Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Szerelem

Én egy 16 éves pesti lány vagyok.
A legjobb barátnőmnél voltam az egyik este. Röhögcséltünk, iszogattunk egy kicsit, pasikról, a suliról dumáltunk. Szóba jött a lány-lány kapcsolat. Megkérdeztem, hogy kipróbálná-e. A válasz engem is meglepett, mert azt mondta, hogy csak velem. Ennek örültem, mert én már régebben fantáziálgatok ilyesmiről, persze szigorúan csak vele. Pedig van pasim.
De a barátnőm teste egyik tesiórán elkezdett izgatni, és azóta nem tudtam mit kezdeni az érzéssel. De akkor, amikor igennel felelt nekem, örültem.
Miután válaszolt, pirulós volt a hangulata, ezért nem ragoztam a témát. Hazakísért, és elkezdtünk smárolni. Nagyon jó volt. Sokkal finomabb, mint az eddigi pasijaimé. Össze-vissza tapiztuk egymást,de sajnos tovább nem jutottunk, mert egy másik oszttársunk hívta őt bulizni, hozzánk meg vendégek jöttek.
Másnap viszont találkoztunk. Persze a suliban nem lehetett semmi, de mi titokban azért fantáziálgatunk egymásról. Este meg rá masztiztam. Nagyon fel tudott izgatni. Ez két hétig ment így, titkon váltott csókok, simogatások, de semmi több. Aztán elhatároztam h lesz egy jó esténk.
A szüleim épp elutaztak, őt pedig áthívtam "tanulni". Ahogy belépett az ajtón nekem esett. Össze-vissza csókolt.
- Két hete erre vártam!! - mondta boldogan, és úgy mosolygott, hogy azt az angyalok is megirigyelhetnék.
- Én is - leheltem a fülébe és el keztem a nyakát csókolgatni.

Neki még egy pasija sem volt, és senki nem ért még ÚGY hozzá. Ezt félénken vallotta be, és úgy gondoltam, hogy nagyon meg fogom becsülni. Nagyon szerettem volna már érezni a testét.
Bevezettem a szobámba, és megálltunk az ágyam előtt. Ölelgettük egymást, majd ráhullott az ajkára a szám, és az ágyon landoltunk. Lovaglóülésben ráültem, és elkezdtem simogatni a feszes pólóján keresztül, majd gyorsan lekaptam róla. Csókolgattam a testétj gondosan kikerülve a melltartóját. Tudtam, hogy elég szégyenlős, ezért kicsit féltem, hogy mit fog szólni, ha majd azt is leveszem, de aggodalmam alaptalannak bizonyult. Mikor kikapcsoltam a melltartóját és megláttam hófehér melleit, amik pont elfértek a tenyeremben ,csak annyit tudtam mondani, hogy: - Gyönyörű! - és el kezdtem őrült módjára nyalogatni őket.

A kezem közben lehúzta a farmerját, és a bugyiját simogattam. A bimbói nagyon ágaskodtak már, én meg csak szoptam őket, ahogy csak tudtam. Mélyről jövő sóhajai tudatták velem, hogy mennyire élvezi. A csiklóját először a bugyin keresztül izgattam, és éreztem, hogy egyre jobban átnedvesedik. Ekkor én is levettem a pólóm, a melltartóm és a gatyám is. Már az én tangám is szétázott.
Finom puszikat leheltem a bugyijára, és óvatosan lehúztam róla. Elém tárult gyönyörű szép frissen borotvált puncija, ami csak úgy csillogott a nedvétől. Kívülről gyorsan lenyalogattam róla, ezt nagyon élvezte. Végigpuszilgattam a combját, majd megint rátértem legszebb pontjára, és finoman belenyaltam. Erre felnyögött, és csak annyit mondott, hogy: - Igen, igen!! - és én még egyszer belenyaltam. Fantasztikus íze volt. Éreztem, mennyire lüktet már, és hogy mennyire kíván. Gyorsan lefetyelni kezdtem, és az ujjammal is segítettem, de pont az orgazmus előtt lassítottam egy kicsit. Még játszani akartam. Rátértem megint a melleire, amik szinte izzottak minden egyes érintésemre. Körbenyalogattam, ekkor már szinte nyüszített, annyira akart már érezni magában. Beledugtam 2 ujjam a hüvelyébe, majd a nyelvemmel izgattam a csiklóját. Gyorsítottam a tempón, és ekkor hangos nyögésekkel elment. Lenyeltem a nedveit, és lenyalogattam róla. De a viszonzás sem maradt el.

Rámnézett egy huncut mosollyal a szemében, gyorsan hátrafordított és lehúzta tocsogó bugyim. A melleimet nyalogatta, de én már úgy égtem és lüktettem lent, hogy szinte már fájt, hogy nem érezhetem magamban a hosszú nyelvét. De nem engedett, csak nyalogatta forró testem, ami csak őt kívánta. Amikor hozzányúlt a puncimhoz azt hittem, rögtön elmegyek. Vonaglottam az ágyon és emelgettem a csípőm, hogy végre történjen már meg az, amit 2 hete várok. Nagyokat nyögtem, amikor a nyelvével belémhatolt, és tövig benyomta mellé 2 ujját is. Pár másodperc múlva elélveztem, mert olyan fantasztikus élményvolt!
Lihegve feküdtünk és öleltük egymást.
- Boldog vagyok - mondta
- Én is nagyon! - válaszoltam.
Ez volt az első együttlétünk, és szerencsére nem ez az utolsó. Most is együtt vagyunk, persze csak titokban, mert nekem pasim is van. De mindig csak rá maszturbálok. Ez őszinte szerelem...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Mária de la Cruz ·
Szerintem itt a magyar textilre gondolt, amit a matyó /matrjóska/
babák viselnek. Magyarságtudatra való utalással az igazi identitásra? :smile:

bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: