Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Szakdolgozat


Rachel, Wendy, Anne és Jessica számára a szakdolgozati téma kiválasztása nehezebb volt, mint gondolták. A segítő oktatóikat először sokkolta a téma, de azután belenyugodtak a négy lány ötletébe. Magukban még egy kicsit frissítőnek is találták, bár ezt nem vallották volna be.

A lányok Jessica születésnapi partija alkalmából jöttek össze, amit összekötöttek Wendy lakásavatójával. Ekkor még nem tudták, hogy mi lesz a szakdolgozatukkal, de úgy gondolták, hogy ráér holnapig. Anne betett egy DVD-t a lejátszóba és a többiek közé ült a kanapéra. Minden alkalommal, amikor összejöttek, valamelyikük egy horrorfilmmel lepte meg a többieket.

A képernyőn megjelent a “Cannibal Ferox” cím. A lányok kényelmesen elhelyezkedtek és nézni kezdték a filmet. Egyes részeinél remegtek, másoknál nevettek, a véresebb részekre néha visszaugrottak, de összességében élvezték a filmet. Utána újabb üveg borokat nyitottak és beszélgettek. Egy idő után Jessica kuncogva jelentette be, hogy eszébe jutott a tökéletesen sokkoló téma. A kannibalizmus.

-Miért is ne? - kérdzete Rachel kis gondolkodás után.

A többiek egymásra néztek és nem igazán kellett mondaniuk semmit, mert a mosolyukból látszott, hogy támogatják az ötletet. A következő néhány órában megtárgyalták, hogy kivitelezhető-e az ötlet. Hamar rájöttek, hogy jó móka lenne és nem találtak benne semmi megoldhatatlant. Egészen addig, amíg Anne hirtelen rá nem kérdezett, hogy mi lesz a kísérleti résszel. Végülis nem mészárolhatnak le valakit. Rachel, az örök gyakorlatias nem hagyta, hogy ez az apróság eltérítse őket. Azt mondta, hogy bármikor levághatnak egy disznót vagy hasonlót. A többiek egyetértettek, majd egy újabb üveg bor kivégzése után letették a tollaikat és úgy határoztak, hogy ideje lefeküdni. Két hálószoba állt rendelkezésre, mindkettőben dupla ággyal, ezért sorsot húztak, hogy ki alszik kivel.

Rachel és Wendy még az ágyban is hiperaktív volt és a projectet vitatták meg. Az alkohol fűtötte társalgás elméjük egyre mélyebb részeire vezette őket. A fantáziáik egyre vadabbak és vadabbak lettek és egy idő után már azon gondolkodtak, hogy milyen lenne emberhúst enni.

A szomszéd szobában Anne azonnal elaludt, Jessica kicsit lemaradva követte. Anne mélyen aludt, de Jessica felszínesen. Először arról álmodott hogy bennszülöttek levetkőztetik és megeszik. Ez valahogy nem ijesztette meg. Sőt, még izgatónak is találta. Azután arról álmodott, hogy Rachellel együtt forog nyárson szabadtéri tűz felett.

Reggel mind a négy lánynak kínzó másnapossága volt és nem beszéltek sokat. Rachel 11 körül távozott a vonatához, Jessica és Anne egy könnyű ebéd után hajtott el kocsival. Wendy egy darabig takarítani próbált, de azután úgy döntött, hogy inkább megpróbálja kialudni a másnaposságát.
A következő hetekben kiterjedt kutatómunkát végeztek és felfedezték, hogy a weben egy egész szubkultúra van, amit ez a téma érdekel. Sok weblapot találtak, ami képekkel volt telezsúfolva. Többnyire férfiak ettek nőket, de szép számmal akadtak oldalak, ahol nők ették a férfiakat. Voltak képek, amelyek férfi nemi szervek változatos elkészítési módjait mutatták. Rachelnek ezek tetszettek. Rendszeresen kezdett fantáziálni. Akár a buszon ülve is, amikor egy szembe ülő férfi ölébe pillantva azon gondolkodott, hogy mekkora lehet és milyen lehet az íze. Wendy egy este beugrott Rachelhez, hogy közösen dolgozzanak, és kiderült, hogy az ő agyában is ilyen gondolatok járnak.

A diplomamunka szépen készült. A kannibalizmus történetével indítva bemutatták, hogy az egyes civilizációk hogyan száműzték az emlékek közé, de rámutattak, hogy még a mai napokban is előfordul. Részletezték a három fő okot: a vallást, az éhséget és a szexuális indíttatást. Történelmi írásokat idéztek és más tanulmányokra, illetve webes forrásokra hivatkoztak. Tudták, hogy az utóbbiakat többen visszatetszőnek találják majd, de egyrészt nem volt ellenükre az állóvíz egy kis felpezsdítése, másrészt relevánsnak találták a téma szempontjából és a teljességre törekedtek.

Végül csak a kísérleti rész maradt és ez volt, ahol nem értettek egyet teljesen. Egészen pontosan egyáltalán nem értettek egyet és fogalmuk sem volt, hogy mit csináljanak. Több ötletet latolgattak, de mindet elvetették. Utolsó esélyként ott volt Wendy nagybátyja, akinek vágóhídja volt és biztosan a segítségükre lenne, de ezt nem találták az igazinak. Egy esős estén újra összegyűltek, hogy megoldást találjanak. Szokás szerint nem jutottak semmire, amikor Jessica felvetette, hogy menjenek fel egy FemCan oldalra és hátha a csevegőszobában valaki jó ötlettel áll elő.

Nem sok időbe telt, amíg valaki üzent nekik és megkérdezte, hogy érdekelné-e őket egy igazi “longpig” vadászat, mert ha igen, akkor ő vállalná. Ilyet már láttak a lányok korábban is, ezért eleinte viccelődtek vele egy kicsit, de azután kezdett az a benyomásuk támadni, hogy komolyan gondolja. Az üzenetváltásokból megtudták, hogy Skócia északi részén él, nemrég diagnosztizálták szklerózis multiplexszel és nem igazán akar szenvedni. Végül Adam közölte, hogy mennie kell, de előtte meghívta őket a farmjára, hogy lássák, mennyire komoly az ajánlata. Miután kijelentkeztek, a lányok egy ideig csendben voltak. Majd Rachel megkérdezte, hogy a többieknek van-e kedve megnézni, hogy Adam blöffölt-e. A távolságra pedig ne hivatkozzanak, mint kifogásra, mert az egyik rokonának van egy erdei háza kb. 10 mérföldre attól a helytől, amit Adam megadott. Azt bázisnak használva kideríthetnék, hogy Adam igazat mondott-e.

Hamarosan egy hosszú hétvégén találták magukat a semmi közepén Rachel rokonának házában. Nem jelezték Adam-nek, hogy jönnek, mert előbb ki akarták deríteni, hogy az-e akinek mondta magát. Amíg a kocsival mentek, ráébredtek, hogy mennyire elhagyatott helyen vannak és Adam farmja milyen messze van mindentől. A távoli szemrevételezés alátámasztotta, hogy Adam az, akinek mondta magát. A lányok ezután laptop segítségével felvették vele a kapcsolatot. A férfi még lelkesebben ajánlotta a látogatást, mint korábban. Noha először meglepte, hogy ilyen közel voltak, ettől csak még jobban nyomult és felajánlotta, hogy áthajt hozzájuk. A lányok egy kicsit bizonytalankodva beleegyeztek és izgalommal várták az érkezését.

Adam kifejezetten jóképű volt. Elsőre késő huszonévesnek ítélték, de lehetett idősebb is. A lányok tartottak attól, hogy az este morbid lesz, vagy Adamről kiderül, hogy csak egy szoknyavadász, de nem így lett. Adam jó társaság volt és kiegyensúlyozott személyiségnek tűnt a halálvágyától eltekintve. Adam elmondta, hogy gyakran álmodott arról, hogy emberekre vadászik, vagy emberek vadásznak őrá, hogy megegyék és ajánlott néhány olyan weboldalt, amiről a lányok nem tudtak, de esetleg hasznos lehet a szakdolgozatukhoz. Mielőtt a többiek felfoghatták volna, hogy mi történik, Anne közölte Adam-mel, hogy benne lennének a dologban, ha lenne biztos módja annak, hogy a gyilkosság vádját elkerüljék. Mint kiderült, Adam már gondolt erre és el is magyarázta, hogy hogyan lehetne kivitelezni.

Később éjszaka a lányok megvitatták Adam javaslatát és arra jutottak, hogy tetszik nekik. Azon is gondolkodtak, hogy hogyan tudják majd elkerülni a törvényt, ha leírják a kísérletüket, de rájöttek, hogy még ha írásba is adják, úgysem fogja senki elhinni. Így azután mozgásba indították a tervet, aminek a végén négy hét múlva újra visszatértek Skóciába gyilkolás és mészárlás határozott gondolatával a fejükben.
Kellemes őszi este volt, amikor az erdei házhoz visszatértek. A több hely és a jobb terepjáró képesség miatt ezúttal nem Rachel kocsijával jöttek, hanem béreltek egy Range Rover-t.

Másnap találkoztak Adam-mel, aki megmutatta nekik az eszközöket, amiket őzek és birkák levágásánál használ. Egy előző napon lelőtt őz teste lógott le egy gerendáról. Adam közölte, hogy meg akarja nekik mutatni, hogy mit kell tenni. Egyik lány sem igazán lelkesedett, de egyetértettek, hogy Adam bemutatója értelmes ötlet, és meg kell tenniük. Jessica volt az első aki megpróbálta. A kezdeti idegessége után kiderült, hogy született tehetség, úgyhogy a többieknek nem kellett bevérezniük a kezüket. Amíg Jessica szakszerűen feldarabolta a testet, Adam elmondta, hogy az eltűnése miért nem fog majd feltűnést kelteni. A birtokot eladta egy helyi földtulajdonosnak, aki már régóta vágyott a területre. Elterjesztette, hogy a betegsége miatt a húgához költözik az Egyesült Államokba és a négy látogató a testvére illetve annak barátai, akik magukkal viszik majd. A lányok ezen felnevettek, mert bizonyos értelemben igaz volt, hogy magukkal viszik.

A következő reggelen Adam két nyílpuskával és nyugtatóval kezelt hegyű nyilakkal látta el a lányokat. Ő egy overallban jelent meg, ami meglepte a lányokat, de elmondta hogy ez csak azért van, hátha valaki meglátja, miközben az erdős részhez tart. Ha odaér, egy edzőcipőt kivéve mindent levesz és úgy vadászhatnak majd rá. Alaposan elmagyarázta, hogy hogyan jutnak az erdős területhez a kocsival, majd otthagyta őket, hogy végleg elbúcsúzzon a földtől, amit szeret.

Wendy ekkor kifejezte aggodalmát. Közölte, hogy innen nincs visszaút. Anne ellentmondott neki. Elmondta, hogy Adam életben lesz, miután levadásszák, csak nem lesz magánál. Még akkor is meggondolhatják magukat. Hazaviszik Adam-et és ők maguk is hazatérnek. Aligha tehet panaszt majd a rendőrségen, hogy négy lány, akiknek meg kellett volna őt ölnie, végül gyávának bizonyult. Ez felvidította Wendyt. A lányok a terepjáróba ültek és megkezdték a tekervényes utat az erdős részhez.

Nagyjából háromnegyed órába telt, amíg célhoz értek. Egy erdei tisztáson egy kőrakáson megtalálták az overallt. Wendy és Rachel indult egy irányba, Anne és Jessica egy másikba. A nyílpuskák Rachel-nél és Anne-nél voltak. Wendy vette észre először Adamot. Ő és Rachel izgatottan és elszántan próbált olyan közel kerülni, hogy meglőhessék, de Adam meghallotta őket és elinalt. Anne és Jessica hallotta, hogy Adam feléjük közeledik. Anne felemelte a nyílpuskát és várt. A bokrok hirtelen szétváltak és Adam tört ki közülük. Anne figyelmét egy pillanatra elvonta a férfi meztelensége. Lőtt, de a nyíl célt tévesztett.

És ez folytatódott órákon keresztül. A lányok állandóan közeledtek, de soha nem értek annyira közel, hogy sikeresen lőhessenek. Azon kezdtek gondolkodni, hogy vajon játszik-e velük Adam. Vajon valaha a szándékában volt-e, hogy elkapják? A két csapat újra találkozott a tisztáson, és újabb terveket kezdtek megvitatni. Jessica felvetette, hogy valahogy csapdába kellene csalni, vagy legalább csalétket kellene elé tenni. Megbeszélték a dolgot, de nem tudták, hogy hogyan tudnának megfelelő csapdát készíteni, vagy mi lehetne megfelelő csali. Jessica hirtelen ötlettől vezérelve vetkőzni kezdett és a többieknek világos lett, hogy ő akar a csali lenni. Nevetve fektették le egy kis tisztáson meztelen társnőjüket, miután hátrakötötték a kezeit. Majd behúzódtak a bokrok közé és várták Adam feltűnését. Nem gondolták, hogy sokat kell várniuk. Gyanították, hogy Adam mindig is a közelükben volt valahol.

Öt perccel később Adam megjelent és lassan a tisztásra ment. Jessicához lépett, aki felnézett rá. Látta a férfi tekintetét, ahogy a csupasz testét nézi és látta a péniszét, ahogy megmerevedik. Hagyta hogy a férfi a hátára fordítsa és széttárja a lábait. Érezte, ahogy a férfi lassan ráfekszik és hallotta, ahogy Adam köszönetet suttog a fülébe. Jessica kíváncsi volt, hogy Rachel vagy Anne mikor akar lőni. Ráébredt, hogy ha elhibázzák, őt találhatják el. Remélte hogy óvatosak lesznek. Adam lassan és mélyen dugta Jessicát, majd mindketten megremegtek, amikor a lányba élvezett.

Ez lehetett a jel a többieknek. Jessica látta, hogy Anne kiemelkedik a bokrokból és egy nyilat lő Adam hátsójába. A férfi megrándult a fájdalomtól, felállt, majd Anne felé kezdett futni. Néhány lábnyira a lánytól hirtelen irányt váltott a fák felé. Rachel is lőtt és az ő nyila a combján találta el Adamot. Hárman követék a férfi nyomait és száz yarddal odébb meg is találták eszméletlenül a földön fekve. Jessica követte őket, miután felöltözött. Rájöttek, hogy csak néhány száz lábra vannak a tisztástól, ahol a Range Rovert hagyták. Úgy ítélték meg, hogy addig el tudják vinni. Rachel és Wendy a karokat fogta, Anne és Jessica a lábakat és valahogy elvonszolták a testet a terepjáróig.

Amikor odaértek, biztos ami biztos alapon összekötözték Adam-et és betömték a száját. A csomagtartóba tették és egy pokróccal letakarták. Gyorsan visszahajtottak a majorhoz és a mészárszék ajtóhoz tolattak, hogy könnyen ki tudják emelni a testet. Adam még mindig eszméletlen volt, amikor arccal lefelé egy munkaasztalra fektették. Eljött a döntés igazi ideje. Eloldozhatják és visszatérhetnek az unalmas életükhöz, vagy levághatják és csak utána térnek vissza az unalmas életükhöz egy olyan emlékkel, amit sohasem fognak felejteni. Wendy volt az, aki leengedte a kampókat és átszúrta őket Adam bokáin. Hárman kellettek ahhoz, hogy felhúzzák és a levágott állatok vérét összegyűjtő mélyedés fölé mozgassák. Amikor odaértek, Anne fogott egy kést és elvágta Adam nyakát. A kilövellő vért elkerülve Anne még elvágta a csuklókat is. Az élet gyorsan elszállt Adamből.

Egy pár óráig ott hagyták, amíg elintéztek néhány dolgot, amire Adam kérte őket, majd visszatértek a testhez. Jessica megkezdte a nyúzást. Talán azért, mert a bőre vékonyabb volt, mint az őzé, vagy azért, mert csak nemrég halt meg, Jessicának nagy nehézséget okozott, hogy egyben vagy nagyobb darabokban eltávolítsa a bőrt. Majdnem egy órába telt befejezni a darabolást. A legfinomabb falatok hűtőzacskókba kerültek “sertésszelet”, “sertéscomb” vagy hasonló feliratokkal. A hét nagy magukkal hozott hűtődobozt színültig megtöltötték és még így is maradt. A belsőségeket és a csontokat egy présben összezúzták, majd az őz maradványaival együtt elégették a kazánban. A lányok rendet raktak maguk után, majd visszatértek az erdei házukhoz. Átöltöztek, összepakoltak és hazaindultak.

Wendy házában az elmúlt napokról beszélgettek, miközben a vacsorát készítették. Vadhúsra gondoltak először, de Adam megkóstolása túl nagy csábítás volt, ezért végül az ő darabjait tették fel sülni. Anne és Jessica a zöldségköret készítése közben azon vitázott, hogy milyen bor illene a legjobban Adam-hez. Nem tudtak dönteni a vörös vagy fehér kérdésében, így portugál rozé mellett maradtak. A vacsora osztatlan sikert aratott. Élvezték az új ízt. Megegyeztek, hogy egy hét múlva újra találkoznak a szakdolgozat ügyében. Anne és Jessica még aznap este távozott és kb. 20 font húst vittek magukkal fejenként. Rachel Wendy-vel maradt és végigbeszélték az éjszakát. Másnap Rachel vörösborban és szószban megpárolta Adam péniszét és krumplival, répával körítva tálalta. Megfelezte a férfiasságot Wendy-vel és mindketten úgy vélték, hogy ezt kár lett volna kihagyniuk.

Pár héttel később a témavezetők újra találkoztak a hallgatóikkal. A dolgozatot kellően alaposnak találták, de valamelyikük úgy vélte, hogy az aláhúzottan fiktív “gyakorlat” lerontja az eredményt. Azt javasolta, hogy hagyják el a “fiktív” utalást. Így valódinak tűnik, még ha mindenki tudja is majd, hogy nem az. A lányok a legjobb eredménnyel és az emberi hús ízének megszeretésével hagyták el az egyetemet.
Hasonló történetek
6408
Fejük egyre közelebb került egymáshoz. Az angyal név szerint Cerbeusz kezét Zita arcára tette és megcsókolta a lányt. Csókjuk tiszta volt, fölemelő és szenvedélyes. Érezni lehetett benne a szerelmet. Gyengéden csókolták egymást...
7509
A Halál-sziget egy erdei tavánál egy húsz éves fekete hajú amazon lány és egy huszonöt éves magyar fiú fürdött. Bár ezt inkább nevezhetném „hancúrozásnak” mint fürdésnek. A fiú átölelte a nála húsz centivel alacsonyabb amazon lányt és megcsókolta...
Hozzászólások
További hozzászólások »
aveon ·
Ötletes. Tetszett.

patrikk ·
Izgató történet.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: