Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Szerelem

Van egy grófi család, akinek a házunkkal szemben van a kastélya, ami mára már öregek otthona lett. A családom meg van arról győződve, hogy a gróf régi leszármazottjai kapcsolatba voltak (feljegyzések szerint) a mi családunkkal. Anyu azt mondta, egyszer be kell hoznom ennek a grófi családnak a nevét (Károlyi) a családba. Őrültségnek tartottam, éltem az életem. Aztán jártam egy sráccal, akit nem szerettem de úgy elvoltunk. Szakítottam vele, és rá pár nappal egy buliba ahol mindketten ott voltunk, kiütötte magát teljesen. Nem tért magához, próbáltam rajta segíteni, mire odajött hozzám ez a Károlyi fiú. Segített, kinyomozta a nevem egy közös ismerősünk által. Másnap MSN -en rögtön írogatott, kiderült egy suliba járunk. Nekem nem jött be külsőleg, amúgy meg állandóan nyomult, hívogatott, idegesített. Aztán el kezdett féltékennyé tenni, találkoztunk úgy kettesben, és állandóan féltékeny voltam. Beleszerettem, elkezdtünk járni, minden olyan szép volt az első 1 hónapban, aztán elkezdett leszarni (nem feküdtünk le). Vártam még pár hetet, hátha megváltozik, de nem így karácsony előtt szakítottam vele. Három napig bírtuk, hogy ne beszéljünk, aztán újból éjjel-nappal beszélgettünk. Jött a szilveszter, ő összejött egy ri**ccal, én meg elmentem új baráti társaságba buliznia, ahol rámnyomult egy srác, akiről kiderült, hogy régi nagy ellensége, de én ezt nem tudtam.

Mikor másnap meséltem neki, hogy ki nyomult rám, tiszta idegbolond lett, a mai napig gyülöli. Aztán még egy pár napig együtt maradt azzal a csajjal, majd szakítottak. Továbbra is velem beszélt, éjszaka is 1-2-ig. Suliba állandóan tudta, hogy hol van órám, és én is tudtam, hogy neki hol van, így ott sétálgattunk egymás előtt többször is. Ha megtudtam, hogy valahova megy bulizni, én is oda mentem, hogy vele legyek (nem is csajozott, de én se pasiztam), ha ő tudta, hogy megyek valahova, akkor megjelent ő is.

Aztán valahogy megbeszéltük, hogy nála alszok vagyhát rávett, bár többször is próbálkozott ezzel. Most igent mondtam, nála aludtam, megtörtént a dolog. Heteken át még gyötrődtünk MSN-en, ha olyat mondott, mindig letereltem, de nem tudom, nem merek vele újból járni, amúgyis olyan nőcsábász, de tudom, hogy szeretem, és ő is engem.

Aztán jött egy srác, akit hallomásból ismer, és utálja, a srác szörnyen nyomult, ezt ő is megtudta, és megzsarolta, hogy kopjon le rólam. A srác le is kopott. Lett még pár olyan házibuli, ahol az a nagy ellensége ott volt, és folyton nyomult rám. Iszonyat ideges lett ettől!
Addig-addig húztuk ezt a „Se veled se nélküled” időt, hogy most június elején egy olyan csajjal, aki 2 nap után lefeküdt vele, összejött. De persze közbe állandóan féltékeny, megverte azt, aki anno nyomult egy szórakozóhelyen. Állítólag még járnak, de azt mondta nem lesz hosszú vele a kapcsolat, nem szereti igazán.

Most mit tegyek? Próbáltam, hogy 1 hétig nem beszéltem vele sehogyse, eleinte ment is, de 3-4 nap után kezdtem begolyózni. Aztán most volt egy buli, és ott volt a haverja, rá fél órára Ő is rögtön megjelent. Mikor táncoltam haverokkal, folyton ott ólálkodott, hogy kivel és hogyan táncolok. Akkor éjszaka még beszéltünk MSN-en, azóta nem. De nem bírom nélküle. Mit tegyek?
Hasonló történetek
4166
- Beszélhetnénk négyszemközt? - kérdezte az orvos.
- Hát persze, természetesen. Egy csendesebb helyre vezetett. Várakozva néztem rá, ugyan mondjon már valamit, de ő nem mondott, hanem kérdezett...

- Mit jelent neked ez a fiú? - meglepődtem, hogy máris letegez. Valami oka lehetett ennek a bizalmaskodásnak, és most nem a korkülönbségre gondoltam, bár az volt bőven. Azért válaszoltam:
- Nekem... nekem mindent. Tudom, ez így elég sablonos, de én tényleg nagyon szeretem......
3110
A rózsaszín felleg viszont elkerülhetetlen, és manapság egyre több embert talál meg. Ez a rózsaszín felleg persze csak egy tünete a kóros szomorúságnak, vagy inkább kezdete. De ha ennek érzéseit sikerül leküzdeni, a kóros szomorúság már elkerülhető.
Legyőzni azonban nehéz, de vannak rá módszer...
Hozzászólások
További hozzászólások »
geminigirl ·
Szerintem tedd féltékennyé. Járjál a legnagyobb ellenségével, aztán a második legnagyobb ellenségével, és végül az egészen kicsi ellenségeit se hagyd ki a sorból. Mivel tiszta idegbolond, amikor féltékeny, így valószínűleg idegbolond módjára fog viselkedni és bosszúból megver mindenkit, aztán meg is zsarol (vagy előbb zsarol, részletkérdés), végül összejön a legjobb barátnőddel, hogy visszaféltékenyíttessen (dx, neked adom ezt a szép szót grátisz, olyan jókat nevetek a hűbazmegeken mindig :DDD).
Miután mindenki iszonyat féltékeny és idegbolond és vagy meg van verve vagy nem, de ha nem, akkor is majdnem, akkor táncikáljatok még egymás előtt másokkal és még csináljatok is úgy, mintha nem érdekelnétek egymást, közben néha beszéljetek, néha ne, üzengessetek msn-en mindenféle mélyenszántó egysorossal egymásnak és amikor már sehogy sem bírjátok ezt a se vele - se együtt kapcsolatot, akkor menjetek le egy nagy magas sziklára az összes r*****cal meg s****vel, akik nem grófok és rugdossátok őket a szakadékba.
Ha ez megvan és már csak ti ketten maradtok, akkor legyetek egymáséi, ásó, kapa, gereblye se válasszon el titeket egymástól. Ámmen.
geminigirl ·
Na, bazz.. izé b**z.. a sziklára fel kell menni, nem le... de végülis mind1...
Mirrmurrka ·
10 10 10
:D

De fejezd abba, mert megint kikapunk hogy túl pikírtek vagyunk és szétoffolunk minden topicot a saját hagymázas sznobériánkkal.

dstella ·
Volt az a parti-gyerek, na, az a hogyishívják, valami Pitt. Nem tudom, én sose hallottam róla, néha átmocizott a telepen a feszülős bőrgatyájában, de fejre nálam élből kiesett, mert állat öreg volt, mint az országút.

Muter szerint filmet forgattak a kerületben - ja, persze, az öreglány vizionál, a múltkor a balesetis krétafestőkre is azt hitte, hogy a Helyszínelők- és mindenképpen akart egy autogramot ettől a Pitt akárkitől.
Mondtam a muternak, rajtam nem múlik, úgyis megyek röcögni a Sztárba, útba ejtem a motoros csákót, ha annyira menő. (de mondom, arcra nagyon gáz)

Szóval odamentem és leintettem, mint kettőhúsznál a zsernyák a tanulómotorost, hogy firkálja már a tejesdobozomra, hogy Jucusnak xxx. (ja, Jucus a muter)

Hadovált valamit, de egy szavát se értettem, komolyan, én ilyen (pi)csa tájszólást még életemben nem pipáltam, tarkón is csaptam, beszéljen már magyarul, nem fogom miatta lekésni a Sztárt. Úgy leborult a gépéről, mint a szilvalekvár a polcról, egyenesen a csöcsömre, hát, ott égtem az egész telep előtt!

Mondtam neki, ne má, ha meglátja a Tibi, helyben lerántja a bőrszerkóját és a kipufogóra húzza a seggét, de hiába. A csákó úgy rám tapadt, hogy levegőt se kaptam. Hát most mit tettem volna? Nekem is van szívem, meg minden, az meg annyira nyomult! Bár arcra tényleg nem jött be, ráhagytam, mondtam neki, hogy járjunk. A Sztárig mindenképp, el is mociztunk odáig, bár én vezettem, mert kicsit kába volt a lelkem.

A havercsákók nagyon megbámultak, mikor beestünk, kérdeztem, mit kér, de tökre nem volt magánál. Betoltuk a hátsó boxba és elmentünk egy menő Hálivúd Nájt koktélért. Nagyon jól ráztuk a csajszikkal, van az a seggbetolós forma, kipróbáltuk minden havercsákón, mert hát táncolni csak párosban érdemes.

Nagyjából a hatodik Hálivúd Nájtnál tartottunk, mikor előtámolygott a muter kedvenckéje, és a (pi)csa akcentusával hadoválni kezdett valamit. Próbáltam kimenteni a csajok előtt, mégis csak friss a pasi, érted, meg aztán értettem én, mit akar. Fizetni egy kört, úgy lengette az igazolványát, hogy nagykorú. (amúgy a Tuskó megnézte, és tényleg valami Pitt volt)

A mobilja is csörgött, ezt onnan tudom, mert felvettem. Rohadt messzire szakadt egy gyerek lehetett ez a Pitt, mert a haverja szavát se értettem, csak annyit, hogy valami Dzsórdzs, mondtam is neki, hogy ott vagyunk a Sztárban, ha akar valamit, jöjjön le.

De sajnos a Tibi érkezett, mert a (pi)csák a térről értesítették a csöcslefejelős akcióról, tudom én, hogy az összes rá hajt csak azért, mert van lóvéja. (ja, Tibi is gáz arcra, de ha sz---opom, nem tök mindegy? Nem kell felnézni és kész.)
Na. Tibi.
Féltékeny típus.
Hiába magyaráztam neki, hogy plátóian vagyunk, én, meg a Pitt, mert még csak azt se láttam, hányas méret, és különben is, milyen gáz már arcra a csákó? De Tibi nem egy gyors felfogású gyerek, és úgy leöklözte a srácot a Sztár közepén, mint BKV ellenőrök a lógós informatikust az éjszakai járaton.

Aztán a Tibi bement a főnök irodájába (Ja, ő a Vas Feri, ismerem, meg volt, de még általánosban. Sajnos arcra ő aztán egy bányaomlás, pedig én érzelmileg annyira benne akartam lenni a kapcsolatban, meg minden)
És ott a Tibi megnézte a biztonsági felvételeket, és látta, hogy a csajszikkal seggbetolósoztunk, mikor ezt már többször megtiltotta.

Tibi hirtelen haragú is, pedig tudja, hogy én szeretem, és tudom, hogy ő is szeret, a múltkor frankón kibüfögte a nevemet a Borsodiból, de tényleg. Olyan intimben vagyunk, mint a Rómeó meg a Júlia. Csak hát nehezen viseli a vetélytársakat, meg állítólag tudja, hogy én tizenhat voltam, mikor rám hajtott a Kokain, pedig nem, mert ő aztán tényleg buzi, de Tibi szerint a homokosok is potenciális heterók. A Kokaint meg nyolcadik óta utálja, ha csak meglátja az utcán, utánaköp, nagyon komoly, rángatózik az öklén az ÜSS, meg minden.

És amikor a Tibi gőzös, akkor mindig félre(kúr), mert tudja, hogy így én féltékeny leszek, és azzal csak idegesít, meg minden. És most is nekiállt a csajokkal izélni, ott a Sztárban, hogy ha én seggbetolósozom, akkor ő meg markolászik. Amikor tényleg tudja, hogy utálom, mert olyan nehéz manapság megértő barátnőt találni, amelyik nem akar a Tibire hajtani.
Na, mindegy. Lecsöcsörészte a csajokat, én meg közben vertem a fejét, hogy térjen már észhez, nem pálya ez.

De csak nem hagyta abba, úgyhogy arra jutottam, nekem is jogom van egy kis szórakozáshoz. De most tényleg, vagy nem? Ott volt az a Pitt srác, na jó, arcra öreg, de volt egy frankó mocija, kivittem a friss levegőre, és hát...
Na.
Megtörtént.
Nem mintha jobb lett volna, mint az átlag, mert alig végeztünk, mellé is borult, a kezében az igazolványával, motyogott valami Help-et, igazából én nem ismerek ilyen nevű koktélt. Ti igen?

Annyira tele lett a tököm a csákókkal (most úgy általában, mindegyikkel, mert önelégült (fa)szok) hogy otthagytam a Sztárt, amikor hajnali öt előtt sose szoktam, és még a Hálivúd Nájtomat se fejeztem be!
Kit izgatnak ezek, vagy nem? A Tibi, meg a Vas Feri, meg a tájszólásos gyerek, az összes bekaphatja tőlem, nem leszek én itt a ri(bancuk)!

A muter is azt mondja mindig, hogy legyek a magam ura, meg minden.
Szóval hazamentem és megmondtam neki, hogy nem ér a csákó egy aláírást se, olyan töketlen gyerek, a kukaca meg említésre se méltó. Na, miután meg kiderült, hogy a Sztár parkolójában hagytam, a muter tökre kibukott hogy megcsinálhattam volna a szerencsémet, meg kiüthettem volna a csaját is, ha arról van szó (valami Andzselina, de biztos nem a Hajdú, mert azt ismerem, az tényleg egy nagy ri(banc), az nem áll le csóró motorosokkal)

Jajj, a muter csak mondta, mondta, dög unalom az öreglány, rá is vágtam az ajtót, hogy érzelmileg én most mélyponton vagyok, hagyjon lógva.

Azóta eltelt két hét, és be kell vallanom, sokat gondoltam a motoros csákóra. Nem tudom miért, talán a mobilja az oka, ami nálam maradt, és azóta is folymatosan csörög. A Dzsórdzs gyerek hívogatja, de amíg nem hajlandó értelmesen pofázni, addig ne hogy már elmondjam, hogy kicsit viszketek, érted! Oldják meg a havercsákóval, ahogy tudják!

De azért kicsit hiányzik.
Le merem írni.
Még jobban, mint a Tibi, pedig őt tényleg szeretem, és ő is szeret engem, frankón, az erkélyről jött be két napja és mondta is, hogy kussoljak, ha dörömbölnek a bejáratin, mert romantikázunk. Hát nem érzékeny?
De nem tudta velem elfeledtetni Őt.
Nem tudom, hogy mi legyen.
Kétségbe vagyok esve, mi van, ha soha többet nem jön le a Sztárba? Na, majd megkérem Vas Ferit, nézzen utána, akit ő nem talál meg, az nem is létezik, érted.
Hát ez van.
geminigirl ·
Bazzeg, alig tudtam visszakapaszkodni a székre... te nagyonnemnormális, mineknevezzelek????
Tiámó, Ájlávjú, Líbedikk???
Alig várom az augusztust.... :))))))))))))

:heart_eyes: :heart_eyes:
Mirrmurrka ·
háténerre már asse birom kinyögni hogy húvaze.
*fetrengve röhög 10 perce*

hajjh.. ho legy zsepi?
Na csajok, mait mi kapunk megint....
:DDDDDDDDDDDDDDDD

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: