Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
Friss hozzászólások
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
terelek: Igazán izgalmas történet volt....
2024-04-15 08:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Szalagavatóból kaland.

Szalagavató. Dög unalom. Ráadásul nagyon fájt a lábam a magas sarkútól, de nem baj mindjárt vége. Már csak az életvidám energiabomba hastánc csoportot kellett megnézni. Hogy lehet ez szexi? Mindegyik pocakos, de a teremben lévő összes kan tátott szájjal bámulta őket. Férfiak, a farkuk vezeti őket. Hu..megpillantottam hirtelen egy pasit, aki nem őket bámulta, igazából engem nézett. Egész helyesnek tűnt, sőt. Nagyon jól állt neki a szmoking. Nem ismertem fel, nem velünk végzett, talán valami haver vagy testvér. Felállt és idejött a műsor közepén. Wow... a mozgása megdöbbentett, nem semmi. Ilyen pasim sem volt még ezelőtt. Irtó izmos, mit sportolhat? Mellém ült, közel hajolt, és a fülembe kezdett suttogni.
- Látom, téged sem köt le a műsor! - mondta mosolyogva. A hangja olyan lágy és…hívogató.
- Engem nem, de téged kéne. Milyen pasi az aki nem ujjong egy csomó hiányos öltözetű csaj láttán akik rázzák magukat?-válaszoltam, kicsit szarkasztikusan. Elmosolyodott és válaszol.
- Egy olyan pasi aki speciel szívesebben látna téged hiányos öltözetben rázni magad..-kacsintott és megvillantotta örült szexi mosolyát amitől bizsergést  kezdtem érezni a gyomromban.
- Megtudhatnám ennek a ritka pasinak a nevét? - kérdeztem kacéran, miközben felé fordultam és ujjammal körözni kezdtem a velem szemben lévő pohár karimája körül. Az ujjamat bámulta, majd magabiztosan felnézett és így válaszolt:
- Sebastian. De barátoknak csak Seb.
- Seb - mondom ki a nevét lassan, a B betűt megnyomva. A pupillája kitágult, ahogy nézte vörös ajkam csucsorítását.-Én Anastasia. De barátoknak csak Ana.
- Ana - mondja kacéran és közelebb csusszan. A térde hozzáért az enyémhez, aminek következtében elektromosság futott végig rajtam. Egészen a tarkómig.
Úristen. Lehet, hogy a 2  pohár vodka-naracs miatt, de kedvem támadt akkor rögtön lelépni, és csúnya dolgokat csinálni, vele.
- Mi lenne, ha ezt a szóváltást nem itt fojtatnánk? - kérdeztem kacéran.
Erre felállt a mellettem lévő székről és a kijárat felé tartotta a kezét.
- Csak ön után hölgyem! - mondta kacéran. Ez a gesztus egy olyan érzést keltett bennem, amit még egyetlen férfi sem ért el eddigi életem során. Bár nem mondhatnám, hogy sok tapasztalatot tudhatok a hátam mögött. A szüzességem egy tapló vette el, aki utána otthagyott, a későbbi szexuális élményeim egyéjszakás kalandok voltak, meg pár visszatérő kollégistatárs. De ez a pasi nem kicsit beindított.
Kisétáltunk az épületből és ő célirányosan egy fekete, elegáns Lexus felé vette az irányt. Itt kezdtem el gondolkodni, hogy hány éves lehet, és mi lehet a munkája. Ezeket a gondolatokat most félresöpörve utána indultam. Kinyitotta nekem az anyósülés felőli ajtót én meg behuppantam. Becsukta az ajtót utánam, én meg végignéztem, ahogy megkerüli az autót és beül mellém. Rám vigyorog és mosolya a félhomályban még őrjítőbb. Tenyerét a combomra teszi és elkezdi simogatni. Meleg érintésétől az izmaim, ott bent erősen összehúzódnak.
- Érdekel a lakásom drága? – kérdezi kényesen, rám villantva csodás fehér fogakból álló ördögi mosolyát.
- Ha olyan kényelmes, mint a kocsid és olyan hívogató, mint te vagy, nincs ellen akadály! - válaszolom már kicsit lihegve.
Seb felnevet és gázt ad az autónak. Kihajtunk az iskola kapuin az éjszakába. Az autó csak száguld. Egy nekem eddig ismeretlen úton indulunk el. Az elhaladó lámpák fényében az arcát nézem, miközben vezet. Nagyon izgatott vagyok és várakozással teli. Oh, csak lennénk már ott. Olyan 10 perc kocsikázás után megérkeztünk egy magas emeltes házhoz. Beparkoltunk egy parkolóházban. Kinyitotta nekem az ajtót, kisegített és egy lift felé vettük az irányt. Beszálltunk és megnyomta a 14-es szinthez tartozó gombot. Az ajtó bezáródott a kabin pedig elindult lassan felfelé. Ketten voltunk a liftben, éreztem émelyítő parfümének illatát amitől még jobban felforrósodott a vérem. Éreztem, hogy nem bírom ki a 14. szintig. Rám nézett, felnevetett és mondta:
- Látom, te sem bírod. - Odalépett, megfogta a derekam, magához húzott, éreztem kemény férfiasságát a hasamnál. A szemembe nézett, végig simította a kezét az arcomon, lenézett az ajkamra újra a szemembe. Feszültségemben és vágyam levezetésében beleharaptam az alsóajkamba. Mire ezt felelte:

- Ha nem engeded el az ajkad, esküszöm, megduglak itt a liftben.- megszeppentem, mire ő megcsókolt. Neki nyomott a falnak, végigsimította a hátam. A tarkómtól a fenekemig, nyelvét közben erősen és szenvedélytől túlhevülve tornáztatta a számban.
De ekkor hirtelen, DING. Megérkeztünk. Elengedett és elhúzódott tőlem. Kiszálltunk a liftből és elkezdtünk sétálni a hosszú folyosón. Követtem, alig vártam, hogy ott  legyünk. A cipőm sarka kopogott a padlón. Végül elérkeztünk a 216-os lakásig. Kinyitotta előttem az ajtót és besétáltam. Egy szépen berendezett nappaliban találtam magam. Onnan egy ajtó nyílt a hálószobára. Úgy gondoltam most inkább nem néznék körbe. Egy hatalmas francia ágy volt a szoba közepén. Hívogató volt, úgyhogy hassal előre belehuppantam. Nem csak kényelmesnek látszott, de az is volt. Seb bejött utánam és becsukta az ajtót. A szobában félhomály uralkodott csak egy kis fény szűrődött be az utcáról.
- Maradj így drágám és hagyd, hogy kényeztesselek. - Odajött az ágyhoz, levett a cipőm majd fölémtérdelt. Egy kékszínű combközépig érő koktélruci volt rajtam, aminek hátán egy hosszú cipzár található a tetejétől az aljáig. Lassan végighúzta a cipzárt és két oldalra hajtotta a ruhámat. Mit ne mondjak elég beindító volt. Elkezdtem mocorogni. Lefogta két kezem oldalt. Közelhajolt és csókot lehelt a tarkómra. Majd egy kicsit lejjebb, mikor a melltartómhoz ért pántját fogával könnyedén kikapcsolta. Csókolt tovább, és így folytatva végig csókolta a hátam, minden csigolyám. Ahogy egyre közelebb ért a fenekemhez egyre jobban bizseregtem. Aztán leért és beleharapott a popsimba. Ettől hirtelen olyan sok érzés támadt bennem, hogy felnyögtem és égnek emeltem hátsomat egy kicsit. Ő ezt kihasználva arcát két combom közé dugva orrával hozzáért AHHOZ a ponthoz. Megint felnyögtem és még magasabbra emeltem a hátsóm. Ő ezt kihasználva gyorsan költötte nyelvét és elkezdett gyötörni vele. Körözött a csiklóm körül, nyalt, szopott. Kegyetlen volt, kész kínzás. Mocorogtam, ő pedig megfogta a fenekem két oldalát így tartva egyenesen. Gyötört tovább. Aztán mintha ez neki nem lett volna elég, végig húzta a kezét a fenekemen és belém nyomta hüvelyk ujját miközben gyötörte csiklómat a nyelvével. Az érzések akkora erővel bombáztak, hogy vonaglottam és egyszerre nyöszörögtem. Kihúzta lassan ujját, újra benyomta és nekem ennyi elég is volt. Testem elérte a csúcsot. Felnyögtem és az orgazmus erősen ragadott magával. Izmaim megfeszültek aztán elernyedtek és élvezettel mentem el. Ő tartott így testem nem csuklott össze. A 10 másodpercig tartó aktív élvezés után megfogott, hátamra fordított, megtörölte arcát az én orgazmusom nyomaitól és így felelt.
-Még nem végeztem veled kisasszony. Most figyelj drága. Megmutatom mi az igazi élvezet.
Én az előző élvezettől kábultan nem tudtam megmozdulni. Ő gyors és precíz mozdulatokkal levette ingjét, nadrágját. Fölém hajolt, elkezdett hevesen csókolni. Lihegett, látszott mennyire beindult és mennyire kíván. Megmarkolta a hajam, hátrahúzta a fejem és a nyakamat kezdte csókolni. Hevesen szinte falt. Odament a fülemhez, szopta harapdálta a fülcimpán és nyalogatta a fülem. Eddig nem tudtam, hogy ennyire beindító tud ez lenni, de megint szexelni támadt kedvem. Nem csak kedvem. Végigsimítottam izmos hátát, belémélyesztettem körmeim, ami úgy tűnt nagyon beindította. Lehúztam róla alsónadrágját és először pillanthattam meg nagy, fenyegetően felém irányuló, vértől duzzadt kemény férfiasságát. Közben kényeztette fülem és közben megmarkolta melleim. Hüvelykujjával ingerelte bimbóm, ami ennek hatására megkeményedett. Aztán hirtelen kimászott a fülemből és rávette ajkait mellemre. Szopta, harapdálta bimbóim, aminek következtében felnyögtem és újra nedvesen és készen álltam fogadására. Levetett farmeréért nyúlt és elővett egy óvszert. Hallottam a zacskó szakadását, gyors és precíz mozdulattal felhelyezte és máris készen állt. Felemelt, leült az ágy szélére és lassan az ölébe helyezett. Nagy férfiassága lassan belém csusszant és mindkettőnket egyszerre fogott el a lendület. Elkezdtem lovagolni, ő vállamat és nyakamat csókolgatta és egy ritmusban mozgatta csípőjét. Egyre gyorsabb lett a ritmus én pedig izgalmamban körmömet belevájva húzogattam kezem a hátán. Elkezdett csókolni, hevesen csókolt. Nyelvét elkezdte oda-vissza húzogatni számban a gyömöszölés mozdulatát idézve amitől még jobban beindultam és keményebben lovagoltam. Éreztem, hogy közeledem a csúcshoz és nem bírom tovább, de rajta is látszott, hogy mindjárt végez. Már nagyon gyors a ritmus elkezdek nyögdécselni ő hangosan zihál..és én elértem, neki még egy utolsó döfés és ő is élvez. Hátradől az ágyon, szembe fektet magával és még nem húzódik ki belőlem. Fekszünk egymással szemben amíg le nem lassul mindkettőnk légzése. Kihúzódik belőlem, leveszi a használt gumit, összecsomózza és eldobja a sarokba. Én megfordulok és felvesszük a ’kis kifli-nagy kifli’ pozíciót. Csöndben fekszünk, az élvezettől izzadt és forró testel. Végigsimítja egyik kezét a testemen és feleli halkan, lihegve:
- Ritka csodálatos tested van Béjbi. És mesés orgazmust okoztál.
De én erre már nem tudtam felelné. A két egymás utáni orgazmus kimerítette testem és mozdulatlanul feküdtem amíg Seb simogatása közben álomba nem merültem.

VÉGE
Hozzászólások
További hozzászólások »
pirosho ·
:grinning:

Lylyana ·
Benyomok egy zöldet!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: