Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Szerelempornó

I. fejezet (Filmforgatáson)
Hamarosan kezdetét veszi a pornó forgatás egy szép forró nyári júliusában. Budapesten egy villában lesz Linda Lady főszereplésével egy Gangbang filmben. Öt férfival fog szerepelni együtt. A lány valódi neve Kovács Linda 23 éves színésznő. 3 éve csinálja ezt a munkát. A szexi lány be szeretne menni a villa udvarába, nem tudja elkerülni, hogy a stáb ne váltson vele szót. Linda kék farmerba jött, fekete trikóba, fehér magassarkúban. Szép barna hajával, barna szemével, szolis bőrével és mosolyával kápráztatta a kamerásokat.
-Szia! Én Hajdú Gábor vagyok, figyelemmel kísérjük a mai forgatásodat. Mit érzel most? -kérdezte.
-Nézd Gábor! Én annak nagyon örülök, hogy újabb film készülhet rólam. Nagyon szeretem ezt csinálni!
-Hogy döntöttél, hogy pornószínésznő lehessél, és hagyod, hogy a férfiak a kamerák előtt beledugják a kukijukat a nunidba?
-Egyik ügynökség megkeresett engem facebookon. Johnynak hívják. Látta a képeimet. Mondta, hogy nagyon szép a testem és keresnek modelleket egy felnőtt film iparba. Ha volna kedvem, keressem meg őket ezen a számon. Nem kellett sokat várniuk, telefonon egyeztettünk egy időpontot Castingra. Csináltak rólam egy fotósorozatot, utána közösültünk egyet, úgy hogy vett a kamera. Fent van a neten az első filmem. 20 éves voltam először. A castingon veszítettem el a szüzességemet. Utána ajánlottak egy munkát. Azóta a mai napig is ezt csinálom. Lányokkal is forgatok leszbikus filmeket.
-Te akkor egy biszexuális lány lehetsz. Magánéletedről tudhatunk valamit? Volt-e párkapcsolatod előtte?
-Nekem nem igazán voltak kapcsolataim. Volt  egyszer egy barátom, de papucs volt. Nem is igazán érdekeltek a kapcsolatok. A munka elfelejtette velem ezt a gondot.
-Előtte voltak céljaid?
- Festő művész szerettem volna lenni. De ezt nem fejeztem be, több pénzre volt szükségem. Itt a szakmában tudom ezt megtenni. Jelenetekért 50-100 forintot kapok. Voltam kint külföldön is forgatni, csak Európában. 2000 Eurót is kerestem egy alkalommal.
-Na akkor kívánok neked sok sikert a forgatásodhoz!
Interjú után, bement a házba a Linda. Lantos János, művész nevén Johny a pornó rendező fogadta szívélyesen, be is mutatta neki az 5 férfit, akivel együtt lesz a filmjében.
-Szia Linda Lady! Engedd meg, hogy bemutassam neked Józsit, Sanyit, Bécit, Zolit és Tibit.
-Sziasztok Uraim!
-Mindjárt kezdünk! Menj el készülődni kérlek!
Megtörtént a kézfogás és pusziszkodás. Megkapta a ruhákat Johny-tól. Bement a fürdőszobába átöltözni. Levetkőzött, összefogta a haját egy csomóba, bement lezuhanyozni. Szép barnult teste volt, normális mellekkel. A kölökében szép piercinggel, na meg a nyelvében is volt, és a nózijában is. A bal lapockáján egy pillangós tetkó volt piros színű szárnnyal. Zuhanyozott, mosta a hamvas, meleg testét langyos vízzel. Elzárta a csapot és szárazra törölközött. Utána felöltötte a forgatáshoz alkalmas ruháit. Leült a székre. Felhúzta a lábára a két részes fehér harisnyáit. a felső része csipkézett volt. Kezére felhúzta először, hogy egy kicsikét táguljon, majd a lábára rakta fel a hosszú zoknit. Ugyan ezt a másik oldallal is. Lábára rakta a fekete magassarkú papucsot. Tanga volt a következő ruhadarab. A madzagja piros színű volt. Fehér színű vászon fedi a punciját annak a női személynek, aki ezt viseli. Ő lett ennek viselője. A szexi bugyi hátulján egy piros masni van, a feneke fölött. Felhúzta a bodros halvány rózsaszínű szoknyáját is. Mellére rakta a fekete melltartóját. Elején fordítva, hogy össze tudja könnyen kapcsolni. A kapcsot a háta felé fordította. Vállaira dobta a pántot, hogy ne csússzon le neki. Elején egy fém karika volt a melltartója közepén. Ezek fogták középen a csodás mell takarót. Kibontotta a haját, ami a válláig ért.
Kiment a nappaliba. Jött hozzá Piroska a sminkese, rendbe tenni bársonyos arcát. Linda ott ült egyenesen. Az arcát ott tartotta a profi sminkesnek, aki szép világos  barnára alapozta az arcát. Aztán halvány lilára színezte a szem héjait, utána kihúzta a szem pilláit. Halvány rózsaszínűre fényezte ki az ajkait. Az öt centiméterre nyúló műkörmeit, fehérre lakkozta ki. Amíg száradt a körme, Johnny meg beszélte vele, hogy mit kell majd csinálnia.
-Linda, először táncolni fogsz egy kicsikét, akár négy kéz láb is sétálhatsz. Találd fel magad, mert a legjobbakat fogom belőle össze vágni. Na akkor kezdhetünk!
Bementek a szobába a forgatás helyszínére. A sárga fal, piros bőr kanapéval. Középen meg ugyanilyen színű puff volt. Reflektorokkal ki is volt világítva a szoba.
-Nézd Johny, akkor lemegyek a földre, négykézláb, hátra fele nézek a kamerába, és paskolom a fenekem!
-Rendben van. Akkor mindenki kész?-kérdezte Johny, Linda meg lement a pózba- na akkor felvétel, csapó és tessék.
Forgott a kamera. Johny filmezett. Linda riszálta a fenekét. Simogatta, majd rácsapott a popsijára. Utána felállt, mozgatta a csípőjét, szoknyáját meg forgatta, összezárt fogakkal. Négykézláb ment előre domborított hátsóval. Igazgatta ujjával a bugyiját. Utána elől. Ujját a szájába vette, aztán a nyelvével nyalta azt. Mosolygott a kamerába. Előre fele is négykézláb ment a kamera felé. A nyelve hegyével simította a szája szélét.
-Jó elég lesz!-állította le Johny a kamerát- nagyon jó lett. Ez volt az előzetes a filmben. Most maszturbálsz egy kicsit a puffon a kamera felé, közben meg kérdéseket teszek feléd angolul. Majd bújtasd ki a mellbimbóidat! Addig az 5 úriember is ott lesz. Ők tudják a dolgukat.-mondta.
Mind az 5 férfi Hawaii ingben volt kék farmergatyában. Linda meg felült a kanapéra szét nyitott lábakkal. Következett a folytatás
-Felvétel! Csapó és tessék!
Linda a mutató ujját a szájába vette, és kihúzta.
-Hello! (Szia) -köszönt feléje Johny.
-Hy!
-What's your name dear? (Hogy hívnak kedves?)
-My name is Linda Lady! (A nevem Linda Lady)-mutatkozott be a filmen, miközben simogatta a punciját, amin még tanga volt.
-How old are you? (Hány éves vagy?)
-Twentythree (23)- mosolygott a kamerába.
-Now please put your left foot on the bed! (Most tedd fel kérlek a bal lábadat az ágyra!)
Úgy is csinált.
-By the time you desire at this moment now? (Mire vágysz most ebben a pillanatban?)-kérdezte Lindától.
-The fact that five handsome guy good sex with a good one. (Arra, hogy öt helyes jóképű pasival szexeljek egy jót.)
-What are you thinking right now? (Mire gondolsz most éppen?)
-I love the cock! (Szeretem a faszt!)
-Yes? (Igen?)
-Very! (Nagyon!)- mondta sóhajtozva a lány, nyitott szájjal.
-You like sperm? (Szereted a spermát?)
-Yes, because it is very delicious! (Igen, mert nagyon finom!) -mondta és széleire húzta a melltartóját, kibújtatta szép kebleit, utána ujjaival a bimbóit cirógatta.
Felült, és a nyelvével nyalogatta őket, kezeivel fogta a mellét.
-I'm very bad girl! (Nagyon rossz lány vagyok!)
-Face of Lords and amaze them with your looks beautiful shapely!! (Fordulj az urak felé, és kápráztasd el őket a gyönyörű formás alakoddal!)
Úgy is csinált, feléjük fordult. Térdepelt a kanapén, háttal a kamerának az urak felé fordulva mozgatta a melleit.
-What a nice guy to do about it first? (Melyik szépfiúval kezdjek ki először?)- kérdezte és vette a csupasz popsiját a kamera.
-Linda Lady's so sexy! (Annyira szexi vagy Linda Lady!)-mondta neki az 5 fiú. Majd hátrafordult Johny felé fejjel mosolyogva. Az ujját végig simogatta a nyelvén a kamerába.
Visszafordult az 5 úriember felé. Ledobta a válláról a melltartó pántot a karján egészen a melléig. Megint a kamerába nevetett. Az urak elővették a merev péniszüket. Ülve rázták a sajátjukat Linda felé.
-So how do you like the five big tail? (Na hogy tetszik az öt nagy farok?)
-Very powerful! I'll snap them up! (Nagyon hatalmasak! Mindjárt bekapom őket!)
Kamera felé fordult, szét nyitott lábbakkal. Fölhúzta a szoknyáját és masztizott megint.
-I love sperm! (Szeretem a spermárt!)- mosolygott.
-Go down and show candle so your butt! (Menj le gyertyába és mutast így a fenekedet!)
Fel ment gyertyába, fogta a kanapé szélét. Ebből olyan esés lett. Hogy felborult a kanapé. Ebből nagy nevetés lett. Béci megfogta Linda fenekét, puszilgatta a punciját, mellette Zoli paskolta a hátsóját. A színésznő továbbra is kacagott. Felállt.
-Ennyi gyerekek!-megállt a forgatás.
-Kérlek Johny maradjon ez meg. Olyan jól sikerült a vége!-kérte Linda.
-Tényleg ennyire tetszik neked? Rendben nem bánom.
Vázolta fel Johny a következő jelenetet. Mondta, hogy minden férfi vetkőzzön le teljesen. Linda meg maradhat ugyanígy ahogyan most. Ebben a jelenet megállás nélkül fog zajlani, egészen az elélvezésig, míg az összes meleg folyadék az arcán lesz. Elmondott még egy legfontosabbat Linda számára. Olyan élvezettel csinálja a filmet, hogy Amerikából felfigyelt rá egy ügynökség folyamatosan követték a videóit. Ha ez a videó is sikerrel fog járni, akkor meghívás nyerhet Amerikába Miami-ba, ahova Johny is elmehet vele, mint menedzsere. A forgatás a tengerparton lesz két hét múlva. Leszbi jelenet, gangbang, anal, oral, Pov jelenetekben. Egyes filmekért 3000 dollárt fognak fizetni. De csak akkor fogják fel keresni őket, ha meg tetszik nekik ez a film.
-Na jó Johny, akkor kezdhetünk.
Mindenki a helyére ment Linda fogta Béci farkát elé térdepelt és rá nézett.
-Akkor felvétel, csapó!
Máris szopta a faszt, úgyhogy fogta jobb kezével.
-Very Good! (Nagyon jó!)
Néztek egymás szemébe.
-Come on Girl! (Gyerünk lány!)
Kivette a szájából a merev péniszt, aztán nyelvével nyalta a tövet. Felfele tartotta, nyalogatta, majd ismét a szájába vette. Sanyi hátulról nyalta a segglyukát, elől meg rázta Béci farkát és szemébe nézett. Majd megint leszopta.
-Take them up to the hilt!(Vedd be tövig!)
Lemély torkozta, majd vett egy levegőt. Oda fordult a másik úriemberhez Józsihoz. Övét is nyalogatta, majd a szájába vette. Kamerába nézett és mosolygott. A másik nem kegyelmezett, fogta a fejét. Linda mozgatta a száját ki és be, közben rázta a merev vesszőt. Ráköpött egyet bő nyállal, majd a kezével markolászva elkente azt. Megint a szájába rejtette azt. Ki térőt tett a golyókra is. Rázta neki, és mondta.
-Next please! (Kérem a következőt!)
Sanyi jött, vele is ugyanezt csinálta, mint Józsival. Vele már sokkal vadabban, érzékibben.
-Please spit on it for me! (kérlek köpj rá egyet nekem is!)-úgy is tett.
Majd hátra fordult Tibihez és az övét is a szájába vette. A csávó viszont mozgatta a csípőjét. Elől simogatták a lánynak a mellét. Punciját is simogatták. Huzigálták a hegyes bimbóit. Mind az öten köré álltak, rázták a farkukat, Linda felé tartották. Megint hátrafelé hajolt és szopott, utána előre dőlt az előtte levőhöz.  Mozgatta a száját, közben nézett a kamerába Johnyhoz.
-You love your cock? (Szereted a faszt?)
-Yes! (Igen)
Szopta a farkat. A Másik meg félretolta a bugyiját, vette fel a kamera a csupasz szép borotvált punciját, hogy éppen vadul simogatják neki, majd ujjazták. Tibi a farkát Linda száján belül úgy tolta a merev farkát, hogy úgy nézzen ki az arca, mint egy hörcsögnek.
-Stend up please! ( állj fel kérlek!)
-Sanyi meg közben kioldotta a melltartót, a többi férfi meg a feneket csapkodta. Bugyit meg a szoknyát is lehúzták róla. Csak a harisnya, és a tűsarkú maradt rajta. Béci fején meg rajta volt a tanga masnis oldala. Felkapta Lindát, fejjel lefelé forgatta. Úgy szopta a farkát, az úriember meg nyalta csupasz punciját. Lefele lógott hajjal nézett a kamerába, miközben a hatalmas vessző a szájában volt. Még mindig maradt így lefelé, előre hajolt Józsihoz és neki is kényeztette orálisan. Hozzájött még egy férfi, majd az övét is szopta. Aztán felváltva. Azzal még az arcát is pofozták. Lerakták a földre, és úgy folytatta a kényeztetést. Mindenki köré állt. Ugyanazokat a módszereket alkalmazta, mint eddig. Volt hogy két péniszt vett be a szájába. Egyszer hátrahajolt Bécinek a lógó heréit kényeztette a szájával. Ügyesen szopogatta. Markolászta Józsi farkát a másik kezével. Szétnyitva hagyta a lábát és jobb kezével simogatta a punciját. Úgy nyögdécselt.
Előre hajolt kutyapózban és megint szopott. Sanyiét kényeztette szájával. Tibi a puncija alá feküdj és az úri ember nyelvével kényeztette neki. Sanyi majd a farkával pofozta Linda nyelvét. Nyalta a makkot, meg is puszilta.
-Come on baby lay on the bed! (Gyerünk Baby feküdj fel az ágyra!)
Háttal feküdt az ágyikón. Sanyi elé rakta a farkát, és cumizott Linda szép ki-be mozgatással. Le mély torkozta. Utána a golyóit is a szájába rakta. Közben mind a két kezével fogott egy-egy péniszt.
-Next! (Következőt!)
Jött a másik ember az arca elé. Lábait szét nyitotta. Józsi belehelyezte nagy farkát a nedves punciba és kefélte. Linda szopás közben meg nagyot nyögdécselt. Fenekével paskolta Józsi csípőjét.
Körbe jöttek öten. Egyiknek rázta a vesszőjét, másikat szopta. Ketten nyalogatták szopogatták a bimbóit. Az ötödik meg nyelvével kényeztette csiklóit. Egyik sem állt ott egy helyben. Utána cseréltek.
-Jó tartsunk egy kis szünetet!- mondta Johny!
Mindenki elment inni egyet. Linda kortyolta a szénsavas ásványvizet.  Nagyon melegük lett. Jött hozzá Piroska, rendbe tette a sminket a lányon. Hozzá jött Hajdú Gábor. Ő is figyelte a forgatást.
-Most ilyenkor mit érzel?- tette fel a kérdést?
-Ez aztán a forgatás. Olyan jól dolgozunk együtt. Nagyon értik a dolgukat.
-Látom az elején hanyatt estél a puffról, de meg szeretnéd tartani a  felvételt. Miért gondoltad ezt?
-Nézd Gábor komolyan veszem én nagyon a munkámat, de úgy érzem, néha egy-egy poén elsülhet a filmben. Főleg egy Gangbang filmben.
Elérkezett a folytatás ideje.
-Na jó Linda akkor folytassuk- mondta Johny, Gábor már be is fejezte az interjút.- most ebben a jelenetben ketten lesztek, majd apránként jönnek hozzád a pasijaid. Majd a végén magömlést csinálnak az arcodra.
Béci az ágyra feküdt, Linda is készen állt. Ha forog a kamera, akkor elé fog menni.
-Felvétel mehet, Csapó!
-Here is a pussycat! He'll play with the toy. (Itt van a Cicusod! Mindjárt játszik a játékszerével.)
Oda ment négy kézláb a farokhoz. Nyalogatta, szopogatta a játékszert.
-this is it! (ez az!)
-I really like! (nagyon szeretem!)-mondta Linda.
Markolta jobb kezével a merev farkat, és cumizta. Rá is köpött egy jó nagyot, és cumizott. Tett kitérőt a golyóira is. Közben nézett a kamerába Bécihez, aki éppen ő fogta most. Mérges tekintettel nézett a farokra. Másik férfi feküdt Béci helyére, hátulról meg Tibi nyalt neki. Ez így ment tovább. Oda ment Józsihoz, meg Zolihoz akik a kanapén ültek és rázták a farkukat. Kutyapózban közeledett feléjük Linda. Mind a kettő Péniszt fogta. Játszadozott velük. Egyiket a szájába vette, majd a másikat, és így ment tovább.
-Come with me enjoyed! (Gyerünk élvezzetek belém!)
Leült a földre.
-The hot sperm on my face please! (Az arcomra kérem a meleg spermát!)
Verték az urak a farkukat. Linda meg hátra fogta a haját. Az első ember máris ráspriccelt az arcára. Csukva tartotta a száját meg a szemét. Elöntötte spermával az arcát.
-Oh Yes! (Oh igen!)
Annyit beszélt, hogy a többi is a szájába ment.
-Next! (Következőt)
Folyt közben a mellére is.
-So Good! (Nagyon jó!)
Második is verte
-Come on my face! (gyerünk az arcomra!)
Ő is beborította neki spermával az arcát. Linda meg turkált a nunijába. Következett a harmadik
-Are you ready? (Készen állsz?)
-yeah baby (igen baby)
Viszont ő már sugárba lőtte a spermát a szájába. Negyedik ember is meg volt. Jött az ötödik is. Linda csücsörített a kamerába. Szét kente a meleg spermát az arcon. Lenyalta. Mutatta a kamerába, hogy lenyelte.
-I really like the sperm! (nagyon szeretem a spermát!) I like my face, my chest is the. (Szeretem az arcomon, meg a melleimen is.)
Nyelvével belenyalt a kamerába kétszer is. Puszit küldve integetett a kamerába.
-ÉÉS megvagyunk! Köszönöm a munkátokat. Főleg neked Linda Lady.- dicsérte meg Johny.
-Nagyot alkottunk megint. Legközelebb mikor fogunk forgatni?- kérdezte a pornószínésznő.
-1 hét múlva egy POV filmet. Csak mi leszünk, benne. A fejem viszont nem, hiszen én foglak kamerázni. Szeretnéd elvállalni?
-Persze. Na meg 2 nap múlva megyek Dóri barátnőmmel leszbi filmet forgatni.
-Ez igen! Remélem ez is jó lesz vele!
Elment tusolni Linda. Jó kis zuhanyzás után vissza is öltözött. Johny ki fizetett mindenkit. Az 5 fiú 50.000 forintot kapott, Linda meg ennek a kétszeresét. 100.000 forintot. Johny mondta, hogyha megnyerte a tetszése a film Amerikának, majd hívni fogja.
-Most mit érzel? Szerinted, nyersz egy utat Amerikába?-kérdezte Gábor.
-Szerintem igen.
-Nagyon bízom benne. Örülök, hogy végig kísérhettünk a forgatásodon!
II.Fejezet (Különleges buli)
Sikeres pornófilm forgatás után az nap éjszaka bulizni megy Linda a barátaival. Felszállt a villamosra, amin eléggé zsúfolt tömeg volt, mint egy szardíniás dobozban így  délután. Előveszi az iPhone-ját. Beszélget Facebookon a legjobb barátnőjével Dórival. Ő is pornószínész, Dora Black a színészneve. 22 éves nő. Együtt kezdték el a pornózást. Ővele fog forgatni egy leszbikus videót. Ott is jó pénzért. Még egy barátjuk Éva is velük tart, de elhozza a barátját is, akit még nem is ismernek. Morisons Ligetbe mennek.
Ezt pötyögte be az okos telefonjába.
-Szia Dóri! Este 11 órakor találkozunk a Deák Ferenc téren.
Várva Dóri válaszára:
-Rendben legjobb barinőm! Mesélj! Milyen volt a forgatás Johnyval?
Linda mindent leírt neki részletesen. Pötyögte a telefonjába azt is, hogy két hét múlva mennek el Miami-ba egy hétre 5 jelenetre, az jelenetenként 3000 dollár. De csak akkor fogják őket megkeresni, hogyha tetszett nekik a mostani film.
-Na nagyon drukkolok neked Lindum!- írta Dóri.
Miközben egymással chateltek telefonon. Valaki a villamoson leszólítja. Egy szemüveges, atléta trikó pólós úriember.
-Jó napot kívánok, jegyeket, bérleteket kérem ellenőrzésre felmutatni.
Viszont ő nem bkv ellenőr volt. Csak valaki, aki el akarta volna nyerni Linda szereplőnk szívét.
-Te mit akarsz tőlem?-kérdezte
-Nagyon szimpatikusnak, találtalak. Nagyon szépek a szemeid és szeretnélek elhívni egy kávéra.
-Na jó most takarodjál innen. Előre szólok, hogy itt van a közelemben a barátom.-le is rázta. A lúzer srác magára hagyta a lányt.  Linda ezt is elmeséli a barátnőjének.
-Képzeld, oda jön hozzám egy srác, tetszem neki, legalább is a szemem. Fel akart engem szedni a nyálas dumájával. Szerinted én miért nem akarok összejönni egy pasival?
Ír vissza Dóri:
-Ne foglalkozz velük. A legtöbb pasi egy seggfej. Nagyon kevés normális pali van.-nyugtatta le.
Szállt le a villamosról Linda. Elbúcsúztak egymástól telefonon.  Villamosról leszállva egy perc gyaloglásra haza is tért. Üti be a nyitókódot a kapu telefonon. Nyílik a kapu. Bemegy az ajtón és találkozik a gondnokkal. Aki egy 55 éves nő.
-Jó napot kívánok Linda!
-Csókolom Manci néni, hogy tetszik lenni? Ma már le is rendezhetjük a tartozást a lakbérem miatt és bocsánat a késedelemért.
-Ne hülyéskedjen, maga mindig sok pénzt add amennyit szeretnék elkérni havonta. Most fizessen 20.000-rel kevesebbet. Gondolom, hogy nagyon jól keres a munkahelyén, hogy a kelleténél többet ad.
-Nézze kérem, én nagyon jól élek! Amíg jön a pénz, az a jó!
-Egy ilyen értelmes lánynak, bocsásson, hogy ezt mondom, miért nem a barátjával van.
-Hát kérem, nekem nem kell pasi, nagyon elfoglalt vagyok. Inkább a munkámnak élek. Szeretnék a szüleimnek segíteni, akik Szegeden élnek.
-Nagyon örülök, hogy ilyen figyelmes. Na minden jót kérem, és jó pihenést, hogyha fárasztó napja volt.
-Köszönöm szépen.
-Kérem!- búcsúzott Manci néni.
Benyitott a lakásába. Volt egy előtér, balra volt a nappali egy nagy TV-vel. jobbra meg a konyha volt. Egyenesen meg a fürdőszobája. A fürdőszoba és a nappali között a hálószobája, francia ággyal. Le dobta táskáját a válláról. Bekapcsolta a klímát a nappaliban. Számítógépén meg nyomatott egy kis deep house zenét. Elengedte magát. Kikapcsolódott. Ledőlt a kanapéra.
Este lett 8 óra. Fel kellt a díványról. Fürdőszobába ment. Engedte a langyos meleg vizet. Megtelt a kád vízzel. Vette le magáról a ruháit. Beleült a fürdőkádba. Bevizezte a haját, sampont nyomott a feje búbjára. Megmosta a haját, majd bő vízzel leöblítette. Beszappanozta finom kis testét. Kiszállt a kádból. Megfogta a telefonját vissza ment a kádba Selfie-zni egyet. Ki is posztolja Facebookra ezzel a címmel: Buliba készülődök. Pár másodperccel pittyeget a telefonja nem is egyet, mivel nagyon sokan belájkolgatta. Legjobb barátnője Dóri kommentelt: Én is így képzelem el a készülődést a partyra (mosolygós smilye) . Egyik gyógyegér ismerőse a következőt írta: Nem akarsz velem fürdeni egyet? Megfürdetlek.
Linda nem is foglalkozott vele, mert a legtöbb férfinak csak a külseje érdekli. Megtörölközött szárazra. Haját is megtörölte valamennyire. Bekapcsolja a hajszárítót. Szárítja a haját egyenes sugárban. Bemegy a hálószobájába mellére tekert fehér törölközőjével. Válogatja ki magának a ruháját a buliba. Magára húzta a fehér tangáját. Fel rakta magára a melltartóját. Ugyanúgy elől kapcsolta be, majd elforgatta hátra, vállára tette a pántokat. Felhúzta a térdig érő fekete szoknyáját. Begombolta a medence csontjánál, meg szorította övével. Tartozott hozzá egy felső is. Ami ugyanilyen színű volt. Fekete ujjatlan felső, a köldökének méreténél szoknya is volt egyben. Melle alatt egy ezüst színű csík volt körbe. Előtte fejjel lefelé háromszög alakú átlátszó volt. Lehetett látni a dekoltázsát. Füleire akasztotta gyémánt fülbevalóit. Visszament a fürdőszobába a tükör elé. Göndörítette a haját hajvasalóval. Száját rózsaszínűre rúzsozta ki. Ki alapozta az arcát. Szemét világos kékre sminkelte ki. Szempilláit kihúzta. Thierry Mugler gyümölcsös parfümből spriccelt egyet a nyakára. Elővette a rózsaszínű táskáját. Minden sminkkészletét belepakolta, pénztárcáját, telefonját is. Gáz spray-t  is tartott benne, ha kell akkor szükség esetén legyen nála. Felkapta a fekete tűsarkúját.
Elindult a megbeszélt találkozóhelyre. Kiment a lépcsőházból. Kint az utca zsongott az éjszakától. Sok fiatal, főleg fiú baráti társaság már alapozott  kint alkohollal az utcán. Egyik értelmetlen srác már olyan részeg volt, hogy folyamatosan beszélt egy lányról, akibe szerelmes. Miket csinálna vele együtt. Ilyen örültségek voltak este.
Este 11 óra volt. Linda már a Deák téren volt a 2-es metró kijárata előtt. Ott beszéltek meg találkozót. Megérkezett Dóra. Fekete haja volt, és kék szemű. A lány plasztikáztatta a melleit, nagyra. Fehér ruhában volt, csak a bal vállán lógott, egyészen a combjáig ért a ruha. Fehér tűsarkúban volt. Fehér övcsattal. Egymásnak ugrott a két barátnő.
-Szia!
-Szia kedves!-köszönt Dóri, egy nagy puszi kíséretébe.
Beszélgettek egymással, hogy mi újság?
-Nézd Dóri! A gondnokom akinél lakom, elengedett nekem ebben a hónapban 20 ezret, olyan szerencsés napom volt.- örvendett Linda.
- Az én húgom meg 20.000 forintot nyert az ötös lottón. 3-at talált el az 5-ből.
-Nagyon jó! Örülök, hogy ilyen szerencsések vagyunk.
Megjött Éva is, el hozta a barátját. Be is mutatta nekik.
-Lányok, hadd mutassam be nektek a barátomat Ádámot. 1 éve járunk.
Ádám kék farmerba jött, fekete ingben. Körszakállas volt rövid hajjal. Éva meg vörös hajú. Ő is olyan fehér felsőbe jött mint Dóri.
-Szia! Linda vagyok!-mutatkozott be neki kézfogással meg puszival.
-Én pedig Dóri!
-Ádám hozott nekünk Piát. Megmaradt wiskey-ét elhozta, vettünk még két kólát is. Azzal megisszuk. A táskájában dugta el, majd a metrón megisszuk.-mondta Éva.
Beléptek a metró területére. Mutatták fel bérletüket a biztonsági őrnek. Vették az irányt a 3-as metró felé. 6 megállót akartak menni Népliget felé. Pár Budapesti lakos azt tudja, hogy most jelenleg 4 metró vonal van a fővárosban. Deák Ferenc téren 3 metró vonal találkozik egymással. Állnak a metró megállóban, érkezik a metró. Megállt. Üres volt a szerelvény. Megszólal a bemondóhang:
-A szerelvény nem szállít utasokat! Kérem hagyják szabadon a biztonsági sávot!
-Komolyan mondom lányok, hogy ez tényleg már vicc!-mondta Ádám.
Egyszer csak megszólalt Linda telefonja. Johny hívja telefonon.
-Szia Johny!
-Helló Linda Lady! Mármint simán csak Kovács Linda! Csak azért kerestelek, tudom, hogy már este 11 óra elmúlt. Szólni szeretnék, hogy készülődj, mert megyünk Miami-ba 2 hét múlva.
-Gyerekek megyek Amerikába.
Úgy örült mindenki.
-Gratulálunk Linda! Örülünk neki.- mondta Dóri
Megszólal Johny a telefonba.
-Na akkor lefoglalom a repülőjegyeket. Gondolom mész ma este szórakozni. Úgyhogy jó szórakozást kívánok nektek, ennek örömére ünnepeljétek meg.-örvendett a telefonban Johny.
-Rendben főnök! Na szia!
Úgy átkarolták a lányok örömükben. Be számolt nekik, hogy milyen forgatásokban lesz része. Csakis a tengerparton lesznek a forgatások.
Megjött a menetrend szerint közlekedő metró. Igaz még a régi szovjet típusú szerelvényekkel. Beszálltak. Ádám már elkezdte keverni a Wiskey Kólát.
-Kérem Vigyázzanak, az ajtók záródnak.-záródtak a metró ajtajai.
Alagútban érve olyan hangzavar volt, hogy nem lehetett hallani egymást se. Kortyolták a Wiskey kólát. Adták egymásnak felválva. Megérkeztek a Kálvin térre. Egy 4 fős fiatal szállt fel. Ők Red Bullos pezsgőt ittak. Nagyon beképzelteknek hitték magukat. Egyik páva csávó fel akarta szedni Évát.
-Szia Cica! Elveszett a telefonszámom. Megadod a tiédet?
Ádám ezt semmiképpen se hagyta.
-Na húzzál el az asszonytól, mert megfejellek, mint vakbálna a tengeralattjárót!
-Na Geri, viselkedjél már, ne legyél már ilyen idióta! Bocsánatot szeretnék kérni a barátom nevében, és ez többé nem fog előfordulni.-szólalt meg a józan eszű fiatal srác.
-Nagyon ajánlom!-Figyelmeztette őt Ádám.
Linda figyelte a srácot, aki lefogta Gerit.  Ő is visszanézett. Egymásra mosolyogtak.
-Ne mondd már, hogy rámosolyogtál először egy fiúra!- heccelt vele Dóri.
-Áhh, dehogy.-füllentett Linda.
Megérkeztek Népligetre. Szálltak le. A négyfiús banda is ugyanoda tartott.
Ott vannak a bejárat előtt. Meg szabadultak a piától. A szemetesbe dobták.  A hölgyeknek a belépés ingyenes volt, az uraknak 1000 Forint a belépő. Lépnek e a lányok ingyen. Ádám meg sajnos nem. Egy ezressel kevesebb pénzzel mehetett bulizni. Utánuk jött az az említett négy fiú. De abból csak egy embert engedtek be a kidobó emberek. Bommer Jackyben, kopasz fejjel. Geri gyerek olyan matt részek volt, hogy nem látták szívesen a szórakozó hely falain belül. Négy barát közül egy akart az bemenni, aki lefogta Gerit a metrón. Nagyon szemezett Lindával, gondolta megkeresi őt.
-Te meg mit csinálsz?- kérdezte Geri.
-Menjetek akárhová, én itt maradok vadászni.- mondta az a srác.
-Mit akarsz tőlük. Az a csávó majdnem meg akart verni engem.- mondta a matt részeg Geri.
-Igen, ha én nem lettem volna ott melletted. Legyetek jók!-búcsúzott el tőlük.
Bent a szórakozóhelyen zsongott a zene. Éjfél volt és a zenét hajnalig nem más, mit a francia DJ nyomta Cooky a Music FM-től. Üdvözölt mindenkit.
-Sziasztok gyerekek! Remélem megértetek engemet! Ez a ma este csak is rólatok szól! Gyerünk gyönyörű hölgyek, kezeket fel.-rakták fel a kezüket, na meg Lindáék is.-és kérek tőletek egy hangos sikítást.
Én Coocky-t azért birom, mert olyan jól beszél magyarul a francia DJ. A gyönyörű szép hölgyek, meg sikítottak.
-És kezdődjön a buli itt a Morisons Ligetben.
Indította Cooky a partyt egy jó kis pörgős zenével. Telik az idő elég gyorsan a lányok szólnak Ádámnak.
-Elmegyünk a WC-re édesem- szólt neki Éva!
-Én itt maradok- üvöltött ki a tömegből.
Mennek ki a mosdóhoz. Kivel jönnek szembe a lányok, azzal a sráccal, akivel találkoztak a metrón. Csak is ő jött be a Mori ligetbe. Linda meg a srác néztek egymás szemébe. Mosolygott rá a lány. Nem mert hozzájuk közelíteni. A tömegben összefutott Ádámmal.
-Szia! Ne haragudj! Tudunk beszélni egymással?- kérdezte.
-Mit akarsz? Nem volt elég, hogy a metrón összefutottunk a barátaiddal?
-Szeretnék veled beszélni, hogy még egyszer sajnálom, hogy a barátom így viselkedett a barátnőddel. Azért jöttem ide, hogy beszéljek veled, van egy lány a társaságodból, aki barna hajú fekete ruciban van, nagyon szimpatikusnak találtam. Csak nem akartam magam lejáratni a metrón. -beszélt hangosan.
-Nézd, jelenleg nem keres senkit.
-De most tényleg, szeretnék vele megismerkedni, mert kétszer úgy mentünk el egymás mellett, hogy a szemembe nézett mosolyogva.
-Talán segíthetnék neked, mert ilyen rendes koma vagy velem, nem azért, mert jobbá akarlak tenni a részeg cimboráidnál. Ádám vagyok! -tartotta felé a kezét.
-Én Norbi vagyok. 25 éves.
-Én meg most leszek 30.
Térjünk ki a lányokra akik a mosdóban vannak. Linda éppen rúzsozza az ajkait.
-Mi van ma veled édes? Nagyon megtetszett neked valaki. Most is úgy szemeztél egy fiúval..cukkolta Dóri.
-Á, nem!
-Nem szégyen az, ha van valaki, aki tetszik.
-Nem lehet, mert én továbbra is felnőtt filmekben szeretnék szerepelni. Ne feledd Dóri!
Két nap múlva forgatunk egy leszbikus filmet.
Mentek ki a tánctérre Ádámhoz. Látták, hogy egy sráccal beszélgetett.
-Te ki ez a srác Ádám? Velem ő szemezett az előbb? Ismeritek egymást?- kérdőre vonta Linda az Ádámot.
Ádám, nem akarta felhozni, hogy a metróban találkoztunk. Nagyon bírta a Norbit jó beszélgető partnernek. Viszont azt nem mondta el neki, hogy az a lány aki szimpatikus neki, meg pornós.
-Ő itt egy régi barátom. Hadd mutassam be nektek Norbit. Nagyon rég találkoztunk.
Mutatkoztak be egymásnak.
Linda meg Norbi kézfogása tovább tartott.
-Mesélj nekem kérlek kedves Linda, téged milyennek látnak a barátaid?- kérdezte Norbi.
-Háát, engem nagyon aranyosnak, viccesnek, csipkelődősnek.
-Tetszik a lapockádon a pillangós tetkód.
-Köszi!
-Tudtad, hogy a boldogság jele egy pillangó? Ha kergetjük, kisiklik a kezünk közül, de ha csendben leülünk, az is lehet, hogy leszáll ránk.
-Nem is tudta,.- nevetett -ilyen szépeket még egy fiútól nem hallottam!
Norbi cukkolta Lindát.
-Tudtad, hogy az orrod mozog, miközben beszél?
-Neeem!
-De most is.- érintette Norbi az ujjával az orrát.
Az ismerkedést Cooky szakította félbe, mert el akart indítani egy szépség versenyt.
-És most meghirdetek egy női szépségversenyt. Szeretnék kérni három női versenyzőt a színpadra, aki éjszaka a buli szépe szeretne lenni. Mentek oda, természetesen Linda is.
-Gyere te, te ,meg te ebben a gyönyörű fekete szerelésben.
-Mondd a neved!
-Tina (rózsaszínben volt)
-Na és Te?
-Heni (fehérben volt)
-Te is te gyönyörű hölgy!
-Linda.
-3 próbát kell teljesítenetek, akinek ez sikerül, ő lehet a buli szépe. Első feladat. Mindannyiótoknak szexin kell táncolna. A zsűri fog pontozni titeket. Na kezdjünk!
Cooky félbeszakította a zenélést. Berakta a Joe Cocker - You Can Leave Your Hat On számát. Minden gyönyörű lány táncolni kezdett. Coocky meg adta az utasítást, hogy hogyan. Először hastáncolva, majd a feneküket riszálva guggolva, és felállva. Megállította a zenét.
-Nagyon jók voltatok lányok! A második feladat a következő, válasszatok ki a közönségből egy dzseklüment akivel táncolni fogtok, mint a szalagavatón.
Jöttek fel a fiúk. Dóri noszogatta Norbit.
-Na gyerünk, Linda rád vár!- monda neki.
Felmentek a fiúk a színpadra.
-Figyelem! Na gyerünk!
Colour of the wind - Vanessa williams számra ment a csodálatos tánc. Mindenki átkarolva táncolt, egyik kezük meg kint volt a levegőben megfogva. Olyan szép forgatások voltak.
-Norbi, nagyon jól csinálod!-dicsérte Linda.
Megállította a zenét Cooky.
-Itt az utolsó feladat. Legyetek vadak a fiúkkal lányok! Vetkőztessétek le a fiúkat, elég, ha csak felsőjüket veszítek le. Csak ennyit kérek tőletek!
Jött a 3. felvonás. Érzelmes zene után, jött újra a sztriptizes zene. Lányok úgy táncoltak a fiúk előtt, leültették a fiú-kat a székre, vetették le róluk a felsőt. Linda meg gombolta ki, Norbi ingét. A legalsó gombot kigombolta. Viszont lejjebb ment a Nadrág szíjig. Linda kioldotta azt. Mindenki nézett csodálkozva. Aztán fejben észhez tért, hogy ez most nem pornófilm. Levette Norbi testéről az ingjét. Ledobta a földre. Simogatta a testét. Vége lett a 3. menetnek.
-Linda, Linda ez nagyon jó volt. Én téged választanálak győztesnek. Mint mondtam, ezt nem én fogom eldönteni, hanem a zsűri.-Összesítették a pontokat, Cookynak odaadták az eredményt.
-Az a lány, aki harmadik lett, sajnálattal, de ne csüggedjen mert kap tőlünk egy jutalmat jó szerepléséért, az nem más mint Tina. Köszönjük szépen! Tied egy csokor virág!
-Az a lány aki megnyerte a fordulót, megnyerte ezt a vetélkedőt. Meg lepte nagyon a zsűrit, az nem más mint Linda!! Gyere fel a barátaiddal a színpadra.
Egy szép nő adta Linda fejére a koronát, na meg a vállára ezt a szallagot Miss Morisonst, na meg még nyertek egy ingyen pezsgőt.
-És most folytatódjék a buli!- folytatta a zenélés Coocky. Lindáék csináltak egy party fotót Norbival, na meg a kedvenc DJ-vel együtt is.
Hajnali 5 óra volt. Mentek kifele. Norbi meg Linda olyan jót beszélgettek.
-Na és Linda mi a foglalkozásod?
-Művészettel foglalkozom. 2 hét múlva megyek Párizsba és beszédet fogok mondani egy képről.- mondta. Vszont nem akarta megemlíteni, hogy ő pornózik.
-Ez nagyon csodálatos dolog. Láttam benned, hogy egy művész veszett el benned a színpadon kedves Linda.
-Te mivel foglalkozol Norbi?- kérdezte a lány.
-Burger Kingnél dolgozom.
-és szereted?
-Igen. Szívesen csinálom ezt. Valamiből meg kell élni. Viszont szeretnék majd tovább tanulni.
-Egy kérdésem lehet hozzád Norbi?
-Mondd csak nyugodtan.
-Mi a véleményed a pornószínészekről?- érdekelte Lindát Norbi véleménye, kíváncsian érdekelte, hogyan ítélné el, hogyha megtudná róla az igazat.
-Pornó, mint az is munka- kezdte el Norbi- de én nem szereplnék benne, ezzel csak lejáratná magát az ember. Kamerák előtt dugatja meg magát.
-Na de Norbi idefigyelj- mondta felemelt hangon Dóri, de Linda azonnal befogta neki a száját.
-Ja csak azt akarta mondani, hogy igazad van, nem jó dolog a pornó szakma. Erre voltam tőled csak kíváncsi.
Búcsúzkodtak egymástól. Nagyon bírták Norbit, nem tudták, hogy ő egy nagyon jóarc. Szívesen hívják el magukkal máshova.
-Mit szólna hozzá egy magadfajta lány, ha egy sráccal számot cserélne?-kérdezte Norbi.
-Mint csak barát adom meg a számom.-emlékeztette Norbit Linda.
Legjobb barátként- mondta Norbi.

III. Fejezet ( Baráti veszekedés a forgatáson)
Két nappal később a buli után, elment a két barátnő forgatni együtt egy leszbikus filmet. Azóta nem beszéltek egymással. Összefutottak a forgatás helyszínén Naphegyen.
-Szia Dórika! Mi újság veled, nagyon szép rövidre vágattad a hajad. Olyan jó így is , hogy csak is az arcodat fedi.
-Semmi Linda!-mondta szomorúan.
-Mi a baj?- kérdezte?
-Hagytad, hogy Norbi, fikázza a munkánkat, és ilyen adod meg a telefonszámodat?
-De mit csináltam?-kérdezte Linda.
-Norbi elítélt minket mint pornósokat, hogy kurvák vagyunk. Te is ezt a munkát csinálod. Nincs igazam?
-De hát tudod, hogy nem szeretném ott hagyni, szeretem ezt csinálni. Ismersz, egyik fiútól sem szeretnék semmilyen párkapcsolatot. Csak barátok vagyunk.
-Ehelyett a legjobb barátnőd ellen fordítod!- reagállt rá Dóri.
-Nézd, nagyon sajnálom, de nem akartam, hogy azt higgye pornósok vagyunk.
Fátylat tettek a múltra. Bementek egy lakásba forgatni, amiben emelet is van. A leszbikus forgatás a lépcsőn lesz majd.
Benyitnak a lányok
-Sziasztok! Örülök, hogy találkoztunk újra!-mondta Johny.- remélem ma is jót fogunk forgatni.-bizakodott.
-Szia Johny!
-Linda ebben a jelenetben most át fogjuk festeni a hajad, mert mind a ketten úgy fogtok kinézni, mint az ikrek. Egyforma ruhában. A ciciteken semmi nem lesz.
Bementek a szobába átöltözni a lányok. Levették a ruhájukat. Szépen levetkőztek. Felvették a fekete tangájukat, felhúzták a csupasz puncijukra. A csillogó fenekük meg szabadon voltak. Fekete drest kaptak, felvették mind a ketten. Hátul össze kellett fűzniük. Csinálta az egyik, majd a másik. Ez a ruha darab olyan volt, hogy a keblük szabadon volt a friss levegőn. Fekete szandált vettek fel. A szandál fölé felhúztak félzoknit. ami csak a vádlijukon volt, lábfejük meg látszódott. Felvettek könyökig érő latex kesztyűt. Végeztek, mentek ki a berendezett stúdióba.
-Nagyon csinosak vagytok ebben a szerelésben lányok. Na gyere Linda, most át fogjuk festeni a hajadat feketére. Hasonlítsatok egymásra mint a testvérek.
Leült Linda egyenes háttal. Kedvenc sminkese Piroska fújta be a szép barna hajat feketére. Utána megszárította. Mind a két lányt kisminkelte. Arcukat kialapozta. Kiszínezte  a szemhéjukat türkiz kékre. Szemük felett meg alatt a szempillákat kihúzta. Olyan szépek lettek a gyönyörű pillák. Az ajkukat kirúzsozta rózsaszínre. A szélüket kihúzta vékonyan ceruzával. Fehér gyöngyöket tettek bele fülbevalóként. Mind a ketten kaptak külön nyakláncokat. Linda egy kereszteset, Dóri pedig, zöldes kockásat.
-Jó, akkor menjetek fel a lépcsőre! Dóra, háttal ülj a fal oldalának. Linda te pedig bújj oda Dórihoz!
Fel helyezkedtek a lépcsőre.
-Érintsétek egymáshoz a fejeteket, hogy a kamerába néztek! Csókolózással indítsatok! Linda csak te dolgozzál, Dóri te pedig maradj egy helyben és ne is csinálj semmit! Egy szünetet fogunk tartani.
Mindenki értette a dolgát.
-Felkészülni! Csapó!
Egymás arcát érintették. Csukot szemmel nóziztak. Össze érintették az ajkukat. Majd a nyelvükkel  egymásét. Forgatták az ízlelő szervüket. Linda közeledett Dóri mellbimbója felé. Szemébe nézett, behunyta a szemét, aztán a kamerába kukkolt, közben nyalta partnere cicijét. Markolta a kemény mellét jobb kezével. Végig vitte azt a testén a nyakáig. Arcát simogatva megnyalta Dórinak a rúzsos ajkát. Játszadozott a saját nyelvével. Beledugta ujját partnerébe. Linda Lady megint megnyalta Dora Black-et. Utána mosolygott egyet a kamerába. Dóri szopta az ujját. Linda csak nyalta az arcát Erotikus mosolyával. Megint rácuppant partnere keményedett bimbójára. Olyan volt mint az autó gumi szelepe. Cumizta, utána a mutató ujját is nyalogatta nyelvével, mint egy nyalókát behunyt szemmel. Kinyitotta újból a szemecskéit, viszont a kamerába. Kezével simogatta a nyálas mellét kör körös mozdulatokkal, összezárt fogakkal. Dóri meg végig élvezte csukott szemével. Vicsorított összezárt fogakkal. Johny hátrább ment a kamerával, Linda megint végig vezette a kezét, a melltől Dóri nyakáig. Megint mosolygott a kamerába. Következett a csók csata. Nyelvével egymás hegyét nyalogatták. Majd egyre csak beljebb beljebb mentek. Míg Dóri csücsörített, Linda a kedvencét csinálta, a mell bimbó cirógatást orálisan. Jobb kezével markolászta azt. Kezét most nem felfele, hanem lefelé vezette a csikló felé. A bugyi még a helyén volt, nem ment le róla. Így simogatta azt, mintha a macska karmolászott volna. Mind a ketten a kamerába csücsörítettek. Utána megcsókolták egymást ismét. Forgatták szép lassan a fejüket. Dórinak Linda a tanga bugyi szárát a csiklója közé igazította a szárát. Pár másodpercig kamerázta azt Johny. A sexy Linda Lady ráborult Dori Blackra, megcsókolták egymást szenvedélyesebben. Cirógatta orálisan a bal oldali mellbimbót. A jobboldalit meg a jobb kezével markolászta. Dóri lefogta a partnere fejét. Bal kezével félre húzta a bugyit. Linda meg nyelvével evezett a csupasz nedves csiklón. Ajkai segítségével masszírozta. Dóri hátra dőlt, és kinyitotta a száját csukott szemével. Végül megállt egy pillanatra a kamera.
-Jó, 5 perc szünetet tartunk!-mondta Johny.
Lányok elmentek inni egy pillanatra. Csörög Linda telefonja. Norbi kereste.
-Szia Norbi!
-Szia Linda! Mikor tudnánk találkozni megint legközelebb szórakozás céljából?
-Nézd egy  óra múlva hívjál vissza kérlek mert most éppen dolgozom.
-Most jelenleg mi a dolgod.
Linda csak egyértelműen hazudott neki a munkájával kapcsolatosan.
-Éppen turistákat vezetek körbe a galériában. a XIX. század romantika művészettel kapcsolatosan.
Johny elérkezettnek látta a forgatás folytatásának.
-Gyere Linda folytatjuk.-mondta.
-Figyelj mennem kell, mert folytatnom kell a vezetést, majd hívj vissza később. Puszi.
Le is tette a telefont. Johny viccesen rákérdezett Lindára. Ugyanis a lány nem akart itt beszélni Norbiról.
-Folytatnom kell a film vezetését, egyik színésznő társam keresett, éppen munkaidőben.-mondta Linda.
Dóri féltékenységből húzta oldalra a fejét mindkét irányba. Tudta jól, hogy a Norbi hívta fel. Linda meg nézte.
-Menjetek vissza a helyetekre lányok. Linda vedd le a tangádat, ebben a jelenetben nem lesz már rajtad. Itt úgy folytassátok, hogy még mindig Dóra feküdjön...
-De miért pont ő csinálja végig miért nem jövök én most?-kérdezte Dóri háborodva.
-Várjál már mindjárt te is következni fogsz.-mondta Johny- Linda megujjaz téged alulról, simogatod a puncidat a bal kezeddel, jobbal megsimogatod a fejét, megcsókol téged és átkaroljátok egymást a fejeteknél. Utána lefekszel a lépcsőre és Dóri fog dolgozni.
-Nagyon nem vagy jó kedvedben kedves! Mi bajod van?-kérdezte Dóri
-Semmi!-sóhajtozott.
-Majd megbeszélitek később. Csináljátok!- utasította őket Johny.
-Rendben van.
-Akkor folytassuk.-mondta Johny, Linda meg lekapta magáról a tangát, ujját a partnere puncijába dugta. Szemébe nézett- felvétel mehet! Csapó!
Úgy is csinálta Linda, ahogyan Johny mondta. Majd hátra dőlt, szerep csere lett. Dóri végig vitte a kezét a partnerén a bal cicitől a punciig. Szét nyitotta a lábait Linda, a barátnője pedig nyalta a piercinges punciját. Dóri nyalogatta, simogatta a bal lábat. Linda pedig a jobb kezével a jobb mellét. Mind a ketten úgy élvezték a szexet a kamerába. Dóri úgy nyalta a puncit, mint a jégkrémet. Megpuszilta, utána ujjával rázta azt. Utána sorozatosan háromszor megismételte az előbbit. Linda meg csak nyögdécselt.
-Put the pussy on my face! (Rakd a puncit az arcomhoz) -mondta Linda Lady!
-Okay baby! (Okés bébi!)
Úgy is tett Dori Black. Négy kézláb ált a kamerának hátra fele. A partnere meg alulról ujjazta. Végül benyalt neki, bőnyálasan. Evezett a nyelvével. Meg történt a helycsere. Most Linda pucsított a kamerába. Dóri meg nyalta az összezárt segglyukat. Simogatta közben a szép feneket.  Linda csak nyögdécselt folyamatosan. Markolászta Dóri keblét. Puncit is kényeztette a nyelvével. Linda leült, egymás nedves csiklóját simogatták, és meg is csókolták egymást. Szemeiket nézték mosolyogva.
Ezzel véget ért a forgatás
-Jó leállunk! Ezzel is megvoltunk. Látom nagyon nem bírtatok ma egymással, de le a kalappal, nagyon szép munkát végeztetek annak ellenére egymással! Nagyon összekaptatok egymással a szünetben. Nekem nyugodtan elmondhatjátok, mivel szép munkát végeztetek
-Nem történt semmi baj, fáradt vagyok, nem aludtam sokat.- mondta.
-Rendben, akkor pihenjél szerintem! Na sziasztok! -köszönt el a lányoktól Johny
Mennek ki átöltözni. Dóri neki rontott Lindának.
-Csak azért mondtam el Johnynak, hogy fáradt vagyok, mert mint barátod nem akartam elmondani neki, hogy van egy szerelmed.
-Mondtam már, hogy barátok vagyunk, úgy mint veled, na meg Éváékkal.- bizonygatta a barátnője felé Linda.- Most az volt a bajod, hogy telefonon hívott a forgatás alatt szünetben?
-Jaa nem, én vagyok a hülye azért mert kritizálta a munkámat, na meg a tiédet is.
-Jaj nem szó szerint értette, ne legyél már ilyen ostoba kérlek.- nyugtatta le a lányt a legjobb barátnő.
Szó nélkül átöltöztek, kimentek az ajtón. A két jő barátnő csöndben volt. Beültek egy Burger Kingbe. Ki volt a kasszánál, nem más mint Norbi.
-Sziasztok! Hogy vagytok?
-Köszönjük Norbi! Tényleg ennél a csapatnál dolgozol?
-Igen így van. 5 perc múlva végzek. Mindjárt leülök mellétek.
Le is telt az 5 perc.
-Jó étvágyat lányok! Linduskám, nagyon szép lett a fekete hajad. Nagyon jól áll neked!
-Köszönöm szépen, nagyon aranyos vagy! Norbi tudunk most egy komoly dologról beszélni?- kérdezte Linda.
-Na halljuk a kérdést!- mondta nyugodtan.
-Őszintén szeretnék igazat mondani Dórival kapcsolatosan. Ő tényleg pornószínész. Látom nem szereted a pornót. Dórit nagyon bántotta ezt a dolog, hogy nem engedtem neki hogy megszólaljon. Nagyon nem esett neki jól!-mondta neki Linda.
-Nézd Dóri! Szeretnék tőled bocsánatot kérni a kijelentésemért, ha tudtam volna már rég, hogy az új baráti körömben van egy pornós, tartottam volna a számat. Pedig te nem is vagy buta. Nagyon értelmes vagy, meg aranyos.- dícsérte Norbi Dóri belső tulajdonságait.
-Köszönöm szépen, hogy őszintén megbántad amit mondtál nekem. De egy dolgot jegyezz meg! Óriási különbség van a ribancok, meg a pornószínészek között. A színészet az megjátszást jelent. A ribanc meg ki szeretné magát elégíteni másokkal. -mesélte Dóri.
-Igazad van Dóri!-adott Norbi neki igazat.- viszont Ádámékkal beszéltem, képzeljétek el elhívott engem is veletek Siófokra.
-Na az nagyon jó!-mondta örülve Dóri. Viszont Linda is örült, hogy boldognak láthatta a barátnőjét. -csak az a baj, hogy valaki már jön. Le lett foglalva már régóta a hely.
-Tudom, Ádám egyik barátja ment volna veletek, de mégsem tud menni, az utolsó pillanatban gondolta meg magát. Mielőtt lemondta Ádám, megkérdezte, hogy nincs kedvem-e veletek tartanom. Erre igent mondtam.
-Nagyon remélem, hogy jól fogod érezni velünk magad?- kérdezte Linda Norbitól.
-Már nagyon várom Siófokot, és a Balaton Soundot!

IV.Fejezet (Irány Siófok)
A két legjobb barátnő között csillapodott a vihar. Reggel 10 óra lett, el jött az idő a siófoki vakációnak. Egy 4 csillagos Wellness szállodában töltenek el 2 éjszakát. Egy este lefognak menni Zamárdiba a Balaton Soundra. Megszólal az ébresztő Szexi Linda Lady telefonján. Fel kell az ágyából, fehér csipkézett trikójában, fehér bugyijában. El ment a fürdőszobába megengedni a fürdő vizét. Konyhába ment feldobott főzni egy kávét. Pirítósba rakott 2 szelet kenyeret. Eper lekvárosat szeretne majd falatozni. Jóízűen elfogyasztotta a reggelijét, megitta a cukorral, tejjel ízesített forró kávéját. Fürdőszobába vette az irányt. Elzárta a kádban a vizet. Ledobta magáról a trikóját, lehúzta a bugyikáját is. Belehelyezkedett a  vízzel megtelt házi medencéjében. Legyantázta a hóna alját, intim testrészét megborotválta. Most nem csupaszra, hanem fazonra igazította. A nyílásával egy vonalban csíkot hagyott. Összefogta a feketére festett haját. A forgatás után nem mosta le a fekete festéket a hajából. Megmosta hamvas kis testét. Kellemesen töltötte el az időt fürdéssel. Majd kiszállt belőle. Megtörölközött jó szárazra. Rendbe tette az arcát is. Szokásosan formálta meg külsőleg az arcát, ahogyan eddig. Bugyit, meg melltartót tett fel szép aranybarna testére.  Utazáshoz egy fehér ruhát vett fel, amin fekete pöttyök voltak rajta. Válltól, combjáig ért. Fehér papucsot vett fel. Elővette az utazós gurulós bőröndjét. Jól megpakolta ruhákkal. Kettő farmernadrágot, egy fekete nyári bőrkabátot, színes tangabugyikat melltartókkal együtt. Még négy egyrészes ruhát rakott be ami éppen rajta van az egyik. Pizsamának való trikót, meg egy combig érő rózsaszínű nacit tett még be. Combig érő harisnyákat is hozzácsatolt a többi közé. Pár tűsarkút rakott be, egy Nike edzőcipőt, 7 zoknit, 6 pólót, egy pulcsit is. Végül egy-két pornőfilmen  használt ruhákat rakott a bőröndjébe, piros színű korzettel együtt. Összezárta a megpakolt bőröndjét. Drapp színű váll táskájába rakta a sminkkészletét, telefonját, pénztárcáját, meg a rágóját is. El is készült. Bezárta az ajtaját. Kiment a taxijához, amit már rendelt is. 5 percet kellett várnia. Elé is gurult. A taxis nagyon aranyos volt kiszállt segíteni.
-Hadd segítsek kérem! Berakom a csomagtartóba a csomagját, addig kérem foglaljon helyet!- ajánlotta fel a taxis.
Elrakta a csomagot, beült a volán mögé.
-Csak nem repül el valahová Hölgyem?
-Nem, csak a Déli pályaudvarra szeretnék menni. Siófokra vonatozunk a barátaimmal.
El is indultak a taxival. Ketyegett a taxióra. 10-15 perc után kiértek a pályaudvarra.
-Megérkeztünk! Egy ilyen gyönyörű szép csinos hölgynek jó utazást kívánok. Megkérem, az összeg mellé mellékelne nekem egy telefonszámot?
Linda megint falra mászott, az unalmas bóktól. Nem gondolta, hogy egy taxis is ki fog kezdeni vele. Neki meg az volt a reakciója, hogy borravalót akart még kunyerálni tőle. Kikészítette a pontos összeget, hogy ne kelljen visszakérnie tőle a visszajárót. Kiszállt. Kivette bőröndjét a csomagtartóból. Viszont nem csukta vissza az ajtót. Lelépett. Taxisnak kellett becsuknia az ajtót. Nem értette, hogy mivel bántotta meg Lindát.
A leányzó felment a jegypénztárhoz. Ott beszélték meg a találkozót a barátaival. Ott volt a legjobb barátnője Dóri, rózsaszínű egyrészes ruhában. A vörös hajú Éva, Ádámmal együtt. Na meg Norbi piros kockás ingben, rövid nadrágban, papucsban. Nagy puszizkodással üdvözölték egymást.
-Megvettük a jegyedet Linda!-mondta Norbi
-Máris előveszem a pénzt.
-Hagyjad!-ellenkezett Norbi.-mi álljuk közösen.
-Tényleg nagyon köszönöm barátaim!- örült Linda
-Annyi mindenben segítettél nekünk, mi álljuk!- mondta Ádám- Norbi haverommal meg már megvettük a piákat. Jäger is  van Évánál.
-Na akkor beszállás!-mondta Dóri.
Megszólalt a hangosbemondó.
-Gyorsvonat indul Nagykanizsára 15 óra 5 perckor 10 perc múlva a 4. vágányról. A vonat menetrend szerint csak Kelenföld, Székesfehérvár, Siófok, Zamárdi, Balatonföldvár, Balatonlelle, Balatonboglár, Fonyód és Balatonszentgyörgy állomásokon és megállóhelyeken áll meg. A vonaton gyorsvonati pótjegy váltása kötelező.
Azért várakoztak a jegypénztárnál, mert még nem tudták, hogy honnan fog indulni a vonat. Felszáll az öt jó barát a vonatra. Ádám és Norbi segít felrakni a lányok a holmiját. Találtak egy üres hatszemélyes helyet. Letelepednek. A kalauz hangosat sípolt. A vonat elindult. Olyan meleg volt a kocsiban, még akkor is, ha lehúzták az összes ablakot. A fiúk kigombolták az ingjüket. Ádám bekevert egy Wiskey kólát. Coca Colás üvegből itták, úgy hogy ne látszódjon, hogy van benne pia. Csak a fiúk ittak. De semmi berugást nem terveztek. A fiúk elkezdtek csipkelődni a lányokkal.
-Na melyikőtöket nyomjuk le a víz alá a Balatonba.
-Nehogy megpróbáljátok srácok, mert ti fogtok a végén rosszul járni.-nevettek
-Nem kell meg próbálni, elsőre sikerülni fog nekünk.- nevetett Ádám. -főleg téged foglak kicsim, de lekapom rólad a bugyidat a víz alatt.-üzent Évának.
-Jaj, Ádám hogy lehetsz ilyen?
-Tudod, hogy szeretlek kicsim!-nyomott egy szájra puszit a kedvesének.
Velencei tónál gördült a vonat, jött a kalauz jegyet kezelni. Látta a jegykezelő úr, hogy nagyon jó hangulat van ennél a csoportnál.
-Jó napot kívánok! Menetjegyeket kérem.- szólt a kalaúz.
-Látom maguk Siófokig utaznak. Kérek szépen fejenként 150 forintot pótjegyre.
-Már mindenre plusz pénz kell fizetni?- kérdezte Linda viccesen.
A kalauz ehelyett bunkón reagállt.
-Nézze, hölgyem tudom, hogy a porcelán testét karban tartja, de a bemondó mondta, hogy erre a vonatra kell pótjegyet váltani, még ha nem is intercity vonatonn utaznak.
Dóri fölállt és ezt nem hagyta annyiban.
-Na most odaadok magának egy ezrest és takarodjon a szemünk elől. Tartsa meg a retkes visszajáróját, hogy beszélhet maga így a barátnőmmel, maga bunkó paraszt.
-A MAGA BARÁTNŐJE MEG HOGY TEHET FEL ILYEN OSTOBA KÉRDÉSEK?- üvöltött a Dórival és emelte fel mutató ujját felé.
Norbi felállt és elküldte a kalauzt.
-MOST SZÉPEN ELVESZI A DÓRITÓL A PÉNZT, ÉS SZÉPEN ELTAKARODIK INNEN. A FELESÉGÉVEL BESZÉLJEN ÍGY!- neki ment volna Norbi, de Ádám lefogta.
-Nyugi, barátom, nyugi! A végén meg kifognak dobni minket a vonatról. Örülök, hogy kiálltál a lányok mellett, de csak okosan barátom.-nyugtatta le a barátja.
A kalauz meg távozott.
-Norbi, nagyon köszönöm, hogy kiálltál mellettünk- zokogva ölelte meg Dóri.
-Tényleg, hogyha ilyen konfliktus van légyszíves elsőként rám figyeljetek mindig!- kérte a segítségüket Norbi.
-Képzeljétek el- mesél Linda- jövök ki a pályaudvarra Taxival. Mielőtt szállnék ki a kocsiból, kérte, hogy mellékeljem a pénz mellé a telefonszámomat!
-Nem igaz, hogy a legtöbb férfi a nőket csak a testük érdekli. Ez nagyon nem szép tőlük.- mondta Norbi.
-Így van Norbi, én akkor is így érzem magam jól, na meg a többi lány, hogy kicsinosítja magát.-reagált rá Linda.
-Én azért bírlak téged mert mindig önmagadat adod!- dicsérte őt Norbi.
-Te olyan érzelmes vagy Norbi- simogatta az arcát Linda.
Dóra meg örömében cukkolta őket.
-Na csak nincs köztetek valami?-kérdezte őket mosolyogva.
-Mi csak barátok vagyunk legjobb barinőm!-nevetett.
-Ti is a barátaim vagytok, nem csak a Linda.-mondta Norbi.- Na meg Dóri, látom nagyon feszült vagy néha, viszont aranyos vagy. Az indulataidat meg húzd le a WC-be, ezzel csak magadat idegesíted. Ha kell segítség itt leszek melletted, mint biztonsági őröd, ugyanúgy mint Lindánál.
-Köszönöm szépen Norbi, nagyon félreismertelek, és köszönöm még egyszer, hogy megvédtél.
-Na majd mikor mész megint forgatni?
-Majd, ha hazamentünk Siófokról. Most éppen nyaralunk.
-Mikor lesz rá lehetőségem arra, hogy mi megpillantsuk a filmforgatásodat?
Linda is nagyon meglepődött, hogy Norbi pillantást akar nyerni a kulisszák mögé. Linda Lady pornószínésznőnk még mindig nem akart beszámolni, hogy ő is ezt a szakmát csinálja. Siófokon is elmegy egy forgatásra. Csakhogy ezt titokban tartja. Dóri pedig válaszolt Norbi kérdésére.
-Nézd, a producerek nem igen örülnek, hogy idegenek is bejönnek a forgatás ideje alatt, de engem ez nem zavar, hogyha mindenki előtt szeretkeznem kell, akármilyen nemű személlyel.
-Szeretem az olyan embereket, akik élvezettel csinálják azt amit szeretnek.- dicsérte Norbi.
Elhagyták vonattal már Székesfehérvárt. A lányok elmentek mindhárman WC-re. A két fiú maradt ketten, Ádám megosztotta Norbinak egyik titkát.
-Norbikám, mivel a lányok magunkra hagytak, engedd meg, hogy megosszak veled egy titkot. Szavadat kell adnod, hogy nem beszélsz nekik egy szót!
-Rendben Ádám!- mondta Norbi
-Siófokon a Balaton parton megfogom kérni Évi kezét.
-Nagyon remek.
Ádám elővette kis dobozát, kinyitotta, megmutatta Norbinak Évának szánt gyűrűt.
Megérkeztek Siófokra. 80 perc volt az út.Leszálltak a vonatról. Norbi és Ádám segített nekik levenni a holmijaikat. Fülledt meleg volt az idő. 10 perc sétára voltak az állomástól. Egy 4 csillagos wellness szállodában fognak szállodázni. Bementek a recepcióra bejelentkezni. Egy recepciós lány fogadja őket.
-Jó napot kívánunk, Kovács Linda néven foglaltunk egy két ágyas, meg egy háromágyas szobát.
-Nézem!-mondta a recepciós- így is van. Itt is van a szoba kulcs, a 3. emeleten lesznek a 301-be, és 302-es a 3-as szoba.
Átvették a kulcsokat. Mennek be a szobájukba. Ádám és Éva aludt egy szobába, Norbi pedig a lányokkal 3-asban. Dóri meg Linda aludt a franciaágyon. A szoba sárga színű volt, Franciaággyal, a háromszemélyes szobában volt még egy különágy is. TV-vel volt felszerelve. Mindkét szobában volt erkély. A fürdőszoba modern verzóban nézett ki. Zuhany fülkével felszerelve, mosdóval, WC-vel, meg bidével.
Egy óra készülődés után, kimentek a medencéhez. Megvárták egymást Norbiéknál. A 2 fiú hawaii fürdőnadrágban volt. Linda fehér, rózsaszínű csíkos kétrészes fürdőruhában volt. Dóri is ugyanilyenben volt, de ő zebramintásban. Éva meg fekete egyrészes ruhában volt. Középen csak a köldökét takarta el.
-Na akkor csobbanjunk egyet a medencébe.
Lementek fürdeni. A fiúk fürödtek. A lányok leginkább napoztak. Bekenték napolajjal a testüket, feküdtek a nap felé. Ez így ment este hétig. Norbi, Linda meg Dóri a szállodában akartak maradni. Ádám meg elakart menni Évával a Balaton partra. Hívták őket, de nem akartak jönni, mert ma itt akarták tölteni az estét. Majd holnap elmozdulnak valamerre. Norbi sejtette, hogy miért akarja elvinni Évát, mert Ádám elmesélte neki egyik titkát.
A két szerelmes pár átöltözött. Ádám egy száll ingben meg egy nadrágban volt. Éva meg a világos kék nyári egyrészes ruhát öltött fel.
El sétáltak kézen fogva a sétáló utcában. Közben a két fiatal pár egymás szemébe nézett, mosolyogtak egymásnak. Ádám meg megpuszilta fejét.
-Nagyon örülök, hogy vagy nekem. Nagyon fontos vagy számomra.-mondta Ádám.
-Nekem is Drága.
Már lesétáltak a naplementés Balaton partra. Leültek a kőre. Ádám kérdéseket tett fel kedvese felé.
-Kicsim mit szólsz? Mindig is a magyar tengerparton akartál lenni kettesben, most itt a várva várt pillanat. Lágy szellők mozognak a levegőben, hallani lehet a víz csobogását.
-Tényleg úgy néz ki mint egy festmény. Amit rögzít ez a kamera- mutatott Éva mind a két saját szemére.
Ádám feláll. Elé térdelt bal térdével Évához.
-Kicsim egy kérdést szeretnék feltenni, hozzád. Régóta vagyunk együtt. Itt az idő, hogy feltegyek feléd egyetlen egy kérdést.
-Halljuk drága!-kíváncsiskodott Éva!
Ádám kinyitotta a gyűrűs dobozát, felé mutatta.
-Somogyi Éva! Hozzám jössz feleségül?
-Hozzád megyek!- örült neki. Puszit nyomott Ádám borostás arcára. A srác fogta a kedvese arcát, és a szája felé irányította. Megcsókolták egymást, nyalogatták egymás nyelvét érzékien. Majd a végén átkarolták egymást. A csodaszép pasi hátradőlt, magával húzta kedvesét.
-Nagyon boldog pár leszünk életem. Tudom, hogy sokszor veszekedünk, de akkor is szeretlek!
-Szeretni is fogjuk  egymást Ádám.- Harapdálta a nyakát a párja.
Észre sem vették hogy  figyelete őket három spanyol turista. Megtapsolták őket.
-Era muy agradable! Felicitaciones a usted joven pareja encantadora! (Nagyon szép volt! Gratulálunk nektek szép fiatal pár!)- gratuláltak Ádáméknak.
Ádám és Éva nevetett egymással. Szájon is puszilták egymást. A három spanyol meg tovább lépett. Sötétedik, a fiatal pár meg megy vissza a szállodába. Megnézték, hogy Norbiék fürdenek-e még. Már nem voltak a medencénél. Mennek a lifthez. Ott futottak össze a trióval.
-Sziasztok mi újság?- kérdezte Linda.
-Még mindig fürödtetek?- kérdezte Ádám
-Szaunából jöttünk ki.-felelt Norbi.
-Éva és én szeretnék egy fontos bejelentést tenni.-mondta Ádám.
Na halljuk esküvő lesz?-kérdezte Dóri.
-Még nem lesz esküvő. De nézzétek meg légyszíves az Éva ujján.
Mutatta a menyasszony jelölt a jegygyűrűt a gyűrűs ujján. Mondta, hogy Ádám megkérte a kezét. A lányok olyat visongtak örömükben. Gratuláltak az ifjú párnak. Viszont a recepciós rájuk szólt.
-Elhiszem, hogy jól érzik magukat, meg szívből örülnek egymásnak, de kérem csak ezt halkabban.
-Szíves elnézésüket kérjük!-mondta Linda.
-Srácok, mégis üljünk be a sétányba egy pohár koktélra!-ajánlotta fel Linda.
Senki nem volt ellene. Átöltöztek esti ruhában. Elindultak a Petőfi sétányra. Egy szórakozóhelyen ültek le. Mindenki rendelt magának egy finom koktélt.
-Egy pina Colada-t kérek.-mondta Linda.
-Egy sexonda beach-et.- kér Dóra
-Én is egy szexonda beachet.- Éva is azt kért.
Fiúk is rendeltek.
-Norbi mit igyunk?
-Jó hesz a mojito?. kérdezte Ádámtól.
-Renben, de elötte Tequilázzunk.
-Benne vagyok Ádám.
Kifizette mindenki az italát. Lányok kortyolták a koktéljukat. Norbi és Ádám az ivászatot tequilákkal indította. Egy csipet sót szórtak a kezükre. Lenyalták a sót.
-Ádám és Éva, sok boldogságot kívánok nektek! Maradjatok is együtt.-tartotta mindenki felé a poharát.
-Köszönjük szépen Norbi.
A két férfi lehúzta a Tequilát, utána gyorsan a citromba haraptak. Ők is kortyolgatták utána a mojito-jukat. Később megjelent az a három spanyol férfi, aki látta Ádámékat.
-Estos son los dos amantes!(Itt van a két szerelmes pár!)- tapsolva üdvözölték Ádámékat.
Ti honnan ismeritek egymást?-kérdezte Dóra.
-Ellos son nuestros amigos?( ők a barátaitok?)-kérdezték, de semmit nem értettek spanyolul az 5 jóbarát. Végül az egyik spanyol angolul kérdezett.
-Do you speak English? (Beszéltek angolul?)
-Me very well! (Én nagyon jól!)-mondta Linda.
A spanyol srác elmondott mindent Ádámékról, mivel látták a csodálatos ceremóniát.
-We have seen that your friend Adam, he proposed to her, they were so wonderful together. (Láttuk, hogy a barátotok Ádám, megkérte Éva kezét, olyan csodálatosak voltak együtt.) -számolt be nekik.
-Azt mondja, hogy láttak titeket együtt és nagyon boldogok voltatok.-tolmácsolt feléjük Linda.
-Így van, minket nem zavart, hogy néztek, úgy is az egész világ tudni fogja.-mondta Éva.
Tolmácsolt feléjük Linda.
-Így van, ahogy mondjátok. Úgyis tudni fogja a világ, hogy összejönnek, úgyhogy nem érdeklik őket. (So it is, as they say. Anyway you will know the world to come together, so I'm not interested in them.)
Az angolul tudó spanyol elmondta neki a barátainak spanyolul Linda mondandóját.
Nagyon jól szórakoztak. Elmeséltek nekik mindent, hogy miért jöttek el Siófokra. Menni fognak a Balaton Soundra. A három spanyol barát is azért jött le Magyarországra, jegyük van erre az eseményre. Az 5 jó barát majd visszament a szállodába éjfélkor aludni.

V.Fejezet (Nyaralás alatt is munkaidő van)
Jól telt az első éjszaka a szállodában. Felébredtek frissen. Az egész napot a Balaton parton szeretnék eltölteni. Lindának viszont van egy kis dolga. Előtte Johnyval forgat egy  videót. Nyaralójában szeretne forgatni Lindával egy POV filmet. POV rövidítésének jelentése: Point of view. Azaz a pasi szemszögéből mutatják az aktust. A siófoki nyaralójában lesz a forgatás a medencében, miközben fürdeni fog Linda.
El készülődtek a reggelihez. Svéd asztalos reggeli fogadja a vendégeket. Szép friss gyümölcsökkel, felvágottakkal, sajtokkal, szeletelt kenyerekkel, zsemlékkel, friss gyümölcslékkel, kávékkal, meg teákkal. Pirítani is lehetett kenyeret pirítósnak. Annyi választék volt terítve az asztalon. Jóízűen elfogyasztották a reggelit. Utána felmentek a strand cuccokért. Linda ahelyett, hogy a strand táskáját vitte volna, a gurulós bőröndjével ment el, oda rakta a fürdőruháját.
-Kicsi Linda, miért ezzel a nagy táskával jössz?-kérdezte Dóri.
-Norbi! Ki tudnál egy kicsit menni kérlek?-kérdezte Linda.
-Persze már kész is vagyok!
Linda elmondta barátnőjének, hogy hova megy el strand előtt.
-De most miért vállaltál el még munkát nyaralás alatt?
-Nyugi, nem mondtam el Johny-éknak, hogy hol vagyunk.-nyugtatta le Linda.
-Ahelyett, hogy kikapcsolódnál velünk, most fontosabb neked a munka?
-Nem tudom, kellene még pénz, azért vállaltam el. Kérlek értsd meg, a munkám az életem!
Dóri végül túl tette magát az egész dolgon, mondta, hogy akkor menjen. Kimentek a szálloda bejáratához, Linda beszámolót tett.
-Figyeljetek! Most felugrom a nagyimhoz egy kicsit, viszek neki ajándékot, amit még otthon vettem neki. Majd utánatok jövök a strandra.-búcsúzott el Linda.
-Üdvözlöm a nagyidat szeretettel!-mondta Norbi.
-Átadom neki- puszilta Norbit.
Linda sétált gurulós bőröndjével Johny nyaralójába. Oda is ért 15 perc sétálgatással.
-Szia Johny!- puszival köszönt Johnynak.
-Helló Linda Lady! Na milyen Siófuckon?-kérdezte a rendező.
-Nagyon jól! Köszönöm, hogy kérded.
-Várod már nagyon az amerikai utat?
-Már alig várom!
-Gyere Linda Lady kerülj beljebb! Nézd meg a medencémet!
Be is mentek, Lindának nagyon tetszett a helyszín. Mondta Johnynak, hogy Narancssárgás melltartót, türkizkék színű bugyit hozott a forgatásra. A rendező elmondta, hogy a medencében úszógumiban fog ülni, levetkőzteti, lesz majd hogy a víz alá fog menni, leveszi róla a bugyiját. Majd kimegyünk a medencéből, leszopja Johny-t. Közben odaadja neki a fizetését a kamerába. Utána jön a lovaglás, és a dugás. Befejezésként, magömlést fog okozni Lindának. A lánynak el kell kennie a spermát a mellén, de akár le is nyelheti. Johny arca nem lesz benne a kamerába, közben meg végig megállás nélkül forogni fog a kamera.
Átöltözött Linda. A fürdőruha már rajta volt. Nem sminkelte agyon Piroska a lányt, mert úgyis el fog mosódni vízben a lány. Viszont a szemét kihúzta, Rózsaszínnel kifényezte az ajkát. Na meg halványan a szemhéjait. Az összes körmét kilakkozta Lindának a profi sminkese piros színűre. Megvárták, hogy megszáradjon a körömlakk.
-Ugye már rég bevetted a fogamzásgátló tablettát, mert gumi nélkül fogjuk ezt csinálni?
-Természetesen Johny!
-Jóba vagytok még Dórával? Lerendeztétek az ügyeiteket?
-Már megbeszéltünk mindent, el is felejtettük, hogy min kaptunk össze.-felelt Linda.
-Az a lényeg! Szóljál, hogyha kezdhetünk.!
-Felőlem kezdhetünk, csak előbb bevizezem a testemet.
-Csak nyugodtan.
Linda belement a vízbe szépen lassan. Pillangóba odaúszott a nagy úszógumihoz. Zöld színű volt, tetején piros fehér pöttyökkel volt díszítve. Belemászott, kényelmesen elhelyezkedett benne. Addig Johny teljesen levetkőzött meztelenre. Fogta a kamerát és Lindát kezdte felvenni.
-Felvétel mehet! Csapó!
Forgott a  kamera!
-Hi, Baby! (Helló baby!)
-Hello! Come on in, the water is very good! (Szia! gyere be, nagyon jó a víz!)- hívogatta magához a vízbe a Johny-t, közbe le is fröcskölte.-Do you dare to come dear! (Nem mersz bejönni te drága!)
Johny egy fejest ugrott a vízbe. Közben tartotta a kamerát, mivel a videó a pornószínész szemszögéből játszódik. Oda úszott Linda Lady feneke alá. Markolászta neki körbe-körbe. Húzogatta a bugyiját. Majd kijött a víz alól.
-Do not Johnny! (Nem szabad Johny!)- mondta neki nevetve.
Linda csak kényelmesen ült az úszógumiban a vízben nevetve csillogó mosolyával.
-I really like your necklace! (Nagyon tetszik a nyakláncod!)
-Köszönöm! (Thank You!)
-What is your name? (Hogy Hívnak?)
-My name is Linda Lady! (A nevem Linda Lady!) Johny is so hot! (Annyira melegem van Johny!)
-Very nice legs Linda Lady! (Nagyon szép a lábad Linda Lady!)
Magához húzta Linda Lady-t, megpuszilgatta a lábát Lábfejétől egészen a térdéig.
-Do it one more time please!(Csináld még egyszer kérlek!)- kérte szépen.
Még egyszszer kényeztette a finom lábakat. A lány meg szexi mosolyával kápráztatta a kamerás fiút. Odahajolt a lányhoz megcsókolta. Viszont ez a felvételben nem látszódik, mert ugye ebben az a cél, aki veszi fel a videót nem látszódhat benne. Ez a POV filmek szakmai elve.
-Let me take off my bra.(Hadd vegyem le a melltartódat.)
Johny oda nyúlt a kezeivel, és kibújtatta Linda Lady hamvas vizes cicijét. A színésznő meg fogta a rendező alkarját.
-Rear tie it up please!(Hátul kösd ki kérlek!)-mondta Linda Lady.
Úgy is csinálta Johny a nyakánál kioldotta a madzagot. A lány magától dobta le utána. A haját meg oldalra tolta.Végül kibújtatta a barna színű mellbimbóját. Johny meg simogatta a jobb mellét. Hátratolta a lányt, majd vissza is húzta magához finoman belemarkolt a bal keblébe. Ujja hegyével csipegette a jobb bimbóját. Linda meg nevetett bájos mosolyával.
-Cruise to please!(Hajókáztass meg kérlek!)-kérte a bájos mosolyával.
-Let me see your beautiful pussy. (Inkább megnézem a szép puncidat.)
-No! (nem!)- nevetett Linda.
Tilalma ellenére Johny a víz alá merült. Feltolta a szexi bugyit, nyalogatta a puncit a víz alatt. Linda csak nevetett. Kihúzta a lányt a vízből. Kiment ledobta a bugyiját magáról, meg a melltartót.
-Let's watch the pussy! (Hadd nézem a puncidat!) kérte Johny.
Vissza ment a vízhez. Leült Johny felé. Széjjel nyitotta a lábait. Simogatta a csupasz fazonra igazított punciját.
-I really like you're cute? (Nagyon tetszik neked te édes?)
-It is a beautiful pussy. (Nagyon gyönyörű puncid van.)
Utána a lány megfordult. Pucsitotta a csupasz nagy hamvas fenekét. Meg is simogatta a jobb oldalát. Linda Lady élvezettel hümmögöt, mikor Johny simogatta a csinos puncit. Kiment a lány a vízből, hívogatta ujjával Johny-t.
-Come to Johny! (na gyere Johny!)
Ment is az úriember de nem üres kézzel ment hozzá, hanem a kezébe nyomta a 100 000 forintot 20 ezresekkel.
-Here's the money! In return, indulge your cat! (Itt a pénzed! Cserébe kényeztess el cica!)
Megfogta a lány a pénzt. Elrakta a táskájába. Közben ezt is vette fel a kamera. Oda térdelt Johny álló pénisze felé, elkezdte szopni. Markolászta a duzzadt farkat. Ki be mozgatta a szájában. Szépen rázta. Végén mély torkozással elengedte a szájából. Tucsogott a nyál a péniszen. Kezével továbbra is fogta. Rázta neki. Linda Lady-nek meg folyt a szájából a nedv az ajkán. Csak nézett a kamerába végig mosolyogva. A bal golyót bevette. A tekintete továbbra se vándorolt el. Továbbra is szájába vette a véreres duzzadt péniszt. Behunyta a szemét, simogatta Johny lábát. Szemébe nézett, egész csak a makkot vette a szájába. Remegtette a fejét. Rázta megint, és sorozatosan ezt csinálta. Johny szemszögéből nézve. Lehetett látni szép hamvas cicijét, finom csupasz bőrét, bársonyos orcáját. Lehetett még látni szép barna szemét, ártatlan nézésével. Rácsorgatta a nyálát a péniszre, majd felitatta azt. Nyitott szájával támasztotta ki a merev péniszt. Megint bevette és mozgatta a száját. Markolta, rázta mosolyogva. Megnyalta a tövet a heréktől fel a makkig. Megint cumizott. A tekintette végig a kamerába figyelt. Johny simogatta Linda Lady fejét, majd egy kicsit vadabban fogta neki, hogy jobban becsússzon neki a töve a torkáig. Elengedte a lányt. Elkente markolászásával a nyálát. Ezt is még egyszer megismételték. Utána a makkot a csücsörített szájához tartotta. Linda Lady mind a két kezével rázta a péniszt, szájával meg bekapta a makkot. Lenyomta a vesszőt a torkáig, aztán kiengedte és váltott kezével fogta a makkot. A bal golyót a szájába vette, bal kezével pedig verte a farkát. Ráköpött egy nagyot az álló péniszre, elkente rajta.
-Come ride me, baby! (Gyerünk bébi, lovagolj rajtam!)-Szólította fel partnerét.
Johny hanyatt feküdt. Linda Lady meg belehelyezte a farkat a segglyukába. Elején nagy nehezen csúszott be, aztán már könnyebben. Mozgatta rajta szép bársonyos fenekét. Johny simogatta, majd váltott kézzel paskolta neki. Linda csak élvezetes hangokat adott ki. Formálta neki Johny a formás kis popsiját.
-it is very!(ez igen!)-nyögdécselt örömében a lány.
Helyet cseréltek. Linda bébi feküdt hanyatt, szétnyitott lábakkal. Melleire volt támasztva a lába. Derékszöges hajlatban volt mindkét lába. Finoman belehatolt Johny. Egymás szemébe néztek végig. Linda csak nyögdécselt. Fogta a saját fenekét. Volt hogy a pénisz kiesett, hogy a puncit simogatta a végén. A gyönyörűen szép csaj megfogta és vissza helyezte a nyílásába. Belekapaszkodott Johny lábába. Ez csinálták folyamatosan. Linda váltott az ágyon kutyapózt, és így folytatták a dugást.
-I would like to ask for semen in my mouth.(Szeretném a spermádat a számba kérni.)
-Ok baby (Oké bébi.)
Johny gyorsan mozgatta a dugást, mikor érezte, hogy ki fog ráélvezni, szólt a lánynak.
-now baby! (most bébi!)
Linda Lady oda fordult felé, Johny rázta a farkát, a lány meg fogta a szőrös lábakat. A kamerába nézett nyitott szájával és várt, hogy a meleg sperma hozzá kerüljön. Egyet rálőtt a bal arcára, majdnem, a szemébe is ment. Szájába is belespriccelt. Linda becsukta a száját, és nyálával kifolyatta az állán. Belenevetett a kamerába. Lenyalta az ujjával az ondót. Megint cumizott egy jót. Kifolyatta az állán a saját nyálát. Megpuszilta a makkot. Szétkente a gyönyörű szép cicijén. A maradékot pedig lenyelte. Be is bizonyította a nyelést kinyújtott nyelvével. Csak is nevetett. Ezzel le is állt a forgatás.
-Köszönöm szépen Linda! Nagyon jól csináltad ezt is. Múltkor szerepeltél Dórival egy leszbikus filmben. Ott is végig csak te csináltad sokkal lelkesebben, mint a barátnőd. Számomra te vagy az aranybánya. Mindig is kérdezik tőlem, hogy mikor lesz a következő film Linda Lady-vel. Nem véletlenül fogunk menni Miamiba!- dicsérte őt Johny.
-Azért csinálom ezt, mert nagyon szeretem a munkámat, és ennek élek!
-Nagyon jó ezt hallani. Látom te sosem szeretnél magadnak párkapcsolatot, mert így érzed magad jól.
-Igen.-mondta Linda mosolyogva.
El ment tisztálkodni Linda. Johny pedig beszélt Piroskával a profi sminkesével.
-Figyelj Piroskám! Itt a nézettség szaga folyik. Ezért találd fel magad, alakítsd át magad külsőleg, vagy bújjál el. Engem nem érdekel. Csak arra szeretnélek kérni, hogy kövesd Lindát. Győződj meg róla, hogy minden rendben vele. Ő hozza nekünk a pénzt a pornóiparba. Ha ő nem lenne, nem fog semmit érni az egész. Nekem ő a főnyeremény. Nem veszíthetjük el!
-Igen Johny!
Linda megtisztálkodott. Kijött elköszönni Johnyéktól.
-Sziasztok!-búcsúzott el a lány.
-Linda, csak egy kérdésem van, mit csinálsz ma?-kérdezte Johny.
-Ma strandolunk egész nap a barátaimmal.
-Nahát ők is itt vannak?
-Igen, tudják, hogy beugrottam hozzád.
-Nézd Linda, tudok ajánlani neked egy pornós munkát itt a Balatonon egy hajón.
-Nem tudom- mondta Linda- nekem programom lesz a barátaimmal.
-Hát tudom ezzel jár, de inkább odaadom egy másik lánynak ezt a munkát.-mondta Johny.
-Jaj, dehogyis csak vicceltem, mégis tudok jönni.- mégsem ellenkezett Linda, viszont megígérte Dórinak, hogy ez volt az első és utolsó a nyaralás alatt.
El ment Dóri a strandra a barátaihoz. Piroska meg Johny kérésére nyomozni kezdett Linda után.
Visszatért a barátaihoz.
-Mi volt a nagymamádnál Linda? -kérdezte Norbi.
-Nagyon jó volt nála, meg kérdezte, hogy megy nekem a művészet. Nagyon imádja azt, hogyha boldognak lát.
-Remélem jól érezted magad a nagyidnál Lindu!-kérdezte Dóri mosolyogva, mivel csak is ő tudta az igazságot.

VI.Fejezet (Egymásra talál a szerelem)
Az 5 jó barát kellemesen töltötte el a napot a strandon. Vízibiciklit is béreltek. Norbi és Ádám tekert. Piroska is velük tartott, de persze úgy, hogy ne vegyék észre. Napszemüvegben, szalma kalappal. Egy személyes kajakkal követte őket. Információt kell adnia Linda Ladyről. Piroska csak követte őket. Egyszer csak beleborult a vízbe.
-Segítség, segítség!
Linda meglátta a a vízben fuldoklót.
-Nézzétek, nem tud úszni a hölgy. Segítsünk.
Nagyon gyorsan visszafordultak a vízibiciklivel. Ádám és Norbi belement a vízbe, és kimentették Piroskát. Felrakták a vízijárműre.
-Jól van hölgyem?-kérdezték.
-Köszönöm szépen!
-Ez Piroska! Te meg mit keresel itt?- kérdezte Linda.
-Ne haragudj kérlek, de nagyon összekeversz valakivel. Nem én vagyok Piroska!- hazudta feléjük a nő.- én vagyok az úszómester.
-Ha te vagy az úszómester, akkor miért fuldokoltál a vízben?- kérdezte Norbi.
-Nagyon rég úsztam ilyen mély vízben. Köszönöm, hogy megmentettétek az életemet.
Kimentek a vízből. Összepakolták a holmijukat. Linda egyértelműen a gurulós bőröndjével jött.
-Gyere Norbi pakolj hozzám pár dolgot, látom több holmid van, mint nekünk.-ajánlotta fel a lány.
-Ne hülyéskedj te kedves. Nem kell.-mondta Norbi.
-Ti már előbb voltatok itt mint én. Meg kellett látogatnom a nagyit.- válaszolt a fiú előtt, átkarolva a nyakánál. Puszit adott neki az arcára.
-Nagyon örülök, hogy megismerhettelek.-mondta Norbi -Tudod, minél jobban megismerjük egymást. Egyre több dolgot fedezek fel beszélgetésünk közben.
Linda meg távolról fotózta Lindát, hogy bizonyítékot szerezhessen Johnynak. Viszont semmit nem hallott. Mikor már mentek a kijárat felé, szép óvatosan ismeretlen ruhában hallgatta a beszélgetéseket.
-Ma este irány a Balaton Sound. A 7 órás személy vonattal megyünk át Zamárdiba.-beszélték meg egymással.
Piroska már tudta, hogy Lindáék merre tartanak éjszaka. Egészen a szálloda bejáratáig kísérte el az 5 jó barátot. Azonnal fel is hívta főnökét.
-Szia főnök! Na azt tudtam meg Lindáról, hogy van valakije, akivel össze szeretne jönni. Meg is puszilta partnerét Van is róla fényképem.
-Rendben van! Most hol vannak?
-Siófok nevű 4 csillagos Wellness Hotelben. Este mennek ki a zamárdiba vonattal a Balaton Soundra.
-Na nagyon jó. Most szakadj le róluk. Ne lássák a recepciósok, hogy egy idegen ember követi a másikat. Gyere vissza a villába. Kapsz egy Kalauz ruhát tőlük, és azzal az álruhával követed, őket a vonaton, miközben csakis az ő jegyüket kezeled.
-Neked még van egy kalauzos ruhád?- kérdezte Piroska.
-Ne hülyéskedj, egyszer a vonaton is rendeztünk pornófilmet. Pont a te méreted, volt a hapsi.
Letették a telefont. Közben készülődtek a barátok a Balaton soundra.
-Norbi, mindig fel találom magam, de nagyon szépen kérlek, hogy segíts nekem, mert kivételesen nem tudom, mit vegyek fel az estére.- kérte a segítséget Linda.
-Olyanba öltözz fel kérlek, amiben jól érzed magad Kedves.
-De kérlek, mert most a te kedvedért szeretnék felöltözni.
-Rendben-mondta Norbi- akkor gyere kérlek szépen valami piros színűben.
-Neked miért a piros szín tetszik?- érdeklődött Linda.
- A piros szín jelentése: temperamentumosság, bátorság, biztonságérzet, érzelem, szenvedély. A szín szeretete aktív. Részemről ezt jelenti.
-Akkor a kedvedért olyat veszek fel. Menj át Ádámékhoz, megleplek, mit jó barátot.
Át is ment Ádámékhoz. Bekopogott, hozzájuk.
-Zavarhatlak titeket Ádám?
-Gyere be, mondjad!
-Képzed a lányok, kiküldtek a szobából, mert Linda megakar lepni engem, kérdezte, hogy milyen ruhát vegyen fel, csakis a kedvemért.
-Két szerelmes pár, mindig együtt jár.- cukkolta Ádám a barátját.
-Mi csak haverok vagyunk, mint veletek tesóm!
-Á nem, látom, hogy nagyon tetszetek egymásnak. Mondd ki felé az érzéseidet!
-Nem megy ez nekem. Ő nem akar párkapcsolatot, és őt ezért megbecsülöm.
-Azt nem tudhatjátok előre. Nézd barátom, ha kell segítség, akkor összehozlak titeket.
Visszatérve Lindához, meg Dórához. Semmilyen ruha nem volt már rajtuk
Mind a két lány kapta fel magára a melltartót, és az intim testrészükre a tangájukat.
-Látom, hogy nagyon tetszik neked Norbi.- örvendett Dóri
-Mi csak barátok vagyunk. Te is tudod, hogy pornószínészek vagyunk. Csak azt nem tudja, hogy én is az vagyok, hogy nézne ki az, akibe szerelmes vagyok, és mással meg szexelek ország világ előtt.- mondta Linda.
-Nem tudhatod azt. Nagyon sok lány van, aki pornózott, de már nem csinálja azt. Valaki mégis nagyon jó állásban dolgoznak a hétköznapokban. Csadot alapítottak, gyerekük van. Hidd el, hozzád való ez a srác. Meg nagyon megértő.
-Nem tudom. Szerintem úgyis látni fogja a videóimat, lehet, hogy magányában az én videómra verte ki, miközben a szexre gondolt? Na meg azért is csinálom, mert szeretnék a szüleimnek segíteni!
-Nézd, mint mindenkinek, mindenkinek van magánélete. Csak ez nekünk nem magánélet. Na hadd segítsek rád adni ezt a bíbor vörös rucit.
Fel segítette Lindára a piros egyrészes válltól combig érő ruhát Átlátszó háromszögben lehetett látni dekoltázsát. Fel húzta a fekete harisnyáit a lábára. felrakta a lábára a fekete tűsarkút.
-Várj, hadd adjak kölcsönbe pár holmimat neked.- adta fel Dóri a legjobb barátnőjére.
Ráadta az ezüst karkötőt. Dóri mondta, hogy mossa ki a fekete festéket a hajából, legyen most az eredeti barna hajszínében. Meg is történt a dolog. Elővette a hajszárítót. Megszárítgatta a finom haját.
-Na jó, engedd meg, hogy kicsinosítgassalak. Hadd segítsek!- ajánlotta fel Dóra.
Ráadta, az egyik kedvenc fülbevalóit. Nagy ezüst 10 centiméteres hosszú volt. Kilakkozta fehérre a műkörmöket. Elővette a sminkkészletet. Világos barnára alapozta ki a puha arcot. Kifestette a szemhéját, világos barnára. Kihúzta a szép szempilláit. Befejezésül kirúzsozta pirosra az ajkait. Elé tartotta a tükröt, hogy megpillanthassa magát.
-Na milyen lett?
-Nagyon szépen kicsinosítottál Dórim!
-Rám mindig számíthatsz. Te vagy a legjobb barátnőm. Na menj át, szerezz örömet Norbinak, mint barátodnak.- kuncogott Dóra.
-Te mit veszel fel?- érdeklődött Linda.
-Én csak egy egyszerű rövidnadrágot, meg pólót, hiszen csak fesztiválozni megyünk.
Át ment a gyönyörű lány, Ádámék szobájába, bekopogott az ajtón.
-Jó napot itt a szobaszerviz.- füllentett Linda.
-Kinyitom-mondta Norbi.
Kinek nyitott ajtót, hát Lindának.
-Olyan gyönyörű vagy!- simogatta az arcát gyöngéden.
-Köszönöm Norbi. Fogta a oda a kezét a kézhez.
Átöltözött Dóri is.
-Na mehetünk srácok?- kérdezte Dóri.
-Csak én öltöztem így ki, ti meg strandruhába mentek?- kérdezte mosolyogva Linda.
-Te mondtad, hogy döntsem el, hogy mibe gyere Kedves. - mondta Norbi.
Elkészülődött mindenki. Irányt vették a Siófoki vasútállomás felé. Ültek a padon, várva a vonatot. Éva elment megvenni a menetjegyeket. Piroska, meg mint kalauzos ruhában, figyelte a csapatot. Odakeveredett hozzájuk, egy lúzer srác.
-Szia! Olyan szép vagy ebben a ruhában. Na meg a szemeid, te cica!
Norbi megfogta Linda kezét, na meg nagyon összeráncolt szemöldökkel, mérges tekintettel nézet a srácra, mint pasija. Meg se kellett szólalnia Norbinak, máris lelépett szó nélkül. El is engedte a kezét Lindának, de a lány továbbra is tartotta.
-Köszönöm, hogy segítettél-nyomott egy nagy puszit a helyes pasi arcára. Piroska a távolból ezt is lefotózta.
-Csak megfogtam a kezed, nem csináltam semmit. Nem akartam, hogy rajtad lógjon ez a lúzer.- magyarázkodott Norbi.
-De akkor is kiálltál Linda mellett. Ez férfias volt.-mondta Ádám- adj egy pacsit tesóm!
Megszólalt a bemondó. Személyvonat érkezik Székesfehérvárról 19:03- kor 1 perc múlva a 2. vágányra. Tovább indul Nagykanizsára. A vonat menet rendszerint Nagykanizsáig minden állomáson és megállóhelyen megáll.
Megállt a vonat. Szállnak fel, na meg egyértelműen Piroska is munkaruhában. Megy a vonat. Oda megy hozzájuk Piroska az álruhájában. Benyit az ajtón.
-Jó estét kívánok. Új felszállók menetjegyét kérem szépen!
Minden utas mutatta a jegyét, de rájuk se figyelt, csak annyit mondott, köszönöm. Csak Lindáéknál állt meg és tőlük vette el a jegyet.
Látta, hogy Linda és Norbi fogták egymás kezét. Kérdéseket tett fel feléjük.
-Hova lesz az út Zamárdiba?
-Megyünk a Balaton Soundra.
-Mióta vannak együtt? -kérdezte az új pártól.
-Nézze, magának ehhez semmi köze nincs, mi csak barátok vagyunk. Nem is ismerjük önnel egymást, hogy több információt megosszak önnel.- mondta Norbi.
Megjelent az igazi kalauz.
-Jó napot kívánok, csak nem ismerjük egymást. Maga csaló. Na hadd lássam az igazolványát, illetve a menetjegyét!- utasította.
Piroska meg nézett pókerarccal a jegykezelő felé.
-Na jól tudtam! Az a szerencséje, hogy jó napom van. Azonnal leszáll a következő állomásnál, mert különben kihívom a rendőrséget.
Megállt a vonat Zamárdi felső állomásnál. Piroska meg elhagyja a szerelvényt. Az 5 jó barát egy megállóra van Zamárdi állomástól. Piroskát hidegen hagyta, hogy most le kellett szállnia, mert tudta, hogy merre fele tartanak. Linda meg volt ijedve.
-Végünk van valaki kémkedik utánunk. nem értem, hogy miért?
Megállt a vonat Zamárdinál. Olyan parti hangulat volt. Ott mindenki hülyére vedelte magát. Norbi csak  fogta a kezét a gyönyörű lánynak. Megakarta védeni őt a nyomulós pasiktól. Átmentek a belépőkapun. Megtörtént a jegykezelés. Lindát egy ismerős alak ismerte fel, akit elkísért egy pornófilm forgatáson, miközben öt férfival szexelt. Az a személy nem más mint Hajdú Gábor, aki interjút csinál minden sztárral.
Tartja a kamerát. A lány felé. Üdvözli.
-Kit látnak a szemeink. Ez a lány nem más mint Linda Lady felnőtt filmes szereplő.
-Ti honnan ismeritek egymást?- kérdezte Norbi.
-Nézze kérem, nem tudom, hogy ismerjük-e egymást. De nem én vagyok Linda Lady. Nagyon össze tetszik keverni valakivel.
-Most miért magázol Linda? Tudja mindenki, hogy te vagy a híres Linda Lady pornó színésznő.- mondta Gábor.
-Ne haragudjon, alig tudok kimozdulni, nagyon elfoglalt személy vagyok. Én a festészettel foglalkozom, nem a kamerák előtt szexelek idegenekkel.- hazudott Norbi előtt. -ti menjetek be a közönséghez, én is mindjárt megyek, maradj itt velem Dóri!
El mentek a srácok Évával együtt.
-Te meg biztos Dóra Black lehetsz. Viszont te veled beszélgethetünk.
-Velem igen.
-Ő biztos, hogy nem az egyik pornószínész barátnőd?- kérdezte Gábor.
-Nézd Gábor, ő tényleg Linda Lady! Ilyenkor nagyon nem szereti, hogyha munkaidején kívül kamerázzák, fel fedik valódi kilétét. Mi most azért jöttünk, hogy kikapcsolódjunk a barátnőmmel. Az a srác aki fogta Linda kezét, az nem a pasija, csak így szeretné megvédeni az idegen pasiktól való találkozást. Mennyit pénzt szeretnél kérni, hogy töröld a felvételedet?
Hajdú Gábor elgondolkodott.
-Nem kérek semmit, és bocsánatot kérek tőletek, nekem mindig ez a mániám, hogy interjúztassal. Jó szórakozást kívánok nektek. Nézzétek, ki is töröltem a felvételt.
Linda és Dóri csatlakozott. Norbiékhoz.
-Mit kértek kérni lányok?- kérdezte tőlük Ádám.
-Mi most sörözni szeretnénk fiúk. Benne vagytok?- kérdezte Dóri.
-Csapassuk lányok.-mondta Norbi.
Piroska is odaért a Balaton Soundhoz. Viszont a kidobó emberek nem engedték be, az öltözete miatt. Ennek a nőnek a kerítésen kívül kellett maradnia. Inkább visszament Johnyhoz, mert így is szerzet elég bizonyítékot, kalauzként rengeteg információt megtudott róluk. Norbi a pornószínésszel, összefog jönni. De a munkáját nem akarja megosztani vele, fél, hogy el fogja veszíteni őt.
Vissza a Balaton soundra. Megy a fesztivál. Már besötétedett. Világít a színes reflektor a színpadon. Füstöl a füst ritmusra. Legtöbben csak is fürdőruhában vannak. Az összes lány magasan tartja a kezét és sikonganak. A magyar tenger vízében is tombol a tánc. A Balaton Sound felirat előtt, ami a vízben van. Dóri, Éva és Ádám lekapta a ruháit, belecsobbantak a vízbe. Csak Lindán maradt ruha, csak ő nem hozott ruhát. Norbi ott maradt mellette.
-Te miért nem mész fürdeni velük a vízbe?- kérdezte.
-Csak nem akartam, hogy egyedül maradj.-mondta Norbi
-Miattam ne maradj itt, menj fürödj velük te is érezd magad jól!
-Én jól érzem magam melletted is, azért maradtam itt veled, na gyere, hadd öleljelek meg, de másra ne számíts! -mondta Norbi huncut mosollyal.
Ádámék tombolnak ütemre a vízben. Kikkel futnak össze, Fernandoékkal a  spanyol barátaikkal.
-Sziásztok!- próbáltak köszönni magyarul.
-Na Hi, How do you feel? (Na sziasztok, hogy érzitek magatokak?)- kérdezte Dóri tőlük.
-Very good for the party! We are glad to see you again. So this young couple. (Nagyon jó a buli! Örülünk, hogy újra láthatunk titeket. Na meg ezt az ifjú párt.)
Mosolyogtak Ádámék.
-There will be wedding? (Lesz esküvő?)- kérdezték.
-Még nem jutottunk el oda, de jövő nyáron össze szeretnénk házasodni.- mondta Ádám, ezt pedig Dóri tolmácsolta.
-A lot of happiness to you. Where is Norbi and Linda?(Sok boldogságot nektek. Hol van Norbi és Linda?)
-Out there on the beach. There is Linda in red dress. (Kint vannak a parton. Ott van Linda piros ruhában.)- mondta Linda.
Ott integettek Norbiék nekik. Az egyik spanyol meg kiabált feléjük.
-You will kiss? (Lesz csók?)
-No, no! (nem, nem!)- mondta Linda pirult arccal.
-Well, kiss, kiss ... (Na, csókot, csókot...)- kiabáltak mindannyian, hogy az egész közönség üvöltött a vízből.
Lindának nem volt más választása. Norbi felé fordult és egy hosszú szájra puszit nyomott a szájára. Mindenki őket tapsolta. A DJ miközben nyomta a zenét ezerrel. Nem tudta, hogy mi van. De nem érdekelte, csapatta a fesztivált.
-Gyerünk, kezeket a magasba!
Telik jól a buli. Éjjel 2 óra van. Linda már nagyon menne a szállodába vissza aludni. Elfáradt. Mindenki még maradni szeretne a társaságból. Ádám félre hívja barátját Norbit.
-Figyelj tesóm! Kísérd el a szállodába Lindát. Ha látod, hogy elérkezik az idő, csókold meg, nincs mese. Látom rajta, hogy nagyon akar téged. Nekünk férfiaknak kell kezdeményezni előbb.
-Félek, hogy meg fog utálni, hogyha megcsókolom.- ellenkezett Norbi.
-Nézd, én tudom, milyen. Én is így jöttem össze a barátnőmmel, aki hamarosan a feleségem lesz. Rajta van már az eljegyzési gyűrűm. Neked mutattam meg először. Utána a kedvesemnek.
-Igazad van, elfogom mondani neki, hogy mit érzek feléje.-mondta Norbi.
-Hívj egy Taxit, ne vonatozzatok, mert már alig jár. Na sok sikert. Ha el megy sok pénzed, kifizetem.
Megy Norbi Lindához.
-Na menjünk, én is elfáradtam kedves Linda.-mondta feléje.
Kint várnak a Taxira. Meg is jött. Hátra beülnek
-Na és merre vihetem önöket.- kérdezte a Taxis.
-Siófokra a Siófoki Wellness Hotelbe. Itt a cím.
Indultak vissza a szállodába. Közben Norbi flörtöl Linda felé.
-Olyan szép, puha, selymes kezeid vannak. Egész nap fogni tudnám őket.- a lány pedig mosolyogva fogadta a szép srác szavait.
Le telt 3 perc. Ismét beszélt felé.
- A kezeid már nem olyan szépek, hogy fogjam őket, mint pár perccel ezelőtt. Mindent visszavonok. Rövid idő alatt elévült, amit korábban mondtam.- most meg piszkálta.
-Hé!- Norbi kezéhez nyúlt, hogy újra foghassa.
-A mosolyod igazán beindít.-bókolt egyet felé. A lány pedig mosolygott.
-Nagyon aranyos vagy.- fogadta mosolyával Linda.
Norbi fogta a lány kezét, hosszú ideig, nézett a gyönyörű lánynak mélyen a csillogó barna szemébe. Utána bal kezével simogatta a bársonyos puha arcát. A tekintet sehonnan nem vándorolt el. A taxis, meg nem akart egy szót sem szólni. Csak végezte a munkáját. Ment a rádióban éppen a Titanic főcímdal zenéje. Fel tekerte a hangerőt. Norbi meg folytatta tovább a flörtölését.
-Van valami veled, ami nagyon nem hagy engem nyugodni.-mondta Norbi
-Na mi az?- kérdezte mosolyogva Linda.
-Nézz ki az ablakon- nézett ki a lány- tényleg olyan szép az ég, mindig is az ilyen éjszakákat szeretem, mikor az égbolt tiszta és fehér csilagokkal van szétszórva. Nekem olyan gyönyörű.
-Én is. Mindig is kint akartam aludni a csillagos ég alatt. -mondta Linda.
-Mindig is olyan nőre vágytam, aki szereti az életet, szereti a munkáját, önmaga tudd lenni, meg tudd nevettetni. Számomra a belső tulajdonság a legfontosabb egy nőben. Azért a külső is. legyen szép, és csinos. Na meg elragadóan szépen mosolyogjon.- mondta Norbi. Linda úgy érezte, hogy ő róla beszélt Norbi. Ő tisztában, volt, hogy csak barátkozni akart vele. Azért engedte, hogy megölelje, mert úgy érezte, hogy ő tényleg egy igazi úriember.
Megérkeztek a szállodába. Hívják a liftet. Nyílik a lift ajtó. Beszállnak. Bezáródott az ajtó. Még nem is érte el az első emeletet, egyszerűen megállt a felvonó. Linda megijedt.
-Mi történt? Miért nem megyünk tovább?- nyomta pánikolva a vészcsengőt.
-Linda nyugi!-nyugtatta Norni.
-De hát félek a bezártságtól!- zokogott Norbi vállán.
-Jönni fognak értünk. Tudják, hogy beragadt a lift.- nyugtatta ismét Norbi, végül átkarolta, fogta az arcát. Zsebkendőjével törölte le a könnyeket.
Linda elmosódott sminkjélvel nézett mélyen Norbi szemébe. Az arcát egyre jobban közel vitte Norbihoz. Mielőtt, majdnem összeérintették, a fiú ellenkezett.
-Nem szabad ezt csinálnunk!- tartotta oda a srác a kezét gyengédet a lány ajkaihoz.
Lindát ezt hidegen hagyta. Szenvedélyesen megcsókolta Norbit. Gyorsan forgatta a nyelvét a partnerén. Összefogták egymást. Kigombolta Norbi ingjét egyesével. Szét húzta rajta a felsőt. Puszilgatta Norbi testét. Fentről lefelé a pocakjáig. A felizgult srác csak hátradőlt a lift ajtónak. Linda viszont lehúzta a földre. A lány hanyatt feküdt a földre. Norbi ráfeküdt. Természetesen nem nehezedett rá. Feküdve csókolóztak a földön. A srác botjával bökte Linda ruhába zárt punciját. Puszilgatta a lány nyakát. Majd csókolgatta a dekoltázsát. Linda nem habozott. Kibújtatta kebleit Norbinak. Fogta a fejét, és el se engedte. Csukott szemével, hanyatt feküdve sóhajtozott. Nagyon élvezték a szeretkezést. Egyszer csak megindult a lift. Linda gyorsan vissza bújtatta a mellét a ruhája mögé. Kinyílt az ajtó. A karban tartó meg csak nézett.
-Minden rendben? Jól vannak?- kérdezte.
-Csak nagyon melegünk volt. Olyan fülledt meleg volt  a liftben.- mondta Norbi.
Bementek a szobájukba.
-Alszol mellettem a francia ágyban?- kérdezte a lovagtól.
-Nem tudom, mit fog szólni a barátnőd.- kezdte mondani Norbi. Linda meg befogta a száját.
- Engedd el magad. Semmi probléma nem lesz, amíg negem látsz.
Bementek a szobába. Le is dőltek az ágyra. Linda le is vetkőzött Norbi előtt. Csak a bugyi, a melltartó és a fekete harisnya maradt rajta. Majd bebújt Norbi mellé az ágyba. Beszélgettek személyes dolgokról. Olyan jó témákat mondtak egymásnak.
-Képzeld.. kezdett mesélni Linda- mikor, Dórival megismerkedtem a gólyatáborban. Éjszaka olyan őrültségeket csináltunk a fiúkkal. El dugtuk a cipőjüket, összekötöztük a cipőket és feldobtuk a fára mikor már rég aludtak. Olyat hangoskodtunk, hogy az egyik tanárunk futtatott reggelig minket- sztorizgatott a régi emlékéből.- Dórival a mai napig elválaszthatatlanok vagyunk.
- Nekem meg piros fűszer paprikát raktak a cipőmbe tesi órán. Mikor levettem, tiszta piros volt a zoknim ujja.
Utána meg még mélyebb témáról beszéltek.
-Neked még él valamelyik nagyszülőd?- kérdezte Norbi
-Csak egy nagymamám él itt Siófokon. Pajzsmirigy rákja van. A szeretet otthonban lakik.
-Az én nagymamám tüdőrákban hallt meg.- mondta Norbi- viszont az almás pitéje volt a legfinomabb.
-A nagyimnak meg a kuglófja volt finom, amíg nem ment idősek otthonába. A szüleimnek szoktam segíteni. Szegeden laknak. Havonta meglátogatom őket, és mindig adok nekik pénzt. Szegény körülmények között nőttem fel. Mióta leérettségiztem, azóta élek Budapesten. Családodról tudsz valamit mondani Norbi?- kérdezte Linda
-A szüleim élnek. Mi nagyon jól élünk. A példaképem a nagyapám volt. 11 éves voltam mikor meghalt. Én voltam a kedvenc unokája. Sose felejtem  el, a közös élményeket, mikor vitt-hozott az óvodából, logopédiából. Én voltam neki a sózsákja. A szüleim szerint, jobban hasonlítok nagyapámra, mint rájuk.
-Értem!-mondta Linda.
Átkarolva megcsókolta Norbit. El akarta mondani feléje az igazat.
-Nézd Norbi, nem az a személy vagyok, akinek hiszel.- kezdeni akarta vázolni az igazságot.
-Na most miért? Mi nyomja a lelkedet Édes?
Mégsem akarta elmondani neki , hogy ő egy pornószínésznő, inkább másra terelte a sztorit.
-Nagyon melegem volt a liftben, azért eresztettem ki a kebleimet! Ne haragudj! De nagyon jó érzés volt amit csináltál velem.
-Elhiszem! De ez akkor is olyan jó érzés  volt mindkettőnknek.- mondta Norbi.
Linda, Megcsókolta Norbit. Olyan érzékien, hogy dobogott hevesen a szívük.
Elaludtak. Hajnali 5 óra volt. Hazaértek Ádámék egy hajnali vonattal. Dóri bement Norbiékhoz. Csak is azt látta, hogy Norbi és Linda összebújva aludtak egymás mellett betakarva. Dóri megcsörgette őket a vezetékes telefonon a szomszéd szobába.
-Haló!
-Éva! Át kell gyertek ezt látnotok kell.
-De mit?- kérdezte Éva.
-Csak gyertek át légyszi, de csendben.
Átment a fiatal pár Dóriékhoz.
-Gyertek nézzétek!
Ádám és Éva is látta a két barátot.
-Tudtam, hogy ebből szerelem lesz.-mondta Ádám.
-Gyertek fotózzátok le minket, miközben ledőlök melléjük mosolyogva.- mondta Dóri
-Johny is látni fogja Facebookon!-mondta Ádám.
-Köztünk fog maradni!- mondta Dóri- nem akarom lejáratni a legjobb barátnőmet. Nagyon szeretem, hogyha boldog.
Elkészült egy hármas  fotó. Dóri meg mutatott az ujjával egy Like-ot, mint a facebookon.
Mindenki most már el ment aludni. A lány meg aludt Norbi egyedülálló ágyában.

VII. fejezet (utolsó nap Siófokon)
Reggel Johnynál még egyszer átbeszélték, hogy miket látott tegnap Piroska. El is volt képedve, hogy mégis van valakije. Amennyiben összejön valakivel annak csak is két választása lehet. Vagy ott hagyja a munkát és boldogan él a párjával, vagy folytatja a pornószakmát, párkapcsolati viszony nélkül. Viszont Johny nem szeretné elveszteni Linda Lady-t, aki ő egy nagy csillag a pornóiparban. Piroska mondta a főnökének, hogy Norbi, azt nem tudja, hogy a szerelme pornós.
Reggel a szállodában. Mindenki alszik, kivéve Norbi. Reggel 10 óra. Arra gondolt, hogy meglepi Lindát egy csodás reggelivel. Ott, hagy egy üzenettel megírt papírt  a párnáján. "Mindjárt jövök, ki ne mozdulj az ágyból te Édes :) (mosolygós smyle) . Lement Norbi a recepcióra.
-Elnézést, ne haragudjon kérem, tudom, hogy már vége van a reggelinek, de nem tudnának mégis csinálni egy keveset kivételesen?-kérdezte Norbi
-Miért kérdezi uram?- érdeklődött a recepciós.
-Nézze, én nagyon szerelmes vagyok egy lányba. Tegnap éjszaka összebújtunk, lefeküdtünk. Szeretném meglepni őt ágyban egy gyönyörű reggelivel. Megoldható?
-Nem is tudom.
-Nem járnának rosszul.-tett elé 3000 forintot.
-Na jó rendben. Meg tudjuk oldani. Mit szeretne?
- Szeretnék kérni egy jó kis croassant, mellé eper lekvárra, egy pohár narancs juice-zal, és egy friss kávét. Majd én felviszem neki.
Csörög Linda telefonja. Johny hívására kell fel. Taperolja az ágy szélét, ahol Norbi aludt. Nem tudta, hogy mi van. Álmodott, vagy tényleg ott hagyta a Norbi. Végül megtalálta az üzenetet az ágyon. Elmosolyodott, felvette a telefont.
-Szia Johny!
-Na szia Linda! Csak azt szeretném mondani, hogy ma délután 5-kor gyere ki a kikötőre a fehér Jachtomhoz. Ott leforgatunk egy 3 lány 1 fiú felállásos videót.
Közben Dóri is felkelt másnapos fejjel. Hallgatja a beszélgetést.
-Nézd Johny! Nem tudok ma ott lenni a forgatáson.- kezdett hazudozni Johnynak, mert ma Norbival akart lenni egész nap, nem akarta azt, hogy feltűnő legyen számára, hogy állandóan lelép.
-De most miért Linda?megegyeztünk.
-Tudom, igazad van, de 40 fokos lázam van éppen hazafelé tartok. Ne haragudj, hívni akartalak, csak nem akartam, hogy haragudj azért.
-Nézd, ha előbb szóltál volna semmi baj nem lett volna. Jó akkor 2 lány 1 fiú felállást fogunk forgatni nélküled. Jobbulást kívánok!- mondta Johny.
-Kettő nap múlva tudok jönni, a Dunai hajós forgatásra Pesten. Addigra jól leszek.
-Rendben, ha nem akkor előtte mindenképp hívjál fel, mert akkor tud valaki helyettesíteni a videódban.
-Oké, és köszönöm a megértésedet és ne haragudj még egyszer. Szia!
Johny lerakta a telefont.
-Na Piroskám miket tudsz még Norbiról? Hogy van fent a facebookon?
-Nem tudom. Használhatom a Laptopod? Rákeresek facebookon.
Fel ment az adatlapjára. Megnézte Linda ismerőseinél. Talált 4 Norbert nevű ismerőst. Kép alapján fel is ismerte. Meg Dóri is ott volt a közös ismerősök közt. Meg is találta a srácot. Nézte Norbi képeit. Talált egy party-s képet Gerivel. Gerire aki nem ismerné, Norbi egyik barátja. Metrón ismerkedett meg Lindáékkal. Ádám barátnőjének Évának udvarolt. Ugyan matt részeg volt a srác.
-Keressük meg azt a srácot. Remélem majd segíteni fog leleplezni Lindát Norbinak, hogy ő is tudja, hogy mi a lány munkássága. Hadd tudja meg a Dunai hajózás után az igazságot.
Visszatérve Lindához.
-Kivel beszéltél telefonon?-kérdezte Linda
-Johnyval, a mai munkával kapcsolatos.
-Ez is nagyon fontos, hogy velünk légy?
-Igen fontos- mondta szomorúan, Dóri meg egy szót se szólt.- de nem annyira, hogy ma veletek legyek egész nap.- fejezte be a mondandóját huncut mosolyával.
-Na látod legjobb barinőm. Tudsz te, ha akarsz.-mosolygott Dóri -na és hol van Norbi, te szerelmes lány.
-Nem tudom, hagyott nekem egy üzenetet, hogy ne mozduljak ki az ágyból.
Kopogott valaki.
-Megnézem Linda.- kelt ki az ágyból.
Ki jött be, hát nem más mint Norbi.
-Szia, Norbi! Hol voltál?
-Csak egy kis reggelit hoztam Lindának.
-Gyere csak, már nem alszik
Odavitte Lindához a reggelit.
-Szép jó reggelt Életem, nagyon remélem, hogy jól aludtál.- rakta le hozzá az ágyra a reggelit.
-Még sosem aludtam ilyen jól.- hozzábújt Norbihoz és egy nagy puszit nyomott az arcára.
Jóízűen elkezdte fogyasztani a reggelit. Megbeszélték, hogy mit csinálnak ma délután. Elmennek sétálni egyet, de nem is öten. Hozzájuk csatlakoznak a spanyol Fernando-ék. Norbi és Linda nagyon örült ennek. Ádámék is felkelltek. Átjöttek Norbiékhoz. A fiatal pár megtapsolta Lindáékat, úgy ahogyan Fernando-ék őket. Norbi és Ádám kimentek kettesben beszélgetni az erkélyre lányoktól elzárkózva.
-Engedd meg Norbi tesóm, hadd gratuláljak! Látod, ha megfogadod a tanácsomat, akkor ez lesz belőle. Vigyázz rá és el ne veszítsed! - dicsérte meg Norbit.
-Én Éva barátnőit, nem rég ismertem meg. Utána megismertelek téged fél órával később. Annyira örülök, hogy lettek új barátaim. El se jöttem volna veletek Siófokra, de végül nagyon akarta Évike, hogy kapcsolódjak ki veletek, és ismerjem meg a barátnőit. Később majd te is.- mondta Ádám- Csak tudd, nagyon nem bántam meg.
-Meddig maradtatok?- kérdezte Norbi
-Reggel 4-kor mentünk el. Egy vonattal 5 órára visszaértünk. Láttuk olyan édesen feküdtetek egymással.- mutatta telefonján, mikor lefényképezte őket Dórival együtt, A lány meg küldte a like-ot.
Norbi olyat nevetett. Mindenki el ment letusolni. Eltüntetni a másnaposságot. Nehezen, de lassan elkészülődtek. Ki akarták használni az időt. Úgy osztották be, hogy este 7 órakor indul vissza vonat Budapestre. Sikerült elkészülődniük. Délben a szálloda bejáratánál találkoztak Fernando-ékkal.
-Sziásztok! Hodzs, vadzstok?- kérdezték.
-Hola chicos!- köszönt Dóri spanyolul, amit azt jelentette, hogy" Sziasztok srácok!" .
-I soon learned Spanish. (Hamar megtanultál spanyolul)- dicsérte meg Dórit Fernando.
El mentek sétálni egyet a Petőfi sétányon. Linda meg el sem engedte Norbi kezét.
-Nagyon ízlett a reggeli Lindu?
-Köszönöm, igen nagyon jól esett, hogy gondoltál rám.
- Reggeli?- kérdezte Fernando, mivel tudta, hogy mit jelent magyarul azt, hogy reggeli?
-Fernando Yes! Norbi made me breakfast. (Igen Fernando! Norbi nekem készített reggelit)- mondta Linda.
Fernando barátai, nem értették a reggeli jelentését.
-Chicos, el desayuno es en Inglés: Reggeli.- tolmácsolta feléjük spanyolul.
Kellemesen telik az idő, beültek egy pizzázóba ebédelni. Nagyon jókat beszélgettek. A srácok a holnap reggeli vonattal mennek vissza Budapestre, és délután repülnek haza Barcelonába. Linda beszámolt nekik, hogy ő is hamarosan repülőre fog szállni. Párizsba fog menni a galériába, beszédet mondani az ottani festményekről. Mint mi tudjuk az igazat, Amerikába fog repülni. Jól laktak. Bejárták ezt a környéket. Belemártották utoljára a lábukat a Balatonba.
-We Balaton is your favorite place in the world. Only in Siófok. Next year is coming. (Nekünk a Balaton a kedvenc helyünk a világon. Csakis Siófok. Jövőre is jövünk.)
-We'll keep in touch on Facebook. (Facebookon tartani fogjuk a kapcsolatot.)- mondta feléjük Dóri.
Későre járt az idő. Visszaindultak a szállodába a cuccaikért. Fernandoék is elkísérték őket. Már csak annyi dolguk volt, hogy az ágyra összekészített, holmikat a bőröndjükbe kellett gyömöszölniük. Ezzel is meg voltak. Elmentek a recepcióra kijelentkezni. Leadták a kulcsokat. Lerendezték a tartozásaikat. A csipet csapat, irányát vette a Siófoki vasútállomáshoz. Fernandoék kikísérték Lindáékat. Megvárták őket addig, amíg a vonat el nem indul. Éva el ment megvenni a jegyeket. Közben megszólal a bemondó:
-Gyorsvonat érkezik Nagykanizsáról 19 óra 1 perckor 10 perc múlva a 4. vágányra. Tovább indul Budapest-Déli pályaudvarra. A vonat menetrend szerint Budapest-Déli pályaudvarig, csak Lepsény, Székesfehérvár és Kelenföld állomásokon és megállóhelyeken áll meg. A vonaton gyorsvonati pótjegy váltása kötelező.
-Linda! Quickly looking at you Facebook! (Linda! Gyorsan rátok keresek facebookon!)-mondta Fernando.
-Please, your phone and find myself in it. (Kérem a telefonodat, és megkeresem magamat benne.)- mondta Linda.
Linda megtalálta saját magát a telefonban. Utána Norbit, Ádámot, Évát, és Dórit is megjelölte benne.
-Will be marked back to you and your friends will also be able to them marked. (Vissza fognak jelölni titeket, és akkor a barátaid is be tudják jelölni őket.)- segített nekik Linda.
Még kettő perc maradt a vonat érkezéséig.
-Gyorsan csináljunk egy közös képet a Siófok tábla alatt.- javasolta Ádám. Elővette a Selfie botját. Tolta ki a telefonját. Mindenki belemosolygott. Ádám meg megnyomta a fényképez gombot.
Meg is érkezett a vonat. Jött a nagy búcsúzkodás ideje. A fiúk meg fel segítettek pakolni a holmikat a vonatra.
-Sziasztok, vidzsázzatok magatokra!- köszöntek el feléjük a öt baráthoz integetve.
-Have a good trip you can head home. (Jó utat nektek is hazafelé.)- köszönt el Dóri meg Linda.
El indultak a vonattal. Tele volt úgy a kocsi, mint egy szardíniás doboz. Így kénytelenek voltak letelepedni a padlóra. A vagon átjáró, a kocsiajtó és a WC ajtó közötti térségbe. Ha valaki át akart sétálni éppen a szomszéd kocsiba, amint kinyílt az ajtó, olyan hangzavart csapott.
-Gyere Linda, üljünk le oda a sarokba a táskámra! Csak utánad.- mondta neki udvariasan.
Linda volt közel az ajtóüveghez.
-Nézd Kedves, látod milyen szép a Balaton este felé naplementében.?- kérdezte tőle Norbi, mikor Balatonaligánál jártak.
-Igen, ilyennek akartam mindig lefesteni, ezt a gyönyörű magyar tengert.- mondta el Dóri.
Nagyon összebújtak, mozgatták egymás orrát, az orrukon. Folyamatos csókolózás is zajlott. Lehunyták szemüket. Majd elaludtak. Eltelt egy óra, már Budapesten voltak a Kelenföldi pályaudvarnál. Egy megállóra voltak a végállomástól. 10 percet kellett várakozniuk, mire tovább indul a Déli pályaudvarra. Megérkeztek. Leszálltak a vonatról. Jött a búcsúzkodás ideje, de Norbi Lindát a lakása elé akarta kísérni.
-Na gyerekek, nagyon köszönöm nektek ezt a teljes három Siófoki napot. Jól éreztem magam veletek, Évivel, befogjuk jelenteni, az esküvőnk dátumát. Norbi és Linda, sok Boldogságot kívánok nektek, maradjatok is!- mesélte el élményét Ádám.- Na gyertek ide öleljetek át! Be foglak titeket is mutatni az összes barátomnak, nagyon jó arcok vagytok.
Norbi is szólt egy két szót Ádámhoz.
-Nézd Ádám! Nem gondoltam, hogy be fogadtok a baráti körötökbe. Annak is nagyon örülök, hogy megtalálhattam álmaim nőjét, akinek fogom most a kezét- Linda meg mosolygott.
Elbúcsúzkodtak egymástól. Lindáékra meg várt a Taxi. Meglepetés ellenére ugyanaz a sofőr volt, aki hozta ki a lányt a pályaudvarra. Újra próbálkozni akart nála, de amint meglátta a Norbival kézen fogva, ki se nyitotta a száját.
-Ő flörtölt veled?- kérdezte Linda felé mosolyogva.
-Jaj bocsánatot kérek, ne haragudjon. Többé nem fogok szerelmet vallani barátnőjének.
Beültek a kocsiba. Linda lakásáig meg sem állt. Kiszálltak a járműből. Norbi kivette a bőröndöket. Linda kapuja előtt álltak összebújva.
-Nagyon jól éreztem magam veletek, azaz veled Kicsim.-mondta Linda felé
-Tényleg nőnek érzem magam egy csodálatos férfi mellett. Mármint veled.- mondta el Norbi felé őszinte
-Várj Linda! Szeretnék adni neked valamit. Nem eljegyzési gyűrűről van szó. Hiszen nem rég találkoztunk. Olvasd el nekem, hogy mi van odaírva.
A szerelmes lány egy verset látott a papíron amit Norbi írt neki. Olvassa, az utolsó sort könnyekkel tudja befejezni:
"Amikor tudod, hogy nem jön, de mégis várod.
Amikor tudod, hogy kár volt az egész, de mégse bánod.
Amikor meglátod, és hevesebben ver a szíved.
Amikor érzed, hogy érte remeg mindkét kezed.
Amikor várod, hogy újra eljöjjön a pillanat.
Amikor várod, hogy ismét odaadhasd neki magad.
Amikor várod, hangját és szavait.
Amikor naponta felidézed magadban az együtt eltöltött órák emlékeit.
Amikor néznéd mosolyát és két szemét.
Amikor vágysz arra, hogy megint feléd nyújtsa két kezét.
Amikor nem bírod már, hiszen kavarognak benned a szavak.
Amikor közeledben van és alig bírod türtőztetni magad.
Amikor elhiszed, hogy erre volt szükséged.
Amikor elhiszed, hogy míg együtt voltatok ő is megőrült érted.
Amikor megijedsz, mert rossz nélküle élned.
Amikor újra aludnál és ébrednél mellette.
Amikor jó lenne, újra veled lenne.
Amikor már önmagaddal harcolsz ellene.
Amikor rájössz, hogy mit sem ér a józan ész.
Amikor döntesz, hogy miért is ne, hiszen egyszer élsz.
Amikor világossá válik, hogy bármely rossz, ez mégis jó neked.
Amikor tudod, hogy TILOS, de mégis újra és újra megteszed...
Akkor vedd tudomásul, hogy hiába tagadod, igen is SZERETED!!!"
-Ez nagyon szép vers volt Norbi!- hatódott meg a lány.
-Csak leírtam, hogy mit gondolhat rólam éppen a párom.
Linda úgy átkarolta a nyakát, és vadul elkezdte megcsókolni. Norbi fogta a lány arcát.
-Remélem, hogy sokat fogunk találkozni.
-Igen Norbi, és nagyon szeretlek.- mondta könnyeivel Linda.
Hosszú szájra puszival vettek búcsút egymástól. Norbi megvárta Lindát, hogy bemenjen a liftbe. Integettek egymásnak, míg be nem csukódott az ajtó. A lány el kezdett zokogni. Hiszen a felvonóban kezdődött a siófoki szeretkezés, na meg azért is, mert Norbinak nem fedte fel még valódi kilétét.

VIII. fejezet (Lehullik a lepel)
Eltelt kettő nap a siófoki vakáció után. Minden visszatért a rendes kerékvágásba. Johny fel kereste telefonon Norbi barátját Gerit. A facebookon látta telefonszámát.
-Haló tessék!
-Jó napot kívánok Lantos János "Johny" rendező vagyok! Szalai Gergőt keresem.
-Igen én vagyok, miben segíthetek uram?
-Nézze, először is tegeződjünk nyugodtan, ha önnek is jó?
-Rendben.
-Úgy tudom, te Szabó Norbert egyik legjobb barátja vagy.
-Csak voltunk. Nem tartjuk már a kapcsolatot, mert magamra hagyott, nélkülünk ment be bulizni az új társasággal.- mesélte el neki Geri.
-Képzeld el, a volt barátod az egyik pornó színésznőmmel jár. Megfigyeltük. Kovács Lindának hívják, a felnőtt filmes énje Linda Lady. A barátnője is ugyanezt a szakmát csinálja Dóri, ő Dora Black.
-Nekem mi a hasznom belőle?
-Norbi nem tudja, hogy Linda pornószínésznő. Szeretném, hogyha magaddal hoznád őt és észrevenné a lányt a forgatás közben, mikor a már az ondó tucsog az ajkán. Ha ezt megteszed, akkor fizetek neked 100 ezer forintot.
-Ez tényleg neked sok pénzt megér?- kérdezte Geri.
- Na, csak csináld amit mondtam. Találd fel magad, és lesz 100 rugód!
Letette a telefont. Norbi és Linda előző este annyit beszéltek a facebookon. Nagyon elválaszthatatlanok lettek. A beszélgetést Skypeon folytatták webkamerán keresztül. Nézték egymást a monitoron. Bekapcsolt mikrofonon hallották egymás  szavait.
-Nézd édes, holnap megyek ismét dolgozni, nagyon várom, hogy folytathassam a munkámat.-mondta Linda.
-Én még nem dolgozom pihenek. Olyan gyönyörű vagy a webkamon keresztül.- bókolt feléje Norbi.- bárcsak most itt láthahnálak. Nem a számítógépen keresztül.
-Tudtad Életem, hogy Párizs a szerelmesek városa? Mindig is meg akartam volna tanulni franciául.
-Nagyon remélem, hogy hozol nekem is haza valami jót? Például hűtőmágnest.
-Rendben.- mosolygot.
-Nagyon jó lenne, ha most is itt lennél mellettem Kicsim, nem a monitoron keresztül néznélek.
-Hidd el, alig várom, hogy újra találkozhassak veled. Foghasd a kezeimet, nézhessem a szemeidet, és mikor összebújunk, hevesebben verjen a szívem. Biztonságban érezhessem magam melletted - mondta Linda a versből idézve.
Végül lezárult a beszélgetés. Linda egy puszit dobott Norbinak kamerán keresztül. Mindenki aludni ment. Eljött egy újabb pornófilm forgatás Linda számára, egy Dunai hajón Margit szigetet körbeúszva. Norbihoz átment egy régi barátja Geri. Elmnodta, hogy egy Dunai hajón lesz Linda. ott várja őt. Délután 3 órakor. Norbi elhitte. Geri már hívta Johny-t telefonon.
-Szia főnök. Van egy jó hírem. Norbi jönni fog.
-Nagyon jó vagy Geri. Hozd el akkor egy motoros csónakkal a fehér hajóhoz délután 3-ra. Akkor lesz vége a forgatásnak. Mint már említettem, itt van mellettem a pénzed. Kereken 100 ezer forint.
-Megnéztem Linda Lady videót. Majd megmutatom ezt Norbinak, a barátnője szép munkáit.
-Majd még egy videót is megnézhetsz hamarosan.- mondta Johny.
Lezárták a beszélgetést. Visszament Norbihoz.
-Nézd Geri veszek neki egy nagy csokor piros rózsát. Nagyon szereti a rózsákat.- mondta.
Johny a Lindával megbeszélte a találkozót, ahol forgatni fognak. Margit szigeti szálloda kikötőnél van a hajójuk.
-Szia Linda Lady! Ez lesz az igazi utolsó forgatás Amerikai utazás előtt. A forgatás végére meglepetésem lesz számodra.
-Ezért bírlak téged Johny, mert te mindig meg tudsz lepni.- mondta Linda. Johny meg huncut mosolyával megjegyezte azt, hogy "meg tudsz lepni". Szerinte Norbi még nem lephette így meg a lányt.
Linda Lady fekete térdig érő vékony rövid nadrágba jött, fekete szandállal, fehér ingben, amin kilátszottak a dekoltázsai. Fekete hosszú hajával. Az arca meg szokásos formáját mutatta a felnőtt filmes szerepléseiben.
-Na kedves Linda Lady, ezt a filmet most kivételesen magyarul fogjuk leforgatni, úgyhogy az angolul nem tudók is érteni fogják.
Elindult a hajó. Linda haja lobogott a szélben. A kamera meg forgott, a hajó meg úszott lassan a vízen.
-Sziasztok a nevem Linda Lady! Szeretkezni fogok egy szép izmos férfival.
-Jó rendben, arra kérlek, hogy most vetkőzz le meztelenre.
Linda hátra dőlt a korlátnak. Gombolta ki a fehér felsőjét. Menetiránnyal hátra állva, lobogott a ruhadarabja. Megszabadult tőle, most a fekete melltartója következett. Tartotta két kezével a cicijén, hogy még ne essen le neki. Johny meg közelről kamerázta dekoltázsait. Végül azt is levette, és a pornó rendező elé dobta. A test felül szabad volt. Látható lett a finom puha teste. Karjával átkarolva el takarta cicijeit. Kioldotta az övcsatját. A köldökén meg látszódott a csinos köldökpiercingje. Kicsit fújt a szél. Mindig meg kellett igazítania a hosszú hajait. Háttal álva kinézett a hajón. Johny meg vette fel kamerára, mikor tolja le popsijáról a nadrágot. Tartotta hátranyomva a fenekét. Később a fekete tangát is ledobta magáról. Most már teljesen kiszabadult a gyönyörű teste a ruhák fogságából. Sztriptizelt is egyet.
-Figyelj, nagyon jó voltál, ezért van egy meglepetésem számodra, be is hozom neked.- mondta Johny a csupaszon ülő Linda Lady-nek.
Meg is hozta neki a pornószínészt, akin már egy szál ruha nem volt.
-Engedd meg, hogy bemutassam neked Krisztiánt.
Kezet fogtak, meg arcra puszilva üdvözölték egymást.
-Mondd el kérlek Krisztiánnak, hogy mit szeretsz a szexben.
Megölelte Linda Lady Krisztiánt, szájra puszit adott neki, és mondta:
-Hogy ilyen szép fiúval együtt lenni és elélvezni.- csókolózott a sráccal.
-és, hogy tudsz elélvezni?- érdeklődött Johny.
-Most majd megmutatom.- mosolygott a kamerába.
Csókolóztak egymással. Letérdelt Krisztián elé. Puszilgatta az izmos hasát. El kezdett játszani a hatalmas szerszámmal. Nyalogatta a hosszú tövet, majd csukott szemével a szájába vette, és cumizott ki és befele. Jobb kezével, markolta, nem engedte el. Azzal a kezével, meg végig mozgatta finom mozdulataival. Szájába vette a golyóit, felfelé tartotta a hatalmas péniszt. Újra szopta a szerszámot. Krisztián markolászta Linda bal keblét. A szexi lány megnyalta nyelvével a makkot. Utána csak ennek a részét szopta a faroknak. Ráköpött egyet Krisztián makkjára, majd gyengéden ismét cumizott. Johny lefeküdt a közösülő pár elé. Linda tekintete lefelé nézett, úgy folytatta azt amit csinált, azonban a másik szabad kezével markolászta a golyókat. Krisztián meg fogta végig a lány haját. Lehetett látni, mikor Linda finoman szopott, szép selymes sima puha arcát.
-Szereted, amikor a puncidat nyalogatják?- kérdezte Johny
-Igen, imádom, és csinálhatjuk.
Lefeküdt a lány az asztalra, szétnyitott lábakkal várta, hogy Krisztián kinyalja. Fogta a fejét a srácnak. Punci orális kényeztetés után a pornós férfi ráköpött a puncijára, és belehelyezte vastag szerszámot a lány hüvelyébe. Mozgott a farok ki és be. Ez ment folyamatosan, közben a szexi Linda Lady maszturbált. Olyan dugás volt, hogy az asztal zörgött a hajón. A lány most összezárt lábakkal feküdt. Krisztián a nedves csiklót, a merev pénisszel simogatta. Lindát oldalra fektette a férfi és úgy hatolt beléje. A lány ismét szopta a farkat.
Közben Norbiék most szállnak fel a motor csónakra. Geri ugyan azt mondta, neki, hogy Linda várja őt egy hajón estélyi ruhában. A szerelmes fiú is így öltözött fel. Piros ingbe, fekete öltönybe, egy csokor rózsával a kezében. Elindultak a csónakkal.
-Izgulsz Norbi?- kérdezte a hazug barátja.
-Nem izgulok, tudja jól, hogy szeretem őt.
Visszatérve a forgatásra. Már ott tartott a videózás, hogy Linda az asztalnak előre dőlve domborította a fenekét Krisztián felé, aki már belé hatolt a két formás popsija közé. A fiú fogta a fenekeket. Johny a lány arcához tartotta a kamerát. A bébi fél fejét eltakarta már a fekete haj. Fújt a szél. Folyamatosan ment a menet. Johny megpillantotta Geri motorcsónakján Norbi. Visszafordult a lány felé és mutatta felé a kezeivel karikát rajzolva, hogy verheti ki Krisztiánnak. Linda Lady leszállt a farokról. Krisztián csak verte ki ezerrel. A gyönyörű pornószínésznőnek a szájához támasztotta pénisze végét. Egymás szemét nézték. Nagyon várta, hogy ízlelhesse a meleg sperma ízét. Behunyta a szemét, a nyelvét meg kinyújtotta. Belefolyatta a nedvét Linda szájába. Megmarkolta a merev farkat, és leszopogatta a maradék cseppet. Végig vezette a hatalmas szerszámon a kezét.
-Nagyon jó voltál Linda Lady! Itt is van a meglepetésem.
-De hát azt mondtad, hogy Krisztián az!- mondta Linda mosolyogva, de még el sem engedte Krisztián farkát.
-Nem Linda, itt van, most jön fel a lépcsőn.
Ki jött fel a lépcsőn. Nem más mint Geri, na meg a hős szerelmes Norbi. Viszont a szerelmes srácot nagyon lesokkolta ez a látvány, hogy Lindát meglátta pucéran, egy másik csupasz férfi farkát fogva, és az ajkán tucsogó spermával.
-Na kedves fiatalok, ő volt itt Linda Lady pornószínésznő. A valódi neve Kovács Linda. Ez volt az utolsó forgatás az Amerikai út előtt. Az Egyesült államokban csak is tengerparti szexelésekben lesz. Sziasztok!- kapcsolta ki Johny a kamerát.
Norbit nagyon lesokkolta, hogy megtudta az igazat a szerelméről.
-Linda, de most tényleg, te tényleg pornószínész vagy? Mondd, hogy csak álmodom.
-Norbi, megtudom magyarázni.- kezdte volna el Linda a mondandóját.
-Mégis mit, hogy pénzért mindenki előtt szeretkezel ország világ előtt, emellett, hogy van pasid aki látja az egészet.- háborodott fel Norbi. - te akkor nem is Párizsba mész múzeum kiállításra, hanem Amerikába mész pornózni?
-Nézd nagyon sajnálom, amit csináltam, ezért keresek sokat, mert tényleg pornószínész vagyok, egyszer azért hagytalak magatokra Siófokon, mert tényleg egy forgatáson voltam. El akartam volna már rég elmondani. A nagyim se él. Azt is kitaláltam. -mentegetőzött Linda.
-Csak, hogy Siófokon velem közösült egy videóban, akarod ezt látni?- mondta Johny.
-Te inkább maradj ki ebből.- szólt rá Norbi.
-Rendben, egy szót nem szólok. Tessék Geri, itt van a 100 rugód, az üzlet az üzlet, köszönöm a segítségedet.- adta oda tartozását Gerinek.
-Te is benne voltál a dologban Geri? -kérdezte Norbi.
-Nem akartam, de Johny jól megfizetett, például most ebben a pillanatban, kiderült, hogy megbízhatok benne. Meg a másik, mikor mentünk volna a Morrisons Ligetbe, engem nem engedtek be, te pedig bejutottál. Magamra hagytál, mint legjobb barátodat.- szólt Geri őszintén Norbihoz.
-Nahát mik derülnek, ki Norbi sem tökéletes.-adott véleményt Johny.- Azt nem mesélte neked Linda, hogy ő 300 dollárt kap kint egy jelenetért. Nem csak egy forgatása lesz.
-Te semmiképp ne szólaljál meg, akkor csináljátok a kis filmjeiteket, Amerikában, felőlem Gerivel is. Linda, neked viszont kívánok jó utazást. Szerintem meg fogja nézni téged sok ember a videóidat, de szeretni egyik sem fog. Csak a külsődért. Szép kis élet!- búcsúzott el Lindától.
-Norbi ne menj el kérlek- állt fel Linda és futott Norbi után -nagyon sajnálom ezt az egészet, hogy nem mondtam el neked. Viszont szívből szeretlek!- mondta Linda, viszont a sok hajós meg nézte a lánynak a gyönyörű testét.
-Téged nem is ismerlek, azt sem tudom, hogy ki vagy valójában.- mondta Norbi nyugodtan.- nagyon sajnálom!
Elindult Geri motorcsónakjával a partra. Szegény kicsi Linda meg bánatában zokogva leült a földre.
-Nézd Linda, nagyon sajnálom ezt az egészet. Minden világnak tudnia kell, hogy te egy világsztár vagy. Most már te is Amerikai csillag lehetsz. Tudok neked sorolni, pár magyar pornószínésznőt, aki el jutott az Egyesült Államokba. Sokkal jobb életed lesz akkor is. Szeretnék neked továbbra is segíteni neked, de ez csak úgy sikerülhet, hogyha te is segítesz nekem. Ha boldognak akarod látni Norbit, el kell engedned őt. Ahogyan mindig is mondta, nagyon örül, hogyha Boldognak láthat.- segítette Lindát talpra állítani.

IX. Fejezet Johny igazi arca
Az elválasztott pár külön volt nem is beszéltek egymással. Linda saját ágyába bújva telesírta párnáját könnyivel. Telefonon nézte facebookján a Siófoki képeket. A fotókon igazából, csak is Norbit nézte sokáig. Ezzel csak egyre jobban itatta az egereket. A sminkje annyira elmosódott, mind a két arcán fekete csíkok lettek rajzolva. A puha hajai össze voltak borzolva. Elolvasta magában még egyszer Norbi versét amit írt. Összegyűrte és az éjjeli szekrényéhez dobta sírva. Megpróbált erős lenni a lány, mert várt rá a várva várt álma Amerika. Norbi meg bánatában, egy kocsmában volt. Kivételesen nem ismerte az ivást mértékkel. Nagyon maga alatt, volt, részben ő is hibásnak érezte magát. Nem kellett volna így beszélnie Lindával, elveszítette a lelki társát. Megjelent Ádám barátja. Még sose látta így Norbit kiborulva.
-Szevasz! Mit keresel itt?
-Norbikám látom ki vagy. Voltam a szüledinél megkérdezni, hogy vagy? Mondták nekem hogy itt vagy szerelmi bánatodban. Meg kellett volna gondold magad, hogy  beszélsz Lindával.
Norbi meg olyan részeg volt.
-Megpróbáltam mindent, megfogadtam a tanácsaidat, szívemből szerelmes lettem belé, de amint megtudtam, borzalmas munkáját, ki csapta nálam a biztosítékot. Hogy viseljem el érted, hogy azért dolgozik, hogy ország világ előtt szeretkezzen nyilvánosan. Olyan mintha kitárnám a magánéletemet mindenkinek.-zokogott Norbi.-Miért nem mondtátok el ezt nekem, akkor még nem lett volna még késő.
-Nézd Norbi, barátom nyugodj le kérem- nyugtatta Ádám-tudom, hogy ki vagy az élettől most. Őszintén én is sajnálom az egészet. El kellett volna mondanunk neked az igazat, hogy ő a híres Linda Lady pornószínésznő. Boldognak láttunk mindkettőtöket. Nem akartunk szét választani titeket. Én is néztem pornófilmeket a haverokkal, akár csak te is. Mióta ismerlek titeket, már nem nézek ilyeneket. Azért néztem, mert Évával nem szeretkeztünk még igazán. Mikor Siófokon voltunk, akkor volt igazán élvezetes, mint egy zárt pornó filmben.
-Ezt miért nem mondtad el nekem?- kérdezte Norbi.
-Azért mert nem akartam, hogy Évi azt higgye, hogy csak a teste miatt lett érdekeltebb számomra. Nagyon szeretem őt.
-Szeresd is! Vigyázz rá! Nehogy úgy járj vele mint én Lindával. Te megérdemled Évát, nekem meg már nem lehet enyém Lindus. Szeretném megköszönni a segítségedet, mert nélküled, nem lett volna egy ilyen jó élményem egy gyönyörű lánnyal.- ölelte meg Ádám cimboráját -Az egyik barátom, akit ugye majdnem megvertél még a metrón, hátba döfött. Johny azért fizette le Gerit, hogy segítsen megmutatni nekem Linda valódi arcát. Képzelem mennyi pénzzel lehet megtömve Johny keze.
-Szerintem Norbi el kell menjél Johny lakásába, háth még ott lesz éppen Linda, hogy békés nyugodt, körülmények közt búcsúzhassatok el egymástól. Fel szeretném hívni figyelmedet, hogy nem jöhetsz ki búcsúzkodni velünk. Ha Dóri meglát téged, szét fog verni téged amiket mondtál a legjobb barátnőjéről.
-Gondolom!-mondta Norbi.
-Igen, ezek után csodálkozol, hogy le büdös kurváztad, ribancoztad, na meg fasz szopóztad. Ismered Dóri arcát. Soha többet nem akar találkozni veled.- emlékeztette Norbit.
-Nem ezt mondtam- csodálkozott Norbi- nem is mondtam neki ilyeneket, csak azt mondtam, hogy téged nem is ismerlek, hogy ki vagy valójában.
-Johny pedig Dórinak telefonon ezeket mondta.
-Na akkor ez a Johny Dórin is agymosást csinált. Végem lesz. Ezt mindenképp tisztáznom kell Johnynak, hogy ne hazudozzon rólam ilyeneket.
-Tessék itt van a címe.- mondta el neki Ádám.
-Jelentkezek nála, mint pornószínésznek. Kanalas Bélaként fogok beszélgetni vele.
Másnap este el ment Johny luxus villájába. A kapu tárva nyitva volt. Bement a házába. A bejárati ajtóján az volt kiírva Vigyázat munka folyik itt. Egy piros háromszögben, mint az utakon figyelmeztető táblaként. A forgatásra van értve az egész. Benyit az ajtón. Mielőtt be menne Johnyhoz meghallott valami beszélgetést. Piroskának mondta el a hadi tervét. Odaoson és hallgatja.
-Tényleg várja már Linda az amerikai utat.- mondta Piroska.
-Várhatja is, mert csak egy repülőjegye van, nekem viszont retúr.
Norbi nem értette, hogy Lindának, miért csak egy irányba van jegye.
-De miért főnök?- kíváncsiskodott Piroska.
-Mert Miamiban el fogom adni egy üzletembernek házi ribancnak egymillió dollárért.
Norbi most fedezte fel Johny kilétét. Azonnal bekapcsolta a hangrögzítőjét az okos telefonján. Rögzíti a beszélgetést.
-Miért teszel ilyeneket Főnök, mit ártott neked?- kérdezte Piroska.
-Nekem semmit, csak pénzre van szükségem. Nekem ő egy egymillió dollárt érő csaj. Kint Amerikában azt csinálnak vele amit akarnak. Linda Lady úgyis imádja a szexet, kijelentette nekem, hogy neki ez nem hobby, hanem munka. Úgyis a legtöbb bepókhálósodott férfi, csak is ilyen nőkre verik ki a farkukat a számítógép előtt. A kereskedő azt mondta, hogy egy csinos nőt szeretne. Ha Linda Ladyt megvették tőlem, mint rabszolgát, utána a többi pornóssal is ezt fogom csinálni, ott van közöttük Linda Lady barátnője Dóra Black is. Linda úgyis olyan buta. Azt hiszik, hogy filmesek keresték kint, én üzleteltem egy emberrel.
-Na rendben Lantos János. Csak szólni szeretnék, hogy rám többé ne számíts, felmondok. Nem akarok veled bajba kerülni.
-Te nekem nem is kellesz, te csak bábukat tudsz kifesteni, menjél!- adta ki nem barátságosan az úti céduláját.
Norbi elrakta gyorsan a telefonját. Piroska kiment a szobából Norbi rontott be.
-Na most lebuktál, mindjárt hívom a rendőrséget. Meg próbáljuk Miamiban eladni a rabszolga kereskedelemnek? Nem fogja ezt bevenni, mert tudom, ő nagyon eszes lány.- támadt rá Norbi.
-Nagyon ügyes vagy te kisfiú! De Linda akkor is a markomban van, mivel nagyon naiv. Könnyen rá tudok beszélni mindent, te meg nem tehetsz ellene semmit.
-Dehogy nem, tudjuk, hogy hol laksz.
-Látom ezt is 8 diploma nélkül megoldottad. De nézzél egy kicsit magadba. A volt szerelmed most lett igazán boldog. Nem szeretnéd megint megrontani ugye? Na mennyit szeretnél kérni, hogy ezt az egész beszélgetést el felejtsd.
-Jaj, már engem is le akarsz kenyerezni? nem vagyok már gyerek.
-Gazdag ember leszek és a pénz nem akadály számomra. Látod rajtam az aranyat. Ez 200 ezer forintot ér. Add be a zaciba.- le is vette magáról a nyakláncot.- A tiéd, vedd el. Le is rakom az asztalra. Jelents fel nyugodtan, de sose fogod boldognak látni Lindát, hogyha megfosztod őt az egyik álmától.-El lépett az aranytól hátra 5 lépésben.
Norbit csillogtatta az arany, de mégsem vette el.
-Fogd meg az aranyadat, nekem nem kell. Nem állok a boldogsága útjába pénzért. Ezért fogom megtisztelni, hogy eltűnök- távozott el Norbi. Már tudta idáig is Norbiról, hogy ő egy gyáva.
A srác viszont nem hagyta annyiban. Azért nem akarja hívni a rendőrséget, mert tudja, ő nagyon ravasz. Ehelyett felhívja Ádámot, hogy találkozzunk nála, de Dórinak semmiképpen se árulja el, hogy ő maga is ott lesz.
Gyorsan átmentek Ádámhoz. Norbi köszönt mindenkinek.
-Sziasztok, köszönöm, hogy mindannyian eljöttetek.
Dóri nagyon nem bírta visszafogni magát. Egyből nekiugrott Norbinak dühében.
-Te rohadék, le kurvázod, meg elítéled a külseje miatt a barátnőmet. Takarodjál kifele!
Ádám és Éva meg lefogta Dórit.
-Nézd Dóri ez nem az aminek látszik.- magyarázkodott Norbi.
-Még neked áll feljebb?- kiabált vele Dóri.
-Nézd Johny egy aljas hazug ember. Azért mennek ki Amerikába, mert el akarja adni Lindát egy rabszolga kereskedelemnek, házi ribancnak. Lehet, hogy te leszel majd a következő, aki nem jön többet haza.
-Te hazudsz! Egy szavad nem igaz.- támadt rá Dóri
-Tudom Dóri, eljátszottam a bizalmatokat. Ha nekem tudsz hinni, akkor itt van hangfelvételre rögzítve a beszélgetés.
Norbi lejátszotta  a  hangot, Dóri felismerte Johny hangját. A telefonban is így szokott beszélni.
-Norbinak tényleg igaza van. Tényleg el akarja Johny adni Lindát. Piroska meg felmondott, nem szeretne részt venni ebben az akcióban. -mondta Ádám.
-Szólnunk kell neki, hogy se semmiképpen ne menjen el vele, mert soha többé nem fogjuk látni.
-De Norbi, próbálkozhatsz vele valahogy, mert hívjuk nem veszi fel a telefont, írunk rá facebookon, nem válaszol. Becsöngetünk hozzá, nem nyitja ki az ajtót, nem szólal meg.- figyelmeztette őt Dórit.
-Én akkor is elmegyek hozzá. Nem engedhetem, hogy rossz dolgot csináljon Lindával. Dóri meg van Piroska telefonszáma?- kérdezte Norbi.
-Igen, egyben ő az én fodrászom is. Ne haragudj, hogy nem hittem neked!- kérte bocsánatát Norbi felé.
A kitartó fiú el ment Lindához szerencsét próbálni, hátha hallgatni fog még rá. Csöngetett a kaputelefonba. A lány mindig kinyomta. Norbi még mindig próbálkozott. Linda megunta már, hogy mindig kinyomja a telefont, végül felvette és hallgatta.
-Szia Linda! Nézd én szeretnék bocsánatot kérni tőled, hogy ott hagytalak téged, és összevesztem veled. Nem is szeretném, hogy megbocsáss, ez a te döntésed.Kérdezd meg Dórit, hogyha nekem nem tudsz hinni, de nem szabad Johnyval elmenned, mert.... - a lány le is rakta a kagylót. Nem akarta tovább hallgatni.
Ehelyett Dórit hívta telefonon, hogy mi legyen, mert nála is kinyomja a csengőt.
-Jól van Norbi, nem tudunk mit csinálni vele. Jó hírem van viszont. Piroskával beszéltem. Ő is segíteni fog nekünk. Miamiba szól a repülő jegyük New Yorki átszállással a 2B terminálon. Pontosan délben száll fel a gépük. Legkésőbb 10 óra előtt kell a biztonsági kapun belül tartózkodniuk. Előbb kell megállítanunk, mielőtt átlépik a zónát, vagy soha többet nem fogjuk látni.
-Rendben Dóri, akkor úgy csináljuk, hogy te Évával és Piroskával legyetek kint a repülőtéren reggel jó korán. Én Ádámmal itt maradok éjszaka. A kocsijában alszunk. Amint kijön Linda azonnal követjük a kocsit amivel jön. Azért kell ketté váljunk, mert akkor nem fogjuk elveszíteni őket. Ezért ti lesztek a repülőtéren, hogy ti is meg tudjátok állítani, amennyiben nem érnénk mi oda.

X. Fejezet (Összetartás)
Szép Július nap forró napsütéses időből hűvös borús idő lett. Linda már reggel 6-kor felébredt. Próbált mindent maga előtt, hagyni. Abban a hitben van, hogy Dóri el fogja kísérni őt a repülőtérre. Most is olyan szomorú, darabokra van törve kicsi szíve, mert nem lehet azzal a bizonyos nagy Ő-vel. El kezdte pakolni a holmijait az utazásra. A filmforgatásra nem kell, hogy vigyen ruhát magával, mert adni fognak rá. Annyival kevesebb dolga lett. Diák lányosan öltözött fel. Mellére tette, fehér melltartóját. Ugyanilyen bugyit húzott, a selymes intim testnyílásaira. Felhúzta a lábaira a sötét lila színű harisnyáját, amit a tanga madzagja fölé kell felhúzni. Felvette világoskék színű ingjét. Szürke színű szoknyát vett fel ami a pocakjától a térdéig ér. Fehér pulóvert is magára rakott., olyat ami nem szorítja annyira a végtagjait. A lábaira húzta a lila színű magassarkút. Fel kötötte nyakára Lila színű sálját. Tükörbe nézett. Ki alapozta az arcát. Barnára kifestette szemét, a száját szépen kifényezte pirosra. Szempilláit meg kihúzta.
Norbi és Ádám aludt az autóban. Ádám fehér BMW-jében. Norbi félig nyitott szemével, megpillant egy fekete színű 4 ajtós Mercedes-t. Nézi figyelmesen a rendszám táblát. Ez volt rá írva: JOHNY-1 . Azonnal felkeltette Norbi Ádámot.
-Ádám nézd csak!
-De mit?- mondta ásított fejjel.
-Ezt a fekete Mercedes-t amin rendszámtábla: JOHNY-1. Ez lesz az ő autója.
Megpillantották Johny-t, aki szállt ki az autóból. Gyorsan felvették a napszemüvegeket, hogy ne bukjanak le.
Csönget fel a pornó rendező a lányhoz.
-Szia Johny vagyok! Mehetünk végre?
-Máris jövök.- mondta Linda.
Linda ment kifelé. Jól bezárta a bejárati ajtót. Vitte le gurulós bőröndjét. Puszival köszöntek egymásnak. A fiúk láttak mindent a kocsiból.  Amint kigurultak Lindáék a Mercedessel, Ádám is elindult. Norbi már hívta Dórit telefonon.
-Oké Dóri! Egy fekete 4 ajtós Mercedessel fognak érkezni. A rendszám tábla: JOHNY-1. Már követjük őket. Most indultunk el.
-Rendben! De vigyázzatok! Ne feltűnően.- figyelmeztette őket Dóri.
Eközben a méregdrága Mercedes kocsiban. Johny hátra ült a saját kocsijában. Előtte az egyik ismerőse vezetett. Lindának meg mutatta a Laptopján a fényképeket, hogy mi fog rá várni kint.
-Ezeket nézd Linda, ilyen élményed lesz Miamiban a tengerparton.- mutogatta a fotókat. Egy olyat amikor a homokos tengerparton lovacskázik a nő egy úriemberen. Leszbikus képeket. Meg amikor a lány leszopja az úriember farkát a parton. Maszturbáló csajt a tengervízben. A vízi sziklán 2 farkat szopó nőt. Sok afro amerikai férfival szexelő fehér nőt.
-Nézd, én mindig is ki akartam volna próbálni a szexet, egy afro amerikaival.-mondta Linda.
-Na most viszont lesz rá jó sok lehetőséged!- hitette el vele Johny.
Már az Üllői úton voltak. Elhagyták Népligetet. Amint Ádámék letértek a felüljáróról, egy rendőr állítja félre őket, igazoltatás céljából.
-Jaj ezt nem hiszem el, komolyan mondom.-mondta Norbi.
-Akkor is félre kell álljunk.- állt félre a BMW-vel Ádám.
-Jó napot kívánok , közúti ellenőrzés. Gépkocsi forgalmit, jogosítványt szeretném kérni.
Vette elő az okiratokat.
-Fogyasztott alkoholt uram?
-Nem!
-Kérem fújja meg a szondát!
Megfújta Ádám a szondát, semmilyen alkohol szintet nem mutatott.
-Rendben van köszönöm szépen, jó utazást kívánok.
Ádám már húzott is el a rendőr kocsi mellett. Próbálták utol érni őket. Szerencsére idáig egy piros lámpát nem fogtak ki. Úgy haladtak, végül három autó mögött utolérték Johnyékat. Sikerült felhajtaniuk a Ferihegyi reptérre vezető gyorsforgalmi főútra. Végig a gyorsforgalmi úton mentek. Megbénult a közlekedés.  mert a szembe jövő mentő autót középen a terelő vonalon el kellett engedniük. Folyosót kellett biztosítania minden autósnak, hogy a járművet el tudjon haladni. Dóri meg már türelmetlenül hívta Norbit.
-Szia merre vagytok?
-Gyorsforgalmi úton vagyunk, már Pestszentlőrincél.
-Lindáék mögött vagytok?
-Igen három autó mögött.
-Akkor kerüljétek ki őket.- mondta Dóri.
-Ez nem két sávos út, nem tudjuk, de nem veszítettük el sem elől.- nyugtatta őket Norbi.
Már elhaladtak a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 1-es terminálja mellett. Még 5 percre voltak a 2-e termináltól. Haladtak egyenesben. Kellemetlen helyzetbe kerültek Ádámék. Johnyék autója még a zöld lámpán haladt át, a 2 fiút meg megfogta a piros lámpa. Előttük az egy kocsi megállt. Norbi hívta Dórit.
-Itt vagyunk már Vecsésnél. Lindáék mindjárt ott lesznek. Egy perc múlva mi is ott leszünk, csak az egyik ertelmes autós kifogta a piros lámpát és nem tudtunk tovább haladni. De hogy fogunk ott leparkolni?
-Rendben siessetek várunk titeket. Az a szerencse, hogy áll a sor a poggyásznál, így nyertetek egy kis időt, úgyhogy siessetek, a 2/B terminálon vannak.
Amint zöldre váltott a lámpa, Ádám padlógázt adott neki. Megérkeztek három perc múlva a Liszt Ferenc Nemzetközi repülőtér 2-es terminál területére.
Dóri telefonált.
-Figyeljetek, van egy kis gubanc, megnyitottak egy csomagfelvevőt. Lindáék már itt vannak, beálltak a sorba már. Csak egy ember áll előttük. Siessetek.
Felhajtottak Ádámék a felszállás irányú útra. Gyorsan megérkeztek, a 2/B terminálon várták őket a lányok.
- Olyan jó hogy itt vagytok, mindjárt ők jönnek, rohanjunk!- mondta Piroska.
Eközben Mindjárt Johny és Linda következik. Fel akarják rakni a futó szalagra a nagy bőröndjüket. Mindenki felfigyelt egy hangos kiabálásra.
-Nehogy elmenj Johny-val Amerikába.- kiabált feléje Norbi.
-Ti meg mit kerestek itt?- kérdezte Johny.
-Fogd be te szarkavaró! Nem engedem, hogy eladd Lindában Amerikában rabszolgának- támadt hangjával Johny felé.
-Te meg vagy őrülve Norbi, engem már nem érdekelsz! Nem volt elég neked, hogy megsértettél engem a forgatásom után.-  védte Johny-t.
-Nézd, tudom , hogy számodra a leggyűlöltebb személy lettem, ha nekem nem hiszel, kérdezd meg a barátainkat, mármint a barátaidat.- mondta Norbi.
-Nézd legjobb barinőm. Norbi igazat beszél. Utána meg én lettem volna a következő akinél próbálkozott volna.- védte Dóri Norbi igazát.
-Komolyan te se csináld már kérlek Dóri!
-Na látjátok én nem csinálok vele semmit. Csak sztárt szeretnék csinálni belőle. Neki akarok segíteni, hogy meg megvalósítsa álmát. Azért megyünk Amerikába.- mondta Johny.
-Igen, hogy eladd a legjobb barátnőmet. Hallgasd csak. -Nyomta le telefonján a hangfelvételt, amit még Norbi küldött át neki Bluetooth-on.
Ezzel Linda észhez tért.
-Na jó!.. kezdte el mondandóját Linda. -Na meséljél csak Johny, tényleg el akarsz adni rabszolgának?
Johny lefagyott, amit tényleg Norbinak tényleg hangfelvételre rögzítette titkát.
- Nézd, most ezekre hallgatsz, téged még egyszer se ribancoztalak le. Te világ sztár lettél nem ribanc Ti csak lányok azért vagytok jók a felnőtt iparban, hogy minden egyedülálló férfi ki verhesse a videóra. Nyilvános prostitúció az interneten.
Dóri meg üvöltve beszélt vele. Mindenki őket nézte.
-TE GONDOLD MEG, HOGY MIT BESZÉLSZ. MI SZÍNÉSZEK VAGYUNK, MŰVÉSZEK, NEM KURVÁK. LINDA IS UGYANAZT CSINÁLJA, MINT ÉN. CSAK TUD NEM ÉN VETTEM RÁ, HOGY PORNÓZZON. MAGA AKARTA KIPRÓBÁLNI, ÉS MEGTETSZETT NEKI. TE CSAK KIHASZNÁLOD A LÁNYOKAT. VÉGEZTEM! ÉN NEM DOLGOZOK TÖBBET A CÉGEDNÉL.
-Na, most is nekem az jött le, hogy most is olyan voltál, mint egy hisztis ribanc.- bosszantotta Dórit ördögi vigyorával.
-Na most fejezd be Johny.- támadt rá Norbi Johnyra. - csak tudd Linda, az aranyával akart nekem fizetni, hogy lemondjak rólad. De ott hagytam nála az aranyat. Ennyit nem ér nekem, hogy házi prostituáltat csináljon belőled Miamiban ez a szarkeverő.
Végül Johny nem ellenkezett. Elmondta a véleményét Norbi felé.
-Norbi, te nagyon jó megfigyelő vagy. Remek nyomozó lesz belőled. Kiderítetted az igazságot. Azt hittem, hogy te egy senki vagy. De tévedtem, le a kalappal. Akkor nem mehetünk Amerikába.
Norbi meg Linda újra egymás szemébe néztek mosolyogva. Ezt a pillanatot Johny szakította félbe, azzal, hogy Linda sálját levette és azt a szájára kötötte. Ezt a biztonsági őrök meglátták. Oda rohantak hozzájuk.
-Engedd el Lindát te rohadék!- szólt Johny felé, de fejbe verte Norbi ököllel.
-Kérem engedje el a lányt. Igazoltassa magát kérem!- szólt feléje a biztonsági őr.
Johny eszével elterelte a biztonsági őrök figyelmét.
-Nézze, késsel támadnak ott.-kiáltott a ravasz ember.
Lenyúlta az egyik biztonsági őrnek a pisztolyát, ezt a Linda halántéka felé tartotta.
-Na jól van kedves mindenki. Csak  semmi trükk, mert golyó fog átmenni a fején keresztül. Szépen felengednek felszállni minket a New York-gépünkre. Szeretném, hogy ha a gép nem New Yorkig menne, hanem egyenest Miamiba.
Magával ragadta Lindát, és futott a biztonsági kapu irányába.
-Te meg szépen rohansz, mert meghúzom rajtad a ravaszt te ribanc.- utasította Johny.
Ott vannak a detektor előtt. Fenyegeti az utasbiztonsági őröket.
-Na mi már átmentünk a biztonsági ellenőrzésen ugye? Ha nincs igazam, akkor itt egy vérfürdő lesz ebben a pillanatban.- tartotta a pisztolyt Lindán.
Elengedték őket a biztonsági őrök. Sípolt a detektor, mivel a fegyver is fém. Norbi utánuk szaladt Ádámmal. A biztonsági őrök erősítést kértek az adó vevő segítségével.
-Erősítést kérek! Egy férfi fegyvert fogva egy nőt szeretne felhurcolni a New Yorkba tartó Air France-i gépre. Kérünk oda erősítést. Ott kapjátok el! El kell engedjük őket a gépig, nem kockáztathatunk.
Johny meg Linda már a váróteremben voltak, nézte Johny hogy melyik kiállásból indul a gépük. A hatlövetűnek a vége, továbbra is a lány fejét nézte. Oda ment egy kapu őrhöz.
-Hol lehet felszállni a New Yorki gépre?- kérdezte Johny.
-Uram kérem, várjon legyen szíves türelemmel, nem sokára értesíteni fogjuk a bemondóval. Szíves türelmét kérem szépen!-mondta nyugodtan az őr.
-Látja lent a fehér kövezetű padlót uram? Az hamarosan vörös színűre lesz festve, ha azonnal nem enged fel arra a tetves gépre mind kettőnket most rögtön! Remélem elég világosan fogalmaztam.- tartja a fegyvert Johny Linda halántékán.
-Akkor kérem menjenek itt be ezen a kapun. Ott az az Air France gép lesz ami Amerikába szállítja önöket.
-Köszönöm az együttműködését uram! Örülök, hogy megbeszélhettük. -köszönte meg az együtt működést Johny.
Norbi meg Dávid utolérte a tolvaj pornóproducert. Johny Lindán tartotta a pisztolyt.
-Ne közelítsetek, mert szét lövöm a szerelmetek fejét.- mentek le a lépcsőn.
Az őr oda ment hozzájuk, nyugtatta őket.
-Ne féljenek kérem!- nyugtatta le Norbiékat.
-Miért ne féljek, mindjárt fel szállnak a gépre. A New Yorki gépet Miamiba akarja áttéríteni.-pánikolt.
-Nyugalom, a gépen el fogják kapni Johny-t. Nem fog elmozdulni a géppel, még egy millimétert se. Egy régi barátja is ott lesz.
-Ki az?
Johny meg Linda oda ért Az Air France repülőhöz.
-Na Linda most vegyél egy örök búcsút, a hazai földtől, mert idegen világban ribancnak adlak el. Na menjél fel azonnal a lépcsőn indulunk.- szólt hozzá Johny.
A gép elején szálltak fel. Nem sejtették, hogy 4 kommandós van a gépen elbújva. Tudták, hogy Johny Lindát a pilóta fülkébe vezényeli túsznak.
-Na uraim. Megváltoztatjuk az útirányt. Nem New Yorkba repülünk, hanem Miamiba. Megoldható?- tartotta Linda fején a pisztolyt. A pilóta viszont nem tudott magyarul.
-Sir, please speak English. We can not Hungarian. (Uram, beszéljen kérem angolul. Nem tudunk magyarul.)- mondták a pilóták.
Akkor Johny angolul utasította az úriembereket. Előjöttek a kommandósok szép lassan. Miközben beszélt. Nagyon szépen gyorsan leszorította három kommandós a testét, a gazember le ejtette a pisztolyt a földre. Linda meg amint tudott, kiszaladott a gépből a sálat levette a szájáról. Norbi és Ádám utolérte a gépet. Linda csak odarohant Norbihoz, sírva odabújt.
-Ne félj, most már semmi baj nem lesz! Itt vagyok!- karolta át Lindát Norbi.
Egyre hangosabban lehetett hallani a szirénát. Megérkezett a repülőtéri rendőrség. Körbevették az Air France-i gépet. Fel mentek a gépre a rendőrök. Látták a földön lefogott Johny-t.
-Lantos János, a törvény nevében letartóztatjuk, fegyver elkobzás, Kovács Linda túszul ejtéséért, és az is kiderült, hogy a nőt, kint el akarja adni rabszolgának 1 milló amerikai dollárért Miamiban. Na meg a New Yorki gépet el akarta téríteni, Miamiba.
-Maguknak nincs joguk ezt megtenni!- tiltakozott Johny.
-Ezt majd a bíróságon tisztázzuk. Bilincset rá!- adta ki a parancsot a rendőr.
Kihozták a gépből . Az öt jó barát és Piroska előtt elvitték.  Johny osztott egy utolsó savat Linda felé.
-Linda, olyan szar kis életed, lesz. A jól fizető munkaadódat börtönbe juttattad. Gratulálok!
Norbi is beolvasott a gazembernek.
-Nézd Johny az életed nem ért véget, mert most kezdődik el a pornó film viláha zárt falak közt.  Kizárólag melegfilmekkel. Bocs de én inkább ezt nem nézném meg az interneten, mert heteró vagyok.- nevetett Norbi, Linda meg átkarolva kuncogott.
-Figyelj, megfogod tapasztalni, hogy milyen jó érzés lesz, amikor egy hatalmas szerszámmal hatolnak majd beléd. Tudom milyen, mert már csinálták velem, nem is egyszer.- Dóri is odaszólt neki.
Norbi nézte a repülőgépet. Egy régi barátja volt ott Geri, aki maga is kommandós.
-Geri, te hogy hogy itt?
-Szevasz Norbi, én is a repülőtéren dolgozom, rég a bögyömben van Johny, mert lefeküdt anyámmal, nem is szeretném részletezni, hogy mit csinált vele. Bocsánatot szeretnék kérni, hogy kihasználtam a helyzetedet. Alig vártam, hogy elkaphassam. Ez meg volt tervezve, akkor is, hogyha nem akarja kihasználni a barátnődet.
Norbi Lindához fordult és barátaihoz.
-Azt hiszem ideje, hogy elbúcsúzzak, tőlelet. Köszönöm a segítségeteket! Linda, engem nem zavar, hogy pornós vagy, ha szereted csinálni, csak csináld. Azért ugye barátok maradunk örökre?
-Norbi te miről beszélsz? Én voltam a hibás annyira, nagyon el nyomott engem ez a szakma, hogy el felejtettem, mit szeretnék. Viszont azt nem, hogy a szüleimnek szeretnék segíteni, és így sikerült pénzhez jussak a szépségemnek köszönhetően. Na meg egy pasi sem tetszett, nekem amíg te meg nem jelentél a szívemben.-mondta Linda.
-Szóval ezért nem akartátok elmondani ezt nekem.- kezdte megérteni a dolgot Norbi.
-Meg azért sem, mert van egy fiú, aki megtetszett Siófokon nekem, és úgy érzem, hogy ő egy férfi, aki itt áll most előttem. Annyira szerelmes vagyok beléd nem tudom részletesen elmondani, veled szeretném leélni az életemet. Végeztem a pornóiparral.- ölelte át Norbi.
-Tudom jól, hogy te mindig helyt tudsz állni, minden helyzetben, kreatív vagy, mindig feltalálod magad.- mondta Norbi. Linda meg mélyen nézett Norbi szemébe.
Dóri ezt nem bírta tétlenül nézni, piszkálta Norbit.
-Na te szép fiú! Ez a gyönyörű lány, arra vár, hogy megcsókold őt. Ha ezt nem teszed meg, megint szét foglak téged tépni!- mondta mosolyogva Dóri.
Norbi meg Linda nevetett egy nagyot. Megcsókoltál egymást. Csukott szemmel, gyengéden. Az egész repülőtér megtapsolta Norbiékat.
-Este mit szeretnél csinálni Édes?- kérdezte Norbi.
-Szeretkezni veled, semmilyen kamerát nem szeretnék látni, csak téged.- bűvölte el Norbit.
-Rendben, akkor csináljuk nálad. Gondolom a francia ágyadban, rajtam kívül még nem volt senki melletted.
-Igen senki nem volt mellettem. Csak te leszel, és remélem, hogy egyben az utolsó.
Este lett. Norbi meg Linda nagyon várta, hogy újra összebújhassanak, mint Siófokon, de nem a liftben egyértelműen. Linda megakarta lepni külsejével Norbit. Bársony testére felhúzta fekete háló ingjét. Ami egy részes. Csillogott a gyönyörű dekoltázs. Olyan frizurát csinált magának, amilyet még nem láthattunk, összefogta haját lófarokba. Rózsaszínűre kirúzsozta az ajkait, mert tudja, hogy ezt szereti benne, mikor a kedvese ajkát harapdálhatja. Magára fújta az ura kedvenc gyümölcsös parfüm illatát.
-Jössz már édes?- kérdezte Norbi.
-Megyek!-mondta erotikusan Linda. A rózsaszínű köntösébe ment ki  , Norbi előtt meg ledobta magáról.
-Annyira, gyönyörű vagy Kicsim. Bújj ide mellém te Cicus.
Odabújt a kandúrjához. Elkezdtek szeretkezni, csókolózni. Linda csókolgatta Norbi nyakát, majd a fiú csókolgatta kebleit. Tovább nem szertném részletezni, mert ez nem pornó film hanem magánélet. Annyit elárulnék, hogy nagyon élvezték a szép, kellemes szeretkezést. Majd egymáshoz bújva elaludtak.
Johnyhoz visszatérve. Kiderült, hogy adót is csalt, ezért is volt piszok gazdag. Ezzel együtt a bíróság 40 év börtönre büntette. Jó magaviseletért legkorábban 30 év múlva szabadulhat. Addig is a cella társaik csináltatnak vele meleg pornó filmeket.
Linda ott hagyta a felnőtt film ipart. Festőművésznek akart visszamenni dolgozni. A felnőtt filmes szereplése miatt, nem dolgozhat ennek, mert látták a filmjeit. Ehelyett saját szépségszalont nyitott. Fodrászat, műkörmös, kozmetika szolgáltatásokkal. Piroskát a volt sminkesét is felvette az üzletébe. Norbit bemutatta Linda a szüleinek Szegeden. Nagyon gyorsan megszerették a srácot.
Dóri a mai napig is a pornó iparban dolgozik. Most már filmrendezőként is. Nagyon sokat segít mindenkinek, na meg beilleszkedni az újaknak a felnőtt filmekben.
Egy év elteltével eljött Ádám és Éva esküvője.
-Molnár Ádám! Akarod-e az itt látható Somogyi Évát feleségedül?
-Akarom.-mondta ki a boldogító igent.
-Somogyi Éva! Akarod-e Molnár Ádámot férjedül fogadni?
-Akarom.- ő is kimondta a boldogító igent.
-Most már törvényesen is házas társak vagytok. Kössétek ezt meg első  törvényes csókotokkal.
Mindenki ott volt az esküvőn. Részt vett Norbi, Linda, Dóri, na meg Geri is.Na és szerintetek kiket hívtak még az esküvőre. A három spanyol barátaikat, akiket még Siófokon ismertek meg. Norbi és Ádám a legjobb haverok lettek mind örökre.
-Norbikám, ígérd meg , hogy Linda és közted esküvő lesz!- kérte meg Ádám.
-Ígérem, fogom!- mondta Ádámnak.
Így ért véget Linda Lady pornószínésznő karriere. Most már kozmetikusként dolgozik aminek ő az üzletvezetője. Norbi meg Lindához költözött.. Együtt élnek jóban rosszban.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Pavlov ·
Nagyon-nagyon-nagyon béna álmodozás nagyon-nagyon-nagyon béna leírása.

Damighty ·
Nem volt ez olyan tragikus.
Látszik, hogy rengeteg munkát és időt fektettél bele, de előtte nem ártott volna kisebb novellákon csiszolni a stílust, mert ez nagyon modoros lett. És bár Marokfegyver népszerűsége alapján a portál közönsége vevő a modorosságra, az övé inkább bájos, a Tied meg gyakran erőltetetten hivatalos.
Ne add fel, de máskor azért gyakorolj előtte.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: