Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Szex a legjobb barátommal - 1. rész

Meleg vagyok. Ezt az egész ismeretségi köröm előtt mindig is titkoltam. Általános iskolában volt pár malőröm emiatt, mert viszonylag hamar elkezdtek érdekelni a fiúk, és eleinte nem nagyon tudtam ezt az érzésemet kontrollálni. De szerencsére a középiskolába új emberként mentem, és biztos voltam benne, hogy a titkomról senki nem fog tudni.
Viktorral itt ismertük meg egymást. Fél év alatt a kapcsolatunk olyan erős lett, hogy már feltétel nélkül megbíztunk egymásban. Mindent elmondtunk egymásnak, én neki és ő nekem, én viszont szokás szerint az ominózus ferdült hajlam dolgot kihagytam. Ő mindig is hangoztatta, hogy hetero, és már sok barátnője is volt, szóval nem kételkedtem benne. Mivel kiskora óta vízilabdázott, és emellett rendszeresen kondizott is, a teste olyan volt, akár egy adoniszé. Volt néhány félmeztelen képem a telefonomon róla, jobb napokon azokra vertem ki. Minden vágyam volt, hogy egyszer a magamévá tehessem, de ez csak egy szimpla álomnak bizonyult.
Nagyjából másfél évvel a megismerkedésünk után egy elég komoly veszekedésen estünk át Facebookon, melyben kifejtette, hogy "Tud mindenről." Eléggé megijedtem ettől, de gyorsan elkanyarodott a beszélgetés, ezért el is felejtettem. Teltek-múltak a hetek, és egy szombat estén áthívott hozzájuk. Már számtalanszor előfordult ilyen, ezért nem számítottam semmi jelentőségteljesebb dologra. Beszélgettünk, beszélgettünk, és a a téma valahogy a múltkori veszekedésre terelődött.
- Emlékszel, hogy írtam, hogy tudok mindenről? - kezdte.
- Persze, de addig jó ameddig nem tudom, mi az a "minden". - válaszoltam.
- Miért nem mondtad soha, hogy buzi vagy? - kérdezte gyengéd hangon.
- Mondjuk mert nem vagyok? Honnan veszed? - próbáltam játszani az értetlent, de nagyon megijedtem.
- Több mint egy éve ismerlek. Észrevettem. Sőt, a félmeztelen képeimről is tudok a telódon.
- Haver, mit szívtál?
- Semmit. Nem ítéllek el, nyugodtan valld be, hogy a fiúkat szereted, és hogy lefeküdnél velem.
- Veled komoly bajok vannak. Nem vagyok buzi, soha nem is voltam és nem is leszek. Nem mellesleg tőled ez a vádaskodás elég szarul esik. És mi az, hogy lefeküdnék veled??? - ellenkeztem.
- Hát jó, akkor tagadd. Maradj itt, mindjárt jövök. - mondta, azzal felállt és kiment a szobából. Utána vettem észre, hogy sápadt vagyok, akár a holdvilág. Soha nem volt erősségem a hazugság improvizálása, hát még ha ebben a témában kellett kamuznom. Nagyban próbáltam lenyugtatni magam, mikor visszajött. Furcsálltam, mert mielőtt kiment, még egy pólóban volt, de ezúttal egy ing volt rajta. Furcsán néztem, de ő mosolyogva leült mellém. Mikor meg akartam kérdezni, minek öltözött át, közelebb hajolt, a mutató ujját a szám elé tette és a másik kezével pedig gyengéden elkezdte simogatni az arcomat. Az arcomból a maradék vér is kifutott, és halkan elkezdett suttogni:
- A szüleim egész hétvégén nincsenek itthon. Nem lenne kedved beteljesíteni a vágyainkat? - látta, hogy még így se merek semmit csinálni, ezért elvette az ujját a szám elől, és megcsókolt. Ha még létezett vér a nyakamtól felfelé, az elindult lefelé, és elkezdte dudorítani a nadrágomat. Ezt a csók után ő is észrevette, és nadrágon keresztül megsimította a növekedő szerszámomat.
- Úgy látom, a farkad benne van. - mondta nevetve.
- De hát te hetero vagy. És van barátnőd. - dadogtam.
- Egy hetero is lehet kíváncsi nemde? Kittinek pedig erről nem kell tudnia. - válaszolt. Felállt, és akkor vettem csak észre, hogy az ő farka se lankadt már. Kinyújtotta a kezét, felsegített, majd miután szorosan magához húzott, megint megcsókolt. A parfümjének az illata csak még jobban beindított. Kézen fogva átballagtunk a szülei hálószobájába, és ő ráfeküdt a franciaágyra. Odamentem hozzá, fölé térdeltem, és egyesével elkezdtem kigombolni az ingjét felülről lefelé. Mikor végigértem, szétnyitottam, és az a látvány tárult a szemem elé, amiről már régóta álmodtam: a gyönyörű és izmos felsőteste teljes életnagyságban, és végre nem csak lopva pillanthattam rá, mint a tesi órák előtt az öltözőben. A pillanat annyira magával ragadott, hogy legalább fél percig csak ültem a combjain és az izmait bámultam. Elkezdtem simogatni a V-vonalát és a kockáit, majd a kezeim elindultak szépen lassan felfelé. Miután kiélveztem a mellizmát és a mellbimbóit is, odahajoltam és elkezdtem nyalogatni, majd szopni őket. Ekkorra már teljesen fel voltam izgulva, a farkam is kőkeményen állt, de ahogy a seggemmel éreztem, az övé is. Leráncigáltam az ujjairól is az inget, és eldobtam jó messzire. Viktor levette a pólóm majd félmeztelenül, egymáshoz simulva ismét elkezdtünk csókolózni, de ezúttal a hatalmas ágyon hemperegve. Fogalmam sincs, mennyi ideig tartott, mert az idő lefagyott, és titkon az járt a fejemben, bár soha ne érne véget a pillanat. A testem végig hozzáért az ő izmos testéhez, ami önmagában is fokozta bennem a vágyat. A csók után kibújtunk a nadrágunkból, majd levettük a zoknikat is, és így már csak egy szál alsóban feküdtünk vissza az ágyra. A nyakától fokozatosan elkezdtem felfelé finoman és erotiksuan puszilgatni, majd mikor elértem a füléhez, azt is megcsókoltam, majd a számba vettem és nyaldostam, közben a kezemmel pedig a másikat piszkáltam. Miután kiélveztem a legbizarrabb fétisemet, smároltunk, és közben elkezdtük simogatni egymás farkát boxeren keresztül. Ekkor tűnt fel, milyen hatalmas szerszámmal büszkélkedhet. Mesélte már korábban is, de akkor és ott tudatosult bennem a tényleges mérete, és minden vágyam volt, hogy leránthassam róla az utolsó ruhadarabját is, ami fedte. A csók vége szakadtával így is tettem, és abban a pillanatban láttam meg fedetlenül életemben először a 18 centis, kicsit szőrös, álló faszát. Egy életcél teljesült be ezzel, és megint csak perceken keresztül bámultam elalélt ábrázattal.
- Kapd be, és szopj le. - szólalt meg végül. - Látom a tekintetedből, hogy másra se vágysz jobban. De előtte hadd szabadítsalak meg a gatyádtól! - így is lett, és másodpercekkel később már én is meztelen voltam. Vágyakozó szemmel hátrahúztam a maradék bőrt is a farkán, majd rákaptam, mint hal a horogra tűzött gilisztára. Először csak a makkját vettem a számba, de szép fokozatosan haladtam lefelé. Játszottam a golyóival és masszíroztam is őket, néha nyalogattam vagy bevettem mindkettőt. Már körülbelül 5 perce elégítettem ki orálisan, amikor lihegve, kipirult arccal megszólalt:
- Jobban szopsz, mint bármelyik eddigi barátnőm.
- Tudom, mert én jobban tudom mi elégít ki téged, mivel ugyanaz engem is. - válaszoltam, majd folytattam a szopást. Ekkor vettem egy mély levegőt, és egy pillanattal később már az egész farka a számban volt. Még szerencse, hogy nem volt a házban senki rajtunk kívül, mert akkorát ordított az élvezettől, hogy a szoba visszhangzott tőle. Nem bírtam sokáig bent tartani, hamar kivettem a számból és egy krákogás és egy bekönnyezett szem után folytattam ott, ahol abbahagytam. Egy kis idő múlva hallottam, ahogy egyre hangosabban és gyorsabban liheg, a lábai pedig elkezdtek remegni. Ez volt a végszó, felültem, és elkezdtem kiverni neki. Alig, hogy a kezembe vettem a szerszámát, jött is az első lövet. Nem tudom, még hány volt, de az biztos, hogy annyi spermát egyszerre én még az életemben nem láttam. A tökéletesen izmos testét beterítette, de került a fehér ondóból a hajára. az arcára, a lepedőre, de még rám is. Végignyaltam a farkától a szájáig, csókolóztunk, majd rám nézett, és megszólalt:
- Gratulálok tesó, még soha senkinek nem sikerült lemélytorkoznia, és ennyi gecit se termeltem még egyszerre.
- Az élet tele van meglepetésekkel. - válaszoltam.- Hogy érzed magad? Már csak mert én még nem mentem el, és anélkül semmit sem ér az egész.
- Őszintén? Készen a második menetre. Csak ezúttal csinálhatnánk többet is.
- Olvasol a gondolataimban. - Ráfeküdtem a már általam lenyalt mellkasára, pihentünk egy darabig, majd Viktor felállt és kiment a szobából, és egy doboz óvszerrel és egy flakon síkosítóval tért vissza.
Hozzászólások
További hozzászólások »
molocska ·
Nagyon tetszett... Lesz folytatás?

CRonaldo ·
Nagyon tetszik a történet. Bárcsak én is a helyedben lennék! Úgy szexelnék Viktórral! Kérlek, folytasd s történet írásaidat!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!
A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE
Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció.
Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Ingyenes regisztráció csak most.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: