Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Spontán

A pályaudvaron álltam, egy rövid vonatozás után megérkeztem hozzá. Elsétáltunk hozzájuk, ez alatt az idő alatt feloldotta a bennem lévő feszültséget, mert az új emberekkel való találkozások elején, nem szoktam különösebben beszédes lenni. Beszélgettünk, majd vacsora után széthúzta a nappaliban lévő kanapét, és lefeküdtünk.

Viccelődtünk, piszkáltuk egymást, megcsikizett, és én is vissza. Egyikőnk sem bírta, szóval volt vergődés bőven, és ezek alatt próbáltam néha többet felfedezni a lányból, de nem nagyon ment. Egyik ilyen akció után a végső pozícióban hanyatt feküdt, és nekem a hasán maradt a kezem. Miután kifújtuk magunkat, és abbahagytuk a nevetést elkezdte cirógatni a karom. Szépen, egy újjal eleinte, majd kettővel tett meg kis köröket, és húzta végig az ujját csuklómon, kézfejemen, tenyeremen, és a karom belső felületén. Mikor a kezemet simogatta, én is elkezdtem a tenyerét, és az ujjait simogatni.

Kavargott bennem, hogy ez az egész most egy valami másnak a kezdete, vagy csak játszik velem? Nem tudtam, hogy ezek a finom simogatások nála általánosak, vagy tényleg gondolt valamire.

Miközben ezen járt az agyam, már a felkarját simogattam, mire ő behajtotta a karját, és így pont az arcomat ért el. Megsimogatta. Megmozdítottam a fejem, mire ő is megmozdította.
Nem akartam megcsókolni, mert mi van, ha mégsem akarja?

Simogatta tovább a kezem, a nyakam, a fejem ott volt a feje mellett, és volt egy pillanat, amire nem is emlékszem igazán, hogy mi indította el, felkönyököltem, és megcsókoltam.
Nem maradt viszonzás nélkül, sőt! Éreztem, hogy nagyon nagy levegőt vesz, és kifújta, miközben átfogta a fejem, és a szájára tapasztotta az arcom. A másik kezével a hátamat simogatta. Mikor kezdett felpörögni a helyzet, leszedtem róla a takarót, ami addigra már csak a derekától takarta. Ráfeküdtem. Pólón keresztül kezdtem kitapogatni az idomait, simogatni kezdtem a combját, derekát, oldalát, vállát, majd felértem a nyakához. Megfogtam az állát, és elfordítottam a fejét, és elkezdtem csókolni a nyakát. A hangjai alapján nagyon tetszett neki. Felhúzta a pólóm, először csak simogatta, aztán egyik gyengéd harapásomnál a körmét húzta végig a hátamon. Nagyon tetszett az érzés.
Megfordultunk, én feküdtem alul, közvetlenül a fal mellett voltunk, és le sem szállt a számról. Kisebb harapásokat is kapott a szám tőle, én meg a pólóját húztam fel, és simogattam ahol értem, de nem bírtam sokáig alul, visszafordítottam.

Ekkor kitolt velünk a fizika: A kihúzható kanapé megbillent, és mi meg leestünk a szőnyegre, kicsit a dohányzóasztalt is eltoltuk. Hirtelen azt sem tudtam, hogy mi történt, én csak csókoltam. Mosolyogtunk egyet, de nem igazán zavartak a történtek, csak ennyit mondott:

- Remélem nem hallották anyáék - majd mosolygott.

Rajta feküdtem, és mindenét simogatni akartam egyszerre. Felhúztam a lábát, így a fenekét és a combját egészében tudtam simogatni. Erre a válasza az volt, hogy levette a felsőmet. Csak arra vágytam, hogy érezhessem a bőrét a bőrömön. Valahogy elterelődtünk az ágy és a dohányzóasztal környékéről, mikor levettem róla a pólót. Felült, csókolt, és megkérdezte, hogy visszamegyünk-e az ágyra. Válaszoltam egy aha-t, majd felálltunk. Nem bírtam egy lépést sem tenni anélkül, hogy hozzá ne értem volna. Állva is megcsókoltam, majd levett rólam alulról mindent. Lefeküdt hanyatt, én meg rá. Teljesen egymásra simultunk. Éreztem a finom bőrét, minden görbületét a testének, hallottam a kis levegővételeket, amik jutalmak voltak számomra.

Szeretem a nyakát. Beletúrtam a hajába, elkezdtem csókolni először a száját, majd a nyakát. Ő a hátamat simogatta, vagy a nyakamat. Amikor a körmét éreztem, valami kimondhatatlanul fantasztikus érzés járt át.
Lejjebb mentem a puszikkal. A mellét kerestem meg, picit megharaptam őket, majd haladtam tovább lefelé a hasán. A nadrágjához érve megpróbáltam leszedni róla, de elbénáztam, így segítenie kellett levenni. Visszamentem a felsőtestéhez, érezni akartam amennyire csak lehet. Nem volt már rajtunk semmi.
Kicsit feljebb húzott, hogy meg tudja puszilni a mellkasom és a mellem. A karom már remegett az izgalomtól, míg tartottam magam. Mikor lejjebb csúsztam, meg sem álltam a csípőjéig. Végigcsókoltam az egész testét. Lenn elkezdtem puszilgatni a medencéjét, picit a combja belső felét, és a szeméremdombját is. Ő közben a hajamba túrt, és halk hangokat adott ki, amiből tudtam, hogy nem járok rossz helyen.
Behatoltam nyelvvel, először csak picit, kis mozgásokkal, majd egyre mélyebbre, míg csak bírtam. Egyre jobban élvezte, megkereste a bal kezem, és összefűztük az ujjunkat, nagyon szorította a kezem. Éreztem, hogy megemeli a mellkasát, és a hangokkal egybekombinálva ez valami fantasztikus összhatást nyújtott.
Jobb mutatóujjal a nyelvem mellett kerestem a megfelelő helyet, majd behatoltam két újjal, de közben szívogattam, és puszilgattam a csiklót, és a környéket. Sötét volt, nem láttam semmit, hiába próbáltam az arcát fürkészni, de úgy hallottam, hogy élvezi, így nagyobb szerepet adtam a kezemnek, és gyorsítottam. Megkérdezte elcsukló hangon, hogy hány ujjam van benn. Egy pillanatra leszálltam a csiklójáról, és válaszoltam.

- Kettő.
- Tegyél be még egyet! - suttogta.

Jó volt tudni, hogy élvezi, így szinte csak az ujjamra figyeltem, a számra már alig.

- Gyere fel, érezni akarlak! - kért halkan.

Felmentem, amint elindultam felfelé, éreztem, hogy húz, és meg sem álltam a fejéig. A válla mellé térdeltem. A kezét végighúzta a mellkasomon, felülről lefelé, majd a fenekemet találta meg, és a combomon pihent meg a keze. Felette térdeltem, a kanapé oldalát fogva. Hihetetlen érzés volt amit csinált. Nem tudom leírni azt a gyönyört. Hátrébb dőltem, csak, hogy elérjem a jobb kezemmel azt a helyet, ahonnan korábban eljöttem. Ismét behatoltam, amit kicsit felgyorsult lélegzetvételekkel nyugtázott. Megpróbáltam minél gyorsabban mozgatni a kezem, a lélegzetvételek egyre gyorsabbakká váltak, miközben a mellemet és mindent amit ért simogatott.

- Ne hagyd abba! - suttogta majdnem önkívületben.

Kicsit lejjebb jöttem, hogy még jobban elérjem a kezemmel. A mellkasa felett térdeltem, éreztem, hogy egyre gyorsabban emelkedik és süllyed a mellkasa. Alig bírta a kezem tartani a tempót, amit az agyam diktált neki, majd hallottam egy nagyobb felszisszenést, és megállt a csípője, viszont én tovább jártam benne ki-be. Majd mikor már a kezem nem bírta leálltam.
Megsimogattam a szeméremdombját, majd ráfeküdtem, megcsókoltam, és lassan elhelyezkedtem mellette.

Együtt pihegtünk. Fenomenális volt. Olyan háromnegyed óra volt az egész csupán, de az érzések amik akkor átjártak engem, és a hangok amiket kiadott, még így 9 nappal később is élénken élnek a fejemben.

Másnap, vagyis aznap délelőtt, 9 órakor indult a vonatom tőle. Kikísért, és mielőtt felszálltam egy olyan kellemes puszit nyomott az arcomra, amilyet azelőtt sosem kaptam.
Remélem lesz még folytatása a dolognak.
Hozzászólások
További hozzászólások »
nemnyert ·
Ezt az utolsó kommentet megcáfolnám :) egy hónapja töltöttem a 20-at, és picit több, mint egy héttel később írtam a történteket, amik igazak. Pláne nem vagyok fiú :) Igyekszem a történeteim minőségén javítani. Szívesen olvasom a kommentárjaitokat, de még szívesebben az olyanokat, amik segítenek abban, hogy tényleg jól írjam le a megtörtént eseményeket. Ennyire hihetetlen, hogy ez megtörtént? :D Ez viszont megmosolyogtat :)

eperlepke ·
Hiányolom a lövöldözős ikonocskát.Tré.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: