Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Szenvedély

A szenvedély, a túlfűtött erotika marcangolja testem. Nem értem miért, de érzem, hogy pezseg a vérem. Hevesen lüktet a vér ereimben. Mint a hatalmas folyam, mely ki akar törni medréből. Mely nagy sebességgel tör előre. Meg akarja testesíteni a testi vágyaimat. Ki akar törni az érzelem. Elönt a mámor, melytől elvesztem az eszem. Nem tudok ellene tenni, talán nem is tudok. Vagy nem is akarok. Hagyom magam sodorni az árral. Minél jobban fékezem magam, annál erősebb lesz a vágy. Nem vívódom semmivel, nem érdemes. Ki akar törni, ki is fog. Nem tudok gátat szabni eme csodálatos érzésnek. Kívánom az élet nyújtotta örömöket. Kell valami, ami megtestesíti a kínzó gyönyöröket. Ami fellobbantja a tüzet bennem, ami nem hagy elenyészni a marcangoló tűzben. Kell egy érzés, amitől égni kezdek, lángolni, ami megemeli a vérnyomásomat a fellegekig! Amitől elszállok a kéj mámorába. Elröpít idegen helyekre, megmutat mindent, amitől megfosztott az élet. A monotonitásnak gátat kell szabnom, nem szabad hagynom, hogy a gonosz lehúzzon a mélybe.

Felül kell emelkednem, hisz egy hang engem hív. Fogja a kezem és húz magával, húz egy olyan helyre ahol minden szép és boldogít! Ez a kéz a vágy, amely kiszakít a hétköznapok szürkeségéből. Felemel, megmutatja, mi az igazi érzelem, melytől a vér pezseg! Átjárja testem apró bugyrait, minden porcikámba eljut. Az erő szét akar tépni. S addig nem nyugszik, amíg a vágy be nem teljesül. Amikor elönt a forróság, a vérem szinte alvadásnak indul, eltömíti ereim, s érzek valamit. Elindul a folyam. Lassan, majd gyorsul! Magától visz, nincs semmi ami útját állná. Minden gátat felszakít maga körül. Sodródok én is az árral. Sebesen, míg a test eléri célját. Mint folyam a tengert!... Csend van. Hirtelen vége szakad az egésznek, megnyugszik a vér az ereimben, lelassul. Megszűnik létezni... és mikor nem számítasz rá, jön a szakadék. Újra felgyorsul a folyam.

Nem tudod mi történik, csak érzed a vágyat a gyönyört, a szenvedélyt, amely megint marcangol. Közben nem érzel mást, csak lebegsz, élvezed az élet minden kis rezdülését. Érzed a tested melegét, a forróságot, amely újból, és újból elönt. Nem számít senki, és semmi, csak az érzés. Nincs külvilág, csak te vagy. Csak te! Te vagy a vágy központjában. Kizársz minden mást, csak a szenvedélyre figyelsz. Figyelned kell, mert ha nem teszed vége szakadhat az egésznek. Ne hagyd, nem szabad. Élvezz ki minden pillanatot. Ne hagyd veszni a boldogságot a gyönyört. Úgy is vége lesz. Vége szakad. A folyó is eléri célját, elvégzi munkáját, és a dicsőség mámorában úszva eléri a tengert. Ott lecsendesül, megszűnik az áramlás. Lassan sodródik tovább. Megy tovább az ismeretlen felé, amíg el nem jut az út végéhez. Ha vége is szakad a gyönyörének, a vágy akkor is benne él. Nem áll meg, halad tovább.

A vágy sosem hal ki belőlünk. Megy tovább. Néha erősebb, néha gyengébb. De bennünk van. Nem alszik ki. Mindig bennünk él. Amíg élvezzük és szeretjük.
Hasonló történetek
22538
Olyan őrült szenvedély lett rajtunk urrá, hogy letéptük egymásról a ruhát, és vadul csókolgattuk a másik testét. Becsúszott a lábaim közé, és a forró lucskos kis szűk puncimat csókolgatta. Nagyon imádom a fürge nyelvét. Jól megszopogatta a csiklómat majd ügyesen dugdosta a nyelvét a szűk kis lyukamba. Ezt addig csinálta míg a kélytől szédülve megnem feszült mindem izmom...
20924
Csókolóztunk és simogattuk egymást. Lassan lefejtette rólam a ruhámat, a melltartómat és végül az aprócska bugyimat. Símogatott és csókolt ahol csak ért. Levette a pólóját és elkezdte kigombolni a nadrágját. Őrjítöen izgató mozdulat volt. Megkérdezte, hogy mit csináljon velem. Nem voltam szégyenlős és elmondtam őszintén a vágyaimat. Ettől teljesen bepörgött...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: