Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Szenvedélyek tengere

Akár a tenger oly lágy. A tűző napon felhevülsz. Lassan alkonyodik. tested még mindig égetik, a napsugarak, már egyre lágyabban... Felkelsz a homokból, ahol eddig pihentél és lassan a tenger felé, indulsz. Érzed, hogy valami megindult benned, egy lágy bizsergés. Ahogy eléred a tengert először csak a lábadat, érinti a víz. A tenger vize mely oly lágy és érzéki. Ahogy hozzá ér a lábadhoz, egy pillanatra belebizseregsz. Majd ahogy kezd egyre feljebb érni, egyre jobban élvezed. Már a térdedig ér és nyugtató, szenvedélyes. Majd amikor a combodnál kezd felfelé törni, ahogy néha vízcseppek csapnak fel a hajlatokig egyre jobban élvezed. Kezd nagyon jó lenni, amikor már a hajlatokat is eléri, és lágyan simogatni kezd, élvezed, és csodálatos élményben van részed. Ez a szenvedélyek tengere.

Egyszer csak egy illatot érzel mely nagyon ismerős. Már érezted valahol. Amikor lassan megfordulsz egy nagyon helyes, és izmos férfit tekintesz meg, szemeidben megcsillan. Oly érzékien érint, meg hogy belebizseregsz. Végig masszírozza a melleidet és egy vad csókot, hint az ajkadra. Lassan elindultok a part felé, út közben meg-megállsz forró, és vad csókokkal halmoz el. Már nem bírod sokáig, ő sem bírja már, egyszer csak eléd, kerül, és elkezd vadul csókolni, majd pedig érzékien ágyat hint neked a homokban, a tenger lágy hullámmal mossa puha ágyadat, simogatja a hátadat, közben pedig lágyan csókolni kezdi melleidet, nagyon élvezed és ez az új érzés szinte utat, tör a testedben. Forró vért pumpál tüzes szíved mely, már szinte lángol, termeli a szenvedélyt. Lassan elérkezik a hajlatokhoz, előtör belőled a szenvedély és ki kívánkozik... hatalmas sóhajtásokba kezdesz. Egyre erőteljesebb és határozottabb sóhajtások.... Lassan a nyelvével hozzá ér a nőiességedhez... finoman izgatni kezdi, majd pedig fokozatosan nyalni kezd... az ujjával is rásegít... hatalmasakat sóhajtasz... érzed, hogy hamarosan már nem fogod tovább bírni, játszani kezd a nyelvével, és az ujjával is... időnként rátesz picit így fokozva az érzést... hatalmasat sóhajtasz... ez volt a legerőteljesebb sóhajtás, egy forró láng csap végig a testedben, a tenger is végig hint a hullámokkal.

Ez volt az... Az érzés mely leírhatatlan. A szenvedélyek tengere. Besötétedett. Aludni készül a tenger is. Lassan álomra hinted a fejed, még néha beletekintesz a hatalmas rengetegbe, és visszagondolsz rá, a szenvedélyre mely lassan elpihen benned. A Szenvedélyek tengere ez.
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

aveon ·
Túl rövid.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: