Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Szenvedély... ott, ahol nem várod

Barb már vagy tizedszer törölte végig a pultot. Felesleges mozdulat volt, ha öttel kevesebbszer tette volna meg, akkor is tökéletesen tiszta lett volna, de nem tudott magával mit kezdeni. Deanre sandított. A férfi alig volt elázva, ami csak azért különös, mert meglehetősen kemény iramban vedelte a konyakot. Egy kevésbé erős férfit már minden bizonnyal kiütött volna ez az alkoholmennyiség. Barb nagyot sóhajtott, és körbenézett a csehóban. Teljesen egyedül voltak, régen túllépték már a zárórát. Barb lekapcsolta a világítást, csak a pultnál hagyott égve néhány spotlámpát. Kezébe kapott egy poharat, a pult elé ment, széles terpeszben felült az egyik bárszékre, és magának is öntött egy jó nagy adagot a férfi italából. Becsukta a szemét, és egy húzóra lenyomta a piát. Nagyot nyelt és megrázkódott, ahogy az ital tüzes vonalat húzott a belsejében. Nagyot sóhajtott, ahogy a szesz utóízét ízlelgette a szájában. Elgondolkodva forgatta a poharat a kezében, majd rövid gondolkodás után újratöltötte.

Dean nem akart figyelni erre a nőre. Nem akart figyelni senkire. Otthon kellett volna lennie, hogy tanúk nélkül ihassa magát segg részegre. Visszavette a nőtől az üveget, és után töltötte poharát. Kacsintott egyet, és ledöntötte az italt.
- Azt hiszem, mára elég volt – hallotta a nő mély hangját. Nem kérte, közölte vele, hogy ideje abbahagyni az ivást.
Dean, maga sem értette, miért, de felhúzta magát.
- Addig iszok, ameddig nekem tetszik! – válaszolta foghegyről.
- De nem az én kocsmámban – jött a riposzt, és Dean vette magának a fáradtságot, hogy a nőre nézzen.
- Miért? Mi lesz?
Barb ránézett azzal a sötét szemeivel, és elmosolyodott. Keserű, szánakozó mosolya végigvágott a férfin, majdnem elszégyellte magát tőle.
- Ne kötekedj. Azt hittem, megtanultad már, hogy nem szeretem, ha szívóznak velem.
Dean horkantott egyet és megrázta a fejét.
- Te ezt nem érted…. – mormolta halkan.
- Nem is kell értenem. Hívjak neked egy taxit?
Dean fáradtan megmasszírozta az orrnyergét, majd erős ujjaival áttért a homlokára, halántékára.
- Basszus! Szétmegy a fejem…
- Mintha nem érdemelnéd meg… Miért buktál ki ennyire?

Dean megrántotta a vállát.
- Nem mindegy? Mintha olyan nagyon érdekelne…
- Tcc… - Barb megrázta a fejét – Egészen normális pasi lennél, ha néha nem törne rád ez a bunkó stílus.
- Hah… veled ellentétben nekem legalább van stílusom!
Dean abban a pillanatban visszaszívta volna, amit mondott, ahogy az kiszaladt a száján. Igenis volt stílusa a nőnek, méghozzá egészen egyedi. Vagány, belevaló csaj, aki pontosan tudja, mit akar, és azt hogyan szerezze meg. Deannek tetszett a tépett, rövid haja, ami mindig úgy állt, mintha akkor kelt volna ki az ágyból. Tetszett az egyszerű trikó és farmer, ami szinte állandó viseletként tartozott a nőhöz. Tetszettek apró, hetyke mellei, amikre sosem húzott melltartót, emiatt előfordult, hogy néha abban az élvezetben volt része a kocsma közönségének, hogy megfigyelhették a trikó anyagát feszítő, élesen kirajzolódó bimbókat. Mint ahogy az előbb is, amikor a nő lehúzta az italát és kirázta a hideg. De Barb nem volt az a fajta nő, akinek udvarolni kezd az ember. Dean néha rosszmájú fogadást kötött a haverjaival, hogy vajon melyik nővel bújik ágyba, merthogy pasit már évek óta nem láttak körülötte lézengeni. Barb hideg és kemény szépség volt, mint egy tökéletesen csiszolt gyémánt. Egy gramm zsír sem volt rajta, izmos teste számtalan férfi fantáziáját indította be, de ezek sosem értek el hozzá. Rövid úton mindenkit lepattintott magáról, míg végül elmaradoztak mellőle a próbálkozók, és a környékbeli férfiak inkább haverjukként, mint prédaként tekintettek rájuk.
Igen.. őrült az a pasas, aki Barb kegyeiért akarna harcba szállni.

Dean mégsem kért bocsánatot a kimondott szavakért, a nő egyértelműen nem tartott igényt efféle gesztusra.
Lehúzta az italát, ez a mozdulat is inkább férfias volt tőle. Nem kóstolgatott, egy nyelettel leküldte a piát, aztán megnyalta a száját. Dean tekintete megvillant a látványra, a nő pedig úgy tett, mint aki nem vette észre.
- Nem vágyom mások tetszésére – válaszolta sokára.
- Mondd Barb… voltál már nővel?
A nő szeme összeszűkült a kérdésre, kívülről nem látszott, mennyire megrendítette ez a pimasz kérdés.
- Miért? Te voltál már? – kérdezett vissza kihívóan.
Dean elmosolyodott, ezzel akaratlanul is megdobbantva a nő szívét. Dean a tipikus nők kedvence pasas volt: széles vállú, kigyúrt izomember, sötéten izzó szemekkel, húsos, érzéki szájjal, karcsú, mégis férfias kézzel. Barb szívesen érezte volna a testén kalandozni azokat az ápolt ujjakat, de ha megkínozták volna, sem vallotta volna be senkinek. A férfi vastag szálú, kékes-fekete haja kócosan meredezett a fején, s Barb ujjai bizseregtek a vágytól, hogy beletúrjon. Egyenletes fogsora fehéren világított ki napbarnított arcából, és Barb csak nehezen tudta szabályozni arcát, hogy ne viszonozza a mosolyt.
- Érdekes egy nő vagy te, hallod… - tűnődött a férfi – A srácokkal néha tanakodni szoktunk, vajon leszbi vagy-e?
- Milyen megnyugtató, hogy ennyire foglalkoztat benneteket a magánéletem – fortyant fel a nő.
- Na igen… szerintem a környéken te vagy az egyetlen luk, amit közülünk nem dugott meg senki.
- Azta … Ettől az eredménytől érzem igazán különlegesnek magam!
- Az egész napodat itt töltöd, délelőtt, délután, éjszaka, nap-nap után, szünet nélkül – folytatta csendes vallatását a férfi, mély hangja szinte hipnotizálta a nőt – mintha semmid sem lenne ezen a krimón kívül…
- És? Mi van, ha valóban így van? Miért foglalkoztat ez téged?
- Mikor keféltél egy igazit utoljára?

Dean hirtelen színjózannak látszott, holott Barb tudta, hogy ez teljesen lehetetlen. Sosem félt a vendégeitől, de most veszélyt érzett, tarkóján felmeredtek az apró pihék. Dean átkozottul vonzó, ebből kifolyólag piszok veszélyes férfi volt, és Barb nem akarta kipróbálni, meddig húzható. Ma este nem.
- Tudod, ha szükségem lesz egy kis szexre, majd keresek valakit, aki kellően férfias hozzá.
- Meglehetősen nehéz vállalkozás… nem lehet egyszerű melletted férfinak lenni….
- Ezt hogy érted? – Barb felhúzta magát. Tudta, hogy nincs a legnőiesebb idomokkal megáldva, de hogy ezt egy ilyen élő tesztoszteron reklám vágja a szemébe, az felettébb rosszul esett neki.
- Nézz magadra szívem. Erős kihívás lennél bármilyen férfinak, aki fel akarna próbálni.
- Kímélj meg … Az persze eszedbe sem jut, hogy a környékbeli fickók nem érik el nálam a férfi szintjét?
- Tudod… könnyebb lenne, ha egy kicsit nőiesebb lennél… de te túlteszel jónéhány tökös srácon. Úgy káromkodsz, hogy egy vérbeli kocsis is megirigyelné, kettesével emeled a rekeszeket, és bárkit az asztal alá iszol… nem pont a nőiesség jut az embernek eszébe, ha rád néz…
Dean maga sem tudta, hogy miért húzza ezt a nőt. Túl sokat ivott, talán ez lehet az oka. Azt akarta, hogy Barb hisztizni kezdjen, hogy elveszítse legendás önuralmát, addig akarta dühíteni, hogy kezet emeljen rá. Akkor magához húzhatná, és rátapadhatna arra az akaratos szájra, beboríthatná tenyerével a melleit, és beletemetkezhetne a testébe … feltéve, ha Barb nem térne magához a meglepettségből, és nem rúgná tökön… na igen… jó kilátások.

Barb összeszorította az állkapcsát, és szeretett volna a férfi gondolataiba látni. Vajon túl sokat ivott, és ezért beszél így? Nem volt túl közvetlen a kapcsolat köztük, sosem mentek el a személyeskedésig. Igen, biztos az ital az oka. Holnap már nem is emlékszik majd arra, hogy miről beszélgettek. Valahogy ajtón kívülre kellene raknia a pasast, ez lenne a helyes, de nem tudta nem felvenni az arcába dobott kesztyűt.
- Megmagyaráznád, mit kezdenék valami nyápic alakkal? Még ahhoz sem lenne ereje, hogy magára emeljen!
Dean egyre szélesebben vigyorgott.
- Mintha olyan sok gizda lenne a környéken. Édesem nem néztél még egyszer sem körbe? Halomba pakolható az izmos csávó, azt ne mondd, hogy egyik sem mozgatta még meg a fantáziádat.
„Ó, ha tudnád!” – sóhajtotta magában Barb, de hangosan csak ennyit mondott:
- Na persze! Mit kezdjek a tökéletesen felfújt izmokkal? Nincs erő benne, a látvánnyal meg még a seggem se törölhetem ki!
- Az enyémek nem felfújtak – emelte meg a karját a férfi és Barb rádöbbent, hogy nagyon közel vannak egymáshoz. Mégsem hátrálhatott, mert a férfi azonnal a gyengeség jelének tudná be. – Fogd meg nyugodtan, ha akarod – ajánlkozott bársonyossá mélyült hangon.
- Kösz, nem… Még a végén nem bírnék a vággyal, és rád vetném magam!
- Talán, ha kicsit kedvesebb lennél, még meg is kívánnálak – „Hazudsz!” – dübörgött a férfi fejében a kiáltás! Olyan kemény volt a farka, mint a gránit. A gondolat, hogy magára ülteti a nőt, hihetetlen izgalomba hozta. – Ugyan bébi – duruzsolta – engedd el magad!

Barb lehajtotta a fejét, és amikor újra felemelte, Dean haragot látott megvillanni a szemében.
- Gratulálok! – tapsolt egyet színpadiasan. – Kitűnő előadás volt, de sajnos… fájdalom… nem hatott meg. Nekem nincs szükségem sem rád, sem senki másra.
- Ne viccelj! Senki sem élhet szex nélkül. Sosem ébredtél még arra, hogy azt kívánod, valaki jó rendesen meghúzzon? Hogy olyan mélyre lökje magát beléd, hogy amikor végzett veled, sajogjon minden porcikád? Hogy égjen a melled bőre a borostájának karcolásától?
Barb nem akarta, a férfi mégis felizgatta. Minden szava csak olaj volt a tűzre. Mindent akart, amit Dean felsorolt, de ez sem volt elég. Őt akarta. Nagy levegőt vett, és lassan fújta ki. Valahogy ajtón kívülre kell raknia a pasit, még mielőtt elveszíti a fejét. Lerakta a poharát, felállt, és a pulton keresztül hajolva kézbe vette a telefonját. Nem nézett vissza a férfira, úgy közölte vele, miközben tárcsázott.
- Sokat ittál Dean, és hülyeségeket beszélsz. Hívok neked egy taxit.
Dean villámgyorsan mozdult. A nő mögé állt, és testével a pulthoz nyomta. Két kezével elzárta a menekülés útját, arcát a nő hajába simította, mélyen belélegezte finom illatát.
- Nem kell taxi. Te kellesz! – mormolta, és Barb akaratlanul is megborzongott.
- Menj a francba Dean! Azonnal engedj el, különben…
- Különben mi lesz? – kérdezte a férfi kötekedve, de nem hagyta válaszolni. Beletúrt a nő hajába, és ökölbe szorította a kezét, foglyul ejtve a selymes tincseket. Gyengéd erőszakkal oldalra hajtotta a nő fejét, megnyalta a feltáruló nyakat, aztán megharapta a fülcimpáját.

Barb felszisszent a vad támadástól, az egész teste megfeszült, mint a felhúzott íj. Hülyeséget csinálunk – dübörgött a fejében – nem hagyhatod, hogy megtörténjen! Mégsem volt képes védekezni. Nem tudta visszafojtani az élvezet hangját, amikor a férfi beledugta a fülébe a nyelvét. Dean a szabadon lévő kezével megragadta a csípőjét, tekintélyes gerjedelméhez húzta a fenekét, és aktust imitálva mozogni kezdett.
- Most mondd, hogy nem akarsz! – zihálta a fülébe.
Barb összeszorított fogai közt szűrte a választ:
- Nem… akar…lak!
Dean rekedten felnevetett.
- Hazudsz!
Nem volt visszaút.
Dean belecsókolt a nő nyakába, aztán a tulajdonos magabiztosságával végighúzta a kezét a nő testén, marokba fogva a mellét. Lágyan meggyúrta, tenyerén érezte a megkeményedett bimbót. Csak annyira húzódott el a nőtől, hogy maga felé fordíthassa, majd újra hozzányomta a testét, egyik térdével szétfeszítve a lábait. Lehajolt és habozás nélkül szájon csókolta.
A férfi vad és heves volt, de Barb nem várt gyengédséget. Belenyögött a férfi szájába, és versenyre kelt hadakozó nyelvével. Dean mélyen és érzékien csókolt, hamarosan már nem lehetett eldönteni, melyikük lélegzik, együtt – egymástól vették a levegőt. Barb érezte, hogy Dean borostája dörzsöli az állát, de nem érdekelte. Belekapaszkodott a férfiba, és lázasan viszonozta a csókját. Hagyta, hogy Dean benyúljon a trikója alá, és tenyerével beborítsa a melleit. Csodálatosan meleg volt a keze, Barbot mégis a hideg rázta. Amikor a férfi az ujjai közé csippentette fájdalmasan merev mellbimbóit, kínnal vegyes gyönyör vágott végig a testén, görcsbe rántva az ölét. Nem habozott a válasszal, a nadrágján keresztül keményen megmarkolta a férfi farkát.

Dean felhördült, és szinte letépte a nőről a trikóját, saját pólóját is utána dobva. A derekánál fogva emelte magához a nőt, aki a csípője köré fonta a lábait, így tartva meg a testét. Barb a férfi hajába túrt és mindkét kezével a melléhez húzta, Dean pedig engedelmesen tapasztotta száját az egyik, majd felváltva a másik ágaskodó mellbimbóra, erősen megszívta, nyelvével ingerelte. Barb hátraejtette a fejét, testét Dean felé feszítette, csípője ritmikusan mozdult a férfi szívásaira. A férfi ujjai legyezőszerűen terültek szét a nő hátán, így tartva meg a karcsú testet, miközben a mellét szívta. A feneke alá nyúlt és még magasabbra emelte, nyelvével végigsiklott a melle alatt, a bordáin, a hasán, míg végül a nő szinte a pulton ült.
Dean csak egyetlen pillanatig habozott. Szerette volna olyan érzéki élményben részesíteni a nőt, hogy sose tudja elfelejteni ezt az estét, de most képtelen lett volna türelmesen bánni vele. Benne akart végre lenni, fel akarta nyársalni. Rettenetesen vágyott rá, magában fohászkodott, nehogy az első húzásra elsüljön.
Szájával elindult vissza, felfelé a melleken át a kulcscsonthoz érkezett, ott elidőzött egy darabig, majd megkereste a nyakán az ütőeret, és gyengéden megszívta. Szerette volna megjelölni, hogy mindenki tudja, vele töltötte az éjszakát, de visszafogta magát. Magához szorította a nőt, leemelte a pultról, végigcsúsztatva a testén.

Hátrahajolt, hogy kicsit messzebb kerüljön tőle, úgy nézte a vágytól réveteg arcot. Mindketten lihegtek. Barbnak megrebbent a szeme, amikor a férfi a nadrágja sliccéhez nyúlt és lehúzta azt. Szétnyitotta és a bugyijával együtt tolta le róla, Barb készségesen segített. Lerúgta a cipőjét, és kilépett a feleslegessé váló ruhából. Pillanatok alatt anyaszült meztelenül állt a férfi előtt, de nem hagyott időt arra, hogy Dean elgyönyörködjön a testében. Remegő kézzel kigombolta a férfi nadrágját, és egy hirtelen rántással szabaddá tette a csípőjét. Résnyire nyitott ajkain keresztül vette a levegőt, és a férfi szemébe nézve marokra fogta a farkát. Dean becsukta a szemét, és összeszorította az állkapcsát az érintés okozta élvezettől. Felpattant a szemhéja, amikor Barb lassan térdre ereszkedett, arra készülve, hogy a szájával kényeztesse. Képtelen lett volna elviselni az édes kínzást, így megfogta a nő karját és felrántotta magához.
- Most nem! – suttogta rekedten. Nem bírta ki, hogy ne érjen a nőhöz, ujjaival végigsimított a kitárulkozó ágyékon, majd amikor megérezte a nedvességet, lágyan belehatolt. A nőnek elakadt a lélegzete, szinte rátolta magát az ujjaira. Dean csak rövid élvezetet engedélyezett neki, pár finom mozdulat után kihúzta ujjait a nőből, aztán keményen megragadta a csípőjét, és újra felemelte. Barb engedelmesen fonta körbe lábaival a derekát, kettejük közé nyúlt, és a megfelelő helyre illesztette a férfi méretes farkát, majd belekapaszkodott a vállaiba, és lassan ráereszkedett. Dean hagyta, hogy néhány óvatos mozdulattal hozzászokjon a nő hüvelye, aztán átvette tőle az irányítást. Egyik karjával megtámaszkodott a pult szélén, így védve a nő hátát a sérüléstől, a másikkal megmarkolta a feszes popsit, aztán mozogni kezdett.

Kemény, heves dugás volt. Hamarosan vékony verejték réteg jelent meg a testükön, síkossá téve bőrüket. Hangosan ziháltak, a csendes kocsmát betöltötte a nedves hüvelyben mozgó farok cuppogó hangja, és az élvezet nyögései, sikolyai. Annyira felajzottak voltak, és olyan heves ütemet diktált a férfi, hogy elkerülhetetlen volt a vég. Először Barb ért fel a csúcsra, orgazmusába beleremegett a teste, hüvelyének összehúzódásai még inkább növelték a férfi élvezetét. Nem sokkal bírta tovább, még néhány mély lökés, és ahogy a spermáját belelövellte a nő testébe, valami elementáris erővel tört rá a kéj. Nem bírt tovább állva maradni, a lábaiból mintha minden erő kiveszett volna. Hátával a pultnak támaszkodva a földre csúszott. A farka még rángott a nőben, amikor meztelen feneke elérte a hideg kőpadlót. Magához ölelte Barbot, fejét a vállgödrébe húzta, és próbált úrrá lenni a lélegzésén.
Lassan tértek vissza a valóságba.
- Baszd meg Barb… - nyögte a férfi, amikor rátalált a hangjára.
Barb felemelte a fejét, kirázta az arcából a haját, majd váratlanul felkacagott.
- Ha jól sejtem, túl vagyok rajta…
Dean vigyorra húzta a száját, ahogy a nevető nőt nézte, újra megkeményedett a farka. Keze a fenekére csúszott, és szorosabban magára húzta, egyértelművé téve szándékait. Barb meglepetten felszisszent, aztán komolyra vált az arca.

Bár a megélt gyönyör még ott lüktetett a testében, és érezte, hogy a férfi kész a következő menetre, ő végleg kijózanodott. Felegyenesedett, és Dean hagyta, mert azt hitte, ott folytatják, ahol abbahagyták. Őszinte meglepetésére Barb csak szalvétát emelt le a pultról, aztán felállt, megszakítva ezzel a testük közti kapcsolatot. Dean némán nézte, ahogy a nő a szalvétával felfogja a hüvelyéből csordogáló spermát, majd gondosan megtörölgeti magát. Amikor Barb összeszedte a földre hajított ruháit és öltözni kezdett, Dean rádöbbent, hogy tényleg ennyi volt. Hülyének érezte magát álló farokkal, bokára tolt gatyával a földön üldögélve, így erőt véve magán feltápászkodott és rendbe szedte a ruházatát. Barb a szeme sarkából figyelte, ahogy a még mindig meztelen felsőtestén megfeszültek az izmok, amikor begombolta a nadrágját. Magában csodálattal adózott az első osztályú hím látványának, aztán, még mielőtt elgyengülhetett volna, hátat fordított neki, és a pult mögé sietett. Ujjaival átfésülte összekócolódott haját, aztán, mintha az előbb semmi sem történt volna, a mosogatóba emelte a használt poharakat, vizet eresztett rájuk, behabosította a szivacsot, és mosogatni kezdett. Valamivel le kellett foglalnia reszkető kezeit, és ez tűnt a legésszerűbbnek.
Dean felkapta a fejét a vízcsobogásra.
- Ezt most nem mondod komolyan! – intett fejével a mosogató felé, majd dühösen átbújtatta a fejét a pólója nyakán.
- Mit is? – nézett fel ártatlanul a nő, miközben leöblítette a poharakat, a csepegtetőbe tette őket, majd megtörölte a kezét.
- Kibaszottul jót keféltünk alig öt perccel ezelőtt, és ahelyett hogy elmennénk hozzád vagy hozzám, hogy ott folytassuk, ahol abbahagytuk, te mosogatni kezdesz!? Szerinted mire gondoltam?
Barb letette a törölközőt, mindkét kezével a pultra támaszkodott és jó nagy levegőt vett, mielőtt megszólalt.
- Azt hiszem, félreértettél valamit. Az előbb csak… szex volt. Ennyi… Jó volt, de ez nem jelenti azt, hogy messzemenő következtetést kellene levonni belőle.

Dean szó szerint megnémult. Nem volt hozzászokva ahhoz, hogy egy nő ilyen egyszerűen, hidegen és tárgyilagosan kiadja az útját, holott az előbb még gyönyörtől remegve pihegett a karjaiban.
- Jó volt!? – nyögte ki, hangja mélységes felháborodásról tanúskodott. – Jó volt!? Nem tudom, neked milyen effajta élményben volt részed eddig, de amit az előbb csináltunk, az több volt mint egyszerű „jó”!
Dean már kiabált. Iszonyatosan felhúzta magát, holott igazából semmi oka nem lett volna rá, hiszen valóban nem fűzte a nőhöz semmilyen kapcsolat. A helyzet adott volt, és kölcsönösen kihasználták.
Barb a zavara ellenére nem tudta visszafogni magát, és nevetésre görbült a szája. Megadóan felemelte a kezét, és mosolyogva próbálta igazolni a férfit.
- O.K. akkor frenetikusan, fantasztikusan, eszményien isteni volt! Így megfelel?... Basszus Dean, nem gondoltam volna rólad, hogy a farkad után az egódat is fényesítenem kell! Miért nem szóltál hamarabb, figyelmesebb lettem volna… - a kezébe vette a telefont és megrázta a férfi orra előtt – Akkor hívhatom végre a taxit?
Deannek megfeszült az állkapcsa, ahogy összeszorította a fogsorát.
Áthajolt a pulton, az orra szinte érintette a nőét.
- Baszd meg a taxidat! – sziszegte, aztán sarkon fordult és szinte rohamléptekkel kiment a kocsmából. Az ajtó hangosan csapódott be utána.

- Tcc – ciccentett a fogával Barb, aztán felvonta a szemöldökét és fáradtan megdörgölte a tarkóját. – Kurva jó… - suttogta, aztán lekapcsolta a lámpákat és hazament.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Tűzmadár ·
Magával ragadóan életszagú a stílus.

baluthebear ·
ez az! gratu! várom a folytatást!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: