Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Szállodai sóhajok 1. -Szeretnél engem?

ÍRÓ: Catmoore
FORDÍTOTTA: Ennjoy

Cat vagyok, középkorú, csinos nő, az első leszbikus élményemet egy szállodában éltem át, a bombázó, fiatal hosztesz lánnyal. Íme a történetem.
A hotel egyik legjobb szobájában szálltunk meg a férjemmel, ahonnan egyenesen le lehetett látni a medencére. Richard üzleti tárgyalásokat bonyolított le, de pihenni is maradt időnk bőven. A sors iróniája, hogy a férjem vette észre először Sharát, a szobánk teraszán álltunk. Falatnyi bikinijében mászott ki a medencéből, magára vonta a tekintetünket, ahogy ruganyos, karcsú testével elsétált a medence mellett.
- Bájos, ugye? – kérdeztem kissé féltékenyen.
- Hasonlít az unokahúgomra - mormolta zavartan Richard, ami valóban igaz volt. A lánynak az arca is tökéletes, szabályos vonásai figyelemre méltóak. Szőke, középhosszú hajából csöpögött a víz. Persze nem csak mi bámultuk, a többi férfi is alig bírta róla levenni a szemét.

A következő délutánunkat Richardal a medence mellett töltöttük. Kindlén olvastam egy kellemes regényt, ő zenét hallgatott. Egészen belemerültem az olvasásba, de elpilledtem, majdnem elaludtam. Egy nagyon kellemes női hang rántott vissza a valóságba.
- Hello, szabad ez a nyugágy?
- Igen, abszolut. - felelte a férjem. Furcsa előérzet kerített hatalmába, ki sem nyitottam a szemem, tudtam, a szőke bombázó telepedett mellénk.
- Ma rengetegen vannak - mormolta a lánynak Richard.
- Igen, rendkívül. A hotel minden szobája megtelt. - egymásra mosolyogtak.
- A hotel klubjában dolgozom, egyszer nézzenek be a feleségével.
Richard megígérte, hogy alkalomadtán majd beugrunk.

A lányt legközelebb a vacsoránál láttuk újra, kettőnkre mosolyogott. A férjem szép estét kívánt neki, ő pedig elmondta, azon az éjjelen szabadnapos. Richard épp azt ecsetelte nekem, hogy másnap egész éjjelbe nyúló tárgyalások várják - sajnos magamra maradok a hotelben, amikor észrevettük a lány étellel megpakolt tálcájával szabad helyért tekintget körbe. Valahogy mellénk sodródott, Richard pedig javasolta, hogy üljön mellénk. Shara hálásan mosolygott ránk, jól esett, hogy a közelünkben van, annak ellenére, hogy tudtam, Richardnak nagyon tetszik.
A párom elugrott vacsora után a bárba, hogy beszéljen egy ügyfelével, én magamra maradtam a lánnyal.
- Tudja azért, néha kínos egy ilyen szállodában egyedül.
- Igen tudom – válaszoltam - Richard van, hogy elugrik egy-két napra, üzleti tárgyalásra, és akkor magam is nagyon érzem. Holnap is pont elmegy.
- Egész napra?
- Még vacsoraidőre is. Csak utána tud visszaérkezni. De lehetséges, hogy az éjszakát is megbízója házában kell töltenie. Egy tárgyalás bármeddig elhúzódhat.
- Nos, talán együtt vacsorázgatnánk mi ketten. - javasolta új ismerősöm, amibe azonnal beleegyeztem.
Richard visszatért, kellemesen eltöltöttünk hármasban egy órát az asztalunknál, majd fáradságra hivatkozva Shara kimentette magát. Távozó alakjára tapadt a szemünk, lenge ruhája alatt, mintha még egy tangát sem viselt volna. Csípője lágyan ringott, erotikus látvány volt, minden lépése. Nem tudom mi ütött belém, azelőtt sosem figyeltem nőt ilyen tüzetesen.

- Szóval ketten fogtok vacsorázni? – kérdezte a szobánkban Richárd.
- Igen, és remélem csatlakozni tudsz majd hozzánk drágám.
- Nem hiszem édes, Csütörtökig is lehet, hogy ott kell maradnom. Úgy tűnik a kabinet emberei okoskodnak. Nagy meccsnek nézek elébe. Ezért is örülök, hogy találkoztunk Sharával, legalább nem fogsz unatkozni.
- Igen, nagyon kedves lány, és szép is.
- Igen, az –morogta Richard, amikor levetkőztünk és ágyba bújtunk. Neki álltam folytatni az olvasást.
- Drágám, láttam, hogy megbámultad a csodás lábát, és a fenekét, úgy stírölted Sharát, mint egy férfi.
- Én? Óh, dehogy!- feleltem zavartan.
- Pedig el tudnám viselni, ha egyszer egy nővel láthatnálak.
- Hagyd ezt, nem szeretnék olyasmit, már mondtam!
Mérges lettem, egyszer már felhozta Richard ezt a témát, de nekem ez kivitelezhetetlennek bizonyult, nem bírtam volna elviselni, hogy osztozzak rajta. Mindaddig leszbikus hajlamaim sem voltak, bár igaz, Shara érzéki szépsége alól, én sem tudtam magam kivonni.
- Igaz, hogy szép - mondta ekkor a férjem - de ez is szép itt - simogatta meg a mellem, mert talán látta, hogy megbántódtam.
Lassan és finoman simogatott, felgyújtotta az érzékeimet, a mellem fölé hajolt, megszívta a mellbimbóimat, 10 perc múlva pedig már a hátamon feküdtem, mert Richard elég keményen tett a magáévá. Előtte percekig nyalt odalent, egészen finom volt. Az ujjaival feszítette hüvelyem, ekkor élveztem el először. A hímtagja jól kitöltött, jobban állt neki, mint valaha.
Egy rossz érzés nem hagyott nyugodni, talán azért ilyen heves, mert Sharára gondolt közben.

Másnap lementem a medencéhez, délelőtt tíz körül, miután Richard elment. Bár az időjárás szép volt, hideg szél fújt, és kevés volt a napfény. Egy fiatal fiú látta, hogy fázom, elvezetett egy szélvédett helyre, aminek három oldala, takarásban volt. Valóban sokkal kellemesebben éreztem ott magam, a hideg szél nem érte a bőrömet.
Shara megtalált ott engem egy órával később. Fehér, apró bikinit viselt. Meglepően hamar összebarátkoztunk, nyíltan tudtam vele női témákról tárgyalni, olyannyira, hogy a korkülönbséget, el is felejtettem.
- Remek! Végre melegszik az idő, talán már a napolajat is használhatjuk! Kenjük be egymást.
- Ok, persze – válaszoltam. Shara ekkor levette a bikini felsőjét, hogy egyenletesen barnuljon.
Odaültem a nyugágy szélére, nekem ért a nagyszerű csípő és láb. Öntöttem egy kis olajat a kezembe, simítottam át a vállát, és a lapockáját. Alig tudtam elhinni, azt az érzés, ami hatalmába kerített, egészen felizgultam. Remegem, a szám kiszáradt, őrült vágy kerített a hatalmába.
Arra gondoltam, be kell fejeznem a kenegetést, nem akartam nevetségessé válni. Ekkor azonban Shara felállt melltartó nélkül, emlékszem levegőt is alig kaptam. Gyönyörű látvány volt a telt, kerek melle.
- Most te jössz, feküdj le, vedd le a felsődet.
Nem értettem az érzéseimet, mind fizikailag, és talán még ennél is fontosabb, érzelmileg.
A testem bizsergett, a melegség remegett a gyomromban, a mellbimbóm merev lett.
Nagyon finoman masszírozta bőrömbe a napolajat Shara, egész testemmel élveztem a dolgot. Ő mosolyogott egész idő alatt, és bámult a szemembe, mintha pontosan tudná, mi zajlik bennem. Ahogy a kezei siklottak a hátamon, nem tudtam gondolni semmi másra, mint hogy milyen komoly veszélye van annak, hogy bolondot csinálok magamból. Ö, még nem mutatta jelét, hogy bi vagy leszbikus lenne, sőt, volt, hogy úgy éreztem, Richardra hajt.
Két vagy három alkalommal is átkent, a keze csúszott testem körül többször.
- Majdnem kész vagyunk. – mondta, ekkor több olajat öntött a hátam közepére, majd lefelé tartott. Ahogy dörzsölt lassan, óvatosan, a kezét elkerülhetetlenül tovább siklatta a bikini alsóm felé, majd az egyik ujját becsúsztatta a rugalmas anyag alá, és elidőzött még egy-két pillanatig. Megremegtem, a kezem ökölbe szorult. Lehet megijedt, hogy talán messzire ment.
- Ne haragudj, nem tudom, mi van velem - rebegte, majd rám adta a bikini felsőt.
- Fantasztikus alakod van Cat, két gyerek után. - dicsért meg.
- Köszönöm Sarah, neked főleg.
Még mindig ülünk egymás mellett, egymást bámulva.
- Tetszett, ahogy bekentelek?
Néztük egymást néhány pillanatig.
- Igen Sarah, finom volt, köszönöm.
- Nem kell megköszönni Cat, élveztem.
- Tényleg? - Motyogtam idegesen, mert meglepődtem erősen.
Beszélgettünk még, aztán a medence melletti étteremben ebédeltünk. Mindketten Caesar salátát ettünk, osztoztunk egy üveg száraz, fehérboron. A bor jót tett nekünk, feloldódtunk, belőlem a rossz érzések eltűntek.
- Szeretnéd, hogy adjak egy igazi masszázst? – kérdezte ekkor, amivel igen meglepett.
Kezét az enyémre tette, végigfutott rajtam az elektromos kisülés. Ujjai elkezdtek apró köröket rajzolni kézfejemre, egészen elvesztettem az eszem.
- Nos Cat, szeretnél engem is?
És kinyögtem: - Igen Sarah, vágyom rád!
Megegyeztünk, mindketten lezuhanyozunk, fél óra múlva pedig találkozunk a szobámban.

Folytatása következik!

Hozzászólások
Homeros ·
Remek! Várom a következő részt!

Ennjoy ·
Nem vagyok vele megelégedve.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: