Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
Friss hozzászólások
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
terelek: Igazán izgalmas történet volt....
2024-04-15 08:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Spontán szex- A vadak ura

Végre valaki keményen meg fog baszni! - gondolta a fiatal nő magában, miközben az ajtóhoz sietett a halk kopogást meghallván. Minden lépéssel egyre izgatottabb lett, hisz régóta várta már az újbóli találkozót ezzel a mindenre elszánt és gátlástalan férfival, akinek a testét bármikor szívesen odaadná. Nem nagyon találkozott még olyannal aki ennyire izgatottá tette volna már a puszta megjelenésével, de azért egy kis félelem is kavargott benne, mikor szinte remegő kézzel nyúlt a kilincsért, hogy beengedje a megfelelően előkészített lakásába. Nem bízott semmit a véletlenre: besötétítette az ablakokat, mindent elrendezett, eligazított szinte minden helységben, előkészítette a játékait, mert nem tudhatta, hogy most éppen hol és hogyan akarja majd gerincre vágni a hőn áhított delikvens. Mély levegőt vett, majd lassan kifújta és próbálta figyelmen kívül hagyni az izgalmának jelet adó finom testi reakcióit. Például a keményedő mellbimbói,  amik apró mellein annyira be szokták gerjeszteni a férfit, hogy direkt nem is vett föl melltartót. De talán nem is festett volna túl jól az alatt a lenge nyári ruha alatt, amit csak miatta vett fel, hisz tudta hogy nagy szoknyabolond. A férfi imádta a rövid szoknyákat, amik alól kivillantak a formás lábak és hosszú combok, mint amilyen neki is volt. Büszke volt a testére, de csak mióta ezzel a pasival találkozott, mert ő éreztette vele, hogy mennyire elragadó nő is igazából, és hogy a kicsi mellei miatt egyáltalán nem kell rosszul érezze magát, mert ez a férfi alig várta hogy újra megpillanthassa őket, és imádta nézni a férfi arcát ahogy a cicijét mustrálja. Teljesen odáig volt értük.. már szinte érezte is a férfi erős kezét ahogy a melleit markolássza, puha ajkai érintését a mellbimbóin, és ettől még a puncija is kezdett sikamlóssá válni. Szélesre tárta hát az ajtaját, hogy beengedje a szentélybe ami kettejük szenvedélyes szeretkezését várta.

Egy pár pillanatig csak némán figyelték egymást, kár lett volna bármit is mondani, az arcukra volt írva minden. Próbálta a férfi komor képe mögé rejteni csodálatát, amit akkor érzett, mikor tekintete végigsiklott a lány testén, miután mélyen a szemébe nézve kiolvasta a vágyat belőle, hogy azonnal vesse rá magát, de a hatás kedvéért mindketten visszafogták magukat és csak egy halvány mosolyt bújt elő egy pillanatra a komoly maszk mögül. Határozottan odalépett a lányhoz és köszönés helyett magához húzta és megölelte. Egyik kezével a formás fenekébe markolt, másikkal a derekát karolta át és így zárta erős karjaiba, hogy fenséges illatának minden molekuláját magába szívhassa a nyakáról és nekinyomhassa a már duzzadó férfiasságát a lány testének. Nem tiltakozott. Miért is tette volna, hisz olyan jó érzéssel töltötte el a férfi testének közelsége, annyira megnyugtató és biztonságot adó volt számára, hogy azt remélte ez a pillanat sohasem múlik el. Bár azt is tudta hogy ennél már csak jobb lehet és ebbe szinte beleborzongott. Ugyan már megbeszéltek egy "menekülő" szót ha olyan irányba haladna a szex közöttük ami már neki se tetszik, mégis szerette volna elfelejteni, úgy érezte ennek a férfinak bármit megtenne zokszó nélkül még akkor is, ha ezért a fájdalom oltárán kell áldoznia. Gyengéd cirógatást érzett a hátán és a férfi puha ajkai a nyakáról a füle tövéhez vándorolt, lehelet finoman érintve selymes bőrét közben, majd a fülébe súgott mély, tekintélyt parancsoló hangján:

- Most még eldöntheted hogy hercegnőkét kényeztesselek, vagy megdugjalak mint egy kis kurvát. - mely mondtad átjárta a nő testét és anélkül töltötte el melegséggel, hogy még ő se tudta igazán melyikkel járna jobban.

Még nem várt választ, mert ezután az arcával simította meg a lány pirospozsgássá vált bőrét az arccsontján, majd megcsókolta. Először csak lágyan bekapta az ajkait, enyhén szívogatta, ízlelgette, puszilgatta, nedvesítette hol az alsó hol a felső húsos kis finomságokat, óvatosan végigfuttatta rajtuk  a nyelvét, minden millimétert be akart járni tolakodó szervével, majd egy hirtelen váltást követően szinte megerőszakolta a lány száját vele. Hasonló vehemenciával fogadta ezt a szenvedélyes csókot a nő és közben szorosan magához húzta, nyelvük virtustáncot járt egymás szájában és érezte, hogy a már amúgy is sikamlós puncijából újabb csepp készül távozni a falatnyi kis tangája felé, ami mohón szívta magába a nedvességet. Úgy érzete menten elájul, olyan rég érintették, csókolták ilyen szenvedéllyel, és már-már kezdett libabőrös lenni, ahogy csukott szemmel fogadta be ezt a nem mindennapi élményt. Arra vágyott leginkább hogy olyan keményen megdugja, hogy azt se tudja hol van, és nem félt hangot is adni elképzelésének, mikor egy kicsit eltávolodtak ajkaik egymástól:

- Azt akarom, hogy úgy basszál meg ahogy egy faszra éhes ribancot szokás, csak semmi finomkodás! - próbálta a lehető leghatározottabban előadni, hogy érezze a férfi mennyire vágyik rá, és hogy teljesen komolyan gondolja. Innen már nem lesz visszaút!

Több se kellett a férfinak, a lány szeme előtt vedlett át viszonylag visszafogott stílusából kőkemény vadállattá, aki nem tűr ellentmondást. Szinte sugárzott a szeméből az erő, és ez egy pillanatra megrémisztette a lányt, de tudta hogy fantasztikus élményben lesz része, ha hagyja magát irányítani. Érezte, ahogy a férfi keze a feneke markolászásából elindul a csípőjén keresztül viszonylag gyors tempóban a melle felé, és már-már azt hitte a melleivel kezdi a dolgot, de olyan határozottan és gyorsan siklott át a kemény mellbimbóin a tenyerével, ügyet sem vetve rájuk, mintha csak egy rideg tárgyat érintene, és meg sem állt a nyakáig, amit erősen megszorítva úgy a falhoz préselte a törékeny teremtést, hogy egy pillanatra még a szuszt is kiszorította belőle. Persze ügyelt rá hogy ne essen bántódása, de megmutatta hogy innentől ki a főnök:

- Azt hiszed érdekel, hogy egy ilyen kis kurva mit akar? Azt hiszed lesz beleszólásod abba, hogy mit teszek veled? - mondta szinte suttogva, de olyan közelről és olyan átéléssel, hogy szinte beleborzongott a lány. Alig bírta el a lába egy másodpercre, tudta hogy végre azt kapja amire mindig is vágyott: egy keménykezű, kemény farkú domináns hímet, akivel egy állatias szexet élvezhet végig. Kompromisszumok nélkül.

- Meg foglak baszni, ne aggódj, de azt még ki kell érdemelned! - mondta egy kicsit még közelebbről, olyannyira, hogy a lánynak el kellett fordítani a fejét és a férfi ajkai szinte súrolták az arcát, miközben egy kicsit jobban rászorított a nyakára. Érezte ahogy felgyülemlik benne az adrenalin, és kezd még jobban kipirosodni az arca, ahogy a szíve egyre gyorsabban pumpálta a vért szerteszét a testében.

- Addig fogod szopni a faszomat amíg a szádba nem élvezek, megértetted? Engedelmes kis ribanc leszel, most csak az enyém vagy!

A lány eddigre már majd elalélt, alig akarta elhinni, hogy minden olyan irányba halad ahogy ő is akarta volna, és ráadásul még kényszerítik is rá.. ez számára maga a mennyország! Alig várta hogy végre a szájába vegye a férfi szerszámát, de még nem szabadult a szorításból. Szó nélkül bólogatott, majd berogyasztotta a térdeit, jelezvén hogy készen áll a feladatra. A nyakáról lekerült a kéz és hanyag testtartásban várta a férfi, hogy kicsomagolják a farkát a nadrágjából. Önkéntelenül is megnyalta a száját a lány, tudván hogy mekkora dorongra számíthat, és meglepetten vette tudomásul, hogy a srác nem visel alsót. Szinte előugrott meredező pénisze, ahogy kioldotta az övet és kigombolta a nadrág gombjait, és enyhén tátott szájjal szemlélte a méretes szerszámot centikről az arcától. A férfi hirtelen hátrafeszítette a lány fejét a hajánál fogva:

- Ugye szeretnéd megkóstolni, nem igaz? - kérdezte durván.
- Igen, szeretném a számba venni. - pihegte a lány.
- Nem értettem, mit szeretnél? - éreztette vele a férfi hogy ez ide kevés..
- Megengeded, hogy a számba vegyem? - kérlelte boci szemekkel újra, és ez már meghozta a kívánt hatást.
- Jó kislány, tudod te hogy kell viselkedni. - mondta a lány szemébe nézve és úgy tartotta a fejét, hogy ne tudjon ő se máshová, miközben a makkjával kezdte simogatni az ajkait. A férfi érezte a lány forró leheletét ahogy a egyre szaporábban lihegett, majd kidugta a nyelvét hogy megízlelhesse, amire erősen rányomta a falloszát a férfi, és egy pár körkörös mozdulat után betolta az egész makkot az ajkai közé. Mohón rákulcsolta a száját a nő, és nyelvével körbe-körbe ízlelgette, majd finoman szívogatni kezdte és az egyik kezével megragadta a tekintélyes méretűre duzzadt dorongot a tövénél fogva. Ezt követően szinte be sem állt a férfi szája, folyamatosan mondta mit tegyen a nő, aki egy pillanatra se ellenkezett, számára már más nem is létezett csak a férfi mély hangja és a várva várt farok a szájában. Szinte itta a szavait és engedelmesen követte a parancsokat, mialatt végig egymás szemébe néztek:

- Ez az, nyalogasd csak kislány, tartsd egy kicsit a szádban és úgy pörgesd rajta a nyelved! Úgy, igen.. ügyes kis ribanc vagy te látod? Az én kis alkalmi kurvám. - simította félre a haját az arcából, egy gyengéd cirógatás közben. - Nem látom hogy közben magadat is izgatnád! Gyerünk, játssz azzal a nedves kis punciddal bazdmeg! - erre a lány szó nélkül engedelmeskedett: kicsit szélesebbre tárta a lábait guggolás közben, szépen lenyúlt a lábai közé és dörzsölgetni kezdte a csiklóját a már majdnem átázott bugyiján keresztül.

- Most nyald végig teljes hosszában szép lassan.. úgy is van.. ne hagyd ki a golyókat sem.. most verd egy kicsit gyorsabban és tartsd a szádban közben.. azaz! Tudod te hogy kell faszt szopni. - nem merte mondani, nehogy kiessen a szerepéből, őrjítően jól csinálta volna a lány az instrukciók nélkül is, de érezte hogy ez mindkettejüknek jól esik most. Nagyon nehezen bírta visszatartani, hogy ne csak kéjes nyögések hagyják el a száját, hanem tovább tüzelje a nőt. Mondjuk a lány egy kicsit már kezdte hiányolni, hogy rendesen meg legyen büntetve és nem szerette volna, ha nagyon átbillennek a finomkodás irányába, ezért finoman, de érezhetően ráharapott kicsit a férfi szerszámára és várta a megfelelő szankciókat.

- Még harapsz is te kis ribanc? - vette a célzást a "sértett" fél és bekeményített.. kivette a lány szájából a farkát és rendesen arcon csapta vele a lányt mindkét oldalról amitől a lány egy kicsit megszeppent ugyan, de nagyon élvezte. Ezután durván ráhúzta szinte a fejét a férfi újra és újra, feszegetve a lány száját a falloszával, majd keményen megdugta duzzadó ajkait.

- Tudod mi jár az ilyen engedetlen kis kurváknak nem igaz? Most szépen le fogod nyelni a faszomat! Gyerünk, nyújtsd ki a nyelved egy kicsit! - majd fogta és határozottan, de azért lassan elkezdte beljebb tolni a lány torka felé a farkát, amire a lány kicsit öklendezni kezdett és még a szeme is bekönnyezett, de tudta mire vállalkozik és megpróbálta teljesíteni a férfi minden parancsát. Valamilyen szinten élvezte is, ahogy szinte fuldoklás közben izgatja a saját punciját és az agyát teljesen elönti a vér. Nem kínozta sokáig a férfi, mert már közelített az orgazmushoz, így épphogy csak belekóstolhatott a makkja a lány szűk torkába, már ki is kellett rántania hogy a lány nyitott szájába élvezzen, majd hagyja hogy az utolsó cseppig leszopogassa a farkát, miközben a lány még mindig levegőért kapkodott (most csak az orrán keresztül), majd szépen lenyelte az egészet.

- És most mutasd azokat a gyönyörű kis melleidet! - engedett a férfi egy kicsit hogy levegőhöz jusson a lány, és felsegítette a földről. Szó nélkül engedelmeskedett, és még mindig zihálva a levegőhiánytól elkezdte lefejteni ruhája pántjait a válláról, miközben a hátát az előszoba falának vetette hogy kifújja magát, és közben a férfi tátott szájú arcát figyelte, meg persze a nedvesen csillogó falloszát. Ahogy a derekára hullott ruhája felső része, a férfinak egy pillanatra elakadt a szava és nagyot kellett nyelnie. Nem volt számára újdonság a lány csodaszép apró melle, de teljesen magával ragadta a látvány, olyan csodaszép formás kis cicik voltak meredező mellbimbókkal, és csak rátett egy lapáttal, hogy a nő erotikus, lassú mozdulatokkal cirógatni kezdte őket, és figyelte a férfi arcának minden rezdülését. Legszívesebben elmosolyodott volna, hisz látta a kisfiús érdeklődést a férfi szemében és tudta, hogy ami most következik attól még a következő napokban is rendesen be fog nedvesedni ha rá gondol. Olyan jól csinálta a kis bemutatóját, hogy alig hogy lelohadt egy kicsit a férfi farka, már kezdett is újra keményedni. A férfi hirtelen átnyúlt a lába között és tenyerét a falnak támasztva talált fogást úgy, hogy a nőt kicsit megemelve ráültette az alkarjára, amin mozogva még izgatni is tudta magát, sőt szinte rá is volt kényszerülve mert alig ért le a lába, majd rávetette magát a melleire. Simogatta, masszírozta, gyűrögette őket, majd a szájába vette, nyalogatta, szívogatta, szabad kezével mindig a másikat markolászva, majd mélyen a lány szemébe nézett, és egy olyan szenvedélyes csók következett, amitől úgy érezte, hogy az alkarja egyre nedvesebb lesz, mivel a lány előre-hátra mozgott rajta közben. Majd elepedt, hogy végre a szájában érezhesse a mézédes nedűt, de tudta hogy mit kell tennie. Elvette a kezét a lány lába közül, de végig úgy húzta ki, hogy a csiklóját dörzsölje vele a falatnyi kis tangán keresztül, majd megfordított a lányt, az egyik lábát fölemelve a falra térdeltette, felső testével a lányra támaszkodva tartotta a fal mellett, felhajtotta lelógó szoknyáját, és mivel tudta hogy a lány szereti bugyiban csinálni, csak beakasztotta az ujjait a tanga hátsó kis vékony sávjába amit a feneke partjai közül vadászott ki, és egy kis húzogatásos punci izgatás után, hanyagul a feltartott lába felé húzta oldalra, hogy feltáruljon előtte a lucskos kis kéjbarlang. Már teljesen át volt ázva, így szinte csattant a lány combja tövén. Érezte hogy a férfi keze megmarkolja a fenekét és miközben a nedves puncija felé vándorolnak az ujjai, majd belé is hatolnak, addig a fülébe duruzsolt:

- Tudod, hogy most rendesen meg leszel baszva ugye? Az én kis ribancom vagy! Érzem szorgalmasan izgattad magad, fantasztikusan nedves a puncid. - monda. miközben egyik ujját mártogatta a másik után lány vaginájába.

- Azt.. teszel... velem..  amit csak akarsz! - hangzott a sóhajokkal szabdalt válasz a már három ujjat is befogadó nőtől. Rögtön megértette miért kapott ilyen gyors tágítást, és valahol nem is bánta. Hágják csak meg mint a nyulat, keményen és gyorsan! Nem akart több tétovázást, a faszt akarta magában érezni, de önkéntelenül is felsikoltott, mikor a méretes doronggal szinte felnyársalták hátulról. Mintha megérezte volna hogy mit várnak el tőle, a férfi a kezdeti óvatosabb és lassabb behatolást, vad tempójú kefélésre váltotta. A nő agyát lavinaként rohamozták a jobbnál jobb érzések, ahogy a férfi fallosza a vaginája elülső felének feszül a furcsa póz miatt, így a G-pontjához közeli területet dörzsölte őrületes iramban. Ekkor kapta a kegyelemdöfést egy szinte vadállatias hangon előadott válasz formájában:

- Arra mérget vehetsz bazdmeg! Még a seggedet is szétkúrom!

Mintha elpattant volna benne valami, a teste szinte súlytalanná vált, teljesen elmerült a mélyen duruzsoló hangjában, és egy pillanat alatt elszállt minden feszültség belőle. A helyét átvette az ereiben, a bőrén, a gyomrában és a végtagjaiban cikázó orgazmus, ami szédületes tempóban töltötte fel az agyát ezzel a végtelenül felemelő érzéssel, miközben elvesztette az irányítást a teste felett, és egy pillanatra a férfinak kellett megtartania hogy össze ne essen, mialatt apró rángásokkal adta tudtára, hogy hatalmasat élvezett. De ha az nem lett volna elég, még a farkát teljesen eláztató punciból is rájöhetett, így szépen lassan visszavett a tempóból és megállította benne, mikor a legmélyebben volt. Nagyon élvezte a lány ahogy teljesen kitölti a férfi farka belülről és az kívánta bárcsak ezt érezhetné egész nap, mert számára inkább ez volt a normális állapot, hogy egy ilyen jó nagy eres fasz feszíti a nedves kis pináját. Úgy érezte még napokkal ezután is teljesen át fog ázni a bugyija ha erre a pillanatra gondol majd, és ez mosolyt csalt az arcára, miközben az utolsó rándulások is lecsengtek benne.

A férfi kicsit hátrébb lépett, hogy leengedhesse a lány a behajlított és falhoz préselt lábát, de végig tartotta a csípőjénél fogva, hogy ne csússzon ki belőle lüktető fallosza és persze el ne essen. Megvárta míg a nő kezd el mozogni a farkán és próbálta komor képpel figyelni, ahogy teljesen kipirosodott arcát felé fordítva kezdi el saját magát karóba húzni, miközben egy kicsit szét is feszíti a popsiját az egyik kezével.

- Gyerünk, dolgozzál te kis ribanc, dugd meg magad a farkammal, ha már nem kértél engedélyt arra hogy elélvezhess! Csak akkor mehetsz el ha én megengedem, megértetted? - mondta, majd egy jókorát csapott a fenekére, mint akit igazán meg akar büntetni.

- Ah, ne haragudj, annyira régóta vágytam már rá hogy állva szétkefélj, annyira jó volt! - pihegte a lány szendén.

- Nem érdekelnek a kifogások! - majd jött az újabb csapás. - Most pedig takarítsd le a nedveidet a farkamról azzal a csodás kis száddal, majd nyomás befelé a kanapéra és mutasd meg, hogy maszturbál egy ilyen kis kurva mint te! Úgy, okos kislány, szopogasd le róla az utolsó cseppet is!

Folyt. köv..
Hozzászólások
További hozzászólások »
JadeFay ·
Jó ez, csak nehezen követhető, hogy akkor most ki gondolkodik. Ja most a férfi. Ja ez a csaj volt. Erre egy kicsit jobban odafigyelnék, ha már ugrálsz a szereplők között, ami mellesleg elég nehéz dolog.
De ment a zöld.
spontanszex ·
Köszönöm az építő kritikát és az értékelést, igyekszem jobban odafigyelni..:)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

Anna69 ·
Sziasztok! Keresek egy férfit egy kellemes találkozóra. Részletek a honlapon -> www.teensfk.site

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: