Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Szakítok

Timi nehezen tudott felkelni reggel, hiszen előző éjszaka sokáig tartott a szingliparti. Barátnőivel azt ünnepelték, hogy mindannyian egyedülállók lettek, ennek alkalmából pedig rendeztek egy pasivadászós estét.
Kissé másnapos volt tehát, de fél órán belül rendbeszedte magát, s munkába indulás előtt már egy gyönyörű, ápolt és érett nő nézett vissza rá a tükörből. Hosszú, szőke haja volt és világoskék szemei, kemény hetek fogyókúrás munkájának gyümölcseként pedig a kis úszógumit is sikerült eltüntetnie a hasa környékéről. Fehér toppot viselt, fekete szoknyát, illetve bőrcsizmát. Magára vette a nemrég vásárolt, drága szőrmekabátját, majd útnak indult.

A metrón az álldogálás és egy hajléktalan mellett való üldögélés között kellett választania. Közben az autóvásárlásról álmodozott, mint már annyi bosszantó reggelen.
- Hölgyem, van egy kis aprója? - kérdezte tőle a hajléktalan bácsi.
- Hagyjon békén... - vetette oda neki mogorván Timi, és elhagyta a szerelvényt.
Az aluljáró csupa mocsok volt, ránézni is nehezen tudott a lány. Egy pillanatra végighúzta ujjait egyenes szálú hajtincsein, éppen olyan mozdulattal, mint aki zavarban van, és pótcselekvést keres. Ötperces gyalogtúra következett, és már ott is volt a munkahelyen.

A divatbemutatón szokásos módon hatalmas nyüzsgés volt, alig lehetett mozogni a tömegben, így a felszolgálólányok szinte minden körben leöntöttek valakit pezsgővel.
- Vigyázz már, kislány! - torkollta le egy hölgy Timit, amiért neki merészelt menni.
- Nyald már ki, vén szatyor... - motyogta neki vissza a "kislány", persze úgy, hogy még véletlenül se hallja senki.
- Három whisky-t, szépség. - súgta a fülébe egy férfi, majd keményen rácsapott Timi fenekére.
Timi tudta, hogy ha itt most megüti ezt a pofátlan pasit, holnap már nem lesz munkája. Ezért csak tűrt és tűrt. Úgy bántak vele, mint valami takarítónő egy mocskos felmosóronggyal.
A show pedig kezdetét vette. Vékonyabbnál vékonyabb lányok érkeztek a kifutóra, egytől egyig fürdőruhában, de ami a legszembetűnőbb volt Timinek, hogy mindegyikük pókerarccal. Elgondolkozott rajta, hogy milyen nehéz is lehet arcrezdülés nélkül kijönniük ennyi ember elé. Egy túlsúlyos, öltönyös úr vánszorgott el Timi előtt, de ő sem tudta felvenni a versenyt a hömpölygő tömeggel. Meglökték, ő pedig rálépett Timi lábára. A lány hatalmasat sikított és a lábfejéhez kapott.
- Maga szerencsétlen, hát nem tud odafigyelni, hova lép? - üvöltötte a megszeppent férfi képébe.
Az öltönyös úr egy szó nélkül faképnél hagyta őt.
- Utolsó esély, Timike! - szólt oda neki a pultos csaj, aki egyben a főnöke is volt. - Utána repülsz.
- Hol van már az a whisky? - kiabálta a fenékcsapkodós srác valahonnan a tömeg közepéből.
A három ital már a tálcán is volt, a lány pedig útban a célszemély felé. Hirtelen valaki hasba vágta, Timi pedig mindenestül a földre rogyott. Többen is rátapostak, de senkit nem izgatta igazán, hogy ott fekszik egy ember. Ráléptek a térdére, a nyakára, a végszót pedig egy tűsarok adta meg, amely a lány tenyerébe fúródott. Timi üvöltött a fájdalomtól, de senki sem hallotta. A tenyeréből ömleni kezdett a vér, majd szép lassan mindenhol vörös foltok áztatták a ruháját. Szörnyű érzés volt, ahogy tudomást sem vettek róla a vendégek, csak szórakoztak tovább, mintha misem történt volna. Felőlük akár el is vérezhetett volna ott a padlón. Megpróbált felállni valahogy, de túl gyengének érezte magát, visszaesett.
- Segítség! - kiabálta halk, elhaló hangon, miközben a még egészséges kezét a magasba nyújtotta.
Egy férfi lépett oda mellé. Timi nem látta az arcát, sőt a vérveszteségtől már semmit nem látott. A hangját viszont hallotta. Kellemes, mély hangon csak ennyit mondott neki a férfi:
- Szeretlek.
S ekkor hirtelen belehasított a felismerés Timi agyába, mint valami villámcsapás. Egy álomban volt csupán - egy rémálomban.

Hangos tuc-tuc zenére ébredt, mindenhol sötétség volt. „Hányáshangokat”, sírást hallott. Tapogatózni kezdett a mobilja után, nemsokára meg is találta. Az aprócska fény, amit a készülék biztosítani tudott pont elég volt arra, hogy megállapítsa: a mosdóban van. Odakint többen is kiabáltak:
- Meghalt! Ne a mentőket hívjátok, a rendőröket, bazmeg!
- Mi történt? - kérdezte Timi csak úgy saját magától, megtört üveges tekintettel bámulva a WC-ajtót.
A telefonja kijelzőjét saját testére irányította. Felsikkantott. Mindene tiszta vér volt. Lassú mozdulattal felkelt a földről, de így is belerúgott valami tárgyba. A fémes dolog nekicsapódott a falnak, hangosan csilingelve.
A kint álló fiatalok is meghallották, hamarosan pedig léptek zaja hallatszott.
- Valaki van abban a fülkében… - hallatszódott be Timihez.
- Óvatosan! – válaszolta suttogva valaki más.
Hosszú, rettegéssel teli percek következtek, mert érezte Timi, hogy nagy baj történhetett. A hangokhoz tartozó személyek nem merték kinyitni az ajtót, csak várakoztak ott. Timi sejtette, hogy a rendőröket várják, és arról is meg volt győződve, hogy neki is köze van a dologhoz valamilyen formában. Talán 10 perc lehetett, esetleg valamivel kevesebb, mikor kiabálásra tért magához. Már nem állt fülkében, a WC-n ült.
- Azonnal jöjjön ki a fülkéből, ellenkező esetben betörjük az ajtót! - szólította fel határozottan egy érdes hang.
Timi mozdulni sem mert. A telefonjáért nyúlt.
- Utolsó figyelmeztetés! – ordították odakintről még hangosabban.
Megtalálta a mobilt. Megnyomta az egyik gombot, a készülék világított. Egy új sms-e volt. Valaki futni kezdett a fülke ajtaja felé. Timi megnyitotta az üzenetet, melyet az exétől kapott. Ez állt benne: „Szakítok”.
Az ajtó hatalmas csörömpöléssel szakadt be, mögötte két rendőrt pillantott meg, a fegyverüket pedig rá szegezték.
- Álljon fel! – parancsolták neki.
Timi nem értette, mi történik. Az agya teljesen leblokkolt, kizárta a külvilágot, csak arra az egyetlen sms-re tudott koncentrálni. Valami nem stimmelt. Miért küldte ezt az sms-t az expasija, mikor ő már egy hete szakított a fiúval szóban?
- Azt mondtam, azonnal álljon fel, hölgyem!
Timi sírva fakadt, közben szép lassan feltápászkodott. A rendőrök azonnal megbilincselték, és elindultak vele kifelé a mosdóból.

Azt még éppen látta, hogy egy fiú vérbe fagyva fekszik a földön. A fiú - akivel egy hete szakított, s aki a rejtélyes üzenetet küldte - halott volt.
Hasonló történetek
3892
De mi a célom… Magam sem tudom már, csak utazok, hogy eljussak egy olyan helyre, ami nem létezik. Nem létezhet, míg az ember, az egész emberi faj fel nem épül ebből a hihetetlen szellemi leépülésből, amin most keresztül megy…
Utazok…
5518
Csöngettek!
Kinéztem az ablakon és látom, hogy a fényes nyúlványokkal érkező ismerősöm ott ácsorog az ajtó előtt gúnyos mosollyal a szája szegletén. Mit tehetnék, beengedem és hagyom, hogy megtegye, amiért jött. Az ajtó kinyílik és belép rajta Ő...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: