Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Strandon

Én egy 19 éves fiú vagyok, a nővérem 21. Ez a sztori tavaly nyáron, történ. A nővérem eltalálta július elején, hogy barnulni szeretne és nem kísérném-e el a strandra, hogy ne menjen egyedül. De előbb felpróbálja a tavalyi fürdőruhát, hogy jó-e még, mert már tavaly előtt is kicsit szűk volt. Mondtam neki, ugorjon bele, majd megnézem, hogy, hogy néz ki. Erre kiment a szobájába átöltözni. Nemsokára ki is jött bosszankodva, hogy szoros. Kérdeztem, hogy hol szoros? Azt mondta, hogy 2 oldalt az ágyékánál a gumi szorítja. A fürdőruha egyrészes és hátul a popsiban futó, fehéres 2 zöld csíkkal típusú volt.

A nővérem nagyon jól nézett ki benne. Festett szőke hosszú haja van, kicsit túl soványka és kb. 183 cm magas. Pénteki nap volt és rajtunk kívül más nem volt itthon. Kissé szégyellősen húzgálta a puncusán a fürdőruhát, jobbra-balra igazgatva próbálta eltakarni a kikandikáló szőröket a szűk ruciból. Mondtam neki, hogy legjobb lenne levágni, mert már annyira hosszúk, hogy így is, úgy is kilógna.
- Nem tök mindegy, úgy is szűk! Venni kell másikat, de ezt mennyire szerettem..
- El kellene vágni a gumikat alul, akkor jó lenne még az idén – válaszoltam.
- Most én vágjam le a szőröket, sose csináltam! - szólt ingerülten egy kicsit.
- Levághatom én is, ha akarod.
- Persze azután a hülye haverjaidnak elmeséled mi? És mivel vágnád le?
- Hajnyíróval az nem annyira durva.
- De a fürdőura marad, és ami kilóg, azt levághatod!
- OK. Mondtam

Terítettem törölközőt az ágyamra és mondtam, hogy feküdjön fel a hátára.
- Addig olvasok valamit, még csinálod – mondta.
- Jól van, olvass.
Mentem is a hajnyírómért. Bedugtam a konnektorba a nyírót, és nullásra alítva nekiláttam nyírni. Ő semmit nem látott, mert az újság az arca előtt volt. Kicsit izgatott a dolog. Meleg volt kint és bent is, mindketten izzadtunk egy kicsit. Bal újaimmal megfogtam a fürdőruha szélét, hogy ne mozduljon el a bőr, amikor nyírom. Háttal voltam a fejének , az arcommal jól közel hajoltam hogy jól lássam, mit csinálok nem akartam hibázni. Hozzá nyomtam a nyírót finoman, ő megrándult és rémszolt:
– Finoman, mert hideg!
- Jó, jó! - mondtam.

Folytattam. Még közelebb hajoltam, és éreztem a puncus illatát. Abban a pillanatban elkezdett a farkam merevedni, kivert a verejték egy kicsit. Mégis csak a nővérem nem kellene. és egy kicsit visszaapadt. Csak maradna így, mondtam magamban.
- Elől kész, most a lábad közt is lenyírom! - mondtam határozottan, és ő erre felhúzta a lábát és enyhén szétterpesztett.
- Terpeszd szét, amennyire bírod, akkor kifeszül a bőr, és nem húzza, amikor vágom.
Szó nélkül felemelte és felhúzta a lábát amennyire bírta..
- Csússz hátrább az ágy végéhez, mert letérdelek. Úgy kényelmesebb nekem.

Hátrább csúszott és újra felhúzta a lábát. Én letérdeltem. Egy izgató látvány fogadott, amikor hátra araszolt belevágott a fürdőruha a puncijába nagyon kb. fél centire, és ahogy a lábát felemelve szétterpesztett középen egy-egy centis kerek mélyedés volt, amit ki lehetett könnyen venni a fürdőruha vonalán. Két oldalt még jobban összecsúszott a ruha, ami a külső szemérem ajkak belső felén lévő vágatban volt csak a csiklókat és a bejáratot takarta takarta balról ,jobbról még takarta a szemérem ajkakat is. A látványtól megint el kezdett merevedni a farkam. Ami addig nőtt a rövidatyóban, hogy a makkról is a bőr lehúzódott… A makk a lábam szára mellett a rövid gátyóból épp hogy még nem ért ki. Ő olvasott tovább semmit sem vett észre tök ciki lett volna. Közel hajoltam a puncinyíláshoz a fürdőruhán a legmélyebb ponthoz és jó nagyot szívtam az illatból .A nővérem rákiabált.
- Meddig szórakozol még, nem bírom tartani sokáig, meg nagyon szorít is!
- Sietek, ahogy tudok!
- Jó. Siess!

Bal oldalt enyhén lenyomtam a szemérem ajkát, és az mellett kezdtem lefelé haladni… Amikor a kézfejem a középső mélyedés felett volt éreztem a forróságot a kezemen és a mindent beborító izzadt punci illatát, ami áradt ki a széthúzott punciból. A farkam folyamatosan merev volt. Nem mertem hozzáérni, mert elsültem volna, elég volt kibírni a rövidnadrág, hogy hozzáért. Akkor mindig kivert a víz. A puncija puha volt és meleg. Végeztem mindkét oldalon. Szóltam neki. Hogy kész
- Na végre, kész vagyok.
- Most gyors még azért fordulj hasra és csússz fel, mert a fenekedből is kinyírom.
- Jó, de siess már. - és hason fojtatta az olvasást.

A merevedésemet nem vette észre. Dél után 2 óra lehetett nagyon meleg. Izzadtunk… Mondtam neki, terpesszen be, és a hasa alá raktam egy párnát, hogy kiemelje a csípőjét.
Csússzon lejjebb, mondtam. Itt is szép volt a látvány. Vékony madzagszerű anyag csak a popsi lyukat takarta pont, és mivel lecsúszott és kipucsított a párnán a hasánál felgyűrődhetett a fürdőruha, mert a vonal szerű anyag még a punci lyukra rácsúszva csak pont azt takarta a környékét.
- Kicsit széthúzom a feneked.
- A ruha úgy is takarja, amit kell – mondta.

Ahogy széthúztam a fenekét. A teljes popsi és punci lyuk szabaddá vált. Remegő kézzel kezem a nyíráshoz óvatosan. Ahogy lejjebb kezdtem a popsi széthúzását. A punci lyuk hirtelen szétnyílt és tele szippantotta magát levegővel. Rámszólt:
- Na mi van, óvatosabban!
- OK.
A farkam majd szét durrant. Még szerencse hogy háttal voltam és nem látta. Folyamatosan feszítettem szét a popsiját. A punci tiszta nedv volt és fehéres váladék volt a szélén és hol összement, hol kitágult. Rájöttem, hogy ő mozgathatja, így izgatja magát. A farkam is el kezdett rángatózni és lassan folyt a sperma a lábamon. Leraktam a nyírót mondtam :
- Megnézem nem hagytam-e valamit el, szőrt...
- Jó, de iparkodj! – mondta. Én meg elkezdtem szétkenni a lábamon a spermát az egyik kezemmel. Hogy ne legyen feltűnő. A spermától nedves kezemmel megfogtam a popsiját. Ő is kicsit izzadt volt, így nem volt feltűnő.

Gyorsan átnéztem. A széthúzott puncinál jobban elidőzve. De már a farkam apadt…
- Mostmár vágd el itt a gumit , megnézzük, hogy úgy jó-e, addig így leszek, utána megyek fürdeni.
- Hol akarod elvágni?
- Alul. - mondtam rekedt hangon.
- Hol?
- Maradj így, alul a két szélén kicsit megvágom a gumit, ott nem látszik.
- Jól van, te tudod.

Megint kezdtem merevedni. A bal kezemmel felemeltem egy kicsit a punciról a dreszt tiszta nedv volt és meleg, remegett a kezem és az újam 2. bütyke hozzá ért a lyuk széleihez utána eszméltem, hogy ez volt a spermás kezem. Nagyon tocsogott a punci. Összekeveredett a spermám a váladékkal. Észrevette, hogy hozzáértem. De csak mondta, hogy siessek. Elvágtam jobbról-balról, a varrás nem engedte, hogy elszakadjon tovább. Közben megint élveztem, az ollót lerakva a jobb kezemből kezdtem a spermát törölni. Rámripakodott, hogy
most már akkor elég megy fürdeni, nem szorít és kész!
Nem tudtam befejezni a lábam letörlését.
- Még egyszer utoljára leellenőrzöm. - mondtam és belenyugodott.
A jobb kezemen csöpögött a sperma és így voltam kénytelen megint széthúzni a popsiját. A gumivágás túl jól sikerült, nem volt tartása a dressznek.
Hol jobbra, hol balra csúszkált. Nyilván a gumi ez ellen volt bele rakva. A popsi és a puncus tiszta sperma volt a kezemtől. De bele nem mehetett. A lyuk két oldalán szivárgott a punciváladék és az izzadsággal együtt. Megigazítottam hogy takarjon valamit, de a legkisebb mozgásra félrecsúszik.
- Megtapinthatom milyen lett? – mondta.
- Tapogasd.
- Csak viszket egy kicsit .Megvakarom. Azzal hátranyúlt a hasa mellett, és a desz felszínét simogatva inkább, a lyuknál és a csiklóknál, vakarás helyett szerintem masztizott. Megfeszítette a seggét, és hírtelen elernyedt. A lyuk körül átütött a nedv a dresszen. Érezni lehetett a punci és a sperma szagot az egész lakásban. Megszólalt:
- Megyek fürdeni... Szerinted nem kicsi a dresz? Takar mindenhol? Most nem szorít.
- Persze mindenhol takar. Jó lesz holnapra.
- Jó, akkor kiöblítem tiszta szőr. Köszi.
Azzal bement a fürdőszobába tusolni.
Hozzászólások
További hozzászólások »
katadaniella ·
pffffffffffffff sztem azé nem volt olxan jo
:confused: :confused: :confused:

MagiX ·
Nekem úgy tűnt, a történet szerzője még az életben nem látott lányt, legalábbis nem volt lánnyal. Nyírás közben képes volt kétszer elmenni? Korai magömlés, ajánlott orvoshoz fordulni! Fehér váladék a puncus szélén? Betegség is lehet, tessék nőgyógyászhoz fordulni! A lány is képes volt elmenni egy kis simogatástól? Lehet, hogy nem is korai magömlés, hanem valami furcsa családi szokás. Ja, és a kedvencem: csiklók? Mi az, hogy csiklók? Szegény csaj Csernobil környékén fogant, vagy mi? Mindent összevetve elég ócska történet.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: