Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Szalagavató extrákkal

Hűvös októberi nap volt Szombathely egyik lakótelep iskolájában amit átlengett az izgatottság a félelem és a felnőtté válás érzése.
Tudtam, hogy fontos nap a mai az életem során és sokáig fogok emlékezni rá de arra én sem számítottam, hogy ennyire emlékezetes lesz.
A szalagavató ünnepségünk napja volt amit mindig is vegyes érzelmekkel vártam mivel visszafordíthatatlan jele annak, hogy felnőttem és szinte férfi lettem. Sajnos azonban szexuális értelemben nem volt rám igaz az érett férfi jelző.
Eddig sohasem volt párkapcsolatom és a szüzességemet is őrizgettem de a szalagavató utáni buliban bíztam, hogy hátha akkor megtörténik vagy legalábbis találok egy lányt akivel jól érezhetem magam, arra azonban nem számítottam, hogy egy nőt fogok találni magamnak.
A szalagavató 4-kor kezdődött majd a szalagtűzés valamint a táncok után következett az állófogadás ahol a végzős diákok valamint a tanárok vesznek részt. Kissé idegennek éreztem magam mivel sosem tudtam teljes mértékben beilleszkedni az osztályban és amíg a többiek vidáman beszélgettek és fotózkodtak addig én félszegen meghúztam magam egy sarokban. Később elvonultak a diáktársaim és szinte már csak én maradtam a fogadáson. Ott volt még az osztályfőnökünk is Ági "néni" aki egyáltalán nem nevezhető még néninek.
Szép fekete kosztümöt viselt és fekete magassarkú cipőt. Mindig is elegánsan és nőiesen öltözködött ami nekem nagyon tetszett.
Kissé molett de azt gondolom nagyon jól áll neki ez, hogy úgymond van rajta mit fogni. A smink mindig nagyon szépen volt az arcán sosem volt túl sok vagy kevés. A tanárnő már régóta izgatta a fantáziámat, többször is elképzeltem azt, hogy vele vagyok és mindig volt bennem egy megfoghatatlan illúzió arról, hogy egyszer az enyém is lesz.
Reálisan azonban tudtam ez lehetetlen hiszen férje van, gyerekei ezért aligha fog ez megtörténni.
Azon a szombat estén azonban az álmom valóra vált.
Miután már csak mi ketten voltunk a fogadáson néhány tanárt leszámítva odajött hozzám és elkezdtünk beszélgetni.
Megdicsért, hogy jó volt a tánc és azt mondta nagyon jól nézek ki az öltönyben. Majd én is megdicsértem a ruháját, hogy nagyon csinos mint mindig. Ezt követően szó volt az elmúlt évekről, a jelenről és a jövőről.
Elmondta, hogy mindig is nagyon szimpatikus voltam a számára és rokonszenves voltam neki és ezt én is viszont elmondtam neki, hogy nagyon kedvelem. Megkérdezte hol vannak a többiek és válaszoltam, hogy valószínűleg készülődnek az estére.
Kérdezte én miért nem készülök de erre csak legyintettem és azt feleltem majd készülök én is egyenlőre azonban a tanárnővel szeretnék beszélni.
Erre láthatóan kissé elmosolyodott, tetszett neki a válaszom.
Úgy láttam talán kissé be is van csiccsentve mivel lecsúszott néhány pohár pezsgő az este során.
Nagyjából este 10 óra lehetett amikor a többi tanár is hazament és szinte csak mi ketten voltunk az egész iskolában. Azt tanácsoltam menjünk be egy terembe és ott folytassuk a beszélgetést.
Megittuk az utolsó pohár pezsgőt és elvonultunk egy terembe ahol tovább diskuráltunk. A témák egyre intimebbek kezdtek lenni mint például, hogy volt e már barátnőm.
Én a pezsgő és egyéb alkoholok hatására egyre jobban dicsértem tanárnőt, hogy milyen csinos és kedves. Nagyon örült a bókoknak és hízelgőnek találta a közeledésemet.
Majd a közeledésem testet öltött és egy hirtelen mozdulattól vezérelve megcsókoltam a tanáromat. Ezután mindketten szinte kővé meredtünk és lesokkoltunk majd azt mondta nagyon megdöbbentette amit tettem.
Gondoltam a következő mennyire meg fogja döbbenteni mivel újra megcsókoltam és szépen lassan elkezdtem lehúzni a ruháját. Erre azt súgta halkan, hogy ezt nem lenne szabad és neki családja van, nem teheti ezt a férjével. Annyit mondtam neki halkan, hogy ez most legyen a mi esténk és ne foglalkozzunk senkivel és semmivel.
Közben már a blúza is lassan lekerült róla de ő továbbra is csak azt mondta nem szabad ilyet csinálnunk.
Mondtam, hogy én nagyon jól éreztem magam vele a beszélgetés során és azt gondolom ez fordítva is így volt majd egy újabb hosszú forró csókot adtam neki és végül a melltartója is lekerült.
Eddigre sikerült meggyőzni arról, hogy nincs abban semmi rossz amit csinálunk, nem ellenkezett már.
Elkezdtem levenni a zakómat és a nyakkendőmet a tanárnő kezeit pedig a mellkasomra tettem és azt mondtam neki gombolja ki az ingemet.
Szépen nyugodtan vette le rólam a hófehér inget és ha egy kicsiny szikra is volt benne azt illetően, hogy rosszat cselekszik akkor az eltűnt miután meglátta a nadrágon keresztül duzzadó farkamat.
Kikapcsolta az övemet lehúzta a sliccemet majd levette a nadrágomat.
Már csak az alsónadrág volt rajtam ami szinte szétszakadt rajtam majd miután attól is megszabadított Ági "néni" a puha kezével megfogta a kemény farkamat és először lassan majd egyre gyorsabban kezdte el verni utána pedig bevette azt a szájába és a nyelvével izgatta tovább.
Szinte a mennyországban éreztem magam ő pedig közben egyre csak szopta a farkamat és szemmel láthatóan már nem érdekelte se Isten se ember.
Közben megszólalt és annyit mondott finom fiatal farok.
Befejezte a szopást és újra a kezét kezdte el használni majd annyit mondtam neki üljön föl a tanári asztalra.
Lehúztam a fehér francia bugyiját és megláttam a gyönyör kapuját.
Szép fazonra igazított puncija van Áginak amit a nyelvem hegyével kezdtem el először nyalni majd az egyik ujjam is odatévedt.
Ekkor már hangos sikolyokban tört ki tanárnő és én nyaltam valamint ujjaztam őt egyszerre. Mutatóujjamat szinte teljesen benyomtam puncijába és közben tovább nyaltam finoman.
Ezután leültettem a tanárnőt egy asztalra és megfogtam szép nagy bársonyos melleit. Egyre csak nyaltam a mellbimbóit majd rátettem a mellére a két kezét és mondtam, hogy fogja meg őket.
A farkamat a két mell közé helyezve kezdtem a tanárnőt melle dugni végül felfektettem Ágit egy asztalra, széttártam lábait és lassan behelyeztem a farkamat izzó pinájába. Egyre gyorsabban és gyorsabban löktem rajta és közben a melleit markolásztam ő pedig hangos nyögésekben és sikolyokban tört ki. Ezután megfordítottam és kutyapózban dugtam tovább a tanáromat miközben a melleit fogdostam és olyanokat mondtam neki, hogy igen ez az tanárnő ez nagyon jó stb.
A végére hagytam azt a pózt amit leginkább szerettem volna kipróbálni vele a lovaglópózt. Kihúztam belőle farkamat és lefeküdtem a földre ő pedig elkezdet szopni majd a farkam felé guggolt és lassan ráereszkedett kőkeményen álló farkamra és térdre ereszkedett ezután pedig egyre gyorsabban kezdett rajtam lovagolni én pedig hol a mellét hol pedig a fenekét fogtam meg és közben az arcomhoz hajolt és megcsókolt engem.
Egyre hangosabban sikítozott majd hirtelen visszaguggolt és többször is ráspriccelt a farkamra. Gyorsan feltérdelt én pedig felálltam. Ismét szopni kezdet a faszomat végül én kezdtem el verni magamnak a farkamat és szinte minden spermát a a mellére vertem rá és újra bevette a farkamat a szájába megízlelni a nedűmet.
Ezt követően felöltöztünk és megbeszéltük, hogy erről soha nem beszélünk senkinek és a mi titkunk marad. Én elmondtam neki, hogy ez volt az első alkalom életem során, erre elmosolyodott és azt mondta ez igazán szép, hogy vele csináltam először és reméli sosem felejtem el ezt az estét.
Ezután az éjszaka leírhatatlan mámoros boldogságban telt és annyit mondhatok, hogy ezt bizony sosem fogom elfelejteni.
Hozzászólások
Kalandor4 ·
Elsőre jó.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: