Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Szállni akartam, repültem

Mikor először történt meg velünk, mindketten reszkettünk a félelemtől, az izgalomtól és a lebukás nyers, de tiszta érzésétől. Mindketten tudtuk, hogy mit akarunk. Szállni. Ki a világból, ahol más nem számít, csak az, hogy repülsz, és soha nem érsz földet, ahol csak az számít, hogy ketten vagyunk, ahol senki nem szól bele, hogy ne tedd, mert a rabjává válsz. Ahol ketten szállunk a semmibe, ahol tudjuk, miért vagyunk, mit akarunk, hogy nem lesz vége, csak ha már fáj, és mi mondjuk, hogy nem kell tovább!

Ketten voltunk, csak mi ketten. Féltünk, de megtettük, mert a félelemnél nagyobb volt a vágy, hogy érezzük mindazt, amit még soha. Szállunk, mígnem azt éreztük, ketten vagyunk. Újra éreztem, hogy szeret. Mikor már nem tudtuk, hogy kik is vagyunk, csak azt, hogy egymáséi, már nem fájtak úgy az élet keserű játékai. Egyre szorosabban kötődtünk egymáshoz. Nem tudtuk, hogy ki is a másik, de szükségünk volt egymásra, örökre. Szálltunk. Szorosabban ölelt magához, mint bármikor. Forró volt a teste. Lángolt a tűz égető kezei között. Csak szálltunk. Gyorsabban, mint a levegő. Nem tudtuk, hogy, hol is lehetünk, de nem is érdekelt minket. Más volt mi izgatott, más volt, mi igazán széppé tette a szálló gondolatot. Szálltunk mi is a gondolattal tovább.

Minden megváltozott körülöttünk. Az idegen, de mégis ismerős környezetben egyre inkább otthon éreztük magunkat. Irányítani tudtuk érzéseinket, gondolatainkat. Már kételkedni sem volt időm a megtörténtekben, annyira magával ragadott a gyönyör és az élvezet. Tiszta szívvel hittem benne. Hittem, hogy örökké tart, hogy soha nem lesz vége. Csókjainkkal bizonyítottuk egymásnak a szerelmünket. Nem éreztünk fájdalmat, gyűlöletet, szenvedést, csak határtalan boldogságot és örömöt, hogy mi ketten együtt vagyunk, és még végeláthatatlan időkig együtt is maradunk. Vele olyan volt az „élet”, mint még senkivel. Nem szóltunk egymáshoz, mégis tudtuk, hogy, mit akar a másik. Nem gondolkodtam tovább, inkább átadtam magam neki. Bármi is történt kettőnk között, nem tudtunk csalódni. Még nem éreztem ilyet soha. Szeretnék többet mondani, de nem tudok. Nem tudom, mi is történt de tetszett. Azt a percet soha nem feledem, amikor ez elkezdődött. Pillanatról pillanatra lettem vidámabb, boldogabb, önfeledtebb.

A néma csend helyét nevetésünk zaja vette át. Hirtelen két, mindenre nyílt ember őszinte beszélgetése hallatszott. Hiszen mi szálltunk. Ennyire belegabalyodtam volna a saját érzéseimbe? Én szállni akartam, eggyé válni vele. Vele, akit én annyira szeretek. De most forró csókok, szoros ölelések helyett becéző szavakat kapok. Nem tudom, hogy mi lett velem, nem tudom, hogy hogyan, de boldog voltam. Boldogabb, mint valaha. Most m éginkább szeretem, még inkább részemnek érzem. Újra megcsókolt. A fülembe súgta, hogy szeret. Szálltunk tovább. De most gyorsabban, de nem csak az időnél, hanem saját gondolatainknál is. Vagy már talán repültünk.

De lassacskán megváltozott minden. Kavarogtak fejünkben az érzések. Egyik percben még forrón ölelkezve repültünk, a másikban már rég őrzött titkainkról faggatóztunk. Elengedtük egymást. Mi magunk sem értettük már, hogy mit akarunk. Ez lenne az a fájó érzés? Már nem volt érdekes semmi. Egyik pillanatról a másikra foszlottak szerte az álmaim. Sajgott a fejem, egyszörnyű, szúró érzést éreztem. De ő is ilyen érzésekkel küszködött. Szenvedtünk. Nem akartunk tovább repülni, meg akartunk szabadulni kínzó, szörnyű fájdalmainktól.

Egyszerre nyitottuk ki a szemünket, egyszerre tértünk vissza az igazi, való életbe. Mezítelenül feküdtünk egymás mellett. Nem tudtuk, hogy mi történt velünk. Nem tudtuk, hogy mit csináltunk, de azt, mind a ketten felhőtlenül boldogok voltunk, biztosan tudtuk.
Napokig hatása alatt voltunk a történteknek. Nem tudtuk meg soha, hogy mi is történt velünk valójában, de az óta szorosabb lett a kapcsolatunk. Nem tudunk egymás nélkül létezni. Amit tudunk, az az, hogy együtt tettük azt, amit szerettünk volna. Szállni akartunk, repültünk.
Hasonló történetek
3629
Felnéztem, ott ültek, csalódottan egy felhőn és engem néztek. Én meg a tájat. Ameddig elláttam, csodálatos rét terült el. Semmi más nem volt látható csak a tiszta és makulátlan égbolt és a ringatózó zöld fű tengere. Meztelen talpamat nyaldosták a fűszálak, melye felkúsztak lábamon és körbeöleltek gyengéden. Én sétáltam tovább, mit sem törődve semmivel, csak a látványra koncentráltam...
3907
De mi a célom… Magam sem tudom már, csak utazok, hogy eljussak egy olyan helyre, ami nem létezik. Nem létezhet, míg az ember, az egész emberi faj fel nem épül ebből a hihetetlen szellemi leépülésből, amin most keresztül megy…
Utazok…
Hozzászólások
További hozzászólások »
Tűzmadár ·
Érzelmek szép leírása. Bár én tudnám így…

bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: