Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Szabadulószoba

Vászon shortot vettem fel tűsarkúval, felül pedig egy fekete, gombos, rövidujjú pólót viseltem. Csinos akartam lenni, bár csak egy laza péntek esti programot terveztem két lány barátommal. Az ő ötletük volt, hogy próbáljuk ki a szabadulószobát, ami nemrég nyílt meg a városban. Én azonnal igent mondtam, már előre jó szórakozásnak tűnt. 
 
Miközben barátaimmal sétáltam a helyszín felé, mosolyogva viseltem a férfiak pillantását, s örültem neki, hogy megbámulnak. Figyelemfelhívóan kopogtam tűsarkúmban a járda kövezetén, és élveztem a lábaimra vetülő pillantásokat. Bár Réka és Henriett is csinosan voltak öltözve, úgy éreztem, a legtöbb járókelőnek én keltem fel a figyelmét.
 
Mikor odaértünk, viháncolva ballagtunk le a kalandjáték bejáratához vezető lépcsőkön. Utolsónak érkeztünk, egy este 9 órai időpontot foglaltunk le. Sosem szerettünk sietni, s gondoltuk, így kiélvezhetjük a játékot, és senki nem fog idő előtt kirángatni minket.
 
A lépcsők alján egy jóképű, harmincas éveiben levő srác fogadott bennünket. Ránk mosolygott, majd leegyeztettük a szabályokat. A játék szerint túszul ejtett minket a maffia, és egy óra alatt kell megfejtenünk a helyiségben található rejtvényeket, hogy kijuthassunk a szobából. Álltunk elébe a feladatnak.
 
A fickó kinyitotta nekünk az ajtót, mi pedig beléptünk a helyiségbe. Ahogy a nyílászáró becsukódott mögöttünk, fura félelem motoszkált bennem, egy kis bezártság-érzés. Összenéztem Rékával és Henriettel. Bár nevetséges, de egy picit mindannyian megrettentünk. Tudtuk, hogy hall és lát minket a srác, mégis izgalom lett úrrá rajtunk.
 
- Kezdjünk neki! – buzdítottam a lányokat, és nekiláttunk a rébuszok megoldásának. 
 
Elég sokat bíbelődtünk már az elsővel is, majd a másodikkal, a harmadikkal, s lassan nyilvánvalóvá vált, hogy nem készülünk el időben… Örültem neki, hogy utolsó ügyfélként érkeztünk, és senkit nem kell megváratnunk. Nagyon bénák voltunk, s mindeközben az járt a fejemben, hogy a kamera túlsó oldalán most a pasi biztos jókat röhög rajtunk, miközben azt gondolja, milyen szerencsétlen, buta kis libák vagyunk. 
 
Azt gondoltam, tetszünk is neki - hisz mikor először meglátott, alaposan végigmért minket -, és közben élvezkedik a látványunkon, ahogy például az egyik feladat megoldása közben az asztal alá másztam és pucsítottam, vagy mikor Réka épp letérdelt.
 
Vészesen közeledett a 60. perc, mígnem eljött, s mi a megoldással jócskán el voltunk maradva. Sehol nem jártunk a végső kimenetelhez képest, és már hallottuk a bejátszást, a másodpercmutató számlálását, ami azt jelezte, hogy az idő lejárt. Vége. Nem jutottunk ki.
 
- Hát lányok… sajnálom – hallottuk a pasi érces hangját a szabadulószobában található hangfalakból. – De nem sikerült kijutnotok. 
 
Nagyot sóhajtottam, miközben a barátaimra tekintettem. Csalódottság tükröződött Réka és Henriett arcán is. Ennyi volt. 
 
Vártuk, hogy a csávó jöjjön, és kinyissa az ajtót, ám ez nem történt meg. Elég türelmesek voltunk, körülbelül öt percig álldogálhattunk a kijáratnál, mire megszólaltunk.
 
- Hahó! Kiengedsz?
 
- Nem.
 
A hangszórókból érkező választ nem tudtam mire vélni, először azt gondoltam, csak poénkodik a fiú.
 
- Ne hülyéskedj már – szólalt meg Réka.
 
- Mint mondtam, nem sikerült kijutnotok – ismételte meg mondatát a tulaj. – Ahhoz, hogy kiengedjelek titeket, meg kellett volna oldanotok a rejtvényeket egy órán belül. Mivel ez nem sikerült, más megoldáshoz kell folyamodnunk.
 
- Engedj már ki minket! – kiabált Henriett. Talán ő volt a legfélősebb mindannyiunk közül, s ő parázott be a legjobban.
 
- Semmi akadálya, hölgyeim. Előbb azonban meg kell tennetek nekem egyet s mást – jött a válasz a hangfalakból.
 
Megint összenéztünk a csajokkal. Mi van? És mi az, hogy egyet s mást? – tettem fel a kérdést magamban, de mindeközben jól tudtam, hogy mire gondolhat a pasi.
 
- Először is, szeretném, ha a piros ruhás lány az ajtó felett lévő kamera felé fordulna.
 
A piros ruhás csaj Henriett volt. Ránéztünk Rékával, Heni pedig ijedten tekintett vissza ránk. Pont a legfélősebbet pécézte ki közülünk. 
 
- Engedj ki, bazdmeg, nem érted?! – tett még egy utolsó próbálkozást Réka, ám a fiú hangja türelmetlenül vágott vissza a hangfalakból:
 
- Vagy teljesítitek, amit kérek, vagy itt hagylak titeket, és majd hétfő reggel engedlek ki.
 
Péntek este volt. Henriett nagyot nyelt, mi pedig sajnálkozva néztünk rá, miközben ő a kamera felé fordult.
 
- Jó – szólt a hang. – Most pedig vedd le a ruhád.
 
Egy piros egyberuha volt Henin. Lassan megérintette ruhája pántjait, miközben láttam, hogy elvörösödik. 
Ahogy lehullt róla a ruha, azonnal mellei elé rakta kezeit, bár még melltartóban volt és bugyiban. 
 
- A melltartót is a bugyit is – hangzott a parancs.
 
Réka már nem mert ellenkezni, és Heni sem. Remegve nyúlt melltartója pántjához és vette le magáról azt, majd bugyijához nyúlva lehúzta azt is, és kilépett belőle. 
 
- Ülj le a sarokban lévő székhez és tedd szét a lábad. 
 
Henriett lassan a székhez lépett, majd megfordult és leült, miközben egy pillanatra ránk nézett. Szeme könnyes volt, ám sajnos nem tudtunk érte semmit tenni. Rosszul járt szegény lány – gondoltam magamban – hogy pont őt szemelte ki magának a pasi.
 
- Nyúlj magadhoz.
 
Heni megtette, amire a fiú kérte, és jobb kezét puncijához érintette. 
 
- Kezdj el masztizni, és addig ne hagyd abba, míg nem szólok.
 
A parancs után a barátnőm körkörös mozdulatokkal elkezdte simogatni punciját, miközben lehunyta a szemét. Rékával figyeltük őt, és nem tagadhattuk, hogy kellemes látványt nyújtott így meztelenül, miközben maszturbált. Sajnáltam is Henit, de közben meg is nyugodtam, hogy én és Réka kimaradtunk a jóból. Mígnem egy perc elteltével újra megszólalt a tulaj hangja:
 
- Most pedig szeretném, ha a fehér felsős csaj felülne az asztalra, a fekete pólós pedig letérdelne elé.
 
A fekete pólós csaj én voltam, a fehér felsős pedig Réka. Összenéztünk, s én az ujjaimat tördeltem, miközben belül dühöngve viaskodtam magammal. Tehetetlennek éreztem magam, s ez volt a legrosszabb. Tudtuk, hogy meg kell tennünk, amire a srác kér minket.
 
- Na mi lesz? – sürgetett minket a fiú hangja, mire Réka felült az asztalra, én pedig térdelő állásba helyezkedtem előtte. 
 
A kamera jól láthatott félig oldalról engem is, és Rékát is, a sarokban pedig a maszturbáló Heni volt jól kivehető. Illetve ő egy pillanatra abbahagyta a cselekvést, biztosan azt gondolta, hogy a figyelem most úgyis ránk terelődik, ám a fiú rászólt, hogy folytassa, barátnőm pedig kénytelen-kelletlen tovább kényeztette magát, miközben én felnéztem Rékára, ő pedig vissza rám.
 
Barátságon kívül soha semmi nem volt köztünk, még egy ártatlan csók sem. S most mindketten sejtettük, mi vár ránk. 
 
- A fehér felsős csaj húzza fel a szoknyáját. A rövidnadrágos csaj pedig húzza le a bugyiját.
 
Réka felgyűrte a szoknyáját, én pedig megragadtam fekete bugyiját, és lassan lehúztam róla, át a lábain. Régóta jó barátnők voltunk, s bár én mindig vonzónak tartottam Rékát, most nagyon érdekes érzés volt, hogy tudtam, valószínűleg ki kell nyalnom. 
 
- A fehér felsős tegye szét a lábát – hangzott az utasítás, Réka pedig széttette. Egy pillantást vetettem rá, s magamban nyugtáztam, hogy nagyon szép puncija van, majd visszanéztem a barátnőm szemeibe. 
 
Soha nem voltam még lánnyal. Ilyen közel soha nem kerültem még senki nemi szervéhez, és most feltárult előttem Réka borotvált puncija, premier plánban. Réka közben láttam, hogy Henit nézi, aki kinyitotta szemét, és szünet nélkül masztizott. Nagyot nyeltem. 
 
- És most, rövidnadrágos csaj, nyald ki szépen a barátnődet.
 
Az utasításra megdobbant a szívem, és még hevesebben kezdett verni, mint eddig. Most már kimondta, nincs visszaút. Tényleg meg kell tenni. Réka rám nézve bólintott, mintegy engedélyt adva az akcióra.
 
Én pedig puncijára vetettem tekintetét, és lassan közelítettem hozzá a fejemmel. Megnyaltam ajkaim és magamba szívtam az illatát. Lassan kinyújtottam a nyelvem, és végigfuttattam azokat szeméremajkán. Próbáltam nem tudatosítani magamban, hogy épp barátnőm szeméremajkait nyalogatom. Megpróbáltam kikapcsolni, és lehunytam a szemem, miközben hallottam, hogy néhány nyelvcsapás után Réka ajkait halk, ám kéjes sóhaj hagyja el. Szóval élvezi, amit csinálok. 
 
Hogyhogy élvezi? Ez egy kényszerhelyzet! De ha már muszáj megtenni, legalább legyen jó. Lágy csókokat nyomtam Réka combjára, mielőtt újra visszatértem volna puncijához, s akkor is csak lágyan, finoman nyalogattam körbe, apró puszikat lehelve köré. Barátnőm meg-megvonaglott, s mikor már úgy éreztem, kéri, és nem bírja tovább, belenyaltam puncijába. 
 
Ahogy megízleltem, s kissé belédugtam nyelvem, nyelvem hegyén már éreztem, hogy teljesen benedvesedett. Felnéztem rá, ő pedig vissza rám. Kéjes pillantásaink találkoztak, majd újra lehunytam szemem, és csak puncija kényeztetésére koncentráltam. 
 
A srác show-t akart. Hát most megkapja.
 
Egyre hevesebb nyelvcsapásokkal, szenvedélyesen nyaltam fel-alá Rékát, majd a katonás, függőleges mozdulatokról átváltottam kisebb, ütemes nyelvvel dugásra, és ki-be döfködtem nyelvem barátnőm puncijába. Majd egy-kétszer teljes egészében belefúrtam magam nemi szervébe, és körös-körül körbenyaltam azt, finoman be-beharaptam ajkait is. 
 
Néhány perc elteltével éreztem, hogy Réka megfogja a fejem, és kissé feljebb húzza. Kérésére körbenyaltam csiklóját, és lassú, finom mozdulatokkal meg-megnyalintottam, majd körkörös mozdulatokkal kezdtem kényeztetni. Barátnőm most már nem bírta, hangosan felnyögött, én pedig egy idő után irányt váltottam; először az óramutató járásával egyirányú, majd ellentétes irányban nyaltam.
 
- Ah! – hallottam, ahogy Réka felnyög. – Ez rohadt jó – suttogta.
 
Én pedig annál jobban beleadtam mindent. Tudtam, hogy Heni közben minket nézve masztizik, s arra gondoltam, talán már neki is tetszik a szituáció. Szinte biztos voltam abban is, hogy a pasi a kamerák mögött farkával a kezében ül, és élvezkedik. Hát – gondoltam – ha jólesik neki, legyen.
 
Én pedig akkor és ott csak azzal kezdtem el foglalkozni, hogy Rékának jó legyen. Kicsi, de erőteljes nyelvcsapásokkal kényeztettem csiklóját, majd rácuppantam, és be-beszívtam azt, Réka pedig rányomta a fejemet. 
 
Közben hallottam Heni sóhajait is a háttérben, s azt sejtettem, hogy már ő is élvezi. És igen, úgy éreztem, hogy nekem is tetszik a dolog, éreztem, ahogy benedvesedek, miközben nyelvem újra visszadugtam barátnőm puncijának mélyére, s úgy kényeztettem őt. Kis idő elteltével aztán visszatértem csiklójához, s mivel éreztem, hogy igényli, hogy erősebben nyaljam, így tettem. Kicsit nyelvem hegyével is csiklandoztam, majd rávetettem magam, és egész nyelvemmel kényeztettem.
 
- Mindjárt elmegyek – nyögte halkan Réka, és fejemet fogva nyögdécselt egyre szaporábban, majd egyre hangosabban, míg végül egy vad kiáltásban megrándult a teste, én pedig elvettem arcomat a puncijától. 
 
Egy pillantást vetettem Henire a sarokban, aki szintén a csúcsra jutott, s azt láttam, hogy megvonaglik a széken, szemét behunyja, fejét hátrahajtja, és egy laza nyögés kíséretében ő is elélvez. 
 
Csak én maradtam parlagon. Így éreztem, mikor felálltam.
 
- Visszaöltözhettek – szólt a tulaj srác elégedett hangja, s Heni felkapkodta magára ruháit, Réka pedig visszahúzta bugyiját, miközben találkozott a tekintetünk. Kissé szégyenkezve néztem rá, s láttam, hogy ő is rám, de mindamellett úgy éreztem, közelebb is kerültünk egymáshoz. Szó szerint.
 
Az ajtó kinyílt, miközben kiszabadultunk. Bár akkor már úgy éreztem, egy kicsit még maradtam volna.
 
Hozzászólások
kamilla10 ·
Szegény elbeszélő meg kimarad a jóból. Ez így már majdnem szado történet. A régiek már tudják, de az új olvasóid figyelmét felhívnám arra, hogy ha a böngészőben töröljük a cookie-kat (sütiket), akkor annyiszor lehet szavazni ahányszor kedvünk van. Ebből kifolyólag persze sohasem lehet tudni hogy egy történet tényleg jó vagy csak az írója pontozta fel esetleg valóban rossz vagy csak egy dilinyós húzta le.

Mordred12 ·
Folytatást!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: