Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Szerelem

Hihetetlen, hogy az ember mi mindenre képes egy kis szereteté. Valakik csak egy ölelésre vágynak, hogy érezzék nincsenek egyedül, mások elhitetik magukkal, hogy nincs szükségük senkire sem. Sajnos a mi világunk nem olyan, hogy mindenki boldogan éli hitvány kis életét. A mi világunkban csalódnunk kell abba, akit szeretünk, szenvedni érte és a sors, ha úgy gondolja eleget szórakozott velünk, elhajít minket, mint egy olcsó kis játékot. Nem tudom, hogy megéri-e szerelmesnek lenni, álmatlanul forgolódni az ágyba, hogy mit tegyél, hogy visszakapd az életed. De egyszer, ha vagy olyan szerencsés ember és várod, figyelsz a jelekre, te lehetsz-e kicsiny bolygó legboldogabb embere. Elfelejtesz mindent, ami fáj, érzed többé nem vagy egyedül. Nem kuksolsz egy sötét üres szobába, és nem pörög ezerrel az agyad, hogy hol szúrtad el, csak élsz boldogan. Akiket ez egyszer utolér, nem tud menekülni mindennap minden percébe, rágondol. Szemei ellőt látja a szemeit, amelyek mindig megértően néztek rá. A száját ahonnan oly sokszor hangoztak el boldogságot hozó szavak. Érzed a bőre illatát, amikor szorosan átölelt érzed, hogy egyre jobban esel egy végtelenek tűnő gödörbe. Nincs megállás, nincs visszaút, könyörögsz, sírsz, és az ajkaid csak egy mondatot formálnak „Ne hagyj el soha, szeretlek!”
Hasonló történetek
25079
Norbi látva kiéhezett puncimat, magára rántott és megkeményedett bimbóimat kezdte csókolgatni. Én pedig megleptem őt azonnal, hogy a farkára csúsztattam vágytól izzó puncimat. Gyönyörű nagy farka volt és mélyen belémhatolt. Ekkor Roland mögém helyezkedett és lassan elbarangolt csodálatos popsimban...
29935
Bezárta az ajtót és a kis polóját már vette is le, de már azon keresztül is jól látszott a melle, mert melltartó nem volt rajta. Olyan édes feszes mellei voltak, kis barna mellbimbói, csak az ölembe ült és már a nyelve a számba volt, ahogy elkezdtem masszírozni a kis mellet, a kis bimbója már olyan kemény volt, hogy már szúrt, hehe.
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

dstella ·
Az a gáz basszus, hogy bemásoltam a Word-be, és NEM jelzett hibát.

Mi ez, ha nem átverés?

Hihetetlen, hogy az ember mi mindenre képes egy kis szereteté(RT).
A mi világunkban csalódnunk kell abba(N), akit szeretünk.
Nem tudom, hogy megéri-e szerelmesnek lenni, álmatlanul forgolódni az ágyba(N), hogy mit tegyél, hogy visszakapd az életed.
Nem kuksolsz egy sötét üres szobába(N), és nem pörög ezerrel az agyad, hogy hol szúrtad el, csak élsz boldogan. Akiket ez egyszer utolér, nem tud(NAK) menekülni (VESSZŐ) minden(KÜLÖN)nap minden percébe(N), rá (KÜLÖN) gondol(NAK).
(VAGY: Akit ez egyszer utolér, nem tud menekülni, minden nap minden percében rá gondol)
Szemei ellőt (ELŐTT) látja a szemeit, amelyek mindig megértően néztek rá. A száját (VESSZŐ) ahonnan oly sokszor hangoztak el boldogságot hozó szavak.
Érzed a bőre illatát, amikor szorosan átölelt(JELEN IDŐ) érzed, hogy egyre jobban esel egy végtelenek(VÉGTELENNEK) tűnő gödörbe.

Szóval értem én, hogy szeretni gyötrelmes és szép dolog, csak kezdetnek próbáld rögzíteni, hogy BE megyek valahova, és BENT vagyok valahol. (pl: a szobába bemegyek, a szobában bent vagyok. Ez a -ban, -ben, nem bonyesz)
Többes szám után többes szám jön, múlt idő után múlt idővel folytatjuk.

niki565 ·
bocsi máskor jobban oda figyelek :hushed:

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: