Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 13:52
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Szex a vonaton

Bécsből utaztunk hazafele a barátnőmmel, amikor egyszercsak betoppant a kabinunkba a volt pasim. Azt hittem rosszul látok, mert hát még mindig nagyon dögös volt, és amint megláttam, azonnal felizgultam tőle! Köszöntöttük egymást, majd ő is leült mellék. Beszélgettünk egy kicsit, amikor a barátnőm kiment a mosdóba, és akkor Tomi, azonnal a lényegre tért. Mindig is ezt szerettem benne, hogy sose göndörfalazott. Kezével benyúlt a szoknyám alá, majd félrehúzta a bugyimat, és elkezdett simogatni. Én ekkor már rég nedves voltam, mert míg beszélgettünk, arról fantáziáltam, hogy milyen jó lenne vele újra szexelni vele.

Lassan simizett, majd aztán megujjazott. Amikor már látta, hogy alig bírok magammal, levette rólam az összes ruhát, és csókolgatni kezdte a testem minden pontját, de leginkább a nedves pinámat. Egy pillanatig furcsállottam, hogy hol marad már ennyi ideig a barátnőm, de aztán végül megjelent. Döbbent nézett minket, majd csak annyit kérdezett, hogy ő is beszállhat-e? Tomi azonnal benne volt a dologban, és nekem se volt ellenemre, mert Anita nagyon bájos csaj. Ő is megszabadul kevéske ruhájától, majd magához nyúlt, hogy kellő izgalmi állapotba jöjjön. Aztán Tomi elővette a méretes farkát, majd belém hatolt. Először lassan, majd egyre gyorsabban, és gyorsabban mozgott bennem, miközben Anitát simizte. Hamar eljutatott a csúcsra, és valósággal visítottam a gyönyörtől, de ekkor befogta a számát, és várt, hogy nem jön e be valaki.

Amikor látta, hogy senki se vette észre a visításomat, elővette a táskájából a ragasztószalagot, és beragasztotta a számat. Bevallom nagyon izgatott a dolog, ezért előtte még megkértem, hogy kötözzön ki. Így kerültem a padlóra, ahol Tomi parancsára Anita kinyalt. Majd Tomi őt is megbaszta, de közben ő velem szórakozott. Nagyon jól éreztük magunkat, és az ablakok hamarosan bepárásodtak. Tomi igen híres volt arról, hogy sokáig bírja a nőkkel, és bevallom, hogy én már rég nem voltam pasival, így igényeltem, hogy sokáig keféljen. Amikor mind a kettőnket, jól megkúrt, elengedett, és leült, majd leszoptuk őt. Ott voltunk a kabinunkban anyaszült meztelenül, és egy őrjítő szexorgia után pihengettünk, amikor bekopogtatott még egy srác, hogy nem lenne, itt egy szabad hely. Azt mondtam, neki, hogy azért meg kell dolgoznia, majd berántottam. Addigra már Tomi is új erőre kapott és a fergeteges szexelés elölről elkezdődött. Aztán kinyitottam az ajtót, hogy járjon egy kicsit a levegő, de utána úgy is hagytam. Lassan mindenki oda jött és azt nézte, hogy mi hogyan szexelünk. Nagyon izgató volt az a tudat, hogy bámulnak minket. Habár az már nem volt annyira izgató, hogy bevittek közszemérem sértés miatt, de akkor is megérte. Egy hétig alig bírtam járni, úgy megkúrtak akkor és ott!
Hozzászólások
További hozzászólások »
icemantom ·
Hogy szbadult ez a sztori ki az Április 1 kategóriából?

Sarah Kelsey ·
ááá :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
kb. ennyit ér

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: