Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Szerelem

Csodás volt az a nap. Barátom már 2. hétvégéjét tölti nálunk. Előtte egy, a szüleimmel történt konfliktus miatt 1,5 évig nem jött hozzám. De most... Itt van, és én szeretem. Talán jobban, mint valaha...
Aznap pont olvastam egy történetet, ami "kissé" beindította a fantáziámat, és egész nap arra vártam, hogy barátommal ágyba kerüljünk. De ahogy lenni szokott, sajnos elég sokat kellett várnom. Este barátom kitalálta, hogy még menjünk el hozzá, aztán még diszkóba is menni szeretne. Én pedig engedtem. Bár hozzáteszem, nagyon unatkoztam, és végig csak az éjszakán járt az eszem... Autóval mentünk és én vezettem, ezért nem ihattam, de neki már nem kevés volt a fejében. Diszkóban is adott volt a hangulata és folyamatosan előttem állt, simogatott, csókolgatott. Ekkor nem bírtam tovább...
- Menjünk haza. - mondtam kéjesen, és közben csábítóan néztem rá.
Azt hiszem rögtön rájött, hogy mit is akarok igazán, ezért beleegyezett. Fél óra múlva hazaértünk. Én a fürdőszobába mentem, ő a szobámba. Gyorsan megmosakodtam és felvettem egy lenge fekete pólót.

Mire beértem hozzá, ő egy szál alsónadrágban feküdt az ágyamban. Végignéztem rajta, és mellé ültem.
- Na mi lesz? - kérdezte huncutul.
Válaszul megcsókoltam. Már nagyon kívántam őt. Egyre vadabbul csókolt és én rámásztam. Pólómon keresztül elkezdte simogatni mellem, és csókolgatni a nyakamat. Tudta, hogy ezt nagyon szeretem. Majd keze egyre lejjebb csúszott. Halkan felnyögtem, mikor pólómat feljebb húzta, és már nedves puncimat kezdte simogatni. Csiklómat már rutinos mozdulatokkal kör-körösen izgatta, majd ujját is belémnyomta. Nem bírtam tovább és ezt ő is tudta. Kőkemény farkát hírtelen tövig belémnyomta.

Mindketten felnyögtünk. Lassan el kezdtem lovagolni rajta. Kezünket összekulcsoltuk, és ez a mozdulat, akármilyen apróságnak is tűnik, csak még közelebb hozott minket egymáshoz. Ekkor egy váratlan mozdulattal lecsúsztam róla, és el kezdtem simogatni. Először az arcát, nyakát, mellkasát, majd combja belső felét, és végül a farkát. Lejjebb csúsztam rajta. Ő egyre hangosabban sóhajtott. Majd mielőtt elkezdtem volna számmal izgatni, megcsókoltam.
- Megijedtél, mi? - kérdeztem.
- Már majdnem. - mondta kissé szomorkás hanggal. Nem sűrűn izgattuk egymást orálisan, de most úgy éreztem, kimondottan szeretnék örömet szerezni neki. Ismét lejjebb csúsztam, végig csókolgattam az egész testét, majd szerszámához értem. Először csak puszilgattam, majd végignyaltam az oldalát. Ekkor bekaptam és elkezdtem szívogatni, nyelvemmel játszottam vele. Golyóit is elkezdtem nyalogatni, ekkor hangosan felnyögött. - Nocsak! Megtaláltam a gyengédet! - gondoltam magamban. Egy darabig még játszottam vele, és egészen bele is jöttem a dologba, ekkor azonban felhúzott magához és belémhatolt. Tovább lovagoltam rajta és közben a combja belső felét simogattam. Tudtam, hogy már nem bírja sokáig, de éreztem, hogy én sem.

Ekkor a hátamra fektetett, és azt mondta:
- Ezt a 3. évfordulónkra kapod. - Bizony, ezen a napon volt 3 éve annak, hogy összejöttünk. -
És elkezdte csókolgatni a mellemet, majd egyre lejjebb csúszott. Nem reméltem, hogy orálisan fog velem játszani, nem szokása. De ő egyre lejjebb csúszott, én pedig azt hittem, szétfeszít a vágy. Először kezével izgatta csiklómat, majd végre szájával is elért puncimhoz. Régóta vártam már erre, és ezt halk nyögésekkel hoztam a tudtára. Nyelve ügyes mozdulatokkal izgatott engem. Lábam ritmusosan megremegett az érintésétől. Nagyon élveztem. Egyre erősebben nyalt, és mikor majdnem elértem a csúcsra, abbahagyta, és megcsókolt.
- Tetszett? – kérdezte.
- Nagyon is. Majdnem eljutottam a csúcsra.
- Csak majdnem?

És amint ezt kimondta, már újra a lábam között volt. Nem kellett már sok. Csípőm fel-le mozgott, és ekkor hangos nyögések kíséretében hatalmasat élveztem. Ő pedig tovább izgatott. Úgy éreztem, mindjárt szétfeszít a vágy, és alig bírtam magammal. Fel akartam húzni magamhoz, de ő nem engedett. Szinte már sikítottam, és megint megpróbáltam felhúzni magamhoz. Végre sikeresen. Újra belémhatolt, egyre gyorsabban mozgott, és végül ő is elélvezett. Fáradtan hanyatlott rám.

A karika gyűrűnk csillogott a halovány fényben, mintha az érzelmeinket szeretné tükrözni. Igen egy gyűrű. Aminek se eleje, se vége. Remélhetőleg a mi kapcsolatunk is ilyen lesz. Soha nem lesz vége. . .
- Szeretlek. - suttogta. Éreztem, komolyan gondolja.
- Én is téged. - és szorosan átöleltem. Éreztem teste melegét, szíve dobbanását. Mellém feküdt, egy darabig még simogattam és a nyakát, arcát csókolgattam, majd egymás karjaiban, boldogan mély álomba szenderedtünk...
Hozzászólások
További hozzászólások »
MeAndYou ·
Hát szerintem lehetett volna még részletezni, nekem túl gyorsnak tűnt! :no_mouth:

sonny grosso ·
Egyszerű mint a faék.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: