Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
lalityi9346: Várom nagyon a folytatást!
2024-03-26 17:27
kaliban: Hát ez q..va gyenge, a helyesí...
2024-03-24 15:19
golyó56: Tetszett. Folytatás?
2024-03-22 11:42
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Szeretőd vagyok

Bejössz az irodába, helyet foglalsz, beszélgetsz. A szemed sarkából engem figyelsz, én rád mosolygok. A vágy már átjárta az egész testemet, érzem, hogy nem kapok levegőt, ki kell mennem a mosdóba. Ahogy elmegyek melletted érzem az illatodat, azt az illatot, amit akkor éjjel is éreztem, azt az illatot, amibe beletemetkeztem miközben a karjaidban tartottál. Azt hiszem nincs tovább, vége, menthetetlenül beléd szerettem. A mosdóba érve csuklómat a hideg víz alá tartom, de nem lesz jobb. Egy pillanatra lehunyom a szemem és magam elé képzelem azt az éjszakát.


Az éjszakát, ami több mint két év vágyakozás után teljesedett be. Az éjszakát, amikor életemben először félreléptem, én, aki soha, de soha nem gondoltam volna magamról, hogy képes vagyok ilyesmit megtenni. Az éjszakát, amikor először éreztem magam ízig-vérig nőnek, az éjszakát, amikor végre nem szégyelltem elmondani, hogy mire vágyok. Minden aznap éjjel történt köztünk, az első érintés, az első csók, az első dugás. Dugás, mert nem szeretkezés volt, a vágy hajtott mindkettőnket. Évek óta szimpatizáltunk egymással, hónapok óta érdeklődtünk a másik iránt, és hónapok óta vágytunk a másikra. A szex már rég nyitott téma volt köztünk. Nyílt titok volt, hogy tetszünk egymásnak. Én tudom, hogy tetszek Neked, Te tudod, hogy tetszel nekem. Mégsem merjük kimondani, de a tekintetünkben ott van ez a titok. Egyszer vetted a bátorságot, hogy megkérdezd eltöltenék-e veled egy éjszakát. Én igent mondtam, onnantól kezdve könnyű volt. A fellegekben jártam, vártam, annyira vártam, hogy veled lehessek. Egy hónap múlva találkoztunk. Ahogy kiszálltál a kocsiból és elém jöttél úgy éreztem magam, mint egy 16 éves szűz kislány. Odajöttél és szájon pusziltál. Nem csók volt, puszi, de mégis... azt hittem a szívem menten kiugrik a torkomon. Aztán felmentünk a lakásra. Minden olyan fantasztikusan tökéletes volt. Te is zavarban voltál, de nem mutattad. Én feszengtem. Leültem a díványra, te odajöttél és megcsókoltál. Az első csókunk volt. Az első igazi, vad, szenvedélyes csókunk. Nyelvünk összeért, egymásba temetkeztünk. Ki tudja meddig csókolóztunk, nem emlékszem. Teljesen kimerültünk benne... Pezsgőt hoztál, ittunk, csókolóztunk. Lassan elkezdtél levetkőztetni. Letérdeltél elém, és lehúztad a bugyimat... Mosolyogtál, én széttártam a lábaimat. Lassan temetted bele az arcod, mesterien nyaltál.


 


Egyszercsak bedugtad az ujjad a hüvelyembe... Még sosem ujjaztak nyalás közben, de ez az érzés... Annyira vágyom rá újra... Hatalmasat élveztem, átjárta az egész testemet... Remegtem, nyögtem, sóhajtoztam.. Te persze élvezted az egészet, élvezted, hogy ennyire megbolondítottál. Kértem, könyörögtem, hogy dugj meg most rögtön, de nem tetted. Felálltál, magad elé térdepeltettél.


Elővetted a farkadat, és rám parancsoltál, hogy szopjam. És én megtettem. Olyan finom íze volt, éreztem, ahogy egyre jobban megdagad a számban. Éreztem, ahogy ráteszed mindkét kezed a fejemre, belemarkoltál a hajamba, és elkezdted dugni a számat... Még soha nem volt ilyenben részem azelőtt, még soha, de már évek óta vágytam rá. Csak dugtad, dugtad a számat, vadul, durván, kegyetlenül.


Mikor abbahagytad, visszaültettél a kanapéra, felém álltál, és úgy kezdtél el szopatni. Mondtad, hogy szívjam a farkad, és én megtettem. Mondtad, hogy nyalogassam a golyóidat is, és én azt is megtettem. Mindent megtettem, amit kértél, mert ilyet még soha senki nem kért tőlem, és izgatta a fantáziámat, és mert izgattad a fantáziámat. Fogalmam sincs meddig szoptalak, csak azt tudom, hogy végig élveztem az egészet... Aztán elfeküdtél a kanapén, és azt mondtad, hogy üljek a szádra. És én ráültem... Ráültem a szádra, miközben otthon a saját párommal ezt nem teszem meg, mert szégyenlős vagyok... Vagy nem is tudom, de a lényeg az, hogy amit vele nem teszek meg, azt veled megtettem, és élveztem, piszkosul élveztem.


 


Kinyújtottad a nyelved, beledugtad a hüvelyembe és én elkezdtem lovagolni rajta. Lovagoltam a nyelveden, pont úgy ahogy egy rossz kurva tenné... Úgy is éreztem magam, de nem bántam, egyáltalán nem bántam.... Nem bírom tovább, elélvezek, könyörgök, hogy dugj meg, könyörgök, hogy tedd már végre belém... Te mosolyogsz, és én annyira gyűlölöm ezt a mosolyt az arcodon. Annyira gyűlölöm, hogy lehengereltél, hogy levettél a lábamról. Mindenről ez a pajzán, huncut mosolyod tehet... Néha gyűlöllek is érte... Te ismét magad elé térdeltettél, és én már tudtam, hogy mit kell tennem.


Szoplak, szoplak amennyire csak tudlak, majd ismét megdugod a számat. Egy idő után már szó szerint könyörgök, ismételten könyörgök, hogy dugj már meg végre. És te végre megteszed. Leültetsz a kanapéra, széttárod a lábaimat, lentebb húzol és belémhatolsz. Belémhatolsz végre. Annyira jó érzés volt, hogy azt elmondani sem tudom. Az egyik lábam feltettem a válladra, így még mélyebben érezhettelek magamban. Egymás szemébe néztünk, te már megint mosolyogtál. Egyszercsak magadhoz vontál és megcsókoltál. Vadul csókolóztunk, és én belenyögtem a szádba, hogy keményebben, dugj keményebben. Megtetted, vadul, még vadabban kezdtél el dugni. Soha ilyet még azelőtt nem éreztem. Ilyen mocskosul, vadul, kegyetlenül még nem dugott meg soha senki sem.


Használtál, használtad a testem, és én hagytam. Hagytam, de nem bántam, nem bántam meg soha egy másodpercig sem. Egyre gyorsabban dugtál, közben folyamatosan csókoltuk egymást. Én elélveztem immár harmadjára is, remegtem a karjaidban, te nyögtél egy hatalmasat és belém élveztél... Beleomlottunk egymás karjaiba, öleltük, csókoltuk egymást, utána átbeszélgettük a fél éjszakát... Reggel csókkal váltunk el egymástól, és én tudtam, hogy nem ez volt az egyetlen éjszaka, amit együtt töltöttünk.


 


Most itt állok a mosdóban, csuklómra folyik a hideg víz. Nem kapok levegőt, borzalmasan kívánlak. Bemegyek a WC fülkébe, magamra zárom az ajtót. Felhajtom a szoknyámat, széttárom a lábaimat, félrehúzom a bugyimat és elkezdem simogatni magam. Ujjaim fel-le siklanak a csiklómon, közben folyamatosan harapom a másik kezemet, hogy fel ne nyögjek... Nem kell sok idő, talán egy-két perc és elélvezek. Meg kell kapaszkodnom, hogy össze ne essek... Volt egy orgazmusom, de a vágy mit sem múlt... kimegyek vissza a kézmosóhoz, belenézek a tükörbe. Szemeim furcsán csillognak. Megmosom az arcom, és visszamegyek az irodába, remélem, hogy a többiek nem vesznek észre semmit sem.


Te még mindig ott ülsz, beszélgetsz. Belépek, rám nézel. A szemeid mindent elárulnak. Ugyanúgy vágysz rám, mint én rád. Felteszel egy kérdést, hogy beszélhetnénk-e négyszemközt, szakmai dolgokról lenne szó. Én természetesen igennel válaszolok, és megkérlek, hogy kövess a tárgyalóba. Odabent azonnal nekinyomsz az ajtónak és elkezdesz csókolni. Kezed már a szoknyám alatt, a combomon jár. Kétségbeesett csók ez. Sem te, sem én nem vagyunk egyedülállók. Vágyunk a másikra, vágyunk egymásra. A részemről ez teljesen szerelem. A részedről? Nem tudom, talán szerelem. De nem is számít, nem is érdekel, most csak az érdekel, hogy itt vagy, egy hónap után újra itt vagy és csókolhatlak.


Kívánlak, újra akarlak, majd elepedek érted, annyira hiányoztál, hogy azt hittem, beledöglök a hiányodba... súgod a fülembe, és én összeomlok a karjaidban.

Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: