Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Szenvedély

15 éves voltam, mikor találkoztam egy sráccal. Már nem is tudom hogy ismerkedtünk meg, de a lényeg, hogy számomra szerelem volt első látásra, már amennyire szerelemnek lehet nevezni egy 15 éves naiv kislány érzelmeit.
Folyton mellette akartam lenni, bújni hozzá, megölelni. Nem vágytam semmi másra a mostani 14-15 évesekkel ellentétben. Rengeteget sétáltunk abban az időben, de aztán jöttek a felnőtt évek és ezért a találkozások ritkábban történtek meg, de továbbra is tartottuk a kapcsolatot e-mail-ezés formájában. Egy városban lakunk, de mivel barátnője volt, fősulira jár és mellette dolgozik, nem tudtunk találkozni. Másfél év elteltével 2 hete láttam először. Idén 19 leszek, Ő pedig 24, és egy percre sem enyhültek az érzéseim vele kapcsolatban. Hihetetlenül dobogott a szívem, mikor közel hajolt, hogy puszit adjon. Nagyon hiányzott a közelsége, így nem bírtam ki, hogy ne öleljem át. Beszélgettünk kicsit, aztán megcsörrent a telefonja, hogy haza kell mennie. Elköszönt, de puszinál a fülembe súgta, hogy szeretne még találkozni velem, mert rengeteg a bepótolni valónk.

Az elkövetkezendő időben csak neten beszéltünk, azonban  1 héttel később hívott telefonon, hogy este ráér, mit szólnék egy kis sétához!? Habozás nélkül igent mondtam neki. Az utcánk végén lévő buszmegállónál találkoztunk. Édes volt és 2 puszit adott az arcomra, miközben a derekam fogva magához húzott és megölelt. Képtelen voltam szóhoz jutni, hihetetlenül régóta vártam már erre. Elindultunk. Egy hatalmas kört írtunk le a városban, majd elindultunk hozzánk, mert haza szeretett volna kísérni, hogy biztosan hazaérjek.

Mikor kiértünk, a kapuban egyszerűen nem voltam képes elköszönni tőle, nem akartam, hogy ez az este még véget érjen. Odahajoltam hozzá és halkan a fülébe súgva megkérdeztem tőle, hogy nincs-e kedve bejönni, egyedül lennék úgy is. Rám nézett és elmosolyodott. Megfogtam a kezét és elindultunk befelé. Mikor beértünk és becsuktam magam mögött az ajtót, ő a falhoz támasztott és hevesen, de szenvedélyesen csókolt. Forróság öntötte el a testem és elkapott a vágy, hogy érezhessem. Kibújtunk a kabátunkból és csak hagytuk, hogy kezeink tegyék a dolgukat. Érzéki csókokkal haladt a nyakam felé, végig a szegycsontomon. Nem bírtam tovább, akartam, mindennél jobban akartam. Kezét fogva bementünk a szobámba, ahol az ágyra löktem és az ölébe ülve csókoltam tovább. Keze végig a hátam simította, majd pillanatok alatt kibújtatott a felsőmből. Felültettem, hogy megszabadítsam a pólójától. Éreztem, hogy beindult, mert csókjai egyre vadabbak lettek, harapdálta az ajkam. Végig csókoltam minden porcikáját. Nadrágját a földre dobva pusziltam szájon, míg egyik kezem felfedező útra indult. Száját egy lágy "ahh" hagyta el. Apró csókokkal indultam el lefelé a felsőtestén egészen a vágytól meredező férfiasságáig. Végig pusziltam minden centijét, majd számba csúsztattam és kényeztetni kezdtem. Nyelvemmel kis köröket írtam le a makkján. Éreztem, hogy nem sok kell neki, így abba hagytam, és újra megcsókoltam. Az ölébe ültem és csípőmet mozgatva izgattam tovább férfiasságát. Annyira kívántam, mint eddig még soha senkit.

Biztosan szeretnéd, nem fogod megbánni?-kérdezte.
Mindennél jobban akarlak. -válaszoltam.

Átnedvesedett a bugyim, annyira magamban akartam már érezni. Félrehúzta a tangámat és egy pillanat alatt belém hatolt, nem mozdult, csak belém hatolt. Megcsókolt és egy olyan mondat hagyta el a száját, amire már régesrégóta vártam: "Szeretlek, mindig is szerettelek. Életem legboldogabb pillanatait köszönhetem most neked." Egy örömkönny folyt le az arcomon, csak csókolni akartam, ölelni és érezni.

Átfordultunk, és szenvedélyes csókban forrtunk össze. Húztam magamhoz, hogy testünk is és ajkunk is eggyé váljon. Gyengéden tett magáévá, olyan érzéseket váltott ki belőlem, amikről nem is tudtam, hogy léteznek bennem. Megszűnt a külvilág, csak mi ketten léteztünk. Testem megfeszült és éreztem, hogy itt a vég. Olyan orgazmust éltem át vele, amit az ember élete során talán kétszer, ha átél. Beleremegett minden porcikám, de ő csak folytatta, s néhány másodperc múlva éreztem kéjnedvét a combom belső oldalán.

Lihegve terült el mellettem és megfogta a kezem. Úgy feküdtünk egy darabig, megcsókolt, megköszönte, majd elmentünk zuhanyozni. Nem akartam, hogy haza menjen, de sajnos másnap korán kellett kelnie, így külön töltöttünk az éjszakát.

Bár egyenlőre nem járunk, remélem egy-egy ilyen hév elteltével komolyabbra fordul a kettőnk kapcsolata.
Hozzászólások
Petur ·
Igen, jól írtad a bevezetőben, gyenge történet. Azaz valahogy másképpen kellene ezt megfogalmazni! Mert a történés, a cselekmény valami csodálatos dologról szól. A szerelem beteljesüléséről. Ahogyan ezt rögzítetted, elmesélted, az sikerült gyengére. Mondatokon, bekezdéseken belül kerülsz ellentmondásba önmagaddal. A szerkesztés, a fogalmazás olyan, mintha még most is 15 éves lennél. (Vagy annál is fiatalabb.) Helyenként hiányosnak tűnik, mintha pár gondolat, vagy cselekmény kimaradt volna.
Kár érte, mert egy ilyen boldog beteljesülés megérdemelné, hogy valami szép formába öntve örökítsd meg!
Az első soraidhoz annyit fűznék hozzá: az a 15 éves kislány is lehetett szerelmes, mert ez nem korfüggő.
Remélem, sok örömet, és boldogságot találsz még a kedvesed karjaiban! Ha szerencsés vagy, akkor pedig mellette is.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: