Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Szex és kolesz

A kollégiumi szoba sötét csendjében elővettem a tegnap este titokban vásárolt erotikus újságot és egy elemlámpával a paplan alatt nekiláttam az olvasásának. Ahogy haladtam előre a szövegben és agyam társította hozzá a képeket és rajzokat meztelen, izmos testű férfiakról, éreztem, hogy nemi szervem rohamos duzzadásba kezd.
Hirtelen ötlettől vezérelve hasra feküdtem és úgy folytattam az olvasást.


Most már éreztem, hogy farkam teljesen merev állapotba került és alig érezhetően, minden apró mozdulatomra lüktetésbe kezd. Szinte követelte tőlem, hogy cselekedjem végre. Egy pillanatra kinéztem a paplan alól, hogy felmérjem a kollégiumi szoba csendjét. A szoba három ágya közül, most csak kettő volt elfoglalva, a lábfejemnél elhelyezett ágy most szabad volt, mert Imi betegen otthon köhécselt már három napja. Ottó, a másik szobatársam, a velem párhuzamos ágyon aludt, legalábbis amikor odanéztem, mintha csukva láttam volna a szemét a gyéren bevilágító utcai lámpák fényében.
Mivel úgy döntöttem, hogy Ottó alszik, kissé lejjebb csúsztam az ágyon, az újságot betoltam a párnám alá, az elemlámpát leoltottam és arcomat a lepedőnek nyomtam. Agyamban tovább fűztem az olvasottakat és látottakat: magamat képzeltem a fürdőző, víztől csillogó izmos férfitestek közé, ahogy simogatom az acélkemény mellkasokat, nyelvemmel egy mellbimbót szopogatok. Aztán ahogy szép lassan a nyelvem hegyét egyre lejjebb húzom, végül a bozótban találom magam egy merev pénisszel farkasszemet nézve.
A kemény farok erőszakosan a számba nyomult és egy pillanatra úgy éreztem, hogy belefulladok az óriási szerszámba. Aztán a dorong visszahúzódott, de csak egy másodpercre, majd ismét a torkomba döfött. Miközben elképzeltem, ahogy a durva dárda ki-be jár a számban, ahogy a nyálam fényesre festi, mozgatni kezdtem a testem a paplan alatt. Fenekemet összeszorítottam, majd elernyesztettem és a lepedő dugásának imitálásába kezdtem.
Hogy ez a mozdulat se legyen hiábavaló, a szopás képzete mellé gyorsan beillesztettem egy felágaskodó pucér férfifeneket, és elképzeltem, ahogy a farkam behatol a lyukába. A már valószínűleg előtte jól kinyalt segglyuk könnyen fogadta be ekkor már szinte kirobbanni készülő farkamat.
Miközben agyam e trióban egyre aktívabb szereplővé avatott, kezemmel végigsimítottam magamon és végül a fenekemen állapodtam meg. Megmarkoltam a két izmos félgömböt és elképzeltem, hogy az előttem négykézláb elhelyezkedő férfi fenekét markolom, amint egyre vadabbul döfködöm bele kemény farkamat.
Képzeletemben számban a most már nyálammal teljesen beborított másik szerszám feladta a spermája visszatartásának igyekezetét és a meleg folyadék a torkomnak csapódott. Megpróbáltam elhúzni a fejemet, hogy a maradék sperma ne jusson belém, de a képzeletbeli férfi erős keze a tarkómon, nem hagyta. Végül a férfi spermájának minden cseppje a számba lövellt ki és folyt le vagy a torkomon, vagy a szám sarkán végig az államon. Miután a fejemet tartó férfi hangos nyögése elhalt, lehajolt hozzám és vadul csókolni kezdett, nyelvünk a sperma utolsó maradékát is felfalta, az államon maradtat ő nyalta fel és nyelte el mohón.
Nem bírtam tovább, farkam hirtelen lüktetőn berobbant a férfi seggébe és miközben még utolsókat döngettem a feszes fenekének, fáradtan rásimultam a másik férfi hátára.
Eközben persze farkam valóban kilövellte a képzelet izgalma korbácsolta terhét a lepedőre és végül kifáradva elernyedtem a paplan alatt. Kezem lecsúszott a fenekemről és kíváncsian benyúltam alsónadrágomba. Kezemen éreztem a kihűlt spermám hidegét és miután némi folyadékot begyűjtöttem a nedűből, kezemet lassan, óvatosan zárva felhúztam a számhoz. Bevettem és hogy a képzelet világa kiteljesedjen, lassan lenyaltam kezemről a tejfehér folyadékot és elképzeltem, mintha az a képzelet-férfi spermája lenne.
Végül teljesen elpihentem és lehunyt szemem mögött megadtam magam az alvás esetleges újabb erotikus álomképeinek. Bár tudtam, hogy egy ilyen erőteljes képzelt nemi aktus után valószínűleg álomtalan álomba szenderülök majd.
Még féléber állapotban voltam, amikor mintha a képzeletem önállósodott volna, olyan érzésem volt, mintha valaki simogatná a fenekemet. Egy pillanatig arra gondoltam, hogy ismét az elképzelt világomban vagyok és ahogy továbbra is a meztelen férfi izmos hátán fekszem elernyedve, a férfi, akinek leszoptam a farkát, most mögém lép és kezelésbe veszi a fenekemet.
De agyam, ahogy fokozatosan visszatért a teljes ébrenlétbe, azt az üzenetet küldte, hogy a fenekemet tényleg simogatják. Kinyitottam a szememet és a félhomályban Ottót pillantottam meg, ahogy a testemről lehúzott takaró alól most pucéran világító fenekemet simogatja a kezeivel. Aztán nem hagyott nekem időt, hogy ezen sokáig gondolkodjam, nagy adag nyálat csordított a lyukamra és belenyomta a középső ujját.
Felnyögtem az apró fájdalomtól és a határtalan kéjtől, hogy ez a tökéletes pasi, akit eddig, az egy szobába költözésünk közel négy hónapja során csak sóvárogva figyeltem, most a fenekemben matat.
A mostani pillanatig, valahányszor Ottó zuhanyzásból bejött a szobába, egy törölközővel a dereka körül és aztán itt ledobta magáról, hogy felöltözzön, én csak fájó szívvel bámultam gyönyörű, izmos, inas testét. Vágyakozással telve figyeltem már az első pillanattól fogva a még mindig víztől csillogó barna testet, a lógó, még így is közel tizenegy-tizenkét centis farkát, a jókora, csüngő, szőrös heréit, ahogy a farka rájuk simul. És amikor az alsónadrágjába bújás közben néha nekem hátat fordítva előrehajolt és feltárult szemeimnek elképesztően szexis feszülő hátsófele és egy felejthetetlen pillanatra előbújt rejtekéből rózsás segglyuka, alig bírtam magam türtőztetni, hogy ráhajoljak vagy belehatoljak. Fogalmam sem volt, hogy ő ezt észrevette-e vagy sem, de akkor, azokban a pillanatokban ez egyáltalán nem is érdekelt.
De úgy tűnt, hogy észrevette epekedő pillantásaimat, de miért csak most szánta rá magát erre a lépésre? A választ hamarosan megkaptam, amikor ujjaival (most már kettővel) még mindig a seggemben mozogva, a hátamra hajolt és a fülembe súgta: - Tehát tényleg úgy figyeltél engem, amikor öltöztem. Már hamarabb is rádmásztam volna, de nem voltam biztos a dolgomban. De most, hogy kiverted a farkad a Másokra, nemigen maradtak kétségeim.
Ekkor önkéntelenül is a párnám alá nyúltam, de nem találtam ott az újságot. Ahogy lepillantottam a padlóra, észrevettem, hogy ott fekszik fellapozva. Ottó tehát, miközben én kicsit elszenderedtem, felkelt az ágyából és kivette a párnám alól az újságot, remélve, hogy valami jó szaftos pornót talál. Az is volt a maga nemében.
- Sosem gondoltam volna, hogy te is meleg vagy - mondtam halkan a szoba csendjébe.
- Biszex - javított ki gyorsan Ottó, mintha számára a homokosság, amolyan sértésféle lett volna. Én egy pillanatig megijedtem, hogy ezzel elrontottam a készülő örömömet, de Ottó folytatta: - Persze ez most nem igazán számít.
Éreztem, hogy segglyukam az élvezettől nedvedzésnek indul és Ottó ujjai most már sokkal könnyebben csusszannak be és ki. Ezt ő is észrevette, mert éreztem, amint ujjai kibújnak belőlem és nem térnek vissza. Helyette a farkát éreztem, amint nekicsapódik gömbjeim közének, majd azt, ahogy végigszántja a vágatomat és végül belémhatol.
Életem első behatolási élménye volt ez és olyan kéjjel töltött el, nemcsak a behatolás maga, hanem az, hogy ezt ez a gyönyörű és tökéletes pasi teszi, akit már négy teljes hónapja sóvárogva néztem. A gyönyör hullámában szinte elmerültem, alig észleltem a gyenge fájdalmat, amit méretes fasza okozott, miközben tovább tágította a lyukamat.
Ottó lassan mozgott rajtam, teljes súlyával rámfeküdt és tövig nyomta belém a faszát. Eközben éreztem a leheletét a fülemen, ami már magában megborzongatott, hát még, amikor a nyelvével a fülembe nyomult. Ahogy nyalogatta a fülkagylómat, bele-beledugva a nyelvének hegyét, az egész testemen remegés futott át és olyan hörgés hagyta el számat, hogy Ottó nem állta meg szó nélkül: - Hallom, tetszik az élmény. Ez az első alkalom?
- I-i-i-g-e-n - mondtam lihegve és ahogy felé fordítottam a fejem, láttam, hogy rámmosolyog. Elképesztően szép mosolya volt. Én is visszamosolyogtam rá és ő ekkor a száját a számra tapasztotta. Ez is először fordult velem elő az életemben, hogy egy férfi puha ajkai az enyémhez érnek. Ízletes és finom volt a csókja, nyelve szakszerűen sétált a számban.
Aztán az alapos és beható dugásomnak vége szakadt, Ottó kihúzta belőlem a szerszámát és a hátamra lövellte ondóját. Lejjebb csúszott az ágyon és nyelvével nekilátott a gecije felnyalásának. Éreztem puha nyelvét, amint módszeresen végigszánt a hátamon és már én sem tudtam magam türtőztetni. Gyorsan felültem, nehogy az ágyba lövelljem spermámat, de Ottó is megérezte, mit akarok tenni és abban a pillanatban ráhajolt a farkamra. Én először ösztönösen vissza akartam tartani a készülő áradatot, de természetesen képtelen voltam rá. Ondóm előspriccelt egyenesen bele Ottó szájába és láttam rajta, hogy ő bizony élvezettel tartja azt odabent és mikor az utolsó nagy löket is kitört belőlem, ő felnézett, rámmosolygott, de egy csöppnyi nedvem sem volt az arcán - az összes levemet lenyelte! Olyan intenzív kéjhullám tört rám, hogy teljes testemben megremegtem. Ottó eközben visszatért a farkamhoz és nyelvével tovább nyalogatta, hogy a lomhább spermácskáim is szép lassan benne kössenek ki.
Végül, mikor már egyetlen csepp nedvem sem maradt, puszit nyomott a farkam hegyére és egy csókkal jó éjszakát kívánt nekem. Visszatért a saját ágyára és hamarosan szuszogása elárulta, hogy elaludt.
Én még jó ideig képtelen voltam elaludni. Az iménti szeretkezés gyönyörű emléke nem hagyott álomba szenderednem.
A rákövetkező két napon át enyhén, de zavaróan fájt a segglyukam és tulajdonképpen csak Ottó faszának kellemes emléke volt az, ami enyhítette valamelyest a fájdalmat. Hiába, ez az ára a gyönyörnek.
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: