Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 13:52
Arcady: Köszönöm, örülök, hogy tetszet...
2024-04-20 20:23
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Sweetie - Cukorka Prológus

- Sweetie, állj!
A nő nem állt meg, nem lassított, még csak arra se vette a fáradtságot, hogy hátraforduljon, inkább még jobban begyorsított. Hosszú haja uszályként lobogott a lebegőben, miközben végigrohant a macskaköves úton. Tudta, egyetlen fegyvere a futás, ha megadja magát, elbukik, és mindennek vége… örökre.
- Sweetie, az Istenért!
A férfinek igencsak be kellett gyorsítani lépteit, ha nem akart túlzottan lemaradni a nő mögött.
- Nem akarlak megsebezni, de ha muszáj, megteszem! Állj meg! – kiáltotta teli tüdőből, de hangját elnyomta az egyre erősödő szél, ami néhány használt papírzacskót és prospektust sodort az útjába.

A macskaköves út hirtelen a városon keresztülhúzódó folyóba torkollott. A nő felrohant a jelzésértékű hídra, majd vetett egy pillantást az alatta húzódó folyóra, aminek hullámait erőteljesen felkorbácsolta a szél. Fegyvert rántott, de elkésett, alig fordult hátra, apró pukkanás hallatszott, majd egy golyó süvített el. A nő szeme elkerekedett, kiejtette a kezéből a fegyvert, ami nagyot koppant a földön, teste kissé megrogyott, majd hatalmas csobbanással a vízbe zuhant. A férfi, aki a pisztolyt tartotta a kezében, felrohant a hídra. Lehajolt a pisztolyért, a vízre nézett, aztán bosszankodva megrázta a fejét.
- Ennek vége – közölte társa, aki mögötte jött. Ő legalább két fejjel magasabb volt, kissé izmosabb, vállig érő, piszkosszőke haja kócosan, ziláltan omlott a vállára. Élénk kék szemei tökéletesen illettek a kopott farmerhez, és a szürke pólóhoz, amit viselt.
A pisztolyos férfi válaszra sem méltatta társát, egy fürge mozdulattal leugrott a hídról, majd elindult a sáros part mentén a folyásirányba, cipője minden lépéssel hangos, cuppanó hangot adott ki. Körülbelül három percig nem történt semmi, aztán mély sóhaj hallatszott, ahogy egy felsőtest a víz felszínére. A nő hosszan beszívta a levegőt, ami már alaposan elfogyott tüdejéből, mikor a férfi megfogta a kezét. Szinte azonnal elkomorodott.
- Hallgass meg! – kérte a férfi, miközben a nő hűvös, smaragdzöld szemébe nézett. – Gyere velem, és megérted majd!
- Tűnj el a talpnyaló haveroddal együtt! – visította a nő hisztérikus hangon, miközben kétségbeesetten szabadulni próbált. – Hagyj engem békén!
- Sweetie, nem érted, hagyd, hogy…
- TŰNJ EL! – a nő felemelte öklét, hogy fogvatartója arcába sújtson, de a következő pillanatban odaért a másik férfi, aki tarkón ütötte, így ájultan esett össze. A két férfi némán sokatmondó pillantást vetett egymásra, majd sóhajtottak, és nekikezdtek, hogy kihúzzák az ázott, vizes testet a partra.

*

Holtan találták meg a hírhedt alvilági bérgyilkost!

Az FBI megerősítette, hogy a néhány nappal korábban, a Rhine Stower nevű kisváros folyójából néhány nappal korábban kiemelt holttest a mindenki által ismert alvilági bérgyilkosnőé,
Sweetie-é.
Sweetie korunk egyik – ha nem – legismertebb fejvadászai közé tartozott, olyan gyilkosságok fűződnek a nevéhez, mint a tavaly év végén Amerikába látogató kanadai nagykövet, Jeremy Sheldron meggyilkolása.
Halálának oka fulladás, körülményeit még vizsgálják, valószínűleg egy maffiaháborúnak esett áldozatául.
Sweetie először a 90-es évek végén tűnt fel, amikor…
(The New York Times)
Hasonló történetek
26056
Azonnal a számba vettem előszőr csak a makkját, és azt kezdtem el nyalogatni. Partnerem szemei már fennakadtak az élvezettől, hangosan nyögött a kéjtől. Én pedig már a golyócskáit vettem a számba, szopogattam, nyalogattam élvezettel. Ő egyre erősebben nyomta a számba ágaskodó szerszámát, melyet amilyen mélyen csak lehet bevettem a számba, és teljes erőbedobással szívtam, szoptam, már néha úgy éreztem, hogy megfulladok a hatalmas fasztól a számban...
24280
Már lassan közel voltam hogy elélvezzek, ekkor ő hatalmasokat kezdett el szívní a makkomon, én azonnal elélveztem, bele a szájába, a kis édes annyira szívta a farkam hogy jó sokat kiszivott belőle. A kis szája tele volt a fehér nedüvel, majd lenyelte, és azt mondta hogy isteni volt, még soha nem élveztek a szájába...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

Camyka ·
áá nagyon jól kezdődik:) már alig vérom a folytatást..remélem hamar jön^^ :yum:

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: