Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Szemfényvesztők - 6

12.

Másnapra kiderült az ég, és új napra virradtak városunk lakosai: a szocik akkorát buktak, mint a Rottenbiller. Győztek a Fideszesek. Megtörtént hát a hőn áhított kormányváltás. A szocik a lovak közé dobták a gyeplőt és futva menekültek el, a főkolomposokat már-már magalá temető súlyos gondok elől. A költségvetés romokban hevert. A nevetségbe és botrányba fulladó kontárkodásaikkal teljes közömbösségbe taszították a népfelséget. Az önkormányzatok büdzséjét annyira lefaragták, hogy még a közintézmények fűtésére sem jutott a szűk keretből. Minden elvonható forintot, a közrend fenntartását úgy-ahogy rettegve biztosítani próbáló zsaruk fizetésére kellett, költeni.

Győzött tehát a változásokat, a jólétet, a tejjel-mézzel folyó Kánaánt ígérő ellenzék. Városunkban is létrejött a Fidesz többségével bíró Testület. Megválasztották a Polgármestert és a reszortosokat. Az első testületi ülés komor hangulatban kezdődött. Bökönyi Kamilló, a levezető elnök nyitotta meg az alakuló ülést. Gondokat citáló , borúlátó felvezető szövege semmi jóval nem kecsegtetett.

– Üdvözlöm az újonnan alakult Testület reszortosait. Örömmámorra nincs sok okunk uraim. Elődeink kiseperték a kasszát. Még a páncélszekrényt is eladták kilóra, hogy a takarítónőt ki tudják fizetni. Merem remélni, hogy a nagy semmiből fel tudjuk építeni légvárunkat, és valahogy megtaláljuk a kiutat ebből a labirintusból, ahova elődeink taszítottak bennünket. Javaslom, hogy a reszortosok egy állapotfelmérő helyzetjelentéssel könnyítsék meg leendő, az ülés végén megválasztandó új Polgármesterünk dolgát. Felkérem Szőrös Borcsa Tisztifőorvost, hogy tárja elénk a város egészségügyi és higiéniai helyzetét.

Az újonnan kinevezett Tisztifőorvos pattanásait nyomkodva, serkenő szakállát simogatva rákezdte.
– Tisztelt testület! Csak annyit szeretnék felvezetésképpen megjegyezni, hogy a város a szó legnemesebb értelmében, szarban van. A szennyvíztisztó üzem felé annyi a tartozásunk, hogy, mivel az üzemeltetési költségre nincs pénzük, leálltak. Egy hete gyűlik a szennyvíz és már egy bűzös fekáliával tunkolt tóvá terebélyesedett az alsóváros határában elhelyezkedő Szárazréten. Hamarosan elönti a várost a szar!

A levezető elnök semmi jóval nem tudta kecsegtetni a lakosság higiéniájának őrét. Elodázó javaslatot tett. A jegyzőhöz fordulva így szólt hozzá.
– Jegyző úr, van valami megoldásunk, vagy alternatívánk erre az ominózus problémára? — A jegyző kezével hessegető mozdulatot téve, lemondóan válaszolt.
– Egyelőre az UNIO pályázat-elbírálására várunk. Benyújtottuk egy szelektív hulladékgyűjtő és feldolgozó vertikum tervezetét. Az előleget, hatmillió Eurót már elutaltak előlegbe.
– Értem. Akkor sínen van a dolog, és hamarosan megoldódik ez a bagatellnek látszó kisstílű ügy. Nem is értem, minek a bolhából elefántot csinálni?

Szőrös Borcsa emelkedett szólásra. Így replikázott:
— Elnök úr, a szar és a fekália egyre gyűlik. A zagy bűze az egekig ér! Várjuk, már várjuk, nagyon, sőt epekedve várjuk az új Biogáz üzem megépültét, de még csak az első kapavágáson vagyunk túl. Két éve raktuk le a létesítmény alapkövét. —A levezető elnök közbevetette.
– Na, látja, nem kell mindjárt betojni! Sínen van a dolog!
– Igaza van elnök úr: sínen van, mint szegény József Attila! Hát az óta sem történt semmi. A pénz szépen elkopott. Pártkasszákba csordogált.

– Mit szól ehhez Jegyző úr? – nézett a levezető elnök a jegyzőre. A jegyző laposakat pislogva gondterhelt arccal szólalt meg.
– Az, az igazság, hogy nyolc hónapja nem tudunk fizetni a Szenyvíztisztitó Műveknek. Ezáltal csődközeli helyzetben vannak, és hétfőtől leállítják a szivattyúkat.
– Mit jelent ez számunkra?– kérdezett a Köjálosra és a Jegyzőre tekintő levezető elnök.
– Ez annyit jelent uram, hogy visszaáramlik a szennycsatornákon a lakásokba a fekália és elönt bennünket a szar.

– Nem lehetne ideiglenes zagytározót kialakítani a Kádárvölgyben és odavezetni a szennyvizet?
– Pár hét alatt megtelik az is uram.
– Van valami alternatíva? Hogy áll a Biohumusz telep és Biogiliszta tenyésztő népélelmezési projekt uraim? Úgy tudom négymillió Eurót nyertünk az Uniós pályázaton e célra.
– Hát az áll… akarom mondani sehogy sem áll – emelkedett szólásra Csipás Margit a népélelmezési csoport vezetője.

– Miért és hol akadt el a beruházás?
– Az óragyár épületét már kisajátítottuk, de a berendezéseket nem tudtuk megvásárolni pénz híján.
– De, hát négymillió Euróval rendelkeztek? Mire költötték ezt a töménytelen összeget?
– Elment a szakértőkre, a kisajátításra meg miegymásra.
– Erre mondják, hogy adtak a szarnak egy pofont!–vetette közbe Pálinkás a rendőrparancsnok.

Csipás Margit, védekező állásba szorulva kaffogott
– Többek között a rendőrség is kapott egy új járőr kocsit. A Polgármesteri Hivatal négy Mercedest és sorolhatnám még mire ment a pénz legjava.
– De, sebaj, mert megpályáztunk egy újabb lehetőséget. Ezt már Biogáz és Biodízel Üzem létesítésére szól. Természetesen összekötnénk a kellemeset a hasznossal és a biogilisztákkal zabáltatnánk fel a fekáliát, amiből ez által nagy mennyiségű gáz szabadulna fel melléktermékként.

– És mi legyen a töménytelen gilisztával?–kérdezte a megrökönyödött polgármester. Csipás Margit rendíthetetlen nyugalommal gombolyította megkezdett beszéde fonalát.
– Semmi gond uraim: a biogiliszta minőségi fehérjét tartalmaz. Népélelmezési célra fogjuk felhasználni a későbbiekben felállítandó ingyen konyhákon. Tehát megvalósul a tökéletes recilkuláció. A lakosság befalja a biogilisztákat, aztán kikakálja. A kakát felfalják a bio giliszták és amint méretesre, növekednek, felzabáltatjuk a néppel. Ez a recirkuláció lényege.

Az újsütetű Tisztiorvos - Köjálos Szőrös Borcsa aggodalmának adott kifejezést mikor közbevetette.
– Gondoljátok, hogy lesz ember, aki a gusztustalan gilisztákat megeszi. Akinek beveszi a gyomra okádás nélkül?
– Borika, ezt bízza a mesterszakácsainkra. Kitűnően ízesített diétás ételeket lehet ezekből a férgekből készíteni egy kis ízesítéssel. Bízzuk rájuk. Ők értik ennek a módját. A tanétteremben Sipőcz kartárs nemzetközi díjas mesterszakácsunk vezetésével már máglyarakásokat, bolognai metéltet, paradicsomos húsgombócokat és gilisztaleveseket készítenek. Aki egyszer ezeket megkóstolja, soha nem kér a rágós, mócsingos disznópörköltből.

– Én maradok a csülökpörköltnél–zárta le a vitát Pálinkás.
– Jól van Pálinkás elvtárs, azaz úr, de azért a népélelmezésre is gondolni kell. Egyre több az utcákon ődöngő, kukázó hajléktalan. Nyitunk nekik ingyenkonyhákat és aki hadra fogható közülük azokat közmunkára, elhelyezzük a biogáz üzemben.– nyugtatta meg a főrendőrt a jegyző, majd újabb aggodalomnak adott kifejezést.

– Mindez nagyon szépen hangzik uraim, de miből és honnan szerezzük be a gilisztaosztályzó, tisztító, feldolgozó gépsorokat? – tette fel a költői kérdést a Jegyző. Erre is megkapta a választ Csipás Margittól, aki a Biogiliszta üzem igazgatói székére aspirált. Szerette volna a népjóléti tárcát gazdaságilag is megalapozni.
– Jegyző úr, amíg megérkezik az újabb Uniós pályázati pénz, addig élnünk kellene egy Bangladesi ajánlattal. A minap emailban megkeresett a Bangladesbe szakadt 56-os ellenforradalmár, pardon, bocsánat: most már forradalmár hazánkfia, Hakapeszik János úr.

– Halljuk, mi az ajánlata!
– Koncessziót kér a város giliszta élelmezésének megszervezésére. Ő adja a gépeket és hozza a frensájt, mi pedig 10 évre elengendjük neki cserébe az iparűzési adót.
– Eszméletlen. Mi hajtja ezt az embert, hogy csak úgy kihúzzon bennünket a bajból?
– A hazaszeretet és a nosztalgia fűti uram.
– Mit tudna előállítani azokból a gilisztákból?

– Elsősorban dús, fehérjetartalmú gilisztalisztet, amiből pizzát, makarónit, spagettit, sőt burgonyaszirom utánzatokat is tudnánk készíteni. Nem lennénk ráutalva az egyre dráguló búzalisztre. Még kenyeret is lehetne sütni belőle, ha jól meggondoljuk…
– Jól van, szünet után szavazunk az ajánlat elfogadásáról.–mondta a levezető elnök és órájára pislantott.
– Hű az árgyélusát, de elszaladt az idő! Van még valami uraim? — A Szőrös Borcsa emelkedett szólásra.
– Polgártársak, megoldást kellene találnunk a leülepedő bűzös fekete iszap és visszamaradó zagy semlegesítésére. Hamarosan nagyobb hegy emelkedik már belőle, mint a Himalája! Félő, hogy elönt bennünket a szar, akarom mondani, a zagy. — Szita, a helyi kirurgus, az Egészségügyi reszort várományosa Roskánéra a város rangidős bábájára tekintve imígyen szólt.

– Roskáné, emlékszik még Viktus nénénkre, a világhíres dömöckölő asszonyra? –Roskáné kivörösödött orcával hörkent fel.
– Emlékszem hát! Nem vagyok én hüje, azért hogy egy kicsit feledékeny vagyok. Pont én ne emlékeznék: Viktus a feketeiszappal gyógyított annakidején az átkosban! Avval dömöckölte, gyúrta az ízületes, reumás betegeket.

Szita tovább fűzte gondolatait. Félhangosan, mintegy maga elé merengve mondogatta, hogy azért mindenki jól hallja.
– Kialakíthatnánk a volt Kenderfonó épületegyüttesében, csarnokaiban egy balneo terápiai intézetet. A hatalmas kenderáztató medencékbe átszivattyúznánk a fekáliától megtisztított fekete iszapot. Ezzel a gyógyiszappal gyorstalpalón kiképzett masszőrökkel gyúratnánk a mozgásszervi megbetegedésben szenvedő betegeket. Jól beszélek uraim? – Fejezte be Szita. Roskáné kért szót.

–Kérem szépen át kell venni a Viktus módszerét! A betegeket először nyakig be kell ásni a szarba. Mikor már alaposan átjárta őket a delej, akkor be kell kenni őket fekete iszappal, és alaposan átgyúrni ványadt testüket.– a jegyző emelkedett szólásra és aggodalmát fejezte ki a visszamaradó zütymővel kapcsolatban.
– Mit kellene tennünk a visszamaradó, hatását vesztett rengeteg csontkeményé száradó fekete iszappal. Tulajdonképpen semmire se jó, mivel a biogázt, gyógy anyagokat kivonták belőle. A zagytározók csurig teltek fekáliával. Oda nem tudjuk elhelyezni.– Kutyaházi Edömér a műszaki osztály vezetője állt most elő egy korszakalkotó ötlettel.

– Mi lenne, ha téglákat vettetnénk a vályogvető cigányok szakértése mellett a gyáraink bezárása után munkanélkülivé vált, céltalanul ődöngő volt melósokkal, és éhenkórász cigányokkal? Ezzel két legyet is üthetnénk egy csapásra. Adnák egy pofont a munkanélküliségnek és kifognánk a cigányok kunyerálásból a szelet. Megszüntetnénk a segélyeket, és felélesztenénk a kommunisták bevált szólamát: „… aki nem dolgozik, az ne is egyék!” Úgy, mint valamikor az ókori Egyiptomban a napon kiszárítva bio házakat építenénk ezekből a bio téglákból?

– Grandiózus ötlet Ede! – lelkendezett a levezető elnök. Ha nem röstellném, akkor kezet csókolnék neked ezért az a korszakalkotó ötletért. Azon gondolkodom, hogy mi lenne, ha látványfürdővel egybekötött gyógyszállódat építtetnénk meg ezekből a téglákból? Özönlene a sok beteg ember az egész Unióból!

– Befektető kellene erre, is mint a többi grandiózus ötletre. Ugyan ki jön ide ebbe a kisvárosba befektetni? –aggodalmaskodott a jegyző, de Szita leintette.– aki keres, az talál. Meglátják uraim egyszercsak, hipp-hopp beesik ide egy gazdag milliomos, aki nem tud mit kezdeni a pénzével.
– Jól van, ez megoldódni látszik, de mi legyen a rengeteg, hektószám keletkező bűzfelhőt árasztó vizelettel? – vetette közbe Szőrös Borcsa, a Köjál vezetője.

– Uraim – szólalt meg félénken Roskáné– én még emlékszem arra, hogy fiatal koromban a vizeletemmel mosakodtam, attól ilyen rózsás még most is az arcom. Sőt, a vizeletterápia sok mindenre jó. A legtöbb akut betegségre gyógyír. Fel kellene építenünk egy vizeletpalackozó és kiszerelő gyógyszergyárat!
– Roskáné azt hiszem elvetette a sulykot.–intette le a levezető elnök–, honnan vegyünk a beruházásra pénzt?
– Aki keres, az talál–, megemeljük az iparűzési adót. Ház, kémény, ablakadót vetünk ki. Megsarcoljuk a lakosságot. Hiszen nekik hozza majd a hasznot az új létesítmény!

–Igaza van – kiáltották innen is, onnan is. – A levezető elnök emelkedett szólásra.
– Hölgyeim és uraim: ezennel szünetet rendelek el. A félórás szünetben rendelkezésükre áll az ingyenes büfé Sipőcz úr és tanítványai szendvicseivel, pizzáival és mindenféle bio gilisztából készített ínyencségekkel. Ez már a huszonegyedik század! Fogyasszák egészséggel a finom falatokat, hogy aztán újult erővel szavazzunk a napirendi pontokról és végül, de nem utolsósorban meg kell választanunk az új Polgármestert és Jegyzőt.
Hasonló történetek
5555
Csöngettek!
Kinéztem az ablakon és látom, hogy a fényes nyúlványokkal érkező ismerősöm ott ácsorog az ajtó előtt gúnyos mosollyal a szája szegletén. Mit tehetnék, beengedem és hagyom, hogy megtegye, amiért jött. Az ajtó kinyílik és belép rajta Ő...
7232
Fél évig volt az elvonón. Zsolt minden nap meglátogatta. Először csak szakmailag karolta fel, de aztán, ahogy Andrea szépsége, és nyugalma kezdett visszatérni, úgy szerettek egymásba. Mikorra a lányt gyógyultnak nyilvánították, tudták, hogy össze fognak költözni. Andrea vissza sem ment a régi lakásába...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

01sexmachine ·
bogumil ·
:heart_eyes:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: