Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Squash II.

Az arcomat beborította a sperma.  Úgy nézhettem ki, mint a pornófilmek sztárjai. Imádtam. Dani rám mosolygott  és azt mondta:
-Gyönyörű vagy! A kezébe fogott egy törülközőt, felhúzott magához, és alaposan letörölte vele a pofimról az anyagot. A két keze közé fogta az arcomat. Olyan közel volt hozzám, hogy éreztem a lélegzetét a bőrömön.
-Ki gondolta volna, hogy micsoda dolgokra képes ez a száj – közel hajolt hozzám, szája az enyémet súrolta. –Ki gondolta volna, hogy nem csak feleselni vagy képes vele. Nyelvével lassan végigsimított ajkaimon, majd hirtelen mélyen, szenvedélyesen megcsókolt.  Úristen, nem  volt semmi, amit művelt a nyelvével. Biztos voltam benne, hogy szimplán a csóktól elélvezek.  Elkezdett forogni velem a világ, de ő se bírt magával – egy hörgésnek is beillő sóhajtás tört ki belőle, rádobott a padra, és minden teketória nélkül belém hatolt. Egyszerre nyögtünk fel, ahogy a farka teljesen kitöltött, a puncim pedig önkéntelenül rászorított a csodálatos faszára . Forró voltam és nedves és nagyon kiéhezett. Lassan elkezdett bennem mozogni A lábaimat a füleim mellé emeltem, hogy még mélyebben érezzem őt magamban.  Minden milliméter mozgást éreztem és minden milliméter közelebb sodort egy szédítő orgazmushoz. Megragadta a csípőmet és irtózatos iramban kezdett el pumpálni bennem. A lábaimat a füleim mellé emeltem így még mélyebben éreztem magamban. 
Semmi játékosság nem maradt a szeretkezésünkben, ez már állati szex volt. Ő bírta rosszabbul -egy másodpercen belül egy végső lökéssel belém élvezett.
Lihegve rogyott rám, a farka bennem pulzált, a testünk verejtékben úszott. Bennem a vér dübörögve áramlott és követelte a kielégülést.
-    Remélem hamar összeszedi magát és kezdhetjük a második menetet, gondolkodtam, miközben lassan az izmos, gyönyörűen kidolgozott hátát cirógattam.
Ekkor a szokásos, idegesítő dallam harsant fel, és már hallottuk is a jól ismert szöveget: „A fittness komplexum 30 perc múlva zár. Kérjük, hagyják el a közös helységeket. ”
Dani ezt az utasítást olyan komolyan vette, hogy 3 másodpercen belül kipattant belőlem, megtörölgette magát törülközőjével, nekem odadobta a sajátom, és már ott sem volt.
-    Ez meg mi a fészkes fene volt? Üvöltöttem a szauna becsukódott ajtajának és dühömben a kövekre vágtam a vízzel teli kis fatálat, ami után hatalmas pára töltötte be a helységet..
„A fittness komplexum 10 perc múlva zár. Kérjük, hagyják el a közös helységeket. ”
Egyedül álltam a rám ömlő meleg víz alatt a női öltözőben. Az Elite Fittness és Wellness nem csak a nevében volt elit.  A város legmenőbb részén helyezkedett el, a legmagasabb épület tetején. Az öltöző volt az épület koronája. A tetőn volt, középen, kis kabinokkal szeparálva, de ha az ember lányának arra volt igénye, közvetlenül mellette meztelenül napozhatott a csak nők számára fenntartott műfüves teraszon, vagy úszkálhatott a gyönyörű medencében.
Mindig késő este jöttem játszani, mert imádtam az üvegfalú zuhanyzóból nézni a várost. Most azonban nem volt jó kedvem. Veszettül kielégítetlen voltam, és ha lehet, még ennél is dühösebb.
-    Hogy merészelt az az állat így bánni velem? Csak arra voltam jó, hogy elmenjen bennem, aztán se szó, se beszéd itt hagy? Ha legalább béna lett volna, de kibaszottul jól csinálta, a fenébe is  –szinte már sírtam a méregtől, és az előttem pompázó városnak kiabáltam:
-     EL AKAROK ÉLVEZNI!
-    Ezen könnyen segíthetünk.. - szólalt meg a jól ismert hang. Hátrafordultam. Ő állt ott, egy szál fürdőnadrágban, és olyan arckifejezéssel, amiről nem tudtam eldönteni, mérges, vágyakozó, vagy pimasz-e.
-    Dani?! Mi a fenét csinálsz te itt? Takarodj innen, ez a női öltöző!
-    Ha valaki venné a fáradtságot, és elkészülne időre, akkor nem nekem kellene a portás helyett zárni- mondta és felmutatott egy vaskos kulcscsomót.
-    Nagyszerű, most már szóltál, eltűnnél végre?- feleseltem, és királynői fenséggel fordultam Daninak háttal, folytatva a feszes kis fenekem szappanozását.
-    Csak hogy van itt még valami, kislány. Még nem fejeztünk be az edzést- suttogta közvetlenül a fülembe, miközben keze a fenekemet simogatta.
-    Nagyon tévedsz- válaszoltam- megkaptad, amit akartál, most már hagyj engem békén! A csípőmnél fogva hirtelen szembefordított magával.
-    Nagyon tévedsz, Timi. Még nagyon nem kaptam meg mindent, amit akartam. Ki akarlak nyalni, azt akarom, hogy a szájamra élvezz, látni akarom, ahogy a kerek melleiddel játszol, miközben lovagolsz rajtam, és végül újra meg akarom dugni azt a csodás segged, miközben könyörögsz a farkamért. Ezek a rövid távú terveim.
-    Szép álmok, mosolyogtam gúnyosan, miközben megfordultam, hogy elzárjam a zuhanyt, - kár hogy eléggé elrugaszkodtak a valóságtól.
-    Tévedsz, kislány, ezek ma mind meg fognak valósulni- mondta, miközben még közelebb lépett. Tenyereimet a gyönyörű, kidolgozott mellkasára tettem, hogy távol tartsam magamtól. Mintha csak egy pillanat műve lett volna, a csuklóimon bilincs csattant, és ott álltam anyaszült meztelenül, kiszolgáltatva, hozzábilincselve a zuhanytartóhoz.
Furcsa mód nem féltem.
-    Te teljesen őrült vagy. –jelentettem ki kategorikusan. Mit akarsz most csinálni velem? Megerőszakolsz?
-    Nem csinálok semmit, amit nem akarsz.
-    De én ezt nem akarom!
-    Biztos vagy benne? –kérdezte felhúzott szemöldökkel. Ha megkérsz rá, leveszem rólad a bilincset. De van egy olyan tippem, hogy végtelenül felizgat ez a szituáció. Lassan az ujját a puncimba mártotta, ami ontotta a kéjnedveket. Áruló!
-    Szóval, Timi, mi legyen? –mormogta, miközben lassú, kéjes mozdulatokkal ujjazott. –Úgy is az enyém leszel, ha leveszem a bilincset, akkor is, ezt mindketten tudjuk.
Hadd kényeztesselek!
Lassan bólintottam. Dani letérdelt elém, és mélyen a kelyhembe nyalt, szájába vette a csikóm és elkezdte szopogatni. De hogy! Teljesen kész voltam. Felülmúlta a legvadabb elképzelésemet is, mestere volt az orális szexnek.  Lassan körözött a nyelvéve , finoman, gyengéden, majd ahogy a sóhajtozásom erősödni kezdett, nyelvcsapásai is egyre erősebbé váltak.  A lábaim alig bírtalak megtartani. Mikor már csak egy hajszál választott el az orgazmustól, átváltott a puncimra. Nyelvével  erőteljesen dugni kezdett, miközben nedvemtől csúszós ujjaival a hátsó bejáratomat izgatta. Azt se tudtam, hol vagyok, forgott velem a világ, a torkomból artikulálatlan nyögések törtek ki. Végül megkegyelmezett. Ajkai a csiklómat ingerelték, miközben 2 ujjával belém hatolt és erőteljesen ujjazni kezdett. Nem bírtam tovább, a nevét sikítva élveztem el.
Hozzászólások
otto64 ·
ITT NOKIA. -- azaz, "Nékémtétszik".

Tapaizsofi ·
Nagyon jó folytasd!! :grinning:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: