Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Szédűletes tanítvánnyal

Bejelöltem, ő visszajelölt .. és megbeszéltük az első találkozás időpontját, mert ő nem csoportban, hanem magánórákat akart. Elmondtam, hogy a magánórákat otthon tartom, így oda kell jönnie. Otthon azt jelentette, hogy az élettársam szüleinél.
Pénteki napon volt az első találkozó, én munkából siettem haza, de ő már ott volt. Ahogy megláttam élőben, hát ... kapkodtam a levegőt, de szégyelltem is magam, hogy késtem. Fekete haj, szolizott bőr, feszes mindenhol, vonzó tekintet. Nagyon csinos nő volt. Addigra már megismerte a családot, a páromat, a szüleit. Megvárta, amíg eszek valamit, aztán mondtam is neki, hogy menjünk a szobánkba, hisz ott tanítok. Elmondta, hogy 33 éves, két gyermeke van és egy normális férje. Ezt követően elkezdtük a tanulást, de teljesen jó ütemben haladtunk, ez így történt heti rendszerességgel. Nagyon figyeltem rá, mint minden diákra, érti e , megtudja e oldani, jól ejti stb. Ezek fontosak, mert ha nem veszem észre időben a hibáit, akkor az nagy baj. Kb. az ötödik alkalom lehetett, amikor nagyon szomorúan jött az órára. Az apukája sokat betegeskedett és főleg ő gondozta, maga alatt volt. Az ágyon ültünk, legszívesebben megöleltem volna, de nem mertem, nem akartam tolakodó lenni, vagy nem is tudom. Így csak a vállához értem, de azt is csak finoman. Mert nagyon nagyon megsajnáltam, ahogy pityergett. Ez a nap nem sokat tanultunk, inkább csak beszélgettünk.
Másnap chaten is beszéltünk, úgy mindenről, de főleg a nyelvről, a házi feladat megoldásáról, majd azt követő napon is beszéltünk. Egyre kényelmetlenebb témák jöttek elő, és jött egy olyan mondat, amit sose fogok elfelejteni:
- Tanár úr, te ki akarsz velem kezdeni? :)
- Hát .. én nem, vagyis nem tudom, te nagyon szép nő vagy, de van családod, férjed, gyerekeid, nekem is ott a párom, kérlek ne haragudj, ha olyat írtam, de valóban nagyon szép nő vagy.
- Köszönöm, dehogyis haragszom - mondta a Sz,
- Akkor rendben van, megnyugodtam. Nagyon vonzó nő vagy, biztosan sokan is mondják neked ezt, és egyáltalán nem látszik rajtad, hogy már két gyermeked is van.
Bizony nem látszik, szépen szolizott bőr, feszes test, nagyon kerek popsi, közepes melle, de az kicsit sem lógott, sőt .. nagyon feszesen álltak. Nem volt alacsony nő. Vonzott, nagyon vonzott.
Nem emlékszem, hogy mit mondott, de azt írtam neki, hogy most szívesen megölelném és adnék neki egy puszit így nyugtatásképpen.
- Jaj de kedves vagy te Tanár úr :) , szívesen fogadnám. És mond, esetleg meg is csókolnál?
Itt már elolvadtam a gép előtt, szerencsére senki sem volt az irodában  csak én, de örömömben kiabáltam volna, hogy ezt írta nekem.
- Hát... miért szeretnéd, hogy megtegyem? - húztam kicsit, vártam mit reagál.
- Igen, szeretném.
- Ez jól hangzik, így egyszer lehet megtörténik.
- Akkor azt mondod, ha legközelebb megyek nálad órára, akkor talán kapok egy csókot is? :)
- Igeeeen, csak gyere. Kapni fogsz egy csókot, ha elkészíted a házi feladatodat.
Nagyon szorgalmas volt, sokat tanult, kicsit bizonyítani akart nekem is és otthon is, hogy ő milyen okos nő.
Diplomás nő, valóban értelmes asszony. Így alig vártam már a következő alkalmat, amely két nap múlva volt. Vártam, izgatottan vártam, és azon gondolkoztam, hogy hogyan kezeljem, hiszen vonzott a dolog, de nem akartam ezzel elrontani a felkészítést sem, és persze ott a párom, akit szeretek, akivel már akkor együtt éltünk pár éve. Sok - sok gondolat volt a fejemben, de jobban vonzott az asszony, a végzett asszonya ettől.
Így eljött a nap, és megérkezett, és kicsit késtem, de már várt. Magassarkú cipő, feszes gatya, blúz volt rajta, a haja mindig belőve, nagyon ápolt, igényes nő volt. Amikor jött hozzám, az utcán a srácok is kint álltak, szemüket le nem vették róla. Nagyon irigyeltek amiért sok ilyen csini lány, asszony jön hozzám tanulni. Bementünk a szobába, és elkezdtük a házi feladat ellenőrzését. Nagyon ügyesen megoldotta, és olyan bájosan mosolygott rám, hogy ugye milyen ügyes. Elismertem, hogy nagyon ügyi és helyesen megcsinálta. Erre Ő: - nah akkor megkapom a jutalmamat a jó megoldásért? :) Huncutul mosolygott.
- Igen, megkapod, mert megérdemled.
Még kicsit húztam a dolgot, mintha ez neki lenne kiváltság, közben én bolondultam meg ettől .
Majd közelebb ültem hozzá, és amilyen lassan csak lehet olyan finomsággal közelítettem meg az édes száját. A szája szépen kihúzva, csábító rúzs, óh .. olyan nagyon kívánnivaló volt. És adtam egy puszit az arcára, majd a szájára is egy puszit, aztán megcsókoltam, de csak óvatosan, nagyon nagy finomsággal, erre ő kinyitotta a száját és picit beleharaptam. Felsóhajtott, élvezte, de nem voltam durva, csak piciket. Majd abbahagytam, kinyitottam a szemem és ránéztem. Csillogott a szeme a boldogságtól. Nagyon megköszönte és örömében odahúzott és ő csókolt meg mégegyszer. Nagyon finom volt, élveztem minden porcikám beleremegett. Azt vettem észre, hogy én nagyon kívánom ezt a nőt.
Abbahagytuk, mert rájöttünk, hogy nem lehet, bármikor ránk nyithatnak és amúgyis. Nagyon ügyes voltam, mert eltudtam terelni a figyelmét erről és újra tanultunk. Mosolyogva ment el, chaten folytattuk, hogy mennyire jó volt, de mennyire nem szabad ezt nekünk. Nem tudtam kiverni őt a fejemből. Alig vártam a következő alkalmat. Megint őrjítően szexin volt felöltözve, nagyon kívánatos volt. Testnadrágban volt, és egy hosszított felsőben, amelyből az egyik válla szabadon volt. A drága melle csak úgy feszült még a felsőn keresztül is. Basszus most hogy írok róla is eszemben van az érzés, amit akkor éreztem, az illata, a bőre íze, mindene. Na elkezdtük a következő órát, de alig beszéltünk pár percet már jött is közelebb és vadul megcsókolt, simogatott, szinte már rám mászott, észvesztően izgató volt a helyzet. Kint a nappaliban a párom, a szüleivel tv-t néztek, csak pár méterre tőlünk, mi pedig vadul csókolózunk. A párom mindig bejött és hozott nekünk valamit inni, vagy enni, így félő volt, hogy esetleg épp akkor jön be. De nem jött. Így folytattuk. Már nagyon simogattuk egymást, kipirosodtunk mindketten, az izgalomtól már én is alig tudtam beszélni. Mindketten akartuk egymást. Csókoltuk, simogattuk egymást, nadrágon keresztül már megmarkoltam a fenekét. Mindenkinek ajánlom, olyan kemény segge volt, hogy nem akartam elengedni. Mondtuk ezt itt nem szabad, de folytatnunk kell. Így megbeszéltük, hogy Ő induljon el haza, de várjon meg pár km-re az úton és megyek utána. Elindult, én a páromnak mondtam, hogy most hívtak és mennem kell értekezletre, ez fontos, hisz fontos emberek jönnek el. A párom furán nézett rám, hogy így este 7 körül van ez és nem szóltak hamarabb, de azt mondta, hogy okés, csak vezess óvatosan. Nagyon izgatott voltam, átöltöztem és már indultam is. Ő megvárt, ahol kértem. Mutattam, hogy jöjjön utánam és ő kísért a saját autójával, behajtottam egy mellék útra, egy nagy épület előtt, ahol semmi fény nem volt. Átült az én autómba. Beültük hátra, és nem finomkodtunk, csókoltuk, haraptuk egymást, és már vetkőztünk is. Már mindketten meztelenül simogattuk egymást, és azt vettük észre, hogy teljesen kivilágítottak minket :) , Egy bácsi egy nagy lámpával rávilágított az autóra, mire mi gyorsan próbáltunk öltözni, kiugrottam a kocsiból és megkértem, h ne világítson már, mert már indulunk, Ő megkért minket, hogy erre a célra keressünk más helyet, majd csak mosolygott.
Így gyorsan visszaültünk mindketten az autónkban és nem messze onnan az úttal párhuzamos kis úton megálltunk, előttünk két nagy fa, így nem nagyon láttak minket. Megint beültünk hátra, már nagyon kívántunk egymást, haraptam, markoltam, csókoltam össze - vissza és szépen kerültek le rólunk a ruhák is. Már csak a bugyi volt rajta, de az olyan volt, de olyan .. fekete csipke, amit sose fogok elfelejteni, azon keresztül simogattam, amit ő nagyon élvezett, sóhajtozott, izzott a teste, éreztem, hogy már nagyon csatakos, és szépen lehúztam róla. A pinája szép volt, semmi szőrzet, óvatosan megsimogattam a combját, majd belül és végül picit hozzá értem a csiklójához, nagyot sóhajtott, majd elkezdtem simogatni, izgatni, de nem bírta, hozzám hajolt, megcsókolt, de úgy, hogy szinte kiharapta már a szám, és kérte, hogy cseréljünk helyett. Levette rólam az alsónadrágot, és semmi tétovázás nélkül rácuppant. Nem akartam elhinni, hogy az a gyönyörű nő, akire félve néztem rá még egy hónappal ezelőtt, az most a faszomat szopja, de úgy, hogy kapkodom a levegőt. NAGYON ÜGYESEN CSINÁLTA. Megbolondultam, érezte, hogy már nagyon készen vagyok, így, hogy ne menjek el a szájába, hát szépen, lassan az ölembe ült. Na de ott, amit leművelt. Visongott, dobálta magát, olyan őrjítően "baszott", hogy aki látta volna mit csinálunk így szárazon elment volna. De én bírtam, és nagyon élveztem. Rángatta a csípőjét, egyre vadabbul szeretkezett, mint egy kiéhezett asszony. Majd kértem, hogy cseréljünk helyett, én is dolgozni akarok. És nem finomkodtam, a lábait felemeltem és betettem, pár lökés óvatosan, aztán mintha menekülnék valami elől olyan gyorsasággal dugtam, mert én dugtam, nem kicsit, nagyon, asszony volt, két gyermekkel, de a pinája a faszomra való volt. Nagyon élveztem, Ő talán mégjobban, szinte kérte, hogy - MÉG! -MÉG! Akarom! - Csináld! - Basszál, jő keményen! És én basztam, nem sajnáltam, nem féltem, hogy bárki meglát, csak csináltam. és pár perc után elöntött a gyönyör, és hatalmasat spricceltem az egész testére. Ellepte a forró nedű a feszes, csini testét. Csak mosolygott és mosolygott, nagyon örült, kielégült tekintete volt. Megölelt és megcsókolt, megköszönte.
Szépen felöltöztünk és ekkor kezdett nekem egy fura dologról beszélni.
Ő az Interneten keresett meg engem, és direkt nálam akart tanulni, mert nagyon megtetszettem neki. Elmondta, hogy amikor először beszéltünk telefonon a hangomtól benedvesedett, nem érti miért, de attól kezdve tudta, hogy Ő magába akar érezni. És ma beteljesült. Amit ő nagyon megköszönt.
Abban állapodtunk meg, hogy fontos a nyelvvizsga megszerzése, így tanulunk tovább, aztán majd meglátjuk. Haza mentünk, és nem mertem a páromra nézni, alig vártam, hogy gyorsan lefeküdjek és aludjak el, ne kelljen beszélgetni, ne kelljen a szemébe nézni.
Na és innen kezdődik egy teljesen más világ, amire sose számítottam.

Ez volt az első írásom nektek, ha tetszett írjatok valami kommentet nekem.
És ha szeretnétek, akkor írom tovább a történetünket :)
Hozzászólások
További hozzászólások »
Spanyoltanár ·
Kedves Andreas69! :)
Örülök, hogy elolvastad a történetemet. Remélem tetszett, és sajnálom, hogy kitalált történetnek véled, mert lehet nem figyeltem egy - két szó helyes leírására, de attól még megtörtént :) , és nyugi nagyon - nagyon jó volt vele. Sko történet van még, majd ahogy lesz időm leírom nektek :)

Angelke01 ·
Nagyon tetszik a sztori, én várom a folytatást! :) Többször is elolvastam, tetszetős szituáció... :D

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: