Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Szeged, szeretem 2.

Már több mint egy hónapja, hogy Zita és én együtt voltunk. Már hetek óta kinéztem magamnak, ahogy a többi gólyával beszélget, a folyósón keresi a tantermeket, vagy a kávéautomatánál áll. Nem volt túl magas, olyan 160 centiméter körül lehetett, hosszú fekete haja és barna szeme volt. Kerek feneke volt, és mellek területén sem kellett szégyenkeznie. Formás volt és arányos. Egy apró kisleány, aki csak rám várt.
Egy este, kissé illuminált állapotomban közeledni mertem felé, és nem kellett csalódnom; nem utasított vissza… Csodálatos estét töltöttünk együtt. Nem hoztam önmagam, mivel az alkohol és némi kábítószer hatására sokkal jobban elengedtem magam, olyan dolgokat tettem és mondtam, amelyeket csak álmodni mertem. És ő belement a játékba.
Ennek ellenére nem ítéltem el. Rá volt szükségem, a csókjaira, az érintésére, a testére és a lelkére. Másnap az álom szertefoszlott: egyedül ébredtem. Az asztalomra egy papír fecni volt támasztva, amin a világ leggyönyörűbb kézírásával Zitám szavai és telefonszáma állt. Mosolyogtam. Szerelmes lettem.

Napok teltek el, és nem mertem telefonálni. Gyávaság? Taktikázás? Inkább az előbbi. Féltem, hogy elrontok valamit, hogy nem tudok összefüggő szavakat alkotni, ha még egyszer meghallom a hangját. Tudtam, hogy abban az épületben van órája, ahol nekem, és következetesen kerültem a találkozást. Nem voltam még kész. De nem voltam elég ravasz.
Nehéz volt az elmúlt másfél óra. Kemény zárthelyit írtunk. A dohányzóban az alacsony falnak támaszkodtam, rágyújtottam és beszippantottam a kávé illatát. Szerettem, a cigaretta halk zizegését, ahogyan beleszívtam, letüdőzni a füstöt és lassan kiengedni. Ahogy a cigarettafüst kiszállt a számon, és lassan kezdett eloszlani, egy fekete alak tűnt fel a dohányzó ajtajában. Mikor a füst jobban felszállt, a lélegzetem is majdnem elakadt. Zita állt ott, fekete csípő-farmerben és egy kék-fekete kivágott topban. Gyönyörű volt, ahogyan ráfeszült a ruha tökéletes testére. Hirtelen beugrott egy kép, amint a konyhámban az asztalon ül, szétvetett lábakkal és leengedett hajjal. Éreztem, hogy forróság fut végig a testemen és tettem egy tétova lépést a tündéri jelenés felé.
-Nem hívtál fel. –mondta, se nem vádlón, se nem szomorúan. Éppen csak megjegyezte.
-Én… -kezdtem, de a szavamba vágott.
-Konrád, nem kell magyarázkodni. Semmi probléma nincsen. Nem számon kérni jöttem. Csak rágyújtani. –szólt és elővett egy doboz vékonyszálú, mentolos cigit. Rágyújtott és nekitámaszkodott a falnak velem szemben. Az én szálam már félig leégett, annyira bámultam őt, miközben kihívóan keresztbe tette a lábait, kissé előrehajolt, hogy jól belássak a ruhája alá, ahol mellei domborodtak és lassan fújta ki a füstöt.
-Zita, nézd. –kezdtem bele megint, de megint a szavamba vágott.
-Semmi szükség a magyarázkodásra. –ismételte. Olyan szexis volt, ahogy cigarettázott és abban a ruhában, hogy még közelebb kellett mennem hozzá és felé nyúltam, hogy tudjam, nem képzelem. Zita előrehajolt és már csak 10 centiméter volt közöttünk. Éreztem parfümje édes illatát. Erre az ingerre a bokszeralsóm kezdett kényelmetlenül szűk lenni. Attól féltem, Zita meglátja, hogy mi folyik le bennem, ezért egy pillanatra lenéztem a nadrágomra. Ez árult el. Zita huncutul elmosolyodott és a mutatóujját beakasztotta a nadrágomba és magához húzott. A farkam nekinyomódott a hasának. Ujját még mindig beakasztva tartotta, de a többi ujjával végigsimított a farkamon. Halk nyögés hagyta el a számat, amit Zita elégedetten nyugtázott avval, hogy egy finom kis csókot nyomott a számra. Átkaroltam és még jobban magamhoz húztam. Zitának tetszett, hogy átvettem az irányítást. Vadul megcsókoltam. Nyelvemmel bebarangoltam az egész száját, kezemmel pedig az egész testét. Belemarkoltam a fenekébe, ruhán keresztül a melleit becéztem.
A mennyei pillanatot egy kopogás zavarta meg. Zitával rémülten pillantottunk fel. A dohányzó fala üvegből volt, így Zita lány csoporttársai és egy két ember más évfolyamokból premierben nézhette végig a mi kis játékunkat. Aki kopogtatott az egyik professzor volt. Mosolyogva lépett be a dohányzóba, szintén kávéval és cigivel.
- Kérem Konrád, ne molesztálja a kishölgyet – nevetett. –Nem anatómia órán vagyunk. Bár van az az érzésem, hogy ott nem mutatna ekkora lelkesedést, igaz?
Zavarodottan mosolyogtunk és kisétáltunk a dohányzóból. Zita csoporttársai teli szájjal vigyorogtak.
- Zita! Mit csinálsz ma? – kérdeztem Zita hátától, aki visszaindult a társaihoz.
- Ma tesim van. Kint vagyunk a parton. Kajak.
- De este? – faggattam, majd láttam rajta, hogy megint hezitál, odaléptem mellé, hogy a csoporttársai ne hallják, ezt suttogtam a fülébe. –Szükségem van rád. Folyton rád gondolok. Akarlak. Kívánlak.
Zitának megenyhült a tekintete. Rám mosolygott.
–Este nyolc. Nálam. –mondtam.

A nagytükörben néztem magam. Izmos hasam volt, mivel sokat sportolok. Rasztás hajamat leengedtem és egy bordó pólót vettem fel egy keki színű rövidnadrággal. A hűtőbe bekészítettem egy üveg bort. Minden tökéletes volt. Kivéve egy valamit.
-Mikor a rákba húzol már el? Tíz perc múlva itt van Zita! –kopogtam be szobatársamhoz. Ebben a pillanatban egy rövid szőke hajú lány nyitotta ki az ajtót. Kicsit meglepve néztem rá, de a lány teljes szélességgel vigyorgott. Egész helyes csaj volt, nem tudtam, hogy Márk vele kavar.
- Nyugi –lépett mellé vigyorogva Márk egy szál alsógatyában. A csaj megcsókolta és elment a táskájáért. –Ő itt Csenge. –mutatott utána Márk és leplezetlenül megbámulta a csaj fenekét, aki még séta közben is nagyon szépen rázta. –Itt sem vagyunk.
Csenge odadobott egy pólót Márkhoz, aki miután felvette, felhúzott egy nadrágot, az elsőt, ami a keze ügyébe akadt.
- Pá –mondta Márk, és kivezette Csengét, aki viszont csak hátrafordult és rám kacsintott. Nagyon ismerős volt nekem a lány.
Márk és Csenge távozása után öt perccel már berregett is a kapucsengő és szaladtam ajtót nyitni.

Zitán egy fekete ruha volt, fekete harisnyával és fekete magas sarkúval. Csodálatos volt. Igaz, bakancs volt rajta, mikor beleszerettem, és a bakancs adott nekünk először témát, de ez a mai összeállítás igazán beindította a fantáziám.
- Csukd be a szád Konrád – mosolygott, és elmasírozott mellettem. Letett egy üveget az asztalra, talán bor volt, nem tudom, hiszen a fenekét néztem, ahogy ring jobbra és balra. A szoknyája szegélyén csipke látszódott. Combfix van rajta. Farkam mocorogni kezdett.
- Nagyon jól nézel ki – próbáltam bókolni, de elég bénán hangzott. Zita felém fordult, és komolyan a szemembe nézett.
- Te is jól nézel ki – mondta, és kihívóan mustrálni kezdett. Szeme megállapodott a farkamon. Közeledni kezdett és megállt tőlem fél méterre. Néztük egymást.
- Kívánlak – mondtam köntörfalazás nélkül. Magamhoz húztam és átöleltem. Magamba szívtam az illatát. Megcsókoltam a nyakát, puszilgattam az arcát, simogattam a testét.
A következő pillanatban már a hálóban kötöttünk ki. Zita a hátán feküdt és én mellette támaszkodtam. Csókolóztunk, lassan, szenvedélyesen. Közben kezem bebarangolta a testét; eleinte csak az oldalát simogattam, majd a melleit is. Zita csípőjét ütemesen az enyémhez nyomta, amitől a farkam már teljesen megduzzadt. Megkerestem a ruhája cipzárját, és lassan lehúztam, eközben ő az övemet és a sliccemet csatolta ki. Apró keze becsusszant a nadrágomba és masszírozni kezdte a farkam. Óvatosan hámoztam le róla a kis fekete ruhát.
Rutinosan szabadultunk meg egymás cuccaitól. Az eredmény az lett, hogy ő ott feküdt előttem kiszolgáltatva egy bugyiban és egy combfixben, én pedig egy szál alsónadrágban.
Hirtelen Zita felülkerekedett rajtam. Rám ült lovagló ülésben és ütemesen mozgott rajtam. A farkam már majd szétdurrant, csak hogy Zitába márthassam. Ekkor előrebukott és csókolgatni kezdte a testem. Kicsi nyelvével körözött a mellbimbómnál, majd egyre lejjebb haladt. Ujjaival lágyan simogatta a hasam, majd finoman lehúzta az alsóm. Farkam kiszabadult, és ágaskodva meredt kedvesem előtt. Zita ámulva nézte egy darabig, majd simogatni, cirógatni kezdte. Előrehajolt, és lágyan puszilgatni kezdte a lágyékom, miközben kezével golyóimat kényeztette. Fantasztikus érzés volt. Lassan, a pillanatot húzva kapta be először éppen csak, majd teljes szájával a farkam. Akkor majdnem elmentem, de Zita rutinosan ráfogott a tövére, késleltetve a kielégülést. Mikor magamhoz tértem és lepillantottam Zitára, már nyelve hegyével kényeztette a makkomat.
- Igen – nyögtem neki, mire megint bevette tövig, le a torkáig. Ahogy a gégéje rászorult a makkomra, éreztem itt a vég. Nagy adag forró spermát lövelltem a torkába. Zita mind egy szálig lenyelte. Kedvesem nyomott még egy két puszit a még álló farkamra, majd felnézett rám. Én a totális kielégüléstől zilált fejjel fordultam felé. Akkor vettem észre, hogy a szája szélén félrefolyt egy kis ondó.

A hátára fordítottam, gyorsan lehúztam a bugyiját és az arcához nyúlva, kezemre folyattam a kicsordult spermát és a csiklójára kentem. Zita hangosan nyögött fel. Puncija már tocsogott a kicsordult nedvektől. Hogy egy csepp se menjen kárba, elkezdtem kiszívni a puncijából a leveket. Mennyei íze volt. Ránéztem Zitára: kedvesem a kéjtől hátrahanyatlott fejjel élvezte, hogy nyalom, miközben már farkam újból tettre kész volt. Már nagyon be akartam neki akasztani, de hagytam, had élvezkedjen ő is. Puhán, finoman játszottam csiklójával, amely ekkorra már duzzadt volt és vörös. Ujjammal simogattam vágatát, majd bemélyesztettem a hüvelyébe először egy, majd két ujjamat. Aranyosan nyögdécselt. Apró teste meg-megvonaglott, amitől még jobban beindultam. Vastag ujjaimmal egyre jobban ujjaztam, hangosan cuppogott a pinája. Imádtam az illatokat, a hangokat.

Mikor már az orgazmus szélén állt, elővettem a farkam és verni kezdtem, de közben nyaltam szorgalmasan. Mikor éreztem, hogy mind a ketten a csúcs közelében vagyunk, előrébb csúsztam, és a hasára meg a puncijára élveztem. A spermámat belekentem a hüvelyébe és hagytam, hogy a fenekéhez is csorogjon. Az érzésre, és a forró ondó érintésére ő is nagy nyögések közepette elment.
Fáradtan rogytunk egymás mellé. Rám mosolygott angyali mosolyával, végigsimított a testemen és megcsókolt. Gyermeteg, lassú, érzéki csók volt. Finoman kezdtük el ismét egymást kényeztetni, mint két kis fiatal, akik most először tapasztalják meg a szexualitás örömeit. Újból felfedeztem gyönyörű melleit, melyek kackiásan meredtek felém, széles csípőjét és kerek fenekét, mely még mindig nedves volt az előbbi kaland után.
Ő is bejárta testemet. Pici kezei a hátam, a hasam és a fenekem domborulatait járták be. Kicsit hátrébb helyezkedett, hogy hozzáférjen a farkamhoz, mely még félig lankadt volt, de már félig állt. Merevre becézgette szerszámomat, majd átvéve az irányítást én is elkezdtem őt gyengéden izgatni. Puhán érintettem sima és csupasz punciját, melytől megremegett az egész teste. Ujjamat betoltam a vágatába, de éppen csak hozzáértem, az már hívogatóan szét is nyílt. Közelebb húzódtam testéhez, farkamat a hüvelyéhez igazítottam. Lassan toltam be neki, centiméterről centiméterre, közben mélyen egymás szemébe néztünk. Mind a ketten halványan mosolyogtunk.

Imádtam az arcát nézni eközben. Arca mindannyiszor megmerevedett, amikor betoltam neki tövig. Láttam rajta, hogy élvezi. Először csak lassan csináltam, majd gyorsítottam. Csak úgy cuppogott, ahogyan a farkam ki-be siklott a puncijában. Végig a szemébe néztem. Lassan a csúcsra értem. Elöntött a forróság. Ő is az orgazmus szélén állt. Együtt élveztünk. Még mindig a szemébe néztem.

Zita az ágy támlájának támaszkodva kortyolta a bort, amit nem régen vettem ki a hűtőből. Csak csodáltam, ahogyan finom ajkaihoz emeli a borospoharat, majd kis nyelvével - amely az előbb még a makkomon táncolt – lenyalja a kósza cseppeket. A lány, akivel az imént szeretkeztem (mert szeretkeztem! Nem dugtam!), immár a szerelmem. Még be nem vallanám neki, de tudom, hogy már évek óta rá várok.
Hozzászólások
További hozzászólások »
ketvumen ·
Folytatás: Konrád a fodrász-szalonból kijövet belepillantott egy kirakat üvegébe, és végigsímított fél centisre levágott haján....

:smile:

A szex utáni fáradtság nem mindig a teljesítőképesség hiánya. Vannak akik egyszer csinálják... elfáradnak, összebújnak, még beszélgetnek, boroznak... Minden ember más... ez benne a szép! :)

:blush:

ketvumen ·
Úgy jön ide, hogy nem azért "néznek így ki" a karakterek, mert én találtam ki őket.
Másrészt a SZTE-nek nem sok köze van a történethez, maximum annyi, hogy1-2 jelenet ott játszódik. És erről sem én tehetek.
Mondjuk ettől én még szerethetem az Egyetemet és nem vagyok ettől kevesebb ember remélem.
De se a "fodrászatnak", se az egyetemnek nem kellen befolyásolnia a történetet. Legalábbis nem ennek kellene a lényegnek lennie.
ketvumen ·
Örülök, hogy ilyen mély tapasztalatokkal rendelkezel egyetemi ismerkedés terén. Gratulálok! Te valószínűleg romantikus körülmények között jöhettél össze a pároddal (már ha van), vagy olyasmiről álmodtál.
Annak is örülök, hogy ennyire ismered a karaktereket. Legközelebb majd egy több oldalas jellemrajzot kapsz a szereplőkről, az érzéseikről, leírom a hobbijukat, a gyerekkorukra is kitérek, mesélek milyen kutyájuk van és milyen macskájuk, hogy ne tűnjenek neked "tipikus SZTE-s" majomnak és ribinek. Jah és majd Dosztojevszkij-től idéznek, meg Wass Alberttől... nem tudom neked melyik felel meg, azért írtam két ennyire különbözőt (csak hogy ez se legyen fikatéma). És majd filozofálnak az életről, szerelemről, halálról... Jah igen! És ott hagyják az egyetemet, mert szar az élet, nem buliznak többet, lenyírják a hajukat és majd mezítláb szaladgálnak egy mezőn. Ha szakítanak írnak egymásnak verseket az elmúlásról... Úgykellazt!
szigorúan bizalmacska ·
Ágyúval galambra.
Nagyon mellé lőttél, de legalább nevettem egy rövidet.

:smile:


:)
No0oB ·
Valódi szerelmi kapcsolatban élek egy helyes német férfival, akit a suliban ismertem meg.

Amúgy ne húzd fel magad, az én sulim sem sokkal jobb, mint az szte.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: