Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Szenvedélyes szenvedés

A szobában sötétség honolt, csak az utcai lámpák fényei szűrődtek be. A lakásban már mindenki aludt. Csend... és mégis hatalmas zsibongás töltötte be a teret. Az esőcseppek halkan kopogtak a párkányon. Az autók és buszok hangosan búgtak az úton, és ez egészen jól kivehetően felhallatszott a harmadik emeleti kis szobába. A szél hirtelen feltámadt, és a fa ágait erősen az ablakhoz csapta. A lány összerezzent csendes magányában. Pedig nincs egyedül a szobában. Barátja ott fekszik mellette és dühös rá. Vagy már alszik? Hangosan szuszog és teljesen mozdulatlan. A beszűrődő fényben a lány arca tisztán látszik. Ha a fiú ébren van, biztosan látja, ahogy a szeme megcsillan a fényben. A lány próbált hangtalanul lélegezni... Most hirtelen valami éles, forró bizsergést érzett a szíve legmélyén. Eszébe jutott az a mondat, amit aznap a fiú mondott neki a vonaton:
"Jobb vagyok nálad..." Tényleg így lenne? Jobb nála? De miben? Miben lehetne jobb nála? Mi az? Elmélkedését megzavarta a fiú forgolódása. Ásított is. Ezek szerint mégiscsak alszik? Vagy csak úgy tesz...? Lehet, hogy kihasználja az arcára boruló sötétséget, és a lány arcát kémleli?... Most hirtelen a lány eszébe jutott egy másik bántó gondolat:
"Meglátszik, hogy még gyerek vagy..."
Ezt egyik este a lánynál mondta, a fürdőszobában, amikor barátnője törülközött.

A fiú először gyönyörködött benne. Végig csodálta a testét. Elidőzött a lány frissen mosott hajáról a vállára hulló vízcseppeken, melyek finoman gurultak le karján és mellén. A lány gyermetegen nézett rá, kissé bágyadtan a forró fürdő után. Megállt a törölközésben és megkérdezte kedvesét:
"Miért nézel így?" A fiú nem válaszolt, csak kipirult arccal és csillogó szemekkel elmosolyodott. A lány ettől annyira zavarba jött, hogy butuskán mosolyogni kezdett és egyik lábáról a másikra. A víz fodrozódni kezdett, ami nagyon tetszett a pancsoló lánynak. Ettől úgy nézett ki mint egy kisgyerek az első strandján. Örült a víznek. A fiú erre a jelenetre tette azt a sértő megjegyzést.
"Gyerek..." Hiszen csak tizenöt éves, miért ne lehetne gyerek? Ezt a fiú jól tudja, és mégis hajlandó volt vele egy igen komoly kapcsolatba kezdeni. Most mégis szemére hányja fiatalságát, mintha ő tehetne a koráról. Így a sötétségbe burkolózva, elvonultan a világ minden gondja elől, és csak a sajátjára koncentrálva sokkal fájóbbnak érezte a lelke mélyéből felbukkanó emlékképeket. Egyáltalán, most miért is nem szólnak egymáshoz? Hát persze... A fiú le akart vele feküdni, de amikor a lány vonakodni kezdett a felsője levetésénél, a fiú ideges lett, megsértődött. Azt mondta:
"Miért kell ezt mindig eljátszani...?"
A lány egyből hátat fordított a fiúnak, majd akkor fordult felé, amikor már azt hitte, párja elaludt. Azóta fekszik itt a sötétben és gondolkodik. Most hirtelen a meleg, bizsergő érzés helyét egy hideg, zsibbasztó fájdalom vette át a végtagjaiban. Barátja megmozdult mellette.
Hasonló történetek
2679
Nem is tudom, ti szeretitek a romantikát?
3715
De amikor megfordulok egész közel érzem a száját a számhoz, és érzem a forró leheletét, ami átjárja minden porcikámat. Mélyen a szemébe nézek. Ő viszonozza a tekintetem. Érzem, már teljesen hozzám bújt, és az ölelése egyre szorosabb. Szinte már fáj ez az ölelés, mikor hirtelen megcsókol, és eltűnik minden fájdalom, és minden ami csak körülöttünk létezik...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?
AELM. ·
Hát, van ahol hiányzik a mondat vége és miegyéb, de azt gondolom, hogy egy igazi zsenge kis írópalánta vagy, akiben mindenféleképpen ott van a tehetség.
Érzelem és a szép fogalmazás.Még ki kell forrnod, olvass sokat, és csak írj továbbra is.
A szóismétlésekre figyelj oda, mert nagyon sok van!
Nagyon lepontoztak, most ezt javítom.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: