Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
Friss hozzászólások
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
terelek: Igazán izgalmas történet volt....
2024-04-15 08:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Strandon 2.rész

Strandon
2. rész

Reggel kilenc órakor csörög a telefonom. Az egyik haverom az kérdezi:
- Mit csinálsz ma?
- Egy az most vertél fel, aludtam ,a másik megyek a nővéremmel a strandra.
- Én is mehetek?
- Azt csinálsz, amit akarsz.
- De veletek?!
- Gyere.
- Az öcsém is jönni akar.
- Jöjjön.
- Mivel mentek?
- Bringával.
- Ok. Akkor indulunk is háromnegyed óra múlva ott vagyunk.
- Jó de még fel kell kelnünk.
- Csáó.
- Csá.
Gyorsan felpattantam, elmentem pisilni. Nagyon meleg volt bent is én egy száras gatyóban aludtam póló nélkül.
A nővérem hosszú pizsama pólóban és bugyiban szokott aludni. A fürdőszobából jövet benyitottam hozzá felkelteni. Be volt sötétítve. Nagyon nyomott illat volt bent. Felhúztam a redőnyt halkan, mert én sem szeretek hirtelen felkelni. Az oldalán feküdt, takarót nyáron nem használunk, és mindkét lába behajlítva fel volt húzva majdnem a hasáig, a póló fel volt gyűrődve a hónaljáig, bugyi nem volt rajta és horkolt. Igaz tegnap egy pöttyet kiürült a farkam, de elkezdett a fantáziám mozogni.
Pusztán kíváncsiságból, letérdeltem az ágya mellé és közelebb hajoltam, hogy megszagolhassam először a puncit és utána a popsit. Mivel a nővérem soványka ebben a helyzetben tökéletesen látszott a popsi lyuk és a nagyajkak és a jóval túl lógó kisajkak, a csikló, a 2 vénuszdomb.
A popsijának tusfürdő /aqua/ és káposztás illatú volt , a puncinak aqua, mandula, és izzadság illata volt. A hüvelye nem látszott takarták a kisajkak. Ahogy szimatoltam farkam egyre nagyobb lett a makkomon is félig lehúzódott a bőr. Gondoltam egyet és kiöltöttem a nyelvem és lassan, a horkolást figyelve alig hozzáérve bőréhez, szép lassan a punci irányába nyalintottam egyet. Kicsit izzadt is volt a bőre. Abbahagyta a horkolást és felhorkant ,és már horkolt is. Megijedtem, hogy felébred, ezrét nem nyalakodtam többet.

Csengetnek. A másodikon lakunk. Beleszóltam a kaputelefonba:
- Ki az?
- Mi vagyunk. Beengedsz?
- Be.
Beengedtem őket .A nővéremnek bekiabáltam hogy keljen, mert jön Tomi és az öccse. Az öccse 2 évvel fiatalabb volt Tominál. Benéztem Nővéremhez. Már ülve volt, póló lehúzva és ásítozott. Kopogtak. Tomiék voltak. Beengedtem őket. Leültek a konyhában kértek egy üdítőt. Nővérem kiment a fürdőszobába WC-re. Elkezdett pisilni csak úgy zubogott a végén még 2-őt nyomott, és lecsapta a WC-t. Kijött hozzánk, a konyhába. Köszönt és kómásan még, leült a saroküllő szélére az ablak alá, Tomi mellé. Tomi felöli lábát, felhúzta, és a térdét megtámasztotta az asztalba. Bal kezével puncijára húzta a pólót. Tomi tekintgetett a combjára, de nem tudom mit látott.
- Timi! Te mit kérsz reggelire? Kérdeztem.
- Szokásos. Műzli.Tej.
- Ok.
Megreggelizett beszélgettünk. Felállt.
- Megyek öltözök. Mondta
- Biciklivel megyünk.
- Mer?
- Nincs messze és Tomiék is azzal vannak.
- Jó.
- Felveszem a fürdőruhát és egy biciklis nadrágot, sapkát. Így gyorsabb le fel vetni.
- Ok.
Én is felöltöztem,: fürdőgátyó, póló, sapi. A szokásos csomag még . törölköző naptej stb..
Elindultunk. Tomiék nagy tempót diktáltak. Nagyon izzadtam, nővérem is Kb. 4,5km-re volt a strand. Végre 11-re megérkeztünk. Nővérem nem szállt le a nyeregből csak a lábát lógatta. Zöld biciklis nadrág volt rajta. A vénuszdombjai eléggé meg voltak duzzadva. A vénuszdombok között bent volt a fürdőruha teljesen amennyire ki bírtam venni. A dombok felett félkörívben kiütötte a só is kicsit. Egyik lábát a pedálra rakta. Kicsit szétnyitotta a lábait, gondolom, hűljön, száradjon kicsit, nagy izzadságfolt volt a lábai közt, ahol az üléssel érintkezett pedálozás közben. Ekkor látszott, hogy a szeméremdombok, és a nagyajkak közt bent van a fürdőruci. Ez Tomiknak is feltűnt titokban figyelgette, azt hitte, hogy nem látom. Izgi volt hogy figyeli a nővérem. Kiszemeltünk egy fát hogy a fejünk hűvösbe legyen. Mi nővéremmel egy fürdőlepedőt hoztunk. Nővérem még nem vetkőzött le, még biciklis nadiban volt, és guggolva terpeszben igazgatta a lepedőt. A vénuszdombja kicsit visszább apadt, biztos izgatta a punusát, biciklizés közben, ahogy mozgott a lába, a becsípett fürdőruha Kiterítettük. Tomiék is kiterítették. De nekik nem kellett árnyék. Tőlünk jobbra, kicsit lejjebb volt a helyük.

Elkezdtünk vetkőzni, szinte egyszerre. Tomiék leültek és ittak, néztek minket, hogy vetkőzünk. Nővérem a hajával bíbelődött így én is leültem, és innivalót kerestem.Nővérem nekem oldalt Tomiéknak háttal volt enyhe terpeszben. Megfogta a nádiját és határozott mozdulattal letolta enyhén berogyasztva a lábát. Tomiékkal beszéltem és láttam, hogy a szemük csücskéből figyelik a nővérem.

Hogy mit láttak, nem tudom. Megigazította a fürdőruciját, elöl a vénuszdombokon két oldalt csak meghúzta. Felém fordult leguggolt és elrakta a nadrágját. Inni keresett. Kicsit terpeszben guggolt. A nagyajkait csak félig takarta a ruha. Ott le se nyírtam ezért 1-2 centis szőrök kandikáltak ki. Tomiéknak oldalt állt. Leült felém terpeszben és felhúzta a lábát és elkezdte napolajozni magát, erre én és Tamásék is olajozni kezdték egymást és magukat. Nővérem a két kézzel kente a jobb lábát, és ahogy meghúzta a bőrt a combja belső felén úgy ment arrébb a fürdőruha a nagyajkairól a kisajkak felé. Teljesen felfedve a nagyajkakat és becsúszott a vénuszdombok közé is. Nem sokat variált gyorsan végzett és hasra fordult. Szolt:
- Ki végzett már?
- Én. szolt Tomi öccse
- Bekennél hátul?
- Persze. Hol?
- A vállam és a popsim. Nehogy leégjen.
- Jó. - szólt Tomi öccse elpirulva.
Terpeszben átlépett Timi felett és a vállával kezdte. Lépett kettőt hátra és a popsit kente. Visszalépett Timi felől.
- Kész. Jó lesz így? - Kérdezte Tomi öccse.
- Nem! Mert ha beterpesztek, akkor leéghetek. Ami látszik kend le!
- Hát jó.
Timi beterpesztett. Én még ültem, és jól láttam mindent. Tomi oldalról láthatta ő is ült és készülődött lefeküdni.

Timi popsija szétnyílt. A popsi lyukát nem takarta a fürdőruha, balról a kisajka félig kint volt. Tiszta izzadt volt minden. Zsolti nyomott egy adagot a remegő kezébe és a popsi belső felére kenegette. Zsolti guggolt, és ahogy kezdett izgulni a farka hegye kicsit kifigyelt a fürdőgátyóból. De nem törődött vele lekötötte a látvány. Popsit ilyen közelről most láthatott először. Ahogy mozgatta a popsit kenegette, úgy mozgott a csípője Timinek, amitől felizgulhatott, mert gyorsan összezárta csípőjét és megköszönte. Odazárva egy pillanatra Zsolti kezét. A kissrác nagyon kibukott, kettőt lépett görnyedve és hasra feküdt, lenyúlt és a farkát igazgatta. Timi elővett egy könyvet és olvasott.
Hozzászólások
További hozzászólások »
tim ·
Talán én is hozzáfűznék pár dolgot, mielőtt kitör itt a parasztlázadás.Csak, mert szerintem nem igazán lenne jogos ennyiben hagyni ezeket a kritikákat. Az igaz, hogy ez a történet nem lett túl jó, viszont az első, az pár kisebb hibát leszámítva elfogadható.Sőt, mondjuk ki, jó.
Éppen ezért nem kellene abbahagynod az írogatást, csak gyakorolj még, aztán menni fog.
Amiatt meg semmiesetre se hagyd abba, hogy ideírt pár kis tizenéves féreg ilyen kritikát. Elvégre is....:) itt a tavasz, kiserkent 2 szál szőr a picsájukon, amit gyorsan leborotváltak, mert azt olvasták a cosmoban, hogy csak akkor buknak rájuk a fiúk.Csak...ccc kedves Lena 90, ne felejts el lapozni, mert a következő oldalon figyelmeztetnek arra is, hogy a csinos kis bajszodat se felejtsd el eltüntetni, mert ha véletlenül mégis ottmarad, akkor egész nyáron csak a számítógép elől fogod tudni osztani az észt.
Lena90 ·
Aszta..most nagyon leosztottál. Egyébként meg el kellene olvasnod itt pár JÓ írást, miután ilyen konzekvánciát vonsz le, hogy ezt a valamit lehet jónak nevezni, amit egyszerűen csak begépelt az illlető. Ha wordbe gépelte volna be, egy csomó hibát kiszűrt volna, de neeeem...így kell felrakni. Hát gratulálok.
Egyébként meg nem olvasok cosmot meg ilyen hülye női magazinokat, de látom, Te nagyon vágod, hogy mi van benne :smile:
Szóval, timecske jobb lenne, ha biosz órákat adnál szegény drága kis barátunknak, hogy legközelebb megtalálja a nővére csiklóit és szélesajkait. :smile:
Nah köszöntem. csáó

Chart ·
Ebből a történetből két dolog hiányzik:
1.A klasszság
2.Az erotika

Ebben egy csöpp erotika sincsen!

Ezt a történetet még egy 12 éves gyerek is megnézheti úgy,hogy az anyukája is tud róla!

:angry:

Ugye nem terveztél 3.-dik részt?Mert itt épp elég abbahagyni!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: