Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Szex a vonaton

19 éves koromban történt, amikor egy hosszabb utazásra készültem. Jó meleg nyár volt, és bár sosem volt szokásom, nem vettem fel bugyit a parányi farmer szoknyám alá.
Kezdetben egyedül utaztam a fülkében, ennek megfelelően jól is ereztem magam, elnyújtóztam az ülésen, szétpakoltam az olvasnivalókat, egyszóval jól éreztem magam.
Az út egyharmadánál csatlakozott hozzám egy idősödő, öltönyös úriember, és egy jóképű fiatal srác. Velem szemben ültek le. Mikor meguntam az olvasgatást, letettem a könyvet, hátrahajtottam a fejem, és félig lecsukott pilláim alól figyeltem a srácot. Kedvemre való volt a látvány, a kisfiús haj, bozontos szemöldök, és erős vállak, mind-mind azok a dolgok, amik felkeltik érdeklődésemet. El kezdtem fantáziálni, bár nem sokkal később meg is bántam, hiszen 12 óra volt még a célállomásig, ahol is a barátom várt. Kényelmetlenül feszengtem, és nem tudtam elterelni a gondolataimat, egy duzzadó, kőkemény férfi hímtagról, ami erősen döfködi éhes puncimat. A hasam görcsbe rándult, és mindennél jobban kívántam a kielégülést. Összeszorítottam a combom, és újra nekiláttam a könyvnek, és megpróbáltam arra koncentrálni.

Többé-kevésbé ez sikerült is, hiszen legközelebb csak arra pillantottam fel a könyvből, hogy valami nekiütődött a térdemnek. A srác bőröndje volt, aki éppen leszállni készült. Kettesben maradtam a korosodó, a nagy meleg ellenére is öltönyben feszítő úrral, aki velem szemben foglalt helyet, és egy üzleti napilapot olvasgatott. Már elég régóta ültem egy helyben ahhoz, hogy kellőképpen elgémberedjenek a tagjaim, úgyhogy hirtelen elhatározással feltettem az egyik lábam az ülésre, és a térdemre támasztva a könyvet olvastam tovább.

Egy idő után észrevettem, hogy az úr az újságja felett a lábam közét bámulja, úgyhogy feltűnés nélkül, mintha csak véletlenül tenném, picit lentebb csúsztam az ülésen. Most már semmi nem akadályozta, hogy teljes egészében szemügyre vehesse a csupaszra borotvált, húsos szeméremajkaimat. Belém bújt a kisördög, és élveztem, hogy ingerelhetem, ami rám is hatással volt, nedvesedett a puncim, és újra feltámadt bennem a vágy egy vaskos szerszám után.

Kis idő után a másik lábam is feltettem az ülésre, és becsuktam a szemeim, hagytam időt a nézelődésre. Majd hirtelen felpattantam, és mivel a bőröndöm az ő feje felett volt, odaálltam elé, és anélkül, hogy levettem volna a csomagomat, lábujjhegyre állva, kezdtem el keresgélni a cuccaim között. A szoknyám felhúzódott, és a puncim egy vonalba került a szemével. Jó sokáig válogattam, közben a vonat mozgásának megfelelően egyensúlyoztam, persze mindig úgy, hogy kidomborítsam duzzadt puncimat, majd kissé szétterpesztett lábbal megállva, engedtem, hogy szemügyre vegye a nagyajkak közül kikandikáló, nem mindennapi meréttel rendelkező csiklómat.

Lenézve, nem volt hatástalan a produkcióm, és alig vártam a megérkezést, amikor is felnyársalhatom magam a barátom kőkemény farkára.
A vonat fékezett, én pedig elvesztve kissé egyensúlyomat felé dőltem, ő pedig reflexből felemelte a karját, és a fenekem alatt megfogott.
Bocsánatot kertem, előkaptam végre a keresett ipodot, és visszaültem a helyemre, a fülhallgató zsinórját babrálva. Az úriember hirtelen felugrott, és kiment a fülkéből. Kis idő múlva visszatért, és újfent elfoglalta helyet velem szemben. Nadrágjára pillantva, még mindig tettre készen állt. Kipillantva az ablakon, láttam, hogy hamarosan elérjük az alagutat, amikor is 20 percen keresztül majd teljes sötétségben utazhatunk, csak az alagút falára szerelt, izzók bocsátottak újra és újra némi fényt a fülkénkre, ahogyan elhaladtuk előttük.

Felálltam és az ajtó felé léptem, hogy kimenjek a büfébe, de egy hirtelen kanyar miatt oldalra dőltem, és az ülesre támaszkodva sikerült talpon maradnom. Az úriember felállt, a könyököm alatt megfogva a karom megkérdezte, hogy jól vagyok-e, majd egy hirtelen mozdulattal, tenyerét gyengéden a hátamnak szorítva lenyomott az ülésre, ami által ott álltam terpeszállásban az ülés előtt, fejemmel majdnem az ülést érintve.

Mindez egy pillanat alatt játszódott le, és mikor tiltakoztam volna, egy határozott mozdulattal tövig vágta a farkát a puncimba. Elakadt a lélegzetem, egyrészt a meglepetéstől, másrészt az érzéstől, ahogy a méretes farok széltében és hosszában egyaránt a barlangom határait feszegette. Hihetetlen jó érzés volt, abban a pozícióban, ahogyan makkja a méhszájam ingerelte. Elkezdett mozogni, és szinte sajnáltam, ahogyan majdnem teljesen kicsúszott belőlem, hogy újra erőteljesen belém mártsa a farkat.

Feltérdeltem az ülésre, megfeszítettem a fenekem, és hagytam, hogy kúrja a nedves puncim. Gumi volt rajta, és akkor ugrott be, hogy amikor váratlanul felugrott és kiment a fülkéből, majd szinte azonnal visszajött, a gumit húzta fel.
Nem szólt semmit, egy hangja nem volt, csak a puncim nedves cuppogása hallatszott. Imádkoztam, hogy senkinek ne jusson eszébe most ülőhelyet változtatni, és a mi fülkénkbe belépni.

Hihetetlen erővel préselte belem a farkát, majd szétfeszített, és éreztem, azokat az ismerős hullámokat, amik orgazmus előtt ellepnek. Meglepődtem, hiszen hozza sem ért a csiklómhoz, amire nekem szükségem volt az orgazmushoz. Lihegve suttogtam neki, hogy ne hagyja abba, hogy kúrja szét a lucskos pinám, hogy érezni akarom, ahogyan megfeszül és lüktet a farka, ahogyan belém spricceli a magját.

Ez rám is hatással volt, ahogyan egyre erősebben dugta az igazán nedves puncim, kicsit kitágultam, már könnyebben járt bennem ki és be az óriási fasz, éreztem, ha így folytatja, öt másodpercen belül elmegyek, de megelőzött, egy halk nyögés, még inkább belémpréselve a farkát éreztem, ahogyan lüktet a farka, és elképzelve, ahogyan a fehér folyadék spriccelve távozik belőle, hatalmas orgazmust éltem át. A lábaim elgyengültek, nem tudtam tartani magam. Kihúzta a farkát, majd végig nyúltam az ülésen. Nem tudtam elhinni, hogy ez velem megtörtént.

Az úriember lehúzta a gumit, kidobta az ablakon, majd összeszedve a csomagjait az alagút után a következő állomáson leszállt. Én meg 4 órát utaztam ez után egyedül, és elhatároztam, hogy ezt a titkot jó mélyen eltemetem magamban.
Hozzászólások
További hozzászólások »
bota93 ·
40%

aveon ·
Tetszetős kis fantázia.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: