Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 13:52
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Szex a mostohanövéremmel

Az egész dolog nyár elején kezdődött. Éppen diákmunkákat nézegettem de sajnos nem találtam semmit. Nevelőapám tanácsolta, hogy kérdezzem meg a lányát mert ő biztos tudna nekem segíteni, így is tettem és nevelőapám áthozta hozzánk, ez a második találkozásunk volt és eléggé nehézkesen indult a beszélgetés.
De a végére nagyon jól elvoltunk mind a ketten és élveztük egymás társaságát. Már kezdett esteledni és elkezdett öltözködni mert időre kellet hazamennie. Én kísértem ki és a kapuba még beszélgettünk pár szót, készültünk puszit adni egymásnak de én véletlen félre fordítottam a fejem és egy szájra puszi lett belőle.
Mind a ketten szótlanul álltunk ott és nagyon zavarban éreztem magam. Mondta hogy egy véletlen volt felejtsük el. Utána elköszöntünk egymástól és hazament. Másnap sms-eztünk és megbeszéltük,  hogy este találkozunk.
Furcsának találtam hogy miért akar velem vajon találkozni. Megérkeztem a megbeszélt helyre és 5 perc után jött ő is. Egy öleléssel és egy puszival köszöntünk egymásnak ami elég érdekes volt mert hirtelen ért az ölelése.
Beszéltünk a tegnap estéről ami a kapuba történt és mondta hogy tetszett neki annak ellenére, hogy véletlen történt és talán 1 másodpercig se tartott, én erre azt feleltem hogy nekem is nagyot tetszett mert egy nagyon vonzó lány, derékig érő barna haj,zöldes kék szemek,gyönyörű arc,dús keblek,kerek fenék,és hát nem minden nap puszil szájon az ember egy ilyen szép lányt. Úgy folytatódott az este hogy bementünk egy étterembe és ettünk egy pizzát. Utána kimentünk és leültünk egy padra és beszélgettünk. Nemsokkal után mondta, hogy mennie kell. Hirtelen megcsókolt és elfutott. Nem tudtam mire vélni a dolgot. Másnap felhívott, hogy ne haragudjak csak nem tudta vissza fogni magát. És megkérdezte hogy átjöhet-e hozzám. Nem tudtam mit akarhat de mondtam neki hogy persze. Délután 2 órakor jött át. Beszélgettünk, filmet néztünk, főzőcskéztünk és úgy alakult hogy itt alszik. Tudni illik, hogy az ágyam nem túl nagy (1 személyes) és annak ellenére mondta, hogy összebújva elférünk. Először arra gondoltam, hogy jelezni akar valamit és rá is kérdeztem és mondta hogy szó sincs erről.  Este elment lezuhanyozni és a ruháit a szobámba hagyta mert én lenn voltam pont.
Akkor vettem észre amikor fel jöttem és megláttam a fekete bugyiját és egyből arra gondoltam, hogy milyen illata lehet, de türtőztettem magam és nem szagoltam meg. Én feküdtem az ágyon és tv-t néztem. Ő azt hitte, hogy még lenn vagyok és bejött meztelenül és tökre zavarba jöttünk mind a ketten de nem takargatta magát vagy valami és én kb. 15 másodperc múlva elfordultam és mondtam neki, hogy amíg felöltözik nem nézek oda.
Mondta, hogy nem szégyenlős a "családtagok" előtt de úgy nézve nem is vagyunk azok. Utána beugrott mellém az ágyba és elég sok testrészünk össze ért, a háta a mellkasomhoz, a lábunk és ami eléggé kínos volt, hogy a péniszem a fenekéhez ért, kicsit elkalandoztam és hát elkezdett merevedni ott lent. Nagyon kellemetlen volt és fel akartam kelni de mondta hogy nem zavarja és maradjak mert ez természetes és dicséretnek veszi. Gondoltam jól van, ha így látja de próbáltam hátra húzódni, hogy ne annyira érjen hozzá de ő beljebb jött és szerintem valahol a puncijánál lehetett a farkam mert éreztem hogy bemegy a lába közé. Nagyon zavarba voltam és megkérdezte, hogy megmutatom-e neki. Én kb. lefagytam és nem tudtam mit mondani és azt se tudtam, hogy most mit kellene tenni hát belementem. Felálltam és lehúztam az alsónadrágom és látta a farkam.
Említette, hogy nem kicsi (16 cm), pedig nem egy világbajnok méret.  Egy kis idő után megfogta, és nagyon meglepődtem. És megkérdezte hogy kielégíthet-e szájjal, én rávágtam hogy igen. Talán 10 percig bírtam és ki akartam venni a szájából amikor éreztem hogy mindjárt elélvezek de nem engedte és nem tudtam tovább tartani és a szájába élveztem, kiköpte egy zsepibe. Utána mondta hogy én jövök. Oda húzott a lába közé és én nem vártam sokáig hát elkezdtem nyalni a punciját. Az íze nagyon bejött és nagyon élveztem. Talán 5-6 perc kellet neki hogy a csúcson legyen és ő is elélvezett. Kérdezte, hogy van-e még kedvem valamit csinálni, mondtam hogy persze és a nem merev farkamat a puncijához nyomta egyből újra felállt. Nem volt nálunk gumi és hagytuk a szexet de  mondta, hogy a farkammal izgathatom a csiklóját, én nem tétováztam és elkezdtem.
Nekem és neki is nagyon jó érzés volt. Aztán majdnem egyszerre élveztünk el. Az ondóm a puncijára ment és izgalmas látvány volt. Megfürödtünk mind a ketten de már elég késő volt és nagyon kívántuk még mindig egymást, hát úgy alakult, hogy óvszer nélkül elkezdtünk szexelni és még éreztem, hogy bírom de amikor már majdnem elmentem nem tudtam kihúzni és bele élveztem a puncijába. Az első reakciónk az volt, hogy úristen mi lesz de másnap írattunk egy 72 órás tablettát és beszedte. Később is összejártunk mostanáig. Van amikor csak orális szex van. Néha lábbal elégít ki. Szóval nagyon jól elszoktunk szórakozni.

Hát ennyi lenne az én kis sztorim. Nem vagyok költő és megtörtén esetről van szó.
Azért osztottam meg veletek, hogy ti is lássátok hogy van ilyen az életben.
Hozzászólások
További hozzászólások »
EndyHUN ·
A fogalmazás és a helyesírás borzalmas, novellának tényleg gyenge. Viszont, köszi, hogy leírtad, most már tudom, hogy itt is létezik ilyen. :)

kajada ·
Gyenge.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: