Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Szenvedély az öltözőben

Tél volt, korán sötétedett. Odakint esett a hó is, nagy puha pelyhekben. Későre járt, este hat körül. Az egyetem épülete már üresen állt. Márta az öltözőben volt, ottfelejtette az egyik könyvét, azért szaladt vissza. Épp a szekrényében turkált, mikor lépteket hallott. Nem nézett fel, mikor becsukta a szekrényajtót, akkor látta meg Bulcsút.
- Hát te? - kérdezte a fiú. - Mit keresel itt ilyenkor?
- Itt hagytam valamit - mondta Márta, és felmutatta a könyvet. - Önkéntelenül is végigmérte a fiút. Farmer és atléta volt rajta. - Miért, te mit keresel itt?
- Gondoltam lent maradok kicsit edzeni - válaszolta.
Márta végigfuttatta tekintetét a kidolgozott izmokon, a formás kézen. Bulcsú az évfolyamába járt, nem nagyon ismerték egymást, csak látásból.
- Jobb lesz, ha sietünk, lassan zár a gondnok - mondta Márta, és elkapta a tekintetét a fiúról.

Bulcsú felkapta a pulcsiját és a kabátját és elindultak. Ám az ajtóhoz érve, ahogy Márta lenyomta a kilincset zavartan tapasztalta, hogy már bezárták, ott maradtak.
- Most mit csináljunk? - kérdezte enyhe pánikkal a hangjában a fiútól. Az is megpróbálta kinyitni, de a súlyos ajtó nem mozdult a helyéről. Dörömbölt, kikiáltott, hátha meghallja valaki de senki sem volt már ott.
- Menjünk vissza az öltözőbe, ott legalább meleg van, mindjárt kitaláljuk, mi legyen - mondta Bulcsú meleg, nyugtató hangon. Visszamentek, levették a kabátot, leültek egymással szemben egy-egy padra. Márta nagyon zavarban volt, Bulcsú tetszett neki, érezte hogy ez nem egyszerű helyzet. Alig mert rá nézni. A fiú zavarában elnevette magát.
- Nem semmi helyzet, mi? - majd, hogy a lány nem válaszolt, azt mondta: - Fura, nem is nagyon ismerjük egymást. Nem is értem, miért nem beszélgettünk mi még.
Erre Márta nem tudott mit mondani.
- Tudod, észrevettelek, figyeltelek a folyosón mindig - mondta a fiú. - Nagyon csinos lány vagy - tette hozzá félénken.

Márta lehajtotta a fejét, elpirult, elmosolyodott. Majd felemelte a fejét, és Bulcsúra nézett. A fiú kellemes arca kérdőn, és kicsit szégyenlősen nézett rá.
A lány felpattant a helyéről, a szekrényéhez ment, kinyitotta és keresni kezdett valamit. Nem akart, nem tudott mit kezdeni magával.
Bulcsú is felkelt halkan és lassan, majd odament Márta mögé. Gyengéden megérintette a lány fenekét. A lány megdermedt egy pillanatra. Bulcsú simogatni kezdte a csípőjét. Márta nem akarta elhinni, hogy ez történik vele, de kétségtelenül élvezte a helyzetet. Apró lélegzeteiből Bulcsú is érezte, hogy ínyére lenne a dolog. Hozzásimult, és már a derekát simogatta, majd egyre feljebb kúszott a keze. Márta egyre jobban kezdett beindulni, egyre mélyebbeket lélegzett, majd mikor a fiú jobb keze a mellére tévedt, halkan sikkantott egyet. Bulcsú leheletét a nyakán érezte, a fenekénél pedig azt, hogy a fiú is megkívánta őt.

Hirtelen szembe fordult vele, és hevesen megcsókolta. Bulcsú magához szorította, sokáig csókolóztak, szenvedélyesen. Márta elkezdte feltűrni a fiú pólóját, az eszeveszett hévben halványan felrémlett előtte a döbbenet, hogy mit is csinál, de nem érdekelte. Bulcsú levette a pólót, felsőteste szabaddá vált, a lány egy ideig csak gyönyörködött a kimunkált, izmos vállakban, mellekben. De Bulcsú sem volt rest, nem győzte kigombolni Márta blúzát, kibújtatta belőle a lányt, majd a melleit kezdte csókolni, simogatni. Márta feje hátrahanyatlott, mélyeket lélegzett, majd eltolta magától a fiút, és elkezdte levenni a nadrágját. Bulcsú is gyorsan kilépett a farmerből, egy másodpercig falták egymás pőre testét, majd egymásnak estek.

Ajkaik összefonódtak, simogatták egymást. Márta végigsimított a fiú derekán, majd a keze Bulcsú férfiasságára tévedt. Ahogy megsimította, a fiú felsóhajtott. Marokra fogta és húzogatni kezdte... Bulcsú egyre mélyebbeket sóhajtott, majd megfogta Márta csuklóját. Kézen fogta és az egyik padhoz vezette. Leültette és letérdelt elé. Széttárta a lábait, majd gyengéden csókolgatni kezdte a belső combját, egyre haladva befelé. Márta alig bírt magával, amikor már a szeméremdombjára lehelte a fiú a csókokat, megsimította Bulcsú fejét és szelíden megnyomta. Bulcsú nyelve végre behatolt a szeméremajkak közé, élvezettel lubickolt a nedves, forró punciban. Kezeivel simogatta a lány lábait. Lassan kezdte nyalni, élvezettel, Márta egyre nagyobbakat sóhajtott, kezeivel magát simogatta. Bulcsú finoman a csiklóját kezdte a nyelvével masszírozni, nem kellett sok, és Márta elélvezett.

Pár pillanatig nem tudott magáról, amíg a padon pihegett. Mikor kinyitotta a szemét, látta, hogy Bulcsú egy szivacsot terít a földre. Odament hozzá és megcsókolta. Nem beszéltek, a fiú szelíden lefektette, felé hajolt, és farkával kezdte simogatni a lány nedves punciját. Márta meg akarta csókolni, de Bulcsú direkt nem hagyta, túráztatta. Majd odaillesztette farkát a bejárathoz, és behatolt. Márta felsóhajtott, amint érezte ahogy Bulcsú végre kitölti őt. A fiú mosolyogva figyelte, hogy élvezi Márta a farkát. Lassan kezdett mozogni benne, megcsókolta, majd amikor a lány átölelte a nyakát hirtelen megfogta a kezét és a feje fölé szegezte a szivacsra. A nyakát csókolgatta és nem bírt betelni a lány mély, egyre mélyebb sóhajaival.

"Igen" - kezdte hajtogatni Márta, mire a fiú keményebben kezdte kefélni. Márta átkulcsolta a lábait Bulcsú derekán, amitől a fiú egészen elvesztette az eszét. Egyre keményebben hatolt be a lányba, érezte, mennyire nedves. A lány egyre többször és egyre hangosabban ismételgette azt az egy szót, majd egyszer csak megfeszült a teste, ekkor érezte Bulcsú is, hogy ő sem bírja tovább, megvárta, amíg Márta hangos sikollyal elélvez, aztán engedte el magát ő is. A lány érezte, hogy feszül meg benne a nagy, kemény farok, hallotta, hogy nyom el Bulcsú is egy nagy nyögést.

Pár pillanat múlva elengedték egymást, egymás mellett pihegtek egy darabig. Miután fölocsúdtak, Bulcsú felé fordult, megcsókolta, megsimogatta az arcát és elmosolyodott.
- Ez nagyon jó volt - mondta. - Mit gondolsz, lezuhanyozzunk?
- Persze - válaszolta Márta. Felkeltek és együtt mentek a zuhanyzóba. Megengedték a vizet, az erős, langyos sugár mindkettőjüknek jól esett. A lány elkezdte mosni a fiú hátát, megfürdették egymást gyengéden. Egyszer csak Bulcsú, ahogy mosdatta Mártát, bal kezét becsúsztatta a lány combjai közé.
- Még szeretnél?.. - kérdezte tőle Márta meglepetten, mire Bulcsú huncut mosollyal az arcán, ujjával megkereste a lány puncijának bejáratát, másik kezével pedig megfogta a tarkóját és magához húzta, hogy megcsókolja. Márta nem tudott ellenállni.

Megfogta a fiú ismét keményen meredő farkát, és simogatni kezdte. Majd megfogta Bulcsú kezét és leállította. Mélyen a szemébe nézett, majd a mellkasát kezdte csókolgatni, utána a hasát, így haladt lejjebb és lejjebb, amíg egy utolsót nem kacsintott rá és a szájába vette a farkát. Bulcsú felsóhajtott, majd nyögött egyet. Márta szabad kezével a golyókat simogatta, markolászta, közben lassan szopta a farkát. Előbb csak a makkot vette a szájába, majd hirtelen az egészet és keményen kezdte szopni. Bulcsú a falnak támaszkodott és szaporábban kezdte venni a levegőt, majd hirtelen leállította Mártát. Felhúzta magához és megcsókolta. Simogatni kezdte a lány mellét, majd finoman a falnak fordította. Végigsimított a hátán, le a fenekéig, majd ujjaival a puncijához ért. A nedves rést kitapogatva odavezette a farkát, és bedugta.

A lány felsikkantott, de élvezte. Bulcsú a melleit simogatta, markolta, miközben hátulról dugta. Márta fel-felsikkantott, a fiú figyelt, nem keményen csinálta. Majd egyik kezével lekúszott a lány mellkasán, egészen a puncijához és a csiklóját kezdte izgatni. Márta úgy érezte, menten szétrobban, annyira élvezte. Bulcsú finoman, alig alig érve hozzá, masszírozta. A lány nem tudott már szinte magáról, hangosan kiabált, egyre hangosabban, Bulcsú is egyre gyorsabban járatta benne a farkát, majd Márta hatalmas nyögéssel elélvezett. Ezután neki sem kellett sok, akkor már nem ügyelt semmire, keményen kefélte hátulról Mártát, majd megfeszülve, ő is elélvezett.

A falnak támaszkodva, lihegve álltak pár percig, majd Márta megfordult, mosolygott, és megcsókolta. Kilépett a zuhanyzóból, megtörölközött és az öltözőbe ment. Bulcsú néhány perc múlva elzárta a vizet és ő is kilépett. Az öltözőben már felöltözve találta Mártát.
- Hívtam a gondnokot - mondta. - Nemsoká itt lesz és kinyitja az ajtót - mosolygott a lány, és odalépett Bulcsúhoz.
- Köszönöm - mondta neki, majd hozzá simult és megcsókolta. Bulcsú átölelte a derekát és visszacsókolt. Miután elengedte, öltözni kezdett.
- Mit szólnál holnap egy kávéhoz? - kérdezte Mártát.
- Benne vagyok! - válaszolta a lány mosolyogva.
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: