Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Szerelem

Sziasztok itt van végre egy olyan történet, egy olyan lányról, akit mindig szerettem szeretek és életem végéig szeretni ,fogom:) Na de ne rohanjunk ennyire előre. Lássuk hol is kezdődött.
Most, hogy így belegondolok milyen rég is volt.

Az egész egy szép péntek délután kezdődött egy kávéházban, ez szinte már szokás volt barátnőimmel suli után mindig a kávéházban lógtunk. Ekkor megjelent az a lány, akivel ki nem állhatjuk egymást, de komolyan két ennyire különböző ember, naná hogy nem bírja a másikat ő nagyon jómódú úri kislány az ember első ránézésre, úgy könyvelné el, mint egy cicababát, aki rettenetesen kényes. Igaz én sem panaszkodhatok hisz mindig is volt szép házunk csodálatos kert igen mondhatni, hogy az én családom és jómódú, de nekem mégsem szállt a fejembe. Én nem vagyok az, akihez hozzáér valaki, rögtön szalad apucihoz .Kiállok magamért,sőt meg is védem, ha kell akár verekedésbe is belemegyek. Emellett focizom amit imádok. Ő meg táncol szóval azért érthető ha nem bírtuk egymást.

Persze ezek olyan következtetés, amit az ember hallásból állapít meg, hisz ha soha nem beszélünk a másikkal nem tudhatjuk meg hogy igazából milyen ember is az az illető, és hát mi ketten is ebbe a hibába estünk. Ez sokban befolyásolta a történteket. De nemcsak belsőre voltunk ennyire különbözőek külsőre is. Neki fekte hosszú haja, gyönyörű zöld szeme igen bekell vallanom az mindig is megigézett most, hogy így visszagondolok csak ezelőtt sose ismertem be kicsivel alacsonyabb volt nálam hosszú karcsú teste, nekem barnás hajam volt ami minding felvolt dobva vagy szőkével vagy feketével esetenként vörössel, sötét barna szemem és kicsivel sportosabb kiállásom a focinak köszönhetően.

Tehát a kávéházi összefutásunk után, hazamentem ledobtam a cuccom és odaültem a gép elé. Beléptem egy chatre és szokás szerint felkerestem a szívemhez oly közel álló leszbi szobát, mivel erről a titkomról csak páran tudtak legjobb barátnőim, velük tudtam megbeszélni mindent, ők voltak a bizalmasaim. Itt viszont kedvemre flörtölhettem azzal a lánnyal, akivel csak akartam. Így volt ez hajnali kettő körül is amikor épp alváshoz készülődtem, amikor belépett egy lány hozzám már az első pillanatban elvarázsolt csodálatos humorérzéke és azaz eszméletlen kisugárzása ami azonnal magával ragadja az embert velem is ezt tette hajnali 6ig beszélgettünk majd közös megegyezésre elmentünk ledőlni. Megbeszéltük hogy másnap mikor találkozzunk a chaten.

Hála az égnek pénteket szombat követi és így aludhattam sokáig, azonban elfeledkeztem az edzésemről. Amikor felkeltem szinte loholtam hogy odaérjek időben és pont befutottam. Egésznap csak rá gondoltam nem csoda, hogy fejbe is rúgtak. Rá gondoltam és a vele töltött pillanatokra rögtön jókedvre derített még ezt az új kék monoklit is feletetni tudta velem,na és milyen csodálatos neve van,Móni ennél szebbet még életemben nem hallottam talán csak azért gondolom így mert hozzá tartozik de akkor is csodás.

Siettem haza amennyire tudtam, hogy ott lehessek vele a megbeszélt időpontban,és igen hazaértem!! Gyors felmentem a chatre és ő ott volt várt rám…Elmeséltem neki hogy mi történt a pályán persze azt, hogy rá gondoltam nem. Meghatott hogy aggódással fogadta a hírt és hogy rögtön azt kérdezet ”de most már jól vagy igaz?” mondtam neki persze nincs semmi bajom. Majd hetekig ment így jól elvoltunk beszélgettünk :életről, családról,hobbikról és estenként a szex is szóba került bekell vallanom, amikor beszélgettünk általában felizgultam és arra gondoltam milyen lehetne vele. Majd megbeszéltünk egy találkozót, a már említett kávézóban. Előbb érkeztem a kelleténél és ekkor telefonon hívott anyum, hogy gyorsan menjek haza. Megijedtem azt hittem valami baj történt aztán kiderült, hogy csak a rokonság. Mikor kirohantam az ajtón épp lépett volna be az a lány, akivel nem jövünk ki jól ekkor jutott eszembe fura módon őt is Móninak hívták, na de neki közel se állt olyan jól ez a név, mint az én Mónimnak, hu ettől a gondolattól még a saját szám is tátva maradt. Lehetséges beleszeretni egy vad idegenbe első „látásra”
Este persze volt mit magyarázkodnom a chaten Móninak hogy ne haragudjon rám bocsásson meg nekem és egy újabb találkozót fikszáltunk le.

Ezúttal is időben érkeztem és megláttam. Megbeszéltünk mindketten egy száll vörös rózsát fogunk fogni hogy megismerjük egymást. Most már végleg tudatósúlt bennem az én hercegnőm és az úgymond ellenségem egy és ugyan az a lány. Amint meglátott a rózsával kezemben erre ő is rájött. Rózsát kiejtve kezéből elfutott. Nem tudtam mit tenni, gondolkodnom kellett, és rájöttem egyáltalán nem olyan liba aminek gondoltam sőt aranyos,kedves, intelligens és gyönyörű lány, lehet titokban mindig is vonzódtam hozzá csak hát magamnak sem ismertem be. Elhatároztam lesz ami lesz megkeresem.

Egy móló szélén láttam meg. Ott ült és pityergett, gondoltam magamban biztos csalódott bennem, de elhatároztam, akkor is odamegyek. Így is tettem, leültem mellé és egy zsebkendőt nyújtottam, hogy meg tudja törölni a szemét, Lefogadta. Végre megmertem szólalni bár kicsit rekedtes hangon, de felajánlottam neki, ha gondolja, elfelejthetjük az egészet, ígérem nem mondom el senkinek a titkát. Válaszul azt kaptam, hogy gondolkodnia kell, amit teljes mértékben megértek. Tehát várok…

Majd egyik este pár barátommal úgy döntöttünk elmegyünk szórakozni legnagyobb meglepetésemre ő is ott volt cseppet spicces állapotban, szinte már állni is alig bírt.
Bevallom, én is sokat ittam. De talán ez adott löketet leültem mellé.

Már csak arra emlékszem a lakásán vagyunk és a falhoz nyomom, az ajkát csókolom, közben a kezem felfedezőútra indul a testén. Majd szép lassan kihámozom a ruhájából, miközben a pólóját tólom felfelé a kezemmel végig simítom a testét és melltartón keresztül a mellét. Közben ajkunk egy pillanatra se engedi el a másikét, mintha el akarnánk venni egymástól valamit. Szinte még most is a fülemben hallom a hangját, ahogy azt suttogja, kívánlak Reni, kívánlak szerelmem. Miközben mind ketten csak a fehérnemünkben vagyunk, hanyatt fektetem az ágyán, fölé térdelek és gyönyörködöm a testében. Majd a mellbimbójára hajolok és az ajkaim közé szívom, érzem, ahogy beleremeg a teste és egyre mélyebb sóhajok hagyják el az ajkát. Ezen felbuzdulva egyre erősebben szívom a bimbóját, közben a másik mellét a kezemmel simogatom. Néha-néha finoman ráharapok, amit ő egy hangos nyögéssel jelez, hogy mennyire élvezi, így tovább folytatom ezt a kis játékot.
Közben ő a hátamat simogatja egyre lejjebb és lejjebb, amikor a fenekemhez ér megmarkolja élvezem az érintését határozott mégis gyengéd. Majd térdével a két lábam közé furakszik és lassan mozgatja a puncimon. Nagyon élvezem egyre gyorsabban mozgok a combján, ekkor görcsbe rándul a testem, hangos nyögés kíséretében elélvezek, kihúzza a lábát.

Megcsókolom majd újból a testére hajolok, de most már hasát csókolgatom. Egyre lejjebb és lejjebb majd a combja belső ívét nyalom végig elérve a punciját, és jó mélyen belenyalok az ajkai közé ekkor egy hangos sikollyal, hörgéssel megfeszül a teste és a karjaimba omlik vissza. Majd megkér, hogy menjünk át 69-be, hogy ő is tudja a puncimat kényeztetni, nekem sem kellett több átemeltem a lábam rajta és hagytam, hogy szeressen, miközben a csiklómat szopogatta, két ujja egyre gyorsabban járt ki és be bennem közben, én csak nyaltam-nyaltam és nyaltam, nem tudtam betelni a puncija ízével, és ujjammal a csiklóját dörzsöltem .


Reggel egymás karjaiban ébredtünk fel. Egy csókot nyomtam a homlokára és mondtam neki, hogy:
- Tudod nekem nagyon sokat jelentett ez az este. Meg amit, mondtál. Be kell vallanom, nagyon szeretlek,és nagyon sajnálom hogy eddig rosszban voltunk.
Először nem szólt, csak megcsókolt majd azt mondta:
- Én is nagyon szeretlek, nem volna kedved a barátnőmnek lenni, és még sok-sok ilyen csodás estét együtt tölteni lehetőleg józanul ??:)
- De igen szeretnék majd megcsókoltam és így egymás karjaiban ismét elaludtunk…

Azóta is szeretjük egymást és együtt vagyunk.

Vége.
Hozzászólások
További hozzászólások »
gyengedlany ·
ejha valaki le lett szurva rendesen :smile: :smile: :smile: hobo hobo hobo :smile: :smile: :smile:

Charisma ·
Szia!
Szeretnék kérdezni vmit...van két történet...mindkettő szerelem..ez a kettő ugyanarról a lányról szól?? Bocsi,ha nekem nem volt egyértelmü,csak érdekel..amugy meg hatalmasak amiket irsz,jók és tetszenek....

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: