imádom! - Meztelenül úgy simultam hozzá, hogy még Gabiról is elfeledkeztem, ő neki esett a mellemnek kezével, szájával, nyelvével. Majdnem elcsúsztunk a padlón, de sikerült minket erős karjával egyenesben tartania.
Rámarkoltam az erős farkára, és még sosem volt tapasztalom benne, de akkor ott tudtam, hogy meg akarom kóstolni a farkának az ízét. Gyönyörű, egyenes pénisz, vastag, átlagos. Barna fanszőr, és az egész srác, vonzó. Nyögött egy nagyot, amikor elé vetettem magam, és megfogtam a golyóit. Nyaltam őket, majd a kezembe vettem a forró péniszt. Szoptam a fejét, nyelvem járt az oldalán, megint számba vettem óvatosan, finoman a tökeit.
Dávid a hajamat simogatta, a nedves tincseimet, majdnem elérte a mellbimbóimat közben, a melleim sajogtak, és minden porcikám ezer százalékkal kívánta a fiút.
- Elég, elég, mindjárt elmegyek! Ülj bele a farkamba. - Dávid a fürdőkád peremére ült, én a combjaira ültem, majd megemelt, és belecsúsztam a vaskos vesszőbe. Mennyei érzés volt a szűk hüvelyemnek az finom, égető rúd. Megkapaszkodtam a fiú nyakába, ő meg emelgette a popsimat, egy ritmusra mozogtunk, lélegeztünk, és élveztük a játékunkat.
Isteni volt, felemelő és felejthetetlen. Nagyot élveztem, hüvelyem többször összehúzódott a farok körül, Dávid arca pedig egészen átszellemül a nyögés-hörgés alatt.
Folytatások
11118
Gabi is a vágyaimban szerepelt, de a Dáviddal történteket sem tudtam szőnyeg alá söpörni. Ha eszembe jutott mit tettünk, újra felhevült a testem, felidéztem minden egyes pillanatot. Ekkor már tudtam, hogy ezt következmények nélkül nem fogom megúszni.
Hozzászólások
NancyCallahan ·
A befejezés kicsit-nagyon-lemaradt, de egyébként JÓ! :)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: