Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Svéd nyelvlecke

Svéd nyelvlecke

Megállt a taxi a ház előtt. Gyorsan még egy kicsit megigazítottam a sminkem és már indultam is, hogy találkozzam egy ismeretlen ismerőssel. Nem túl kihívó, inkább elegáns piros ruha volt rajtam, fekete lávakő nyakékkel, amely kiemelte az ajkaim vörös vonalát. Szeretem a kontrasztokat.
De kezdjük az elején. Egy hónappal ezelőtt egy üzenet érkezett egy ismeretlentől. Rövid volt és tartózkodó, azt írta, hogy Svédországból ismer, ahol 3 hónapot töltöttem tolmácsként, és nem akar zavarni, csak el szeretné mondani, hogy csodál és szerelmes belém. Emlékeztem rá, a cég egyik ügyfele volt, egy negyvenes éveiben járó, sportos és karakteres férfi, gyönyörű esőszínű szemekkel. Nem mindennap kapok ilyen üzenetet, meglepő, mivel meg sem fordult a fejemben, hogy pont ő észrevesz. Egyáltalán nem volt tolakodó és felkeltette az érdeklődésem. Beszélgetni kezdtünk, és lassan még így több ezer kilométerről is érezni kezdtem azt a bizonyos édes bizsergést. A beszélgetéseink lassan egyre merészebbek és kihívóbbak lettek. Mivel Európa másik felén lakik, úgy tekintettem rá, mint egy titkos bizalmasra, akinek bármit elmondhatok, nem ítélkezünk egymás felett és én nem veszíthetek semmit. Lassan a legmerészebb fantáziánkat is megosztottunk egymással, mit, hogyan, mennyit... Szinte minden reggel azzal ébredtem, hogy „virtuálisan” átkarol és őrülten szeretkezünk. Mindketten tudtunk, hogy innen már nincs megállás, előbb utóbb találkozni fogunk...
Szépen el is terveztünk mindent, hogy minden eddigi vágyálmunkat egymással megéljük. A fantázia világát lehozzuk a testi valóságba. Szobát foglalt egy hotelben és izgatottan vártam a nagy napot. Előre megbeszéltük néhány dolgot. Először is egy félhomályos szobában várjon és a szemét kösse be egy kendővel. Gyönyörkésleltetés. Az én módszerem. Olyan, mint amikor az ember fagylaltot eszik, de nem a közepével kezdi, hanem szép lassan az oldalával, míg a közepe szépen megadja magát és elolvad a szájban. Ki akartam vele próbálni mindent, amit eddig nem mertem.
A szívem a torkomban dobogott amikor lassan, meg meg állva lépkedtem a hotel lépcsőjén, végigmentem a folyosón, egészen a 215-ös ajtóig. Nem kopogtam, tudtam, hogy az ajtó nyitva kell legyen. Benyitottam. Ott ült egy széken bekötött szemmel. Csendben léptem be, de azonnal megérezte a jelenlétem és feszülten figyelt. Odaléptem hozzá és gyengéden a szőke hajába túrtam. Lágy és erős félhosszú haja volt, ami érzékien vonzó kontrasztban áll az egész lényének kicsattanó férfiasságával. Őrjítően, szomjazva vágytam, hogy az ajkába harapjak, hogy megízleljem, hogy magamba szívjam.. de még vártam egy kicsit. Egyre gyorsult a légzése, hallottam ahogy mélyen veszi a levegőt, éreztem, hogy kíván és ő is szomjazza a lényem. Gyengédem megérintettem az arcát, az ajkai követelőzően megnyíltak és ennek már nem tudtam ellenállni. Felhúztam a szoknyámat és a mutatóujjam megmártottam a legérzékenyebb pontom nedűjében. Majd érzékien végighúztam a homlokán, az orra vonalán, majd az ajkain... Láthatóan nagyon tetszett neki az illat-meglepetés. Ezután először finoman az ajkaim közé vettem az alsó ajkát és buján megízleltem a lényének első igazán közeli forróságát. Közben kissé felhúztam a ruhám, hogy így az ölébe ülhessek és a lábaimmal is átöleljem. Éreztem a férfiassága lüktetését a nadrágján keresztül és még inkább szorosan öleltem kezemmel, lábammal és a csókommal egyre hevesebben ittam magamba. Erre hirtelen a karjaiba kapott és együtt az ágyba estünk, most már ő volt felül és átvette az irányítást. A ruháink két perc alatt mind lekerültek rólunk, a szemeit takaró kendővel együtt, hisz már semmi szükség rájuk. Gyönyörű szemeit most láttam először így rám nézni, tele csodálattal, szeretettel és vággyal. A meztelen teste teljesen betakarta az enyémet ahogy fölém hajolt, éreztem magamon a férfi súlyát és egyre jobban kívántam, hogy meghaljak a karjai között és egyben új életre szülessek. A férfi és a nő egy elemi, ősi szerelmi egyesülésben. Van ennél szebb a világon?
Minden millimétert külön éreztem ahogy belém hatolt, egyre jobban és mélyebben éreztem magamban a lüktetését. Szó szerint tomboltam a kéjtől, míg egy hatalmas sikollyal egyszerre az eksztázisba repültem. De nem volt vége. Gyakorlott mozdulattal hátrafeküdt és felemelt lovaglópózba, anélkül, hogy egy pillanatra is kicsúszott volna belőlem. Teljesen betöltött, egyre szenvedélyesebben mozogtam fel le, átélve az eksztázis egyre intenzívebb magaslatait. És nem is hagyott pihenni egy perce sem. Egy idő után hihetetlen jártassággal egyik lábamat jobbra, a másikat balra téve, a kezemet nem is tudom merre helyezve úgy fordított, hogy négykézláb kerültem és hátulról hatolt belém. A csípőmbe kapaszkodott erős karjaival és egyre vadabbul tempóban, szabályosan felnyársalt a hatalmas férfiasságával, közben néha egy kis őrjítő fenékpaskolással is megfűszerezte a szerelmi táncot. Meglepetésként ért ez az új érzés, és olyan volt, mint az olaj a tűzre. Szabályosan kihozta belőlem a tigris-nőt, minél vadabbul szeretkezett velem, annál többre vágytam belőle, annál inkább kívántam, hogy felfaljam őt a testemmel. Nem tudnám megmondani hogy öt perc volt e vagy egy örökkévalóság, csak a ritmust hallottam, ahogy az öle a popsimhoz csapódik és ennek a gyönyörű, elemi ritmusnak az ütemére egy másik világba kerültem. A testem szinte kontrollálhatatlanul remegni kezdett és mintha minden sejtem külön egy egy orgazmusba sikítaná a gyönyörét...
A karjaiban ébredtem, huncutul mosolygott és a tekintete a szemeimben levő szerelmet fürkészte, feltéve a kérdést: készen állsz a folytatásra, hisz még hosszú az éjszaka?
Hozzászólások
Orgazmushajhász ·
nagyon jó történet :) szép. :)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: