Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Szerepjáték (2.)

Szerepjáték…
Izgalmas szó…
Lehetőség…
Lehetőség arra, hogy ne Mi legyünk, ne Te és Én, hanem csak egy férfi és egy nő…

A férfi házikabátban üldögél kényelmes karosszékében, és újságot olvas. Egy pillanatra néz csak fel, amikor a szobalány belép a helyiségbe. Finom kis pukedlivel köszönti urát, azután munkához lát. Mozdulatai megszokottak, óvatosan fogja kézbe a törékeny csecsebecséket, finoman törölgeti le őket. Halk nesz kíséri munkáját, a férfi rá-rá néz az újság felett. Szemével gusztálja a lány kecses termetét, incselkedően rövid ruháját, a huncut tincsek kacér lengedezését, melyek kiszabadultak a szigorú kontyból. Félrehajtja a fejét, amikor a lány mélyre hajol a törlőruháért, tökéletes bepillantást engedve dekoltázsába. A férfi finom mosolyt fojt el, hirtelen érdektelenné válik számára az újság. A karosszék támlájára könyököl, úgy nézi a roppant érdekes előadást.

Nehézkessé válik a légzése, mikor a lány helyes kis szoknyája a combja fölé húzódik, ahogy nyújtózkodva próbálja letörölgetni a legfelső polcot. Combfix csipkéje villan ki a szoknya alól, fenekének két félgömbje sejlik fel a szoknya árnyékában.
Szűknek érzi a nadrágját, amikor szemtanúja lesz annak, ahogy a lány egészen mélyre hajol, hogy felvegye a leejtett törlőruhát, feltárva előtte a szoknya által rejtett titkot, miszerint nem visel alsóneműt. Nagyot nyel a kívánatos látványtól, szeretné kezével is feltérképezni a hamvas bőrt, mégsem mozdul. Vár.

A lány azóta szeretné megkapni munkaadóját, amióta itt dolgozik a házban, eddig mégsem tett lépéseket arra vonatkozóan, hogy bekerülhessen a férfi ágyába. Egészen a mai napig. Tökéletes alkalom nyílt arra, hogy pár kellemes órát töltsön el a háziúr karjaiban, nem is hagyja kihasználatlanul a lehetőséget. Tudja, hogy felkeltette a figyelmét, szinte égeti a férfi tekintete. Szíve hevesen dobog, arca kipirul, bőre bizsereg az izgalomtól. Felnéz a férfira, amikor meghallja az újságpapír zörgését. Összeakad a tekintetük, a férfi felemeli a kezét, és ujjával magához inti a lányt, aki lassú léptekkel, járás közben csábítóan ringó testtel közeledik hozzá.

A férfi megragadja a derekát, és lábai közé húzza az engedelmes testet. Kezét a rövid szoknya alá csúsztatja, tenyerébe fogja a gömbölyű feneket. Arcát mellei halmába temeti, nagyot szippant az édes parfüm és a női bőr izgató illat elegyéből. A lány a hajába fúrja ujjait, magához szorítja a fejét, igyekszik a lehető legközelebb húzódni hozzá. A férfi lágy mozdulatokkal kényezteti a kerek popsit a szoknya rejtekében, szájával megérinti a blúz által szabadon hagyott területet, élvezettel ízlelgeti az enyhén sós bőrt. Egyik kezét a lány hátán végigcsúsztatva a tarkójára helyezi, pár mozdulattal kibontja a csatokkal feltűzött kontyot, ujjával lazán szétrázza a fényes tincseket. Felnéz a lányra, lehúzza magához a fejét és megcsókolja. Száját lágyan érinti a lány ajkaihoz, nyelvével becézően kér bebocsátást. Érzi nadrágjában saját gerjedelmét, ahogy a lány viszonozza a csókját. Elmerülnek a csók édességében, mozdulataik egyre szenvedélyesebbé válnak, ahogy megadják magukat a vágy irányításának.

A férfi kezdeményez hamarabb, bontogatni kezdi a lány ruháját. Tevékenységének következtében hamarosan csupán csak egy érzéki csipkével díszített combig érő harisnyában és magas sarkú cipőben áll előtte a szobalány. A férfi pár pillanatig mozdulatlanul csodálja alkalmi partnerének arányosan telt alakját, az átlagosnál nagyobb melleket, a széles csípőt, a karcsú derekat, a szép vonalú lábakat.
Azután néma áhítattal érinti meg az érzékiségtől szinte vibráló lányt. Kezébe fogja a melleit, tenyerén érzi, ahogy a mellbimbó megkeményedik az érintésétől. Finoman összeszorítja a puha halmokat, szájával simítja végig az érzékeny bőrt, nyelvével ingerli a kemény bimbókat. A lány nagyot sóhajt az élvezettől, teste lágyan hullámzik a mellét kényeztető száj szívásaitól, kívánja a férfit, többet akar belőle, még többet.

A férfi végigsimít a lány testén, kezével a vágyott területek felé kalandozik, ujját keresztülhúzza a feszes hasfalon, elmosolyodik, ahogy a lány összerándul a csiklandós érzéstől. Belecsókol a köldökébe, kezeivel a csípőt fonja körbe. Arcával a has puha bőréhez simul, óvatosan mozdítja csak a fejét, hagyja, hogy borostája megkarcolja a selymes bőrt.
Felnéz a lányra, amikor kezét a csípőjéről a lábai közé vezeti, a feszes combok között bűnösen forró és nedves ágyékra lel. Bársony és selyem. Megduzzadva. Vágytól égve. Figyeli a lány arcát, ahogy a keze becsúszik abba a nedves vágatba. Nagyot nyel, amikor látja, hogy kedvese szeme elhomályosul a kéjtől. Ujjai lágy mozgásba kezdenek, a lány hozzáhangolódik, a férfi vállába kapaszkodik, hogy mozgásával segítse elő saját gyönyörét. Sóhajai, finom kis nyögései megszaporodnak, ahogy a férfi ügyes ujjai izgatni kezdik a csiklóját. A férfi középső ujja megtalálja a kéjbarlang bejáratát, és óvatosan beljebb kéredzkedik. A lány jobban szétnyitja lábait, hogy az őt kényeztető kéz kényelmesebben tudjon hozzáférni, azután átadja magát az élvezetnek.

A férfi egyszerre mozgatja benne középső ujját, miközben hüvelykujja a csiklóját kényezteti ellenállhatatlan gyengédséggel. Közben a szája sem pihen. Folyamatosan csókolja a puha hasat, köldökét kényezteti a nyelvével, forró lélegzete perzseli a bőrét. A lány egyre kevésbé fogja vissza magát, száját beharapja a rátörő érzésektől, szemét szorosan behunyja, hátraejti a fejét, és egyre gyorsabban mozog az őt kényeztető kézzel szemben.
A férfi testhelyzetet vált, anélkül, hogy felfüggesztené kezének tevékenységét, lecsúszik a székből, és térdre rogy a lány előtt. Hüvelykujjának munkáját átveszi a nyelve, a lány felsikkant, ahogy a nedves, meleg nyelv csodálatos érintését megérzi. A férfi lassít az iramon, mutatóujja óvatosan csatlakozik a középső ujjhoz, így már ketten térképezik fel a hívogató hüvely bársonyos belsejét. Nyelve lassú mozgásba kezd, apró, lágy érintéssel kényezteti a vágytól duzzadt, érzékeny csiklót. A lány lélegzete akadozóvá válik, amikor a férfi nyelvének mozgása egyensúlyba kerül az ujjai mozgásával. Remegni kezd a lába a közelgő gyönyörtől, bűnös a kéj, ami elönti, még egy finom mozdulat, még egy nyalintás, és amikor a férfi teljesen rátapasztja a száját az érzékeny területre, és megszívja a csiklót, már nincs visszaút, szinte rátolja a csípőjét a két ujjra, melyek most hihetetlen mélyre hatolnak, már nem tudja visszafojtani sikolyát, teste görcsösen megrándul a kéjtől.

Lassan csitul benne a gyönyör, a férfi alig mozdul, nyelvének mozgása immár csak kényeztető, ujjai is visszavonulnak. Finom kis puszikat szór a lány hasára, lassan halad újra felfelé a vibráló testen. Feláll, egész testével hozzásimul, kezét a sűrű tincsek alá csúsztatja, tarkójánál fogva húzza magához a fejét, csókja kemény és sürgető.
A lány hevesen viszonozza a csókot, kezével a házikabátot húzza szét, tenyere az izmos mellkasra simul. Egy ideig hagyja, hogy a férfi élvezze a csókot, de már többre vágyik, mást akar. Elszakad a férfi szájától, és a nyakára tapasztja az ajkát, érzi, ahogy a nyelve alatt lüktet az ér, saját fülében hallja vissza a férfi szívdobogását.

Lágy mozdulatokkal simogatja le a széles vállakról a köntöst s az alatta lévő pamutinget. Meleg bőrre simul a keze, élvezi a tenyere alatt megbúvó selymes szőrszálak csiklandozását. A férfi szemébe néz, ahogy ujjai kioldják a nadrág övét, majd elkapja a tekintetét, amikor az alsónadrággal együtt lemezteleníti a keskeny csípőt. Megnyalja a száját, amikor felbukkan előtte a gyönyörű, izgalomtól feszes hímtag. A férfi félrehajtott fejjel mosolyog le rá, a hajába mélyedő kéz szelíd erőszakkal tudatja vele, mit is szeretne tőle.
A lány engedelmesen térdel le, és habozás nélkül fogja kézbe az áhított gyönyört hozó, felajzott farkat. Egy csöppet megszorítja, élvezi a lüktető keménységet. Hüvelykujjával szétkeni az apró résen kibuggyanó előnedvet, majd körbenyalja a selymes makkot. Tetszik neki a férfi enyhén sós íze, bátrabban ízlelgeti tovább. Körbenyalja ajkait, hogy mindenhol kellően nedves legyen, majd lassú, kínzóan lassú mozdulattal a szájába vezeti. A férfi nagyot sóhajt az utánozhatatlan érzéstől, szemét egy pillanatra becsukja, úgy élvezi, ahogy a nedves forróság körbeöleli a farkát.

A lány nem változtat mozdulatain, kéjes borzongás fut végig a testén a tudatra, hogy uralma alatt tartja a férfit és irányítja annak gyönyörét. Kényeztetése továbbra is kiszámítottan lassú. Megszívja a szájában lévő hímtagot, alig bírja visszafojtani mosolyát, ahogy a férfi nagyot nyög az élvezettől. A nyelvével lassan, de keményen végigsimít az apró kis résen, és a férfi felhördül, ahogy a gyönyör végigszáguld érzékein. A lány abbahagyja a mozdulatot, hirtelen és kegyetlenül hagyja magára a férfit, aki a száj forrósága után a levegőt kényelmetlenül hidegnek érzi. A lány két oldalról simít végig a férfi izmos combjain, váratlan mozdulattal markol bele a fenekébe, élvezve annak keménységét. Enyhe nyomással kényszeríti a férfit arra, hogy leüljön. A férfi hátradől a kényelmes székben, karjait a karfára teszi, teljesen megnyílik a lánynak, hagyja, hogy az kiélje saját vágyait.

A lány pedig nem okoz csalódást. Kényelmesen elhelyezkedik a férfi nyitott lábai között, a szék pontosan megfelelő magasságú a tevékenységéhez. Két marokra fogja a meredező farkat, és kicsit maga felé feszítve, a szájába engedi. A férfi nagyot sóhajt, ahogy az érzékeny makk becsúszik az összeszorított ajkak közé, végigsimítja a szájpadlást, a huncut nyelv közben nem nyugszik, hevesen csapong ide-oda. A lány keze marokra szorul a farok tövében, változó erősséggel szorítja és ereszti el. A pulzáló mozgás a végletekig fokozza a férfi vágyát, úgy érzi, ennél már nem lehet jobb, de akkor a lány keményen megmarkolja a farkát, és erősen megszívja. Majd minden átmenet nélkül hihetetlen gyengéddé válik, szája alig ér csak hozzá, pihekönnyű puszikkal szórja meg, hogy aztán ugyanolyan hirtelen megint csak vaddá váljon. A férfi elveszti önuralmát a lány kiszámíthatatlan mozdulataitól, belemarkol a hosszú hajba, és szinte felnyársalja a lány száját, aki nem tiltakozik, átveszi a férfi heves ritmusát, hagyja, hogy egy ideig a férfi irányítsa a behatolás mélységét és sebességét. A farok keményen feszül a szájában, érzi, a férfi nincs messze már a beteljesüléstől, de nem akarja, hogy a szájában menjen el.

Finoman lassít a rákényszerített iramon, a férfi hangosan zihál az erőfeszítéstől, amivel visszatartja saját magát. Kezei gyengéddé válnak, simogatása önmaga nyugtatására is szolgál. A lány pajkosan mosolyog fel rá, tekintetében további élmények ígérete csillog. Lassan csillapodik a férfi szapora lélegzete, a lány cirógatással tartja fenn az izgalmi állapotot, anélkül, hogy azt tovább hevítené. A férfi gyengéden felhúzza magához a lányt, aki a szék karfája miatt csak féloldalasan fér az ölébe. A férfi szája a selymes bőrű nyakra simul, nyelvével tapogatja ki a lüktető ütőeret. Kezével beborítja az egyik súlyos mellet, tenyerében érzi a bimbó keménységét. A lány keze sem tétlen, ujjai közé fogja a feszülő férfiasságot, finoman simogatja, apró, lágy érintéssekkel ingerelve. Reszketeg a lány sóhaja, amikor kedvese két ujja közé csippenti a kemény bimbót és gyengéden megcsavargatja. Hüvelye minden egyes mozdulatra önkéntelenül szorul össze, kéjjel határos fájdalom hasít rajta végig, érzékei kiélesednek, és beteljesülésre vágynak.

Hagyja, hogy a férfi megfordítsa, háttal dől a széles mellkasnak, így a kedves mindkét kezével hozzáfér. Félresimítja a karcsú nyakról a csillogó hajat, hogy tovább kényeztethesse a szájával. Átöleli karjaival, ebben a helyzetben a kezei tökéletes szabadságot élveznek, ki is használják az adódó alkalmat. Az egyik elfoglalja a hegyesen előremeredő melleket, a másik déli tájakra kalandozik. Finom kis köröket rajzol a lány hasára, érzékien körbesimogatja a köldökét, majd tapogatózva elindul a lány vágyának középpontja felé. Ívbe feszül a lány teste, amikor eléri a csiklóját, és lágyan ingerelni kezdi. Mélyre hatol a vágatban, hogy a kéjnedv beborítsa az ujját, majd visszahúzza, és immár nedves érintéssel kényezteti tovább.
A lány fészkelődni kezd az ölében, addig-addig helyezkedik, míg eléri, hogy a merev farok belényomuljon. Egyszerre sóhajtanak fel a mennyei érzéstől. A férfi teljesen magára húzza a lány testét, tökéletesen kitöltve a neki szánt teret. Aztán szorosan magához öleli, és belemerülve a lány testébe, újra kezdi az előbbi kényeztetést. Szája a lány nyakán, szívja, csókolja az érzékeny bőrt, egyik keze a melleit kényezteti, a másik a csiklóját izgatja, hüvelyét pedig a farka feszíti.

Finom a mozgásuk, ahogy szorosan összetapadnak. Testüket vékony veríték borítja be, ahogy egymást hevítve haladnak a beteljesülés felé. A lány belemarkol a szék karfájába, így még keményebben tudja magát ráhúzni a férfi farkára. Kezdi elveszíteni maga fölött a kontrollt. Lélegzete kapkodóvá válik, mellbimbója és csiklója már túlérzékeny, észre sem veszi, hogy nyöszörög az édes kínzástól. A férfi érzi, hogy ő sem bírja már sokáig visszatartani magát, így megragadja a lány csípőjét, és kemény mozdulattal irányítani kezdi a mozgását. A lány szinte önkívületben mozdítja csípőjét, már nem is tudja, hol végződik a férfi teste, és hol kezdődik az övé. Csak az érzés létezik, ahogy a merev farok végigsimítja a hüvelye falát, ahogy teljesen kitölti, amikor tövig merül bele, a férfi szorítása a csípőjén, a szája a nyakán, még a fájdalom is édes, amikor a férfi borostája végighasítja nyakának bőrét, míg végül eljön a pillanat, ahonnan nincs visszaút. Mozgása már kiszámíthatatlan, még egy lökés, még egy nagyon mély lökés, és fehér fény lobban szorosra zárt szemhéja mögött, ahogy a kéj elönti a testét. Egész teste feszes az izgalomtól, mellei keményen merednek előre a csúcspont pillanatában, és nem tudja visszafojtani a megkönnyebbülés könnyeit, amikor a férfi is megrázkódik alatta, és egy nyögéssel beleélvez forró hüvelyébe.
Mindketten zihálnak, testük szinkronban remeg az átélt gyönyörtől. Lassan nyugszik meg szívverésük, kielégülten élvezik az együttlét meghitt pillanatait.

Szerepjáték…
Izgalmas szó…
Lehetőség…
Lehetőség arra, hogy ne Mi legyünk, ne Te és Én, hanem csak egy férfi és egy nő…
Hozzászólások
További hozzászólások »
ashlon ·
majd 2 órát szenvedtem, az előző gépemmel, h kizsaroljam belőle a jelszóm...
lassan évek óta nem hiányzott, csak olvasgattam, de most muszáj volt szavazni...


Annyit fűznék, hozzá, h nagyon ellentétes érzések kavarognak bennem, számomra olyan:

hihetetlenül-valóságos, erkölcsösen-léha, képszerűen-sejtelmes, érzékfelettien-valóságos, borzongatóan-csodálatos

történet...
lynny ·
2 órát?? Mindezt miattam??? csak mert muszáj?? Nahát :-D :hushed:

Khm.. köszönöm :-)

Mirrmurrka ·
khm..
hol vagyok én ettől, a középszerű kis csúfságaimmal???

Imádlak olvasni!!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: