Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Szél, mely A szél c. vers alapján íródott

Valamelyik este, az egyik novellás oldalon, olvastam egy szép verset a szélről. Már akkor megragadta a fantáziámat. Akkor arra gondoltam, milyen jó is lenne, ha az ember néha bőréből kibújva, valami más is lehetne, amire titokban vágyik, vagy éppen a lelkét feltölthetné egy boldog pillanattal.

Valamiért most is ez jutott eszembe, ahogy jövök hazafelé így késő este a munkából. Kicsit felzaklatott az a sok vita, ami az utóbbi időben jellemzi azt a helyet, ahol dolgozom. Szinte kipirultam a méregtől és a visszafogott dühtől, amit nem adtam ki magamból. Ekkor egy lágy fuvallat simogatta meg arcomat. Olyan jól esett, máris megnyugodtam és azonnal a kedvesemre gondoltam. Sajnos most nagyon messze volt tőlem, így még alkalmam sem volt rá, hogy ha csak pár percre is, de láthassam. A huncut szél úrfi azonban továbbra sem tágított mellőlem. Szabályosan követett, mintha nyugtatni szeretett volna.

Ekkor jutott eszembe az a vers és lassan elandalodtam, milyen jó lenne, most a kis szelecske helyében lenni és a magasban fenn a szerelmem után menni, látni mit csinál éppen, vele lenni, ha csak egy pillanat erejéig is. És ekkor azt éreztem, hogy valami emel fölfelé a magasba. Ijedten néztem szét, hát látom, hogy ott állok nekidőlve egy fának, miközben én mégis itt vagyok fenn. Körbeforogtam, a testem nem látszott, csak egy láthatatlan valami, hát én is egy kis szellő lány lettem. Máris elindultam, mögöttem a szélfiúval, abba az irányba, ahol a drágámat tudtam. Olyan pillanat alatt értem oda, hogy még én is meglepődtem.

Miközben repültem, csodaszép tájak futottak el alattam. Innen a magasból minden másnak látszik. Szebbnek, tisztábbnak, az emberek hangyákként futkároznak érthetetlen módon és megannyi felé. A hegyek hósipkája és az erdők hatalmas ereje csak megkétszerezte gyorsaságomat. Nagyon gyorsan érkeztem meg arra a helyre, ahol most tudtam őt. Megkerestem onnan fentről azt, aki oly kedves nekem, hát Ő egy padon ül, és olvas. Közelebb lebbentem, és akkor láttam, hogy azt a levelet tartja a kezében, amit utoljára írtam. Lekanyarodtam elé, látni szerettem volna az arcát, mit érez, mire gondol közben. Szomorúság öntötte el szép vonásait, amitől nagyon bús lettem és a szélfiú bólogatására simogatni kezdtem. Igen, de én szerelmes voltam, nem úgy, mint ez a kis kelekótya itt mellettem, aki mulatságból borzolni kezdte a haját. Ezért lassan, nagyon óvatosan értem hozzá, azt akartam, hogy azt érezze, amit most én.

Először a fejét, gyönyörű barna haját próbáltam megsimogatni, ekkor ő hátradőlt és hagyta a szélnek, hogy megfújja. Utána finoman kezdtem az arcát körbejárni, szinte külön, külön minden ujjammal lassan cirógatni, ahogy egyébként is szerettem volna. A szemét becsukva engedte, hogy tegyem vele, amit akarok. Mikor kijátszottam magam az arcán, a szája jött, ahol lassú, óvatos mozdulatokkal jártam körbe, hiszen a szerelme vagyok. Erre a csodás pillanatra vágyom otthon régóta. Ő is így lehetett vele, mert egyszer csak hallom, ahogy a nevem szólít. Szinte beleborzongtam volna, ha nem a szél vagyok. Így azonban folytattam a drága férfi ajkával a játékot.

Mire a szeméhez értem, már kiment belőlem minden erő és csak lebbenni tudtam egyet mellette. Majd hirtelen magamhoz tértem és ott álltam ahol az előbb még jártam, a hazafelé vezető úton, egyedül. Ez a magány így, hogy láthattam őt, még rosszabb volt, mint előtte. Lassan bandukoltam tovább, és ahogy megérkeztem, nyílt az ajtóm és a kedvesem állt előttem teljes életnagyságban. Olyan boldogan ugrottam a nyakába, hogy alig tudott megállni, majdnem elsodortam. A nyitott ajtót egy hirtelen erősebb fuvallat becsapta, én felnéztem, a kis szélfiú állt a szobában, nevetős szemekkel és kedvesen. Fel nem tett kérdésemre halkan azt felelte, hogy ilyen nagy a szél és a szerelem ereje.

Egyik pillanatban itt, a másikban már ott, hogy örülni tudjunk a kedves a hazaérkezettnek. Vagy talán olyan gyorsan mentem akkor ott fenn, hogy az a tegnap volt? Sosem tudom meg, csak azt, hogy milyen nagyon boldog lettem a szerelmem karjai között.
Hasonló történetek
5518
Csöngettek!
Kinéztem az ablakon és látom, hogy a fényes nyúlványokkal érkező ismerősöm ott ácsorog az ajtó előtt gúnyos mosollyal a szája szegletén. Mit tehetnék, beengedem és hagyom, hogy megtegye, amiért jött. Az ajtó kinyílik és belép rajta Ő...
5262
Felöltöztették este feketébe a lányt, esküvői díszeket festettek arcára és kezére, felékszerezték, fején a kendőt ezüst pánttal fogták oda, nyakába arany láncot akasztottak, ujjára égköves gyűrűket adtak, derekát arannyal átszőtt övvel díszítették, és lábára selyem szandált húztak. Aztán az asszonyok elénekelték neki a menyasszony dalát...
Hozzászólások
További hozzászólások »
BURGONYA ·
ŐŐŐŐ NEM ÉN SZAVAZTAM LE, AMENNYIBEN VALAKI AZT GONDOLNÁ HOGY ÉN VOLTAM, NEM MINTHA ÉRDEKELNE, HOGY AZT GONDOLJA VALAKI, HOGY ÉN VOLTAM, DE AZÉRT MOST VAN FÉL PERCEM HOGY EZT LEÍRJAM, RÁSZÁNOM AZ IDŐT, NA, SZÓVAL, NEM ÉN VOLTAM.

ADOK KÉT TÍZEST JÓ? MA KIBASZOTTUL NAGYLELKŰ VAGYOK. :angry:



ÚGY TŰNIK VAN RAJTAM KIVÜL MÉGVALAKI ITT AKIT IDEGESÍTENEK A SZÉPLELKŰ MÁMIK ÉS AZ ŐKET KÖRÜLVEVŐ LÁBUJJNYALDOSÁS. :rage: :angry:

Whym ·
Ok. megnéztem. Segített a címe megtalálni.

Ma este nagy szél van, vad és nagyon tetszik. Ha reggel felborítva találom a cseresznyefát bosszútállok.

De most tetszik.

:flushed:
Szentkirályi Katinka ·
:flushed: ennyi? Kész? CSAK megnézted, de el nem olvastad? Máskor véleményt is méltóztattál írni.
Mi lett a cseri fáddal?
Whym ·
A megnéztem és az elolvastam nálam ugyan azt jelenti.
Cseri fád ... ez nagyszerű név. Valamilyen indiai muszlim hivatalnoknak.
Ha a cseresznye fára gondolsz jól van és élettel telin. Én is jól vagyok és élettel telin?
Te hogy vagy és mivel vagy teli?

:flushed:
Szentkirályi Katinka ·
:frowning: egyelőre bánattal és szomorúsággal, mert leragadtunk a fácskádnál, smit hál' Istennek nem bántott a szél. kellett nekem a szélről írni, meghoztam a vihart.
azt látom, vagyis olvasom, hogy teli vagy élettel. Egyébként én igyekszem összetartani a kis csapatomat a meseírás terén, de több jelentkezőt vártam. Mindegy, azt mondják, ki a kicsit nem becsüli, stb. Látod, most én ezzel vagyok teli. annak viszont nagyon örülök, hogy megint válaszolsz végre.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: