Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Swingerklub élményeim 1.

Az ázsiai lányra csak éjfél után figyeltem fel igazán.  Láttam korábban is már, amikor megérkezett egy ötvenes pasival a klubba, de éppen mással voltam elfoglalva.
Az első orgia-hullám után voltunk, amikor a párom eltűnt valahol a szauna irányába, én egy pohár löttyel a kezemben ténferegtem be a társalgó melletti "masszírozó" helyiségbe.  Mivel hétköznap volt, a masszőr nem volt ott, csak a technikai felszerelése - egész pontosan a masszírozópad.  Azon feküdt a lány, aki megítélésem szerint nem lehetett több 25 évesnél.  Éppen 3 középkorú férfi gyúrta-tapogatta.  Ekkor tudtam alaposabban megnézni én is: nem volt igazán szép se az arca,sem a teste - mégis volt benne valami hihetetlenül kihívó. Egészen vékony alkatú volt,a mellei is szinte kislányosak. Nagyon tetszett neki,hogy ennyire a figyelem középpontjába került, és kéjes kaccantásokkal jutalmazta a szorgos kezek tulajdonosait.  Valaki a vállamra tette a kezét, és kicsit félretolt, hogy közelebb férkőzhessen a lányhoz - a párom került elő, aki nem vetette meg a leszboszi szerelmet.  Egyenként súgott valamit a három férfi fülébe, amire egyetértő fejbólintás volt a válasz mindannyiuktól.  Hanyatt fordították a lányt, ketten kétoldalt finoman lefogták a kezét-lábát,és a drágám ráhajolt a kiszolgáltatott testre.  Ismertem már a szokásait, tudtam, mit művel: a szája összes "alkatrészével" dolgozott - az ajkával beszívott,a nyelvével simogatott,a fogaival harapdált - az ázsiai lány rövid idő alatt hevesen vonaglott a kéjtől.  Közben arra is rájöttem, hogy milyen "egyezséget" ajánlhatott fel a drágám a 3 kannak, mert az, aki éppen nem fogta a lányt, hátulról dugta.  Hirtelen kihúzta a farkát, lerántotta az óvszert, és az összes spermát az ázsiai lány testére ürítette, amit a párom utána felnyalt-felszürcsölt,majd a lány szétnyílt ajkai közé csorgatta szájából. Mindhárom pasi megkefélte a drágámat, és valamilyen úton-módon a lány gyomrában landolt az összes ondó. Miután a hímek végeztek, az én kedvesem komolyan belelendült, és nem túlzás, ha azt állítom, hogy az önkívületig élveztette a nyelvével és a kezével a lányt.  A kéjsikolyaira jelent meg mellettem az ajtóban a klub két közismert "tiniboszorkánya". . .
Tőlem kapták a nevüket. Mindig együtt jöttek a klubba, szemmel láthatóan nagyon szerették egymást.  Külsejüket a fekete szín jellemezte:hajuk, körmük, ruházatuk, ékszereik, tetkójuk, no meg fiatal korukhoz képest a "romlottságuk" is arra vallott,hogy némi divatos sátánista jelleget öltöttek. Hímeket és éltesebb hölgyeket sosem engedtek magukhoz közel, kizárólag gusztusos lányokra vadásztak. Egyszer szemtanúja voltam,amint kis kedvencemet, Leilát (róla majd később többet) is sikerült "elkapniuk", a végén a horvát kommandós pasijának kellett őt kimentenie a karmaik közül. . .
Amint magára maradt az ázsiai lány, rögtön kezelésbe vették. Nem voltak mohók, előbb rutinosan csak simogatták, mintegy lenyugtatásul az előzmények után - ők persze közben láthatóan kezdtek begerjedni.  A masszírozó szoba közvetlen szomszédságában volt a szado-mazo helyiség, ami nem volt igazán komoly, az alapfelszereltsége csak jelképesen tudott valakit fogva tartani. A boszik felkészültségét mi sem jellemzi jobban mint az, hogy igen hamar kerítettek pár használható övet, sálat, kendőt, amivel valóban az X alakú fához kötözték a lányt, arccal a kereszt felé, és még a szemére is jutott valamilyen sál.
A lány szinte megbabonázva tűrte, hogy csináljanak vele,amit akarnak. Végig nyalták-falták az egész testét, felváltva hosszabban elidőztek a szétfeszített lábai között. Miután lucskosra nyalták az altestét elől-hátul,az egyik tiniboszi leült a lábai közé, és csak azt láttam, hogy szép lassan, óvatosan eltűnik az egész kézfeje csuklóig a lányban - majd kicsit tovább is az alkarja. A másik közben felcsatolta magára a kedvenc játékszerüket, és azt tolta be a popójába.
Az ázsiai lány hamarosan megint sikoltozni kezdett a kéjtől. A tiniboszik kitartóan kúrták egész addig, amíg meg nem rogyott egy kicsit a térde - már nem bírta tovább állva tartani magát az orgazmussorozat után.  Miután a "kínzókamra" csak egy zsinórfüggönnyel volt elválasztva a társalgótól, elég sokan nézték végig a fenti mutatványt.  Közöttük volt a klub "királya", Frankie is, aki 22/6-os mérete okából méltán volt a nők kedvence. . .  Annyit érdemes róla tudni, hogy tekintélyes péniszméretén kívül a másik jellemzője az volt,hogy mindig a mások nőit használta. Szerdán és pénteken már nyitáskor a klubban volt, és én sosem láttam távozni előttem. Néha páros napokon is előfordult, de nem lehetett felfedezni, hogy kivel jött be, nem kötődött senkihez.
Csendes fiú volt, és egyáltalán nem tolakodó. Két akció között békésen ücsörgött a jakuzziban, vagy iszogatott valami alkoholmenteset a bárpultnál. Mindig a nők találták meg őt, és alig akadt olyan a törzsvendégek között, aki ne próbálta volna ki. Az én párom is elismerően nyilatkozott nem csak a méreteiről, hanem a kitartásáról és a szexkultúrájáról is. Jóképű, harmincas évei elején járható "alfahím", izmos, de arányos testalkattal.
Most viszont szokásától eltérően a kezébe vette az irányítást. Az egyik díjbirkózó kinézetű haverját leültette a szado-mazo szoba másik felszerelésébe, a csukló- és bokapánttal felszerelt karosszékbe.  Az alig eszmélődő ázsiai lányt leoldozta a keresztről, de a szemén megerősítette a kötést. A nyakába csimpaszkodó lányt óvatosan a barátja álló farkára emelte, aki kissé lejjebb csúszva könnyedén megtartotta a térdhajlatai alatt fogva. A lány csak akkor nyögött fel, mikor a szabadon maradt pinájába Frankie benyomult. De nem ellenkezett, és Frankie a maga alaposságával rendesen megadta neki, ami jár. A bejáratottság dacára elég szoros lehetett a punci,mert kb.  öt percnél tovább nem tudta visszatartani magát, és egy kéjes hördülés kíséretében eldurrant. Közben szinte mindenki odagyűlt, és miután Frankie kihúzta rettenetes farkát, az egyik nő kezdte gyógyítgatni a nyelvével az elgyötört puncit. Rövid időn belül jött is a sikoly és kéjvonaglás a lánytól. A nő után szép sorban mindenki "beköszönt", volt, hogy egyszerre voltak a szájában és a pinájában. Az alatta ülő srác csodálatosan jól bírta a seggében, végig kitartott, míg a többiek nyomultak. A személyzetet, és egy-két szigorúan hetero beállítottságú hölgyet leszámítva,tán én voltam az egyetlen,aki nem használta ki a lehetőséget, de akkor valaki másra tartogattam magamat.
Volt olyan is,aki újra beállt a sor végére,és repetázott. . . Nem tudok jobb kifejezést rá, de valóban rojtosra baszták mindenét az ázsiai lánynak, akinek a mai napig sem tudom a nevét. Többé senki sem látta ott. . .
Hozzászólások
Marokfegyver ·
Kellemes, de távolságtartó, némi titokzatos sugdolózáson kívül némák a szereplők, ezért leíró jellegű lett, nem adja vissza a nyüzsit.

Pavlov ·
Ez például egész jó leírás lett, de párbeszédek nélkül szürke.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: