Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
Friss hozzászólások
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
terelek: Igazán izgalmas történet volt....
2024-04-15 08:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Szerencsés délutánom 2.

Szombat délután volt. Kánikula.Nem olyan régen értem haza.Zuhanyoztam, majd kimentem a kertbe és befeküdtem a medencébe.Jól esett a hűs vízben pihenni.Gondoltam egyet, levettem a fürdőnacimat és kidobtam a székre.Senki nem láthatott ide, gondtalanul szunyókáltam egy kicsit.A kertajtó csapódására figyeltem fel,de nem mozdultam, tudtam csak Petra lehet az.Neki van kulcsa.
-Na így ki lehet bírni- hallottam, de nem az ő hangja volt.Felnéztem és Ági állt ott vigyorogva, kezében a fürdőnacimmal.
-Ne ijedj meg, Petra kért meg jöjjek el, mert dolga van a városban.
Néha csináltak ilyet, én nem bántam mert a melót ő is elvégezte.Látta, meglepődtem kicsit. Végig néztem rajta. Apró miniszoknya, ujjatlan rövid ing volt rajta és egy papucs.Nagyon jól nézett ki.
-Jól van, megyek megcsinálom amit kell, aztán talán fürdök egy kicsit én is.-mondta kacéran.
-Helyes, de akkor rajtad is csak ennyi ruha legyen.-válaszoltam.
-Meglátjuk.-felelt, majd bement a házba.
Újra kényelembe helyeztem magam, becsuktam a szemem és elképzeltem, mi lenne, ha idejönne a vízbe.Csupa buja gondolat volt.Egy idő után eluntam magam, kimásztam és végigfeküdtem az egyik nyugágyon, hogy megszáradjak.Mikor a hátam megszáradt, hanyatt fordultam, akkor láttam, hogy Ági az emeleti ablakból figyel.Nem takartam be magam, biztos látott már ilyet. Mire újra odanéztem, már nem volt ott.Jó erősen tűzött a nap, hamar megszáradtam. Felhúztam a gatyámat és bementem a házba.Ittam egy pohár hideg vizet, majd felmentem az emeletre.Ági a nappaliban vasalt.Leültem a kanapéra és bekapcsoltam a tv-t.Meccs volt, azt néztem.
-Láttam leskelődtél.- mondtam.
-Nem leskelődtem csak kinéztem, meddig bírod a vízben.Kíváncsi voltam.
-Már nem ott voltam. Remélem nem ijedtél meg.- viccelődtem.
-Mitől ijedtem volna?Láttam én már olyat.-mondta nevetve.
-Akkor jó.-feleltem.Néztem tovább a tv-t, de közben egyre többször figyeltem Ágit ahogy vasal.Izgi volt látni, ahogy mozog, minden porcikája gusztusos volt. Begerjedtem rá.Szinte nem is gondolkodtam, felálltam, mögé léptem és átkaroltam.Vártam a reakcióját.Egy pillanatra megmerevedett majd megfordult és hozzám bújt.Fellélegeztem. Örültem, hogy így reagált.Simogattam a hátát, magamhoz szorítottam és a száját kerestem a számmal. Odaadóan csókolt meg.Azonnal megmerevedett a farkam, Megérezhette, mert lenyúlt és megfogta.Én közben kigomboltam az ingét. Nem viselt melltartót.Simogattam, majd csókolni kezdtem a két cicit.Hangosan felnyögött, éreztem nagyon élvezi, ha kényeztetem őket.Olyan erős merevedésem lett, majdnem elélveztem.Tovább izgattam a ciciket, kezemmel a szoknyát toltam le róla.Csak az apró tanga maradt.Ő sem maradt tétlen.Ügyesen kivette farkamat a szűk gatyából és simogatta, húzogatta. Hatalmas élmény volt.Lassan letérdelt elém és a szájába vette.Szívta, szopta, kezével közben verte.Nem akartam a szájába élvezni. Felhúztam magamhoz, csókoltam ahol értem és a kanapé felé irányítottam.Oda érve megfordítottam, finoman előredöntöttem.Tudta mit szeretnék, feltérdelt a kanapéra és a háttámlára hajolt.Kipucsította pompás popóját és várakozva hátranézett. Félre húztam a tanga vékony pántját és vágytól lüktető farkamat lassan tövig nyomtam a lucskos punciba.Mindketten felnyögtünk az élvezettől.Lassan kezdtem baszni.Ütemesen mozogtam benne.felvette a ritmust, de éreztem kicsit gyorsabban mozog mint én. Megfogtam a csípőjét és egyre gyorsabban kezdtem rángatni magamra. Elégedett morgás hagyta el a száját.Keményen húztam magamra miközben nagyokat löktem rajta. Tövig jártam benne.Percekig basztunk így, majd megmerevedett egy pillanatra és elélvezett.Kicsit lassítottam, míg lenyugszik, majd újra erősebben basztam. Már nekem sem kellett sok és tövig nyomva belé farkamat hosszan élveztem, pumpáltam bele a gecit.Lassan csúsztam ki belőle, mellé ültem a kanapén.Rám hajolt és megcsókolt, majd farkamat a szájába vette és kicsit még szopva  lenyalt róla mindent. Csendben ültünk kicsit, mikor megszólalt.
-Igaza volt Petrának, valóban figyelsz, hogy a csaj is élvezze a baszást.
-Ejha, kibeszélt mindent a kis perszóna?
-Miért, mit gondolsz? Véletlenül nem ért rá ma?-vigyorgott a képembe.
-Naná hogy elmondta, nincs titkunk egymás előtt, én meg ki akartam próbálni, tényleg így van-e?
-Akkor megérte eljönni?
- Még nem tudom a nyalás vissza van.-mondta. Aztán felállt és bevonult a fürdőszobába.Nem érdekelt miért jött, csak azt tudtam, megbaszhattam ezt a pompás lányt és még párszor meg is fogom ma.Elég sokáig volt bent, de mikor kijött elállt a szavam.Teljesen meztelen volt.Hosszú vörös haját felkötötte, kemény cicijei peckesen meredtek felém.Lassan odajött és szemből az ölembe ült.Felkínálta a ciciket és rögtön csókolni, szopni kezdtem őket.Hallatszott, igazán élvezi a dolgot.Lelkesen kényeztettem, mikor leszállt rólam, hanyatt döntött. Vártam mi fog következni, Bármi is lesz, tuti élvezni fogom.Szép lassan áttette egyik lábát rajtam.Azt hittem lovagolni akar, de feljebb jött és rányomta punciját a számra.Megértettem, nyalnom kell.Szívesen teszem így nem okozott gondot.Finoman nyalni kezdtem a frissen mosott puncit.Először csak kívül nyaltam a pompás nyílást, majd bedugtam a nyelvemet.Megrázkódott, élvezte.Teljesen kinyújtottam a nyelvemet és ameddig csak tudtam benyaltam neki.Kicsit járattam így a nyelvemet, majd megkerestem vele a csiklót és rányomtam.Lassan, finoman nyaltam, hallottam élvezi nagyon.Gyorsan, majd lassan majd megint gyorsabban játszottam a csiklón.Mozgatni kezdte a csípőjét, ő diktálta a ritmust.Nem bántam, ő tudja hogyan jobb neki.Nyaltam, nyaltam közben simogattam a hátát a popsiját.Nem kellett sok, óriásit élvezett.Számra nyomta punciját és megrázkódott. Szinte percekig tartott, míg lenyugodott.Lecsúszott és végigfeküdt rajtam.Szája kereste a számat. Hosszan csókolóztunk.
-Köszönöm.-mondta.
Még jobban lecsúszott rajtam és a szájába vette farkamat.Nagyon jól szopott.Hamar felállt újra.Szopta, szívta, puszilgatta, játszott vele.Nagyon jó érzés volt.Szívesen beraktam volna neki újra.Felkeltem ő került alulra. Ráfeküdtem, felhúzta lábait, én meg benyomtam neki.Átölelt, magához szorított.Csókolóztunk és basztunk.Hosszú percekig.Egyre jobban szorított, most a fenekemet húzta még jobban magához.Hosszan jártam benne, tövig nyomtam a farkamat.Egyre szaporábban vette a levegőt, éreztem közeledik az orgazmushoz.Kicsit gyorsítottam, nekem is már nagyon jó volt.Emelgette a csípőjét, húzott magára még jobban.Aztán nagyot nyögve, sóhajtozva elélvezett.Nekem sem kellett már sok.Még jobban basztam, még mélyebbre nyomtam, majd egészen benyomva beleélveztem.Lassan nyugodtunk meg.Mellé feküdtem, mire odahajolt és újra leszopta, lenyalta farkamról a gecit.
-Mindketten ennyire odavagytok érte?
-Igen, Petra és én is imádom a gecit!
-Ennek igazán örülök, nagyon jó érzés.
Kicsit pihegtünk, aztán felkeltünk. Bement a fürdőbe.Én azon gondolkodtam, milyen szerencsés vagyok.Egy héten belül megbaszhattam két fiatal, gyönyörű lányt.Mikor kijött, felöltözött, elpakolta a vasalás cuccait.Odajött, kaptam egy puszit.
-Igaza volt a barátnőmnek, kár lett volna kihagyni.Talán máskor is helyettesítem majd.- mondta majd kedvesen búcsút intett és elment.Lezuhanyoztam én is majd odaültem a számítógép elé és kedvenc szexpartner kereső oldalamat nyitottam meg.Beszélgetni, ismerkedni volt kedvem. De ez már egy másik történet.
Előző részek
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.
Atyafi001 ·
Szívesen csatlakoznék.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: